Σελίδα 147 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 4797137142143144145146147148149150151152157197247 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.191 έως 2.205 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    δυστηχως μικρε απο τα γραφομενα σου δεν θα ξαναμπω στην διαδικασια να σου πω αν εχεις λαθος ή οχι..

μικρος εισαι, καποια στιγμη θα ωριμασεις..
    και πιστεψε με πιστευω οτι προσβαλεις καποιους ανθρωπους σαν τον βαγγελη οταν του λες οτι θα μπει να υποστηριξει κατι λαθος μονο και μονο επειδη το λεει καποιος αλλος.

περαστικα σου....και οταν ξυπνησεις....κατσε διαβασε παλι τι σου εχουν γραψει ολοι..για το θεμα με το ζεσταμα....και ισως καταλαβεις αν εχεις δικιο ή οχι
    οκ. παραθεσαμε τις αποψεις μας, οταν σου λεω κατι πασιφανες και σου βαζω και αποδειξεις για να μην μπορεις να το αμφισβητησεις και συ παρολαυτα πουλας τρελα, δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    φιλε μου, το χω γραψει νωριτερα, δεν ειπα οτι αποτελει ΤΗΝ ΜΟΝΗ δικαιολογια, αλλα οπως χαρακτηριστηκα δηλωσα ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΖΛ. Το γκολ ειναι τυπικο παραδειγμα ανδρανειας, απο φαουλ, που δεν πηδηξε σχεδον κανεις,

το κειμενο που παρεθεσα, και αλλα πολλα ξεκαθαριζουν την μη σωστη αποδοση των μυων ΑΛΛΑ και την μη σωστη ψυχολογια, ή οποια ανεβαινει με το ΖΕΣΤΑΜΑ, και ειναι και αυτο λογικο..

Υπαρχει λοιπον μια αδρανεια σωματικη και ψυχολογικη στο γκολ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟς ΛΟΓΟς αλλα παιζει και αυτο ρολο μαζι με ολη την κακη ψυχολογια λογω γενικης καταστασης.

ΔΕΝ ΕΙΧΑ σκοπο να παραθετω κειμενα, αλλα απο την στιγμη που βγαινει ο καθενας (γαυρος βαγγελης) και πεταγετε μονο και μονο για να παει με το ρευμα και να μου την πει εμενα, ε τα παιρνω και γω στην κρανα και εβαλα ενα πολυ απλο κειμενο για να τελιωνουμε..
    την ουσία έχεις χάσει απλά

η ουσία είναι ότι δικαιολογίες υπάρχουν ΠΑΝΤΑ αν το ψειρίζουμε, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε για αυτές και να στεκόμαστε στην ουσία των πραγμάτων και στην ουσία και εσύ ξέρεις άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι γιατί στην είπαν και τσαντίστηκες, ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    την ουσία έχεις χάσει απλά

η ουσία είναι ότι δικαιολογίες υπάρχουν ΠΑΝΤΑ αν το ψειρίζουμε, το θέμα είναι να μην ψάχνουμε για αυτές και να στεκόμαστε στην ουσία των πραγμάτων και στην ουσία και εσύ ξέρεις άσχετα αν δεν το παραδέχεσαι γιατί στην είπαν και τσαντίστηκες, ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο.
    φιλε μου μην το πηγαινουμε αλλου το πραγμα..

μπορει ο Παο να μην εχασε απο αυτο το πραγμα, αλλα σε αυτο πατησαν οι αλλοι για να πουλησουν κατι σαν μαγκια..

λοιπον σε αυτο το θεμα βγηκαν φαουλ, οπως και συ εχεις βγει φαουλ για μενα στο γενικοτερο θεμα της ριζουπολης.

Παει αυτο, οσο αφορα το οτι δεν παιζει ρολο και απανταω επειδη τσαντιστηκα, δεν ειναι ετσι, εγω αυτο που λεω το ειπα εδω και 1-2 σελιδες, και το υποστηριξα πριν γινει ολη αυτη η συραξη..

απλα τωρα πηρε διαστασεις, γιατι συμμετειχαν πολλοι..

αλλα οτι επαιξε ρολο για μενα, επαιξε, και αν θυμασαι απο τη στιγμη που με ρωτησες τι εγινε στη ριζουπολη το εγραψα..ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι μονο αυτο αλλα εχει μεγαλη σημασια καθως αφορα το αγωνιστικο κομματι..

να το βαλω και εδω για να τελιωνουμε

Προθέρμανση είναι μια διαδικασία προετοιμασίας τού σώματος για φυσική δραστηριότητα από απόψεως φυσιολογικής και ψυχολογικής η οποία έχει ως σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης αλλά και την μείωση των τραυματισμών.

-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

καλα αυτο εκανε..
    ναι ρε

δεν με εαβζε στην αρχική ενδεκάδα και του το κρατάω απο τότε

σοβαρεψου
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

φιλε μου μην το πηγαινουμε αλλου το πραγμα..

μπορει ο Παο να μην εχασε απο αυτο το πραγμα, αλλα σε αυτο πατησαν οι αλλοι για να πουλησουν κατι σαν μαγκια..

λοιπον σε αυτο το θεμα βγηκαν φαουλ, οπως και συ εχεις βγει φαουλ για μενα στο γενικοτερο θεμα της ριζουπολης.

Παει αυτο, οσο αφορα το οτι δεν παιζει ρολο και απανταω επειδη τσαντιστηκα, δεν ειναι ετσι, εγω αυτο που λεω το ειπα εδω και 1-2 σελιδες, και το υποστηριξα πριν γινει ολη αυτη η συραξη..

απλα τωρα πηρε διαστασεις, γιατι συμμετειχαν πολλοι..

αλλα οτι επαιξε ρολο για μενα, επαιξε, και αν θυμασαι απο τη στιγμη που με ρωτησες τι εγινε στη ριζουπολη το εγραψα..ΞΑΝΑΛΕΩ δεν ειναι μονο αυτο αλλα εχει μεγαλη σημασια καθως αφορα το αγωνιστικο κομματι..
    δεν με ενδιαφέρει ποιοι πάτησαν για να πουλήσουν μαγκιά

αφού βγήκα φάουλ στο θέμα τις ριζούπολης απάντησε μου και σε αυτά που έγραψα πριν 3-4 σελίδες για την αντιστοιχία ποδοσφαιριστών και διαιτητών έτσι για να ξέρω και τη γνώμη σου για το που έχω φαουλ.

ελπίζω μεγαλώνοντας να καταλάβεις πόσο λάθος αντιμετώπιση είναι να βρίσκεις κουτές δικαιολογίες για τα πάντα όχι για τα ποδοσφαιρικά γενικά μιλώντας, δεν το λέω ειρωνικά.

τεσπα το έχεσα και εγώ ας μείνουμε στην πλακίτσα καλύτερα.

όσες φορες και να το βάλεις το ίδιο χαζό ακούγεται σαν δικαιολογία που έφαγες γκολ στο 3ο λεπτό, για να μην γίνεσαι εσύ γραφικός στο λέω, βάλτο όσες φορές θες.

Προθέρμανση είναι μια διαδικασία προετοιμασίας τού σώματος για φυσική δραστηριότητα από απόψεως φυσιολογικής και ψυχολογικής η οποία έχει ως σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης αλλά και την μείωση των τραυματισμών.

ναι αλλα ολα αυτα αφορουν ΑΚΡΑΙΕΣ καταστασεις....

όχι μια απλή φαση

αν υπήρχε σπριντ αντε οκ ο ζεστος θα "ξεκίναγε" πιο άμεσα...τπτ άλλο...θα είχε ευελιξια μεγαλύτερη
    σε μια δικδικούμενη μπαλιά επίσης
    το πιο γρήγορος ειναι άλλο θεμα
    σε μια συμπλοκή ο κρύος θα τραυματιζόταν πιο εύκολα

αλλά μεχρι εκει....
    στημενη φάση δεν είναι ζέσταμα......

και το 3ο στημενη φάση ήταν...καρμπον....ακόμα δεν είχαν ζεσταθει???

ελπίζω μεγαλώνοντας να καταλάβεις πόσο λάθος αντιμετώπιση είναι να βρίσκεις κουτές δικαιολογίες για τα πάντα όχι για τα ποδοσφαιρικά γενικά μιλώντας, δεν το λέω ειρωνικά.
    ρε φιλε αυτες οι γενικολογιες και τα γνωμικα ειναι περιττα και για μενα εχουν μονο σκοπο να δημιουργησουν εντυπωσεις περι του ποιος εχει δικιο και ποιος οχι..

τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, μιλαμε για την Ριζουπολη, και αναφεραμε ο καθενας καποιους παραγοντες που κατα την γνωμη του οδηγησαν στην συντριβη του Παο. Ουτε κουτες δικαιολογιες ουτε τιποτα.

Παραθετουμε λοιπον γεγονοτα, και ο καθενας εκτιμαει την σημασια του καθε κομματιου του παζλ..

Εσυ σαν γαυρος τα θεωρεις ολα ασημαντα και λογικο ειναι για να μην απαξιωσεις την νικη της ομαδας σου..εγω απο την αλλη εχω αλλη γνωμη.

εχω την αποψη μου, σεβαστη και η αποψη σου, και οσων λενε την δικια τους, αλλα δεν θα μας βγαλετε και μ@λ@κες μερικοι..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

a kai o αγωνας έγινε 11 Μαιου

ζεστη δηλ....καταλαβαινεις

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ναι αλλα ολα αυτα αφορουν ΑΚΡΑΙΕΣ καταστασεις....

όχι μια απλή φαση

αν υπήρχε σπριντ αντε οκ ο ζεστος θα "ξεκίναγε" πιο άμεσα...τπτ άλλο...θα είχε ευελιξια μεγαλύτερη
    σε μια δικδικούμενη μπαλιά επίσης
    το πιο γρήγορος ειναι άλλο θεμα
    σε μια συμπλοκή ο κρύος θα τραυματιζόταν πιο εύκολα

αλλά μεχρι εκει....
    στημενη φάση δεν είναι ζέσταμα......

και το 3ο στημενη φάση ήταν...καρμπον....ακόμα δεν είχαν ζεσταθει???
    ρε αφηστε τις θεωριες για σπριντ, μιλαμε για επιτοπιο αλμα στα στημενα..

μην παιζετε με τις λεξεις...

τερμα για μενα, οποιος θελει πιστευει τους γυμναστες και οποιος θελει τις θεωριες του λα βιλα και του καλ γιωργη..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

όσες φορες και να το βάλεις το ίδιο χαζό ακούγεται σαν δικαιολογία που έφαγες γκολ στο 3ο λεπτό, για να μην γίνεσαι εσύ γραφικός στο λέω, βάλτο όσες φορές θες.
    κανετε τους χαζους ρε πουστη γιαυτο εκνευριζομαι..

επειδη ακριβως ειναι 3 λεπτο παιζει ρολο, αμα ηταν στο 15 δεν θα σου λεγα τιποτα..

τελος ειπαμε..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ναι με ενα σπριντ ειναι ετοιμοι

για να δικαιολογησεις κατι που ξεκινησεις αστοχα να υποστηριζεις θα πεις πολλα..

anyway, απο την αρχη δεν ειπα οτι αυτο ηταν το καθοριστικο σημειο, αλλα ειναι αλλο ενα κομματι που συμπληρωνει το παζλ..

μαζι με ολα τα αλλα συνησφερει και αυτο στο να φας ενα γκολ στο 3 ή 6 λεπτο(δεν θυμαμαι ακριβως) και μετα αντε κρατησε την ολη αυτην την κατασταση..

ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....!!!

Μερικοί όταν έπαιζαν μπάλλα,έκαναν ζέσταμα μέ τή φωτιά άπό τίς έφημερίδες
    όπως στά ντέρμπυ............
    Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός....!!!

ΠΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ...........ΟΤΙ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ

κρατάει πάνω άπό μισή ώρα + τό μασσάζ μέ θερμαντικές άλοιφές.....!!

ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΖΕΣΤΑΜΑ.............

έκτός άπό τό ότι κινδυνεύεις μέ μυικό τραυματισμό,
    δέν μπορείς μέ τίποτε νά άποδώσεις
    σέ ότι άφορά.........
    ΔΥΝΑΜΗ...........ΕΚΡΗΞΗ...........ΤΑΧΥΤΗΤΑ...........ΑΝΤΟΧΗ.......

Αύτά γιά τούς μπαλλαδόρους πού κάνουν ζέσταμα στό ........ΤΖΑΚΙ.....!!!!

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ...........ΟΣΟ ΔΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ

τό νά μπείς στό χόρτο,χωρίς άναγνώριση τού άγωνιστικού χώρου καί χωρίς προθέρμανση..!!
    Άλλά ............

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ...........ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ...........άπό τήν άσχετίλα...!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Λοιοπόν ακατονόμαστε,το κουράσαμε πάλι.Κανείς δεν είπε ότι δεν χρειάζονται ζέσταμα οι μύες πριν τον αγώνα.

Εγώ ατό που σε ρώτησα και δεν απάντησες,είναι το ΠΩΣ γίνεται.Όπως σωστά σού είπε ο κολλητός μου ο Γιώργος,το ζέσταμα γίνεται για να μην τραυματιζόμαστε.
    Σίγουρα ένα σωστό ζέσταμα περιλαμβάνει λίγο τρέξιμο και κάποιες ασκήσεις.
    Ο ΠΑΟ δεν έχασε το ματς από κρύους μύες.Το στρέτσινγκ τού λέει τίποτα;

ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..........ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΤΙΚΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...??

Πάθαμε πλάκα......
    Παρόλα αύτά όμως μόλις σηκώθηκαν πλακώθηκαν στά σπρίντ...
    Καί παίζαν βόλλευ...!!!

ΖΩΡΖ............

όταν ζορίζεσαι..........πάντα έτσι κάνεις...??

εμενα μαγκες δεν με φοβιζει να κανω λαθος, και εχω βγει και εχο παραδεχτει τα λαθη μου..

Οσοι λοιπον βαυκαλιζεστε οτι ειμαι κολλημενος και δεν ακουω κανεναν, σας παραπεμπω σε ποστ μου που παραδεχομαι το λαθος μου..

ΑΛΛΟΙ, που κατηγορουν εμενα ΔΕΝ παραδεχοντε ποτε το λαθος τους, και προτιμουν κανουν το ασπρο μαυρο και τη νυχτα μερα για να μη βγουν λαθος..

Και ειστε και μεγαλοι ανθρωποι ρε πουστη μου και μπαλαδοροι
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II