Σελίδα 146 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 4696136141142143144145146147148149150151156196246 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.176 έως 2.190 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

οκ τοτε
    ο κύριος Γιώργος Πανταγιάς
    είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής
    στο Σύλλογο "ΑΓΑΠΗ"
    & προπονητής ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομής
    του "Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός"
    και ιδιοκτήτης γηπέδου 5Χ5 στο Σφακάκι - Ρέθυμνο

ελα ρε φίλε...πλακα μας κάνεις

εχει και τηλ΄΄εφωνα

παρτον και ρώτα τον αν ισχύει αυτό που λες και μπες να μας πεις τι σου είπε
    καλα ρε εισαι σοβαρος? αν ρωτησεις τον γυμναστη του ολυμπιακου τι νομιζεις οτι θα σου πει?

ΔΕΝ χρειαζετε προθερμανση, αγορι μου μπες και παιξε ετσι?

γινεστε αστειοι γιατι ΑΝΤΙΔΡΑΤΕ σε προφανη πραγματα, μονο και μονο για να μη βγειτε λαθος..
    Λοιπον, πολυ παιξαμε, ρωτηστε και τους γιατρους στις ομαδες που παιζετε
    να τελιωνουμε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    το οτι μου τα λενε ολοι, δεν εχει καμια σημασια, αφου ειπαμε ειστε παρεακι εσεις

στο παρεακι συγκαταλέγομαι και εγώ????

να ξερω βρε γαμωτ που πατώ και που βρίσκομαι...

γιατι αν ναι θα τα πάρω που δεν έχω παρει ακόμα ΕΝΑ π.μ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

οκ τοτε
    ο κύριος Γιώργος Πανταγιάς
    είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής
    στο Σύλλογο "ΑΓΑΠΗ"
    & προπονητής ποδοσφαίρου στα τμήματα υποδομής
    του "Α.Γ.Ο.Δ.Α. Παναρκαδικός"
    και ιδιοκτήτης γηπέδου 5Χ5 στο Σφακάκι - Ρέθυμνο
    εδώ είσαι φάουλ

τι σημαίνει αυτό??? γιατί να τον απαξιώσουμε τον άνθρωπο ρε συ

ε, εντάξει ο καθένας έχει την άποψη του αλλά μην απαξιώνεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις δεν είναι σωστό για να είναι καθηγητής φυσικής αγωγής σίγουρα πάντως ξέρει περισσότερα από εμάς

και δεν μιλάμε ότι χρειάζεται ζέσταμα...αυτο εννοείται αλλα δεν χανεις αγώνα απο αυτο

χανεις παικτη

κανω παραθεση στον εαυτο μου για απάντηση γιατι μάλλον δεν διάβασες

αλλα ξεκαθάρισε ως προς τι μιλάς.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε δεν εχει σκοπο να σου απανταμε.....δεν καταλαβαινεις...σαν τον τερενς
    αλλα του λενε αλλα διαβαζει

οτι πεις λοιπον και ο λαβιλα και ο γαυρος παερακι μου

ολοι κοντρα σε σενα :rotflmao:
    δεν ειπα οτι υπαρχει καμια συνωμοσια.

απλα ο γαυρος μου την κραταει γιατι του την λεω, και βρηκε ευκαιρια να πεταχτει να πει την εξυπναδα του..

ο βαγγελακης ειναι φιλαρακι σου, και συ απλα αντιδρας ετσι απλα, οπως παντα..

τοσο απλα..
    και γενικως συμβαινουν αυτα στις συζητησεις, οι πολλοι βρισκουν εναν και του χωνουν ετσι να περναει η ωρα

κανενα προβλημα, αλλα να βρειτε κανα θεμα που να χετε δικιο να το κανετε αυτο..μην γινεστε ρομπα αγορι μου, που ακομα και τωρα δεν εχεις τα παπαρια να πεις, ναι εχεις δικιο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εδώ είσαι φάουλ

τι σημαίνει αυτό??? γιατί να τον απαξιώσουμε τον άνθρωπο ρε συ

ε, εντάξει ο καθένας έχει την άποψη του αλλά μην απαξιώνεις κάποιον χωρίς να τον ξέρεις δεν είναι σωστό για να είναι καθηγητής φυσικής αγωγής σίγουρα πάντως ξέρει περισσότερα από εμάς
    δεν τον απαξιώνω

ΑΛΛΑ αυτά είναι τα σωστά και αυτα γράφει...σε ακαδημίες διδάσκει....το έγραψα και πιο πάνω

οι επαγγελματίες οκ...αλλα στο ερασιτεχνικό ενας τραυματισμός μπορεί να βγει 2 φορές πιο σοβαρος σε ένα παιδί για το λόγω της σωματόδομης σε μια ίδια φαση

το χτίσιμο και την δύναμη του επαγγελματία τα τμήματα υποδομης δεν τα εχουν

κανω παραθεση στον εαυτο μου για απάντηση γιατι μάλλον δεν διάβασες

αλλα ξεκαθάρισε ως προς τι μιλάς.....
    εσενα δεν σε βαλα στο παρεακι, σε ανεφερα μονο επειδη πριν ειπες για το 5Χ5, που οπως λεει και ο καθηγητης οσο περισσοτερο γυμνασμενος εισαι, τοσο μεγαλυτερο ζεσταμα χρειαζεσαι, και οχι το αντιστροφο οπως ισχυριζεστε καποιοι
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Ρε σεις το θεμα με τη προθερμανση ειναι το οτι....

τσο και λο

ακατανόμαστε χωρίς ίχνος ειρωνείας το κείμενο που έβαλες έχει ουσία και είναι μάλλον σωστό αν και εγώ ήξερα μόνο για τραυματισμούς

παρόλα αυτά μεγάλη διαφορά δεν υπάρχει και κυρίως η προθέρμανση γίνεται για να μην τραυματιστείς, όλοι οι προπονητες στις ομάδες αυτό ισχυρίζονται

δέχομαι οτι παίζει ρόλο και σε αθλητές που κυνηγάνε απόλυτες επιδόσεις όπως αθλητές του στίβου

αλλά ρε συ πραγματικά είναι αυτό δικαιολογία γιατί έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά ενός παιχνιδιού από ποδοσφαιριστές που όπως γνωρίζεις δεν παίζουν ρόλο οι απόλυτες επιδόσεις?????

αλήθεια πες μου το πιστεύεις ή απλά γουστάρεις να πας κόντρα για την κόντρα και το υποστηρίζεις

αν πάντως σε θεωρούσα καμένο τελείως, θα απαξιούσα να σου απαντήσω σε οτιδήποτε έγραφες όπως κάνω σε άλλους, αλλά γίνε και συ λίγο λογικός τώρα γιατί είναι παράλογο να επικαλείσαι την προθέρμανση σαν αιτία που έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά

ακατανόμαστε χωρίς ίχνος ειρωνείας το κείμενο που έβαλες έχει ουσία και είναι μάλλον σωστό αν και εγώ ήξερα μόνο για τραυματισμούς

παρόλα αυτά μεγάλη διαφορά δεν υπάρχει και κυρίως η προθέρμανση γίνεται για να μην τραυματιστείς, όλοι οι προπονητες στις ομάδες αυτό ισχυρίζονται

δέχομαι οτι παίζει ρόλο και σε αθλητές που κυνηγάνε απόλυτες επιδόσεις όπως αθλητές του στίβου

αλλά ρε συ πραγματικά είναι αυτό δικαιολογία γιατί έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά ενός παιχνιδιού από ποδοσφαιριστές που όπως γνωρίζεις δεν παίζουν ρόλο οι απόλυτες επιδόσεις?????

αλήθεια πες μου το πιστεύεις ή απλά γουστάρεις να πας κόντρα για την κόντρα και το υποστηρίζεις

αν πάντως σε θεωρούσα καμένο τελείως, θα απαξιούσα να σου απαντήσω σε οτιδήποτε έγραφες όπως κάνω σε άλλους, αλλά γίνε και συ λίγο λογικός τώρα γιατί είναι παράλογο να επικαλείσαι την προθέρμανση σαν αιτία που έφαγες γκολ στα πρώτα λεπτά
    φιλε μου, το χω γραψει νωριτερα, δεν ειπα οτι αποτελει ΤΗΝ ΜΟΝΗ δικαιολογια, αλλα οπως χαρακτηριστηκα δηλωσα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ. Το γκολ ειναι τυπικο παραδειγμα ανδρανειας, απο φαουλ, που δεν πηδηξε σχεδον κανεις,

το κειμενο που παρεθεσα, και αλλα πολλα ξεκαθαριζουν την μη σωστη αποδοση των μυων ΑΛΛΑ και την μη σωστη ψυχολογια, ή οποια ανεβαινει με το ΖΕΣΤΑΜΑ, και ειναι και αυτο λογικο..

Υπαρχει λοιπον μια αδρανεια σωματικη και ψυχολογικη στο γκολ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΛΟΓΟς αλλα παιζει και αυτο ρολο μαζι με ολη την κακη ψυχολογια λογω γενικης καταστασης.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ σκοπο να παραθετω κειμενα, αλλα απο την στιγμη που βγαινει ο καθενας (γαυρος βαγγελης) και πεταγετε μονο και μονο για να παει με το ρευμα και να μου την πει εμενα, ε τα παιρνω και γω στην κρανα και εβαλα ενα πολυ απλο κειμενο για να τελιωνουμε..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δεν τον απαξιώνω

ΑΛΛΑ αυτά είναι τα σωστά και αυτα γράφει...σε ακαδημίες διδάσκει....το έγραψα και πιο πάνω

οι επαγγελματίες οκ...αλλα στο ερασιτεχνικό ενας τραυματισμός μπορεί να βγει 2 φορές πιο σοβαρος σε ένα παιδί για το λόγω της σωματόδομης σε μια ίδια φαση

το χτίσιμο και την δύναμη του επαγγελματία τα τμήματα υποδομης δεν τα εχουν
    απλά νόμιζα ότι τον ειρωνεύτηκες, μάλλον κατάλαβα λάθος

απλά νόμιζα ότι τον ειρωνεύτηκες, μάλλον κατάλαβα λάθος
    καλα αυτο εκανε..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Λοιοπόν ακατονόμαστε,το κουράσαμε πάλι.Κανείς δεν είπε ότι δεν χρειάζονται ζέσταμα οι μύες πριν τον αγώνα.

Εγώ ατό που σε ρώτησα και δεν απάντησες,είναι το ΠΩΣ γίνεται.Όπως σωστά σού είπε ο κολλητός μου ο Γιώργος,το ζέσταμα γίνεται για να μην τραυματιζόμαστε.
    Σίγουρα ένα σωστό ζέσταμα περιλαμβάνει λίγο τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις.
    Ο ΠΑΟ δεν έχασε το ματς από κρύους μύες.Το στρέτσινγκ τού λέει τίποτα;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Εγώ ατό που σε ρώτησα και δεν απάντησες,είναι το ΠΩΣ γίνεται.
    δεν ξερω πως γινετε γιατι ειμαι αμπαλος.

εισαι που ξερεις μπορεις να ξεκινησεις τις κωλοτουμπες με αυτα που παρεθεσα..

δεν γουσταρω να ειμαι προκλητικος, ιδιαιτερα με τους μεγαλυτερους..

αλλα γινομε γιατι κυριως απο τους μεγαλυτερους περιμενω ωριμοτητα και να χουν παπαρια ωστε να παραδεχοντε οταν λενε οτι να ναι..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    δεν ειπα οτι υπαρχει καμια συνωμοσια.

απλα ο γαυρος μου την κραταει γιατι του την λεω, και βρηκε ευκαιρια να πεταχτει να πει την εξυπναδα του..

ο βαγγελακης ειναι φιλαρακι σου, και συ απλα αντιδρας ετσι απλα, οπως παντα..

τοσο απλα..
    και γενικως συμβαινουν αυτα στις συζητησεις, οι πολλοι βρισκουν εναν και του χωνουν ετσι να περναει η ωρα

κανενα προβλημα, αλλα να βρειτε κανα θεμα που να χετε δικιο να το κανετε αυτο..μην γινεστε ρομπα αγορι μου, που ακομα και τωρα δεν εχεις τα παπαρια να πεις, ναι εχεις δικιο..
    δυστηχως μικρε απο τα γραφομενα σου δεν θα ξαναμπω στην διαδικασια να σου πω αν εχεις λαθος ή οχι..

μικρος εισαι, καποια στιγμη θα ωριμασεις..
    και πιστεψε με πιστευω οτι προσβαλεις καποιους ανθρωπους σαν τον βαγγελη οταν του λες οτι θα μπει να υποστηριξει κατι λαθος μονο και μονο επειδη το λεει καποιος αλλος.

περαστικα σου....και οταν ξυπνησεις....κατσε διαβασε παλι τι σου εχουν γραψει ολοι..για το θεμα με το ζεσταμα....και ισως καταλαβεις αν εχεις δικιο ή οχι

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607