Σελίδα 147 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 4797137142143144145146147
Προβολή αποτελεσμάτων 2.191 έως 2.202 από 2202

Θέμα: ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΑΣ

Παλαιό μέλος
    Μετά από ποσο καιρό αποφάσισα να το βγάλω, να το πλύνω και να λαδώσω την αλυσίδα… εννοείται πως το έχει φάει η βροχή και ότι πήρε νερά το ντεπόζιτο όπως πάντα. Έκανε μπερδέματα, φρέσκια βενζίνη και βουρ εθνική να κάψει ότι νερά έχει πάρει..
    φτάνω σπίτι πάω να το βάλω σε φλατ σημείο, το σταντ μάζεψε, πήγα να το πιάσω πριν βροντήξει και καταλήξαμε αυτό χωρίς γρατζουνιά και εγώ αυτόματα με ΤΡΑΓΙΚΟ πόνο στην μέση…

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_5693.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	108,7 KB 
ID:	464922

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από billyka Προβολή μηνύματος
    Παλευω απο χθες με το πισω φρενο.Το συστημα ηταν αδειο απο υγρα μηνες.Απο χθες κανω εξαερωση και δεν φερνει επιθυμητη πιεση στο ποδοφρενο.Το σωληνακι κανει μια καμπυλη προς τα πανω οπως φευγει απο το τρομπακι για να παει στην δαγκανα.Σκεφτηκα οτι ισως εχει ακομα αερα εκει,οποτε εβγαλα το τρομπακι απο την θεση του ωστε να ισιαξει το σωληνακι και να παει ο υποτιθεμενος αερας στο τρομπακι και απο κει στο δοχειο υγρων.Οντως εβγαλε μια μεγαλουτσικη φυσαλιδα αερα,ακομα ομως δεν εχει την επιθυμητη πιεση.Δεν ξερω,μου φαινεται περιεργο να εχει αερα ακομα μεσα,ενα σωληνακι ειναι με μια δαγκανα.Στο μπροστα που εχει δυο γραμμες ξεχωριστα ειχε πιασει πιεση πολυ συντομα.Λετε να τα εφτυσε το τρομπακι και να μην σηκωνει πιεση?
    Δοκίμασε να κανεις συμπλήρωμα υγρων ανάποδα. Από τη δαγκανα προς το δοχειο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TheRegulator Προβολή μηνύματος
    Μετά από ποσο καιρό αποφάσισα να το βγάλω, να το πλύνω και να λαδώσω την αλυσίδα… εννοείται πως το έχει φάει η βροχή και ότι πήρε νερά το ντεπόζιτο όπως πάντα. Έκανε μπερδέματα, φρέσκια βενζίνη και βουρ εθνική να κάψει ότι νερά έχει πάρει..
    φτάνω σπίτι πάω να το βάλω σε φλατ σημείο, το σταντ μάζεψε, πήγα να το πιάσω πριν βροντήξει και καταλήξαμε αυτό χωρίς γρατζουνιά και εγώ αυτόματα με ΤΡΑΓΙΚΟ πόνο στην μέση…

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	IMG_5693.jpg 
Προβολές:	97 
Μέγεθος:	108,7 KB 
ID:	464922
    Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά από κάποια ηλικία και πάνω, πρέπει να αποφεύγεται,οιαδηποτε προσπάθεια συγκρατησης της μηχανης όταν πέφτει,διότι εγκυμονει ο κινδύνους της μυικής θλασης ,η ακόμα χειρότερο και η ρηξις τενοντων,σε κρισιμα σημεία του ανθρώπινου σώματος .Π.χ μέση,γαμπα,αχιλλειος τενοντας, ώμος, μηρος, αστράγαλος κλπ..ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟ ΓΗΡΑΣ.

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από patsavour Προβολή μηνύματος
    Δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά από κάποια ηλικία και πάνω, πρέπει να αποφεύγεται,οιαδηποτε προσπάθεια συγκρατησης της μηχανης όταν πέφτει,διότι εγκυμονει ο κινδύνους της μυικής θλασης ,η ακόμα χειρότερο και η ρηξις τενοντων,σε κρισιμα σημεία του ανθρώπινου σώματος .Π.χ μέση,γαμπα,αχιλλειος τενοντας, ώμος, μηρος, αστράγαλος κλπ..ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ, ΤΟ ΓΗΡΑΣ.
    Ενώ στις νεώτερες ηλικίες δεν συμβαίνει, νομίζεις, αυτό;
    Πολύ εύκολα, σε πληροφορώ.....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος
    Patsavour & Bowleno,

Είμαι 33.. η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα σωστά, έπρεπε να το αφήσω να πέσει να τελειώνουμε… τώρα υποφέρω χωρίς λόγο…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Patsavour & Bowleno,

Είμαι 33.. η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτηκα σωστά, έπρεπε να το αφήσω να πέσει να τελειώνουμε… τώρα υποφέρω χωρίς λόγο…
    Gravity is a bitch ανεξαρτήτως ηλικίας...

Περαστικά

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Gravity is a bitch ανεξαρτήτως ηλικίας...

Περαστικά
    Ευχαριστώ φιλαράκι μου!

Σε αλλά νέα, πιο ευχάριστα, ο κολλητός μετά από 10 μήνες αναμονής παρέλαβε το νέο Africa Twin Adventure… είχα την τύχη να το κάνω μια μικρή βόλτα στο μπαμ…

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Ευχαριστώ φιλαράκι μου!

Σε αλλά νέα, πιο ευχάριστα, ο κολλητός μετά από 10 μήνες αναμονής παρέλαβε το νέο Africa Twin Adventure… είχα την τύχη να το κάνω μια μικρή βόλτα στο μπαμ…

ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ!

Δεν έβαλε τα κλάματα ο κολλητός;

Εγώ πάντως μετά από 10 μήνες στο ακουστικό δεν θα το έδινα ούτε του Ρόσι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    Patsavour & Bowleno,

*off topic*
    καλημέρα! περαστικά και πρόσεχε με τη μέση φίλος.
    Κι εγώ με βαριά ον οφ στα χώματα όταν έμπαινα στην ηλικία σου προσπαθούσα να τα συγκρατήσω με το ποδι οταν γέρνανε να πέσουν, αλλες φορες τα καταφερνα αλλες οχι...αλλα τσίμπησα διάφορα στη σπονδυλική τα οποια τώρα που ψιλομεγάλωσα μου βγαίνουν...σκέψου εχω τραυματισμό απο πτώση στη μέση απο Φεβρουάριο φέτος και μετα απο θεραπείες-χαπια-κολυμπι φουλ το καλοκαίρι ακόμα εχω ψιλοενοχλήσεις.. δεν καβαλάω ακόμα μηχανή και δεν σηκώνω βάρη (gym κτλ)
    ειναι άτιμο πράγμα η μέση και θέλει μεγάλη-τεράστια προσοχή
    end off topic και sorry
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsber Προβολή μηνύματος
    Δεν έβαλε τα κλάματα ο κολλητός;

Εγώ πάντως μετά από 10 μήνες στο ακουστικό δεν θα το έδινα ούτε του Ρόσι!
    Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα μπει ενδιάμεσος για την αντιπροσωπεία, και του κάναν 0% χρηματοδοτικό, πήραν το CB του σε καλή τιμή, ξηγηθηκαν δώρο πακέτα κτλ κτλ..
    Βέβαια του είπα εκεί κατά τον Ιούλιο ότι νταξει δως τους άκυρο γιατί είναι ασεβαστοι. (40+ Κ λογαριασμό κάναμε 2 άτομα μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος)
    Όταν πήρε να ακυρώσει την παραγγελία την επόμενη μέρα το μηχανάκι ήταν εκεί..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    *off topic*
    καλημέρα! περαστικά και πρόσεχε με τη μέση φίλος.
    Κι εγώ με βαριά ον οφ στα χώματα όταν έμπαινα στην ηλικία σου προσπαθούσα να τα συγκρατήσω με το ποδι οταν γέρνανε να πέσουν, αλλες φορες τα καταφερνα αλλες οχι...αλλα τσίμπησα διάφορα στη σπονδυλική τα οποια τώρα που ψιλομεγάλωσα μου βγαίνουν...σκέψου εχω τραυματισμό απο πτώση στη μέση απο Φεβρουάριο φέτος και μετα απο θεραπείες-χαπια-κολυμπι φουλ το καλοκαίρι ακόμα εχω ψιλοενοχλήσεις.. δεν καβαλάω ακόμα μηχανή και δεν σηκώνω βάρη (gym κτλ)
    ειναι άτιμο πράγμα η μέση και θέλει μεγάλη-τεράστια προσοχή
    end off topic και sorry
    Καθόλου off topic! Περαστικά σου και σε εσένα.
    Το αστείο είναι ότι ετοιμαζόμουν να ξαναμπώ gym τέρμα αυτήν την εβδομάδα για να είμαι έτοιμος για Ισπανία τον χειμώνα…

Παλαιό μέλος Το avatar του/της patsavour
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Ενώ στις νεώτερες ηλικίες δεν συμβαίνει, νομίζεις, αυτό;
    Πολύ εύκολα, σε πληροφορώ.....
    Συμβαίνει μητσο,αλλά όσο μικροτερος τόσο πιο σπάνια.Απο μια ηλικία και πάνω αρχίζουν τα εκφυλιστικα φαινόμενα ,των μυων και των τενοντων,καθως και των χονδρων,και των αρθρωσεων.Αυτο έχει σαν συνέπεια,την μειώση των αντοχων,και με σημαντικά λιγωτερη καταπονηση ερχεται η ρηξη.Φιλος μου στην ίδια ηλικία με μένα ,(65) σ ένα στραβοπατημα στο πρώτο σκαλοπατι ανεβαινοντας σε μεταλικη σκαλα να βαψει τον τοίχο,έπαθε ρηξη αχιλλείου τενοντα,και χρειαστηκε χειρουργιο.Τεραστια προσοχή λοιπον και όχι ρισκα και μαγκιές στον δρόμο.

Σελίδα 147 από 147 ΠρώτοΠρώτο ... 4797137142143144145146147

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 308
    Τελευταίο μήνυμα: 10/04/2023, 13:54
  2. Τι κάνατε για τη μοτοσικλέτα σας στο #lockdown2;
    από McGyver στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 63
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2020, 18:13
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2016, 08:20
  4. Eσεις τι κανατε σημερα με το TM σας??????
    από 7gibernau στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2012, 23:11
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 08:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ