Με 220-240 ευρω βαζεις πολυ καλυτερο συναγερμο(spyball,cobra...)![]()
Με 220-240 ευρω βαζεις πολυ καλυτερο συναγερμο(spyball,cobra...)![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Η Spyball δεν έκλεισε; Η ΜΕΤΑ είναι καλή εταιρία, η τιμή δεν είναι καλή.
αν η ζελατινα ειναι η mpa αλλα χωρις το φρυδακι αλλα η touring τη εβαλα εγω με κοστος 80 ευρω αλλα δε λεει πολλα. νομιζω οτι η givi που ειχα στα ιδια χρηματα προσεφερε καλυτερη καλυψη. ειμαι 1.80.
στην τιμή που λέει, αυτήν με το φρυδάκι εννοεί.
121? είναι τελική (περιλαμβάνεται η εκπτωση) για την ζελατίνα με το φρύδι.
Έχω την εντύπωση πως μέσα στον χαμό πληροφοριών που υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες, κάποιος ανέφερε ότι η μαμά σχάρα έρχεται λίγο πιο μπροστά και υπάρχει περίπτωση να "σπρώξει" κ τον συνεπιβάτη πιο μπροστα.
Γνωρίζετε εάν ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά έχω μπερδευτεί?
Δες το thread με τις φωτογραφίες των Bandit, υπάρχουν και οι δύο σχάρες, νομίζω θα καταλάβεις την διαφορά. Εγώ στο είπα, ναι, ισχύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
κάποιος ανέφερε ότι η μαμά σχάρα έρχεται λίγο πιο μπροστά και υπάρχει περίπτωση να "σπρώξει" κ τον συνεπιβάτη πιο μπροστα.
Δεν ξερω για τις αλλες μαρκες αλλα η σχαρα της μαμας οντως ειναι αρκετα μπροστα.Εγω το ελυσα αυτο το προβλημα βιδονοντας μια εξτρα πλακα βασης πανω στην μαμα.Ετσι μπορω και την παω μπρος πισω οπου με βολευει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
121? είναι τελική (περιλαμβάνεται η εκπτωση) για την ζελατίνα με το φρύδι.
Έχω την εντύπωση πως μέσα στον χαμό πληροφοριών που υπάρχει στις προηγούμενες σελίδες, κάποιος ανέφερε ότι η μαμά σχάρα έρχεται λίγο πιο μπροστά και υπάρχει περίπτωση να "σπρώξει" κ τον συνεπιβάτη πιο μπροστα.
Γνωρίζετε εάν ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά έχω μπερδευτεί?
Τα βασικά με την "μαμά" σχάρα από ότι έχω δει (έχω την givi που την έδωσε δώρο το μαγαζί) είναι:
-Εμφάνιση χωρίς βαλίτσα, πολύ καλύτερη από τις άλλες για εμένα
-τα μπράτσα της είναι ψηλά, οπότε και καλή χειρολαβή για συνεπιβάτη αλλά και δέσιμο πραγμάτων στην σέλα χωρίς να "παρεμβάλλονται" τα πλαστικά της μηχανής (η givi τα μπράτσα τα έχει χαμηλά και αν δέσουμε κάτι στην σέλα, ιμάντες ή και λάστιχα τρίβονται στα πλαστικά).
-είναι πιο χαμηλή
όσο αφορά την αντοχή νομίζω ότι όλες με μπράτσα έχουν αντοχή (μόνο η motech δεν πρέπει να έχει γιατί πιάνει μόνο με τις βίδες της χειρολαβής, χωρίς μπράτσα) και τις φορτώνεις όσο πάει εύκολα.
http://boomboomaround.blogspot.com/
Υπαρχει σχαρα που δεν απαιτει μπρατσα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
(μόνο η motech δεν πρέπει να έχει γιατί πιάνει μόνο με τις βίδες της χειρολαβής, χωρίς μπράτσα) και τις φορτώνεις όσο πάει εύκολα.
Για πες , για πες.
Υπαρχει καμια φωτο ?
Alu rack της SW-MOTECHΑρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Υπαρχει σχαρα που δεν απαιτει μπρατσα ?
Για πες , για πες.
Υπαρχει καμια φωτο ?
http://shop.sw-motech.com/lshop,show...012,,,100,.htm
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Μαλιστα.Thanks.
Και σε αυτη τη σχαρα να φανταστω βαζεις την βάση π.χ. της Givi/Kappa και μετα το topcase ?
Παντως απο τις πιο ωραιες εμφανισιακα...
προσέχουμε για να έχουμε!...
Εμφανισιακά είναι πανωραιότατη!!!!
Από αντοχές?
Μήπως με τοπ κεϊς κ τους κραδασμούς υπάρξουν επιπτώσεις στο υποπλαίσιο??? (λόγω της πολύ "μαζεμένης" στήριξης)
Πήρα το 650 το καλοκαιρι....Κ8 γκρι μεταλλικό.....απο εξουσιοδοτημένο....λοιπόν....συναγερμός ΜΕΤΑ 250....έβαλα και τριβάλλιτσο....κι επειδή την εψαξα αρκετά σας λέω....τριβάλλιτσο ΜΑΜΑ (δηλ. GIVI) 830 με τοποθέτηση και σχάρες κομπλέ......GIVI GIVI...650 με σχαρες κομπλέ και τοποθέτηση....ΚΑΡΡΑ ομοίως, τιμή 580....λοιπόν έβαλα τις μαμισιες διότι:Αρχικά δημιουργήθηκε από zvailakis
Τα βασικά με την "μαμά" σχάρα από ότι έχω δει (έχω την givi που την έδωσε δώρο το μαγαζί) είναι:
-Εμφάνιση χωρίς βαλίτσα, πολύ καλύτερη από τις άλλες για εμένα
-τα μπράτσα της είναι ψηλά, οπότε και καλή χειρολαβή για συνεπιβάτη αλλά και δέσιμο πραγμάτων στην σέλα χωρίς να "παρεμβάλλονται" τα πλαστικά της μηχανής (η givi τα μπράτσα τα έχει χαμηλά και αν δέσουμε κάτι στην σέλα, ιμάντες ή και λάστιχα τρίβονται στα πλαστικά).
-είναι πιο χαμηλή
όσο αφορά την αντοχή νομίζω ότι όλες με μπράτσα έχουν αντοχή (μόνο η motech δεν πρέπει να έχει γιατί πιάνει μόνο με τις βίδες της χειρολαβής, χωρίς μπράτσα) και τις φορτώνεις όσο πάει εύκολα.
1. η ΚΑΡΡΑ έχει μικρότερες πλαινες 33 έναντι 35 των άλλων δύο+πολύ φτηνό φινίρισμα.
2. Η GIVI έχει 49 τη μεγάλη και 35 τις πλανιές, όμως με χαλούσε πολύ το γεγονός ότι η σχάρα της κεντρικής σηκώνόταν ψηλά, στηριζόταν σε δύο σημεία και κουνούσε στον αέρα....κοινώς αηδία στην εμφάνιση...ενδεχομένως πρόβλημα στο δρόμο....και με χαλούσε και η πατέντα για τα πίσω φλας (μετακινούνται για να μπουν οι πλαινες) που έβγαιναν αρκετα πίσω και χαμηλά λες κι έσερνα κανα τρειλερ...
Η SUZUKI δίνει 46 κεντρική και 35 πλαινές, ομως παρόλο που οι βαλλίτσες και οι σχάρες φτιάχνονται από την GIVI, ποιωτικώς και εμφανισιακώς δεν έχουν καμια σχέση...η κέντρική στρώνει ομαλά στην ουρά ενώ σχετικά όμορφα τοποθετούνται και τα πίσω φλας, ενώ επίσης οι κολλήσεις και το βάψιμο υπερτερούν αισθητά...μου κανε πάντως εντύπωση γιατί η GIVI (βρήκα στις συσκευασίες τα καρτελλάκια της) φτιάχνει, άλλα πράγματα για το BANDIT μέσω SUZUKI, και άλλα για την ίδια μοτοσικλέτα απ΄ ευθείας...και φυσικά εκεί που έφτασε το μηχανάκι, με κάγκελα συναγερμό πρίζες GPS, δε θα κολλούσα στα 150 ευρώ της διαφοράς...
Ζελατίνα δεν άλλαξα γιατί είμαι μόλις 1.62, οπότε.....βασιλιάς με τη μαμήσια![]()
ΑΥΤΑ
Υ.Γ
Καλή χρονιά με υγεία σε όλους και όλες...!!!