Σελίδα 148 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 4898138143144145146147148149150151152153158198248 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.206 έως 2.220 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

Το ονομα που αναφερετε εχει σχεση....???

Και αν ναι γιατι ειναι εξω....?????

Τα δικα μου γραφομενα....??? Εχεις καποια αντιρηση....???? Η δεν χαθηκε ανθρωπος εκει περα....????

Γιατι ΕΣΥ θεση ..... Δεν πηρες....?????
    Το ονομα που αναφερουμε σαφως και εχει σχεση, το γιατιο δεν ειναι στη φυλακη ας μας το απαντησει ο προεδρος της ομαδος σου και ολοι αυτοι που εκαναν απειλητικα τηλεφωνηματα στους μαρτυρες....

Τα δικα σου γραφομενα συγκρινουν ενα παρομοιο γεγονος, (δολοφονια οπαδου) αλλα δεν αναφερονται καθολου στις ιδιοτητες των ενοχων...

εξισου καταδικαστεα και τα δυο γεγονοτα, συμπλοκες οπαδων και στις δυο περιπτωσεις...

η διαφορα ειναι οτι ενας απο τους ηθικους αυτουργους εχει θεση στο ΔΣ της ομαδος σου....

Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει.....

Το μονο που ξερω ( αν ειναι ετσι οπως τα λετε ) οτι εφοσον δεν συνεχιστικε η ποινικη διωξη αυτων των ανθρωπων και κυκλοφορουν ελευθεροι ,εχουμε ολοι ευθυνη ( και κυριως εσεις ) για αυτο το αποτελεσμα....

Εχεις καποια αντιριση...????
    Αν δεν σε ενδιαφερει ρε ανθρωπε τι το κουραζουμε;

Τωρα για την συνολικη ευθυνη, συμφωνω, αν εξετασεις τις προεκτασεις του θεματος και το δεις σφαιρικα, εχεις απολυτο δικιο (και το εννοω...)

αλλα αν εσυ βολευεσαι με την συνολικη ευθυνη και δεν αναρωτιεσαι πως ειναι δυνατον στο ΔΣ του γαυρου να υποθαλπτονται εγκληματιες και δολοφονοι...τι να σου πω...βοηθεια σου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τελικά τι έγινε με την δίκη?βρέθηκε ένοχος και καταδικάστηκε?

το ότι είναι μέλος στα @@ μου...αυτό που με πειράζει είναι αν είναι ενοχος γιατί είναι έξω...
    Ναι καταδικαστηκε...ενας...

ο αλλος ειναι μελος στο ΔΣ της ομαδας που υποστηριζεις (οχι απλο μελος οπως εσυ...μελος του ΔΣ)...τωρα αν ειναι στα @@σου το γεγονος οτι εχει αυτη την ιδιοτητα, στην ουρα για προσκυνημα μαζι με τον STOUBI μπας και ρθειτε στα ισα σας...

Για παμε τωρα στα δικα μου γραφομενα......

Και τι βλεπεις στα δικα μου γραφομενα......?????

Καποιο μηνυμα υποστηριξης....????

Περιμενω απαντηση.....
    Στο εγραψα και πιο πανω...

δυο ανθρωπινες ζωες χαθηκαν για οπαδικες διαφορες και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να μας απασχολησει ολους μας!

Δεν μειωνω την απωλεια του φιλαθλου του ολυμπιακου θεωρωντας την υποδυεστερη απο αυτη του Παναθηναϊκου, δεν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια, ανθρωποιθηταν και οι δυο!!

Ο θανατος των δυο αυτων ανθρωπων ειναι το σημαντικοτερο γεγονος και δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να γινεται συζητηση για οπαδικα και κοντρες με υποβαθρο δυο ταφοπλακες...αυτη ειναι η θεση μου.-

Ας αφησουμε τους νεκρους ησυχους λοιπον και ας πιασουμε τους ζωντανους...

ανωνυμοι οπαδοι στην μια περιπτωση, οπαδοι με ιδιοτητα και ονομα στην δευτερη...και τι ιδιοτητα ε;

Την διαφορα δεν την αντιλαμβανεσαι;

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Στο εγραψα και πιο πανω...

δυο ανθρωπινες ζωες χαθηκαν για οπαδικες διαφορες και αυτο ειναι κατι που θα πρεπει να μας απασχολησει ολους μας!

Δεν μειωνω την απωλεια του φιλαθλου του ολυμπιακου θεωρωντας την υποδυεστερη απο αυτη του Παναθηναϊκου, δεν μπαινω σε αυτη τη διαδικασια, ανθρωποιθηταν και οι δυο!!

Ο θανατος των δυο αυτων ανθρωπων ειναι το σημαντικοτερο γεγονος και δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να γινεται συζητηση για οπαδικα και κοντρες με υποβαθρο δυο ταφοπλακες...αυτη ειναι η θεση μου.-

Ας αφησουμε τους νεκρους ησυχους λοιπον και ας πιασουμε τους ζωντανους...

ανωνυμοι οπαδοι στην μια περιπτωση, οπαδοι με ιδιοτητα και ονομα στην δευτερη...και τι ιδιοτητα ε;

Την διαφορα δεν την αντιλαμβανεσαι;
    +1299

Ναι καταδικαστηκε...ενας...

ο αλλος ειναι μελος στο ΔΣ της ομαδας που υποστηριζεις (οχι απλο μελος οπως εσυ...μελος του ΔΣ)...τωρα αν ειναι στα @@σου το γεγονος οτι εχει αυτη την ιδιοτητα, στην ουρα για προσκυνημα μαζι με τον STOUBI μπας και ρθειτε στα ισα σας...
    απο την άλλη δεν σε είδα ποτε να καταδικάζεις τους γιαννακοπουλαίους για τις ενεργειές τους στα γήπεδα...ξύλο στους διαιτητες ,δημιουργία επεισοδίων +++

αλλά παρόλα αυτά σας βλέπουμε να τους θεωρείτε τους καλύτερους....

θα μου πεις δεν έγινε φόνος...

απλα έτυχε ο άνθρωπος που σκοτώθηκε να είναι παναθηναικός....με την ίδια πιθανότητα θα μπορούσε να είναι ολυμπιακός...δεν ξέρω αν με πιάνεις...

εγώ μπορεί να έχω ένα μέλος αληταριό...και ότι είναι έξω δεν νομίζω να φταίει ο κόκκαλης...το άτομο θα είχε δικές του άκρες....δεν ήταν γιος του κόκκαλη

εσύ όμως έχεις 2 προέδρους αληταριό και τους έβαλες και στο ποδόσφαιρο και τους έχεις θεοποιήσιε...αλλά κουβέντα γι'αυτό
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

δεν το βλέπω αυτό...

απο την άλλη δεν σε είδα ποτε να καταδικάζεις τους γιαννακοπουλαίους για τις ενεργειές τους στα γήπεδα...ξύλο στους διαιτητες ,δημιουργία επεισοδίων +++

απλα έτυχε ο άνθρωπος που σκοτώθηκε να είναι παναθηναικός....με την ίδια πιθανότητα θα μπορούσε να είναι ολυμπιακός...δεν ξέρω αν με πιάνεις...

εγώ μπορεί να έχω ένα μέλος αληταριό...και ότι είναι έξω δεν νομίζω να φταίει ο κόκκαλης...το άτομο θα είχε δικές του άκρες....δεν ήταν γιος του κόκκαλη

εσύ όμως έχεις 2 προέδρους αληταριό και τους έβαλες και στο ποδόσφαιρο και τους έχεις θεοποιήσιε...αλλά κουβέντα γι'αυτό
    μιλας γι αυτους που επανηλλημενα πηγαν κατω απ τον παγκο της ομαδας σου βαζοντας ως ασπιδα τον εαυτο τους για να προστατευσουν τους παικτες του οδφπ!

ξεχνας επισης οτι εχου δει αγωνα κατω απ τη μπασκετα των φανατικων ετσι ωστε να μην πετουν αντικειμενα στους παικτες σου!

αν θες να συγκρινεις αυτους με αυτον που εχει στο ΔΣ της ομαδας του κατηγορουμενο για φονο................απεχεις πολυ απ την πραγματικοτητα!

προφανώς θυμάσαι αυτά που ΘΕΛΕΙΣ να θυμάσαι...οπότε δεν έχει νόημα η συνέχεια...

ευχαριστώ για την απάντηση...έδειξες ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που λέω

υ.γ η διαφορά μας είναι ότι εμείς δεν ψάχνουμε δικαιολογίες για τους δικούς μας...αντιθέτως εσείς κάνετε λες και είστε οι γκόμενες των γιανακοπουλαίων και σας τους θίγουμαι και προσπαθείτε να τους δικαιολογήσετε τα πάντα.... ._

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΦΡΟΣ....ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ....ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΨΗ Η ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.....

υ.γ. η Αρσεναλ που εγραφες και γελαγες στην λιστα ειναι η Αρσεναλ Σαραντι,ομαδα της Αργεντινης,και η λιστα ειναι απο επισημα στατιστικα στοιχεια που βασιζεται και αναγνωριζει και η FIFA...KLIK

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    υ.γ. η Αρσεναλ που εγραφες και γελαγες στην λιστα ειναι η Αρσεναλ Σαραντι,ομαδα της Αργεντινης,και η λιστα ειναι απο επισημα στατιστικα στοιχεια που βασιζεται και αναγνωριζει και η FIFA...KLIK

καλά ότι και εσύ είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ μας το έχεις αποδείξει πολλάκις...

σου είπα εγώ ότι δεν είναι επίσημα???το μήνα Νοέμβριο ήταν 26 .ο βάζελος 28 . ο Θρύλος
    καθε μηνας που περνάει αφαιρείται ο αντιστοιχος της προηγούμενης χρονιάς...και νομίζω περιλαμβάνει όλες τις διοργανώσεις...

και άντε η Αρσεναλ έχεις δίκιο ....δεν το πρόσεξα....για τις υπόλοιπες όμως ουδέν σχόλιο???
    Μίλαν,Βαλένθια,Πόρτο,Ρεαλ,Γαλατασαραι,Σεβίλλη,Αγιαξ,Α τχοβεν +++
    απλά με τις παπαριές που βρίσκεται και χαίρεστε τις κοιτάω μια γρήγορη ματιά...καταλαβαίνεις...δεν ήμαστε βάζελοι εμείς...

μην μας αποδεικνύεις συνέχεια το αυτονόητο...το καταλάβαμε ότι είσαι μαλάκας

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Κορίτσια σεμνά......

καλά ότι και εσύ είσαι πολύ ΜΑΛΑΚΑΣ μας το έχεις αποδείξει πολλάκις...

σου είπα εγώ ότι δεν είναι επίσημα???το μήνα Νοέμβριο ήταν 26 .ο βάζελος 28 . ο Θρύλος
    καθε μηνας που περνάει αφαιρείται ο αντιστοιχος της προηγούμενης χρονιάς...και νομίζω περιλαμβάνει όλες τις διοργανώσεις...

και άντε η Αρσεναλ έχεις δίκιο ....δεν το πρόσεξα....για τις υπόλοιπες όμως ουδέν σχόλιο???
    Μίλαν,Βαλένθια,Πόρτο,Ρεαλ,Γαλατασαραι,Σεβίλλη,Αγιαξ,Α τχοβεν +++
    απλά με τις παπαριές που βρίσκεται και χαίρεστε τις κοιτάω μια γρήγορη ματιά...καταλαβαίνεις...δεν ήμαστε βάζελοι εμείς...

μην μας αποδεικνύεις συνέχεια το αυτονόητο...το καταλάβαμε ότι είσαι μαλάκας
    επειδη μαλλον εισαι περιορισμενης ευθηνης...ξερεις ελληνικα αγορι μου???γιατι αγγλικα σιγουρα δεν....απο 1-1-2008 μεχρι 31-12-2008 βγηκαν αυτο το αποτελεσματα...και τα δεδομενα ειναι αυτα...τωρα εσυ μπορει να ψαξεις και για το λεπτο που ο Ολυμπιακος ηταν πρωτος παγκοσμια...αλλα για το 2008 βασει στατιστικων (αποτελεσματα ολων τον αγωνων και τα επισημα φιλικα) ο βαζελος ειναι πολυ καλυτερος απο τον γαυρο....οπως και απο Μιλαν,Βαλενθια και Αρσεναλ Σαραντι....

τωρα αν θες να πεις την παπαρια σου για να δειξεις κατι καλα κανεις....συνεχισε....

υ.γ. μαλακας,πολυ μαλακας,παραπολυ μαλακας,ειμαι.....ευτυχως δεν ειμαι Ο ΜΑΛΑΚΑΣ....οπως εσυ...

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Είπε ο Πόντιος Πιλάτος και βγήκε από το δομάτιο ...........
    Καθόλου ελπιδοφόρα άποψη για νέο άνθρωπο ........

Κυρίως εμείς ;;;
    Καταρχήν ποιοί είμαστε εμείς ;;; Πως το ορίζεις ;;;
    Και πάνω απ' όλα γιατί φταίμε εμείς ;;; Για εξήγησέ το λίγο ..........

ΆΠΕΙΡΕΣ !!!
    Εσεις ξερετε προσωπα και καταστασεις .....

Πιθανον εσας ενδιαφερει αρκετα το θεμα.......

Το πως το οριζω το εμεις-εσεις ...??? Καλλυτερα να ρωτησεις αυτον που αρχισε το θεμα ( el_hymador... )

Κατα τα αλλα..... Υπαρχουν και ενστασεις κατα των αποφασεων ( για οποιον δεν καταλαβε δεν μπορω να κανω τιποτα παραπανω.....)

MH ΞΑΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ........

Τήν πιό ώραία προσφώνηση τής Νεοελληνικής γλώσσας....!!!!

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από STOYBI στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 4452
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 18:12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε