εμεινε απο αντλια λαδιου το duke ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
ozzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ελα να με κανεις παρεα ρε αλητη![]()
![]()
εμεινε απο αντλια λαδιου το duke ρεΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
ozzyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ελα να με κανεις παρεα ρε αλητη![]()
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
εμεινε απο αντλια λαδιου το duke ρε![]()
αντε ρε σοβαρα και τωρα τι ? δε μπορεις να βαλεις εσυ λαδι ?
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
αντε ρε σοβαρα και τωρα τι ? δε μπορεις να βαλεις εσυ λαδι ?
![]()
χαλασε απ την πολυ σουζα που κανε ο αργυρης χθες βραδυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
σακη εχω εναν φιλο μαστορα
εχει μπουσα 220 τροχο ατμοσφαιρικο
και κυκλοφορει το καλοκαιρακι με σαγιοναρα σορτσακι και κοντομανικο μαλλι ζελεδιασμενο ξηλωμενα ολα καθρεπτες πινακιδες κτλ κτλ μαυρο ολο το μηχανακι αλητεια στο φυλλ μιλαμεεεεεεεεεε
αυτος ειναι μαστορας![]()
![]()
σακη εχω εναν φιλο μαστορα
εχει μπουσα 220 τροχο ατμοσφαιρικο
και κυκλοφορει το καλοκαιρακι με σαγιοναρα σορτσακι και κοντομανικο μαλλι ζελεδιασμενο ξηλωμενα ολα καθρεπτες πινακιδες κτλ κτλ μαυρο ολο το μηχανακι αλητεια στο φυλλ μιλαμεεεεεεεεεε
αυτος ειναι μαστορας![]()
![]()
κ λιιιιιιιγο καγκουρας![]()
χαλασε απ την πολυ σουζα που κανε ο αργυρης χθες βραδυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εμ σε ειπα να παρεις δρζ για σουζες δε με ακουσες το εχεις ολη τιν ωρα στι σουζα μλκ![]()
δεν φταιω εγω..ο αργυρης ειχε καβλεςΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisK7
εμ σε ειπα να παρεις δρζ για σουζες δε με ακουσες το εχεις ολη τιν ωρα στι σουζα μλκ![]()
![]()
![]()
δεν φταιω εγω..ο αργυρης ειχε καβλες![]()
![]()
![]()
σοβαρα ρε μλκ χαλασε απο αυτο
![]()
![]()
σοβαρα ρε μλκ χαλασε απο αυτο
![]()
γιατι μπορει να κανει σουζα ο αργυρης? ουτε συμπλεκτη δεν ξερει :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
![]()
![]()
τι γελας ρε κανγουρα που πηρες το δρζ και δε πατησες τη μπροστινη ροδα κατωπαραλιγο να μου σκασεις τις μπουκαλες να πουμε
![]()
να τους περνας με σουζα να ψαρωνουν![]()
ρε οι σωστοι μαστορες δε φορανε ουτε κρανος και ειναι με το κοντομανικο ουτε πινακιδα φλασακια κτλ κτλ![]()
![]()
![]()
Ρε τρελαθήκατε αμφότεροι?![]()
γιατι μπορει να κανει σουζα ο αργυρης? ουτε συμπλεκτη δεν ξερει :rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()