Σελίδα 148 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 4898138143144145146147148149150151152153158198248 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.206 έως 2.220 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ.........ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ....!!!

πες τα ρε τερενς...που να το βρει,,,,

αφου κολλανε στα διοδια....γινεται χαμος στους δρομους, φασαρια , χαβουζα κλπ κλπ κλπ

αντε με τους αλητες

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ..........ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑΤΙΚΟ ΖΕΣΤΑΜΑ...??

Πάθαμε πλάκα......
    Παρόλα αύτά όμως μόλις σηκώθηκαν πλακώθηκαν στά σπρίντ...
    Καί παίζαν βόλλευ...!!!

Έχω δει ποδοσφαιριστές να μην κάνουν ούτε μισό σπριντ.Μόνο διατάσεις και ξανά μανά διατάσεις.Και παίζαν άφοβα.

Όταν το πρωτοέκανα,περίμενα πότε θα έρθει το τράβηγμα.Και μιας και δεν ήρθε πείστηκα.

Αργότερα,σε μεγαλύτερη ηλικία και εκτός πρωταθλήματος φυσικά,δεν ξανάτρεξα για να ζεσταθώ.Όπως τότε που παίξαμε στον Πόρο.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Έχω δει ποδοσφαιριστές να μην κάνουν ούτε μισό σπριντ.Μόνο διατάσεις και ξανά μανά διατάσεις.Και παίζαν άφοβα.

Όταν το πρωτοέκανα,περίμενα πότε θα έρθει το τράβηγμα.Και μιας και δεν ήρθε πείστηκα.

Αργότερα,σε μεγαλύτερη ηλικία και εκτός πρωταθλήματος φυσικά,δεν ξανάτρεξα για να ζεσταθώ.Όπως τότε που παίξαμε στον Πόρο.
    + 10000 ! Ποδοσφαιριστες και οχι μονο......

Διατασεις για πληρες "ξεδιπλωμα" των μυων και οι θερμαντικες θα παιξουν τον ρολο τους μεχρι να ερθει ο μυς σε σωστη θερμοκρασια....

Η στραβη μπορει να μην αποκλειστει αλλα μειωνετε τρομερα το ποσοστο της......

ΥΓ... Ασε που στην ριζουπολη

Ετρεχαν απο το πουλμαν....

Προς τα αποδυτηρια.....

Ετρεχαν απο τα αποδυτηρια....

Προς την φυσουνα .....

Ξαναετρεχαν να βγουν απο την φυσουνα.....

Ξαναετρεχαν να μπουν στην φυσουνα....

Εισαστε κακοι οσοι λετε οτι δεν εκαναν ζεσταμα.....

( Πλακα κανω...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    + 10000 ! Ποδοσφαιριστες και οχι μονο......

Διατασεις για πληρες "ξεδιπλωμα" των μυων και οι θερμαντικες θα παιξουν τον ρολο τους μεχρι να ερθει ο μυς σε σωστη θερμοκρασια....

λοιπον...ή εισαι ασχετος
    ή εισαι παρεακι....
    ή και εσυ ειρωνευεσαι
    διαλεξε

:rotflmao: :rotflmao:

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    κοίτα που απο το πουθενά,γενίκαμε και κλικαδόροι.
    άντε να δω τι άλλο θα διαβάσουμε εδω πέρα μέσα.

Ακατανόμαστε μη σταματάς!!!
    ο Τέρενς χρειάζεται ένα παραγιο, και συν τοις άλλοις κάποιος πρέπει να μας βάζει και στο δρόμο της αλήθειας εμάς τα απολολόντα πρόβατα.
    Αν αυτό γίνεται και με το γέλιο που ρίχνω διαβάζοντας ορισμένους,τότε βάνω τζίφρα και κλείνω δωμάτιο με πρώτη θέα τα σκουπίδια.

Στον φίλτατο Χυμάδι (εσύ είσαι μέλος της κλίκας ρε?να ξέρουμε,μην εκτεθούμε κιόλας) να του πω ότι συμφωνώ με το τσο & λο.
    ανα τους καιρούς έχετε φάει τόσο τσο και τόσο λο που έχετε γίνει ωσάν τους ουρακοτάγκοι τους κοκκινόκωλοι!χο χο χο σε καλό μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    οκ. παραθεσαμε τις αποψεις μας, οταν σου λεω κατι πασιφανες και σου βαζω και αποδειξεις για να μην μπορεις να το αμφισβητησεις και συ παρολαυτα πουλας τρελα, δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο
    πριν κάμποσες σελίδες εσύ δεν έλεγες το μνημειώδες "δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απόψεις,απλά απόψεις"????σα να αντιφάσκεις κομματάκι θαρρώ.
    Λεβέντη πάρτο λίγο αλλιώς γιατί βρίσκει στη στροφή.φιλικά στο λέω.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Εγω παντως για ζεσταμα κανω διαιρεσεις

τσο και λο

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    κοίτα που απο το πουθενά,γενίκαμε και κλικαδόροι.
    άντε να δω τι άλλο θα διαβάσουμε εδω πέρα μέσα.

Ακατανόμαστε μη σταματάς!!!
    ο Τέρενς χρειάζεται ένα παραγιο, και συν τοις άλλοις κάποιος πρέπει να μας βάζει και στο δρόμο της αλήθειας εμάς τα απολολόντα πρόβατα.
    Αν αυτό γίνεται και με το γέλιο που ρίχνω διαβάζοντας ορισμένους,τότε βάνω τζίφρα και κλείνω δωμάτιο με πρώτη θέα τα σκουπίδια.

πριν κάμποσες σελίδες εσύ δεν έλεγες το μνημειώδες "δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απόψεις,απλά απόψεις"????σα να αντιφάσκεις κομματάκι θαρρώ.
    Λεβέντη πάρτο λίγο αλλιώς γιατί βρίσκει στη στροφή.φιλικά στο λέω.
    δεν θα σου απαντησω στα περι παραγιου κλπ κλπ, γιατι εγω εχω το θαρρος της γνωμης μου, και δεν βγαινω μετα απο δηλωσεις αλλων να πεταξω την σποντουλα μου οπως εκανες και συνεχιζεις να κανεις εσυ..εσυ κανε τον εξυπνο με ποστ αλλων, μεχρι εκει σε παιρνει..

Παμε παρακατω..

θα σου απαντησω για το αποψεις,

ΑΥΤΟ που συζηταμε εδω ειναι ΙΑΤΡΙΚΗ διαολε που λες και εσυ εχουν κατσει λοιπον οι γιατροι και ειδαν οτι οταν θερμαινετε ο μυς αποδιδει καλυτερα, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να το φανταστει κανεις..

εσεις εδω λετε τα δικα σας και τα πιστευτε..

Το τι ειναι πεναλντι και τι οχι ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΗ και δεν υπαρχει σωστο και λαθος, αφου εμεις οι ανθρωπο φτιαχνουμε τους κανονες..

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΓΙΑ ΓΑΥΡΟΥς
    1) Το ενα ειναι ιατρικη και υπαρχει σωστο και λαθος, και το καταλαβαινεις εκ του αποτελεσματος, τραυματισμοι μειωμενη αποδοση
    2) Το αλλο ειναι κανονες που ερχοντε και παρερχοντε..

ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ,
    και γω βαγγελη μου εχω δει ποδοσφαιριστη να σβηνει το ΜΑΛΜΠΟΡΟ το κοκκινο, να κανει 25 γυρους σε σταδιο και μετα να παιζει και μπαλα.. Εχει ετσι την καλητερη αποδοση?

Αλλοι εχουν δει και εξωγηινους..

Το σωστο ειναι να κανεις ζεσταμα στα αποδυτηρια με τραβηγματα και κρεμες δηλαδη..

συνεχιστε αυτα που λετε, εχει πλακα να συνεχιζετε μεγαλοι ανθρωποι να επιμενετε στην βλακεια για να μην παραδεχτητε το λαθος..

Υ.Γ. Τα φιλικα σου μαν, δεν τα θελω, γιατι δαγκωνουν..πες τα αλλου
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

κανετε τους χαζους ρε πουστη γιαυτο εκνευριζομαι..

επειδη ακριβως ειναι 3 λεπτο παιζει ρολο, αμα ηταν στο 15 δεν θα σου λεγα τιποτα..

τελος ειπαμε..
    εσύ κάνεις το χαζό ρε φίλε και το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία δυστυχώς, δεν πιστεύω ότι είσαι αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και εγώ άλλο μαζί σου, οκ θα σεβαστώ τη γνώμη σου αν και δεν απάντησες σε αυτό που σε παρέπεμψα.

τέλος και από μένα, δεν θα προσπαθήσω άλλο φτάνει.

Προς τα αποδυτηρια.....

Προς την φυσουνα .....

αυτό που το βάζεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    εσύ κάνεις το χαζό ρε φίλε και το αποδεικνύεις σε κάθε ευκαιρία δυστυχώς, δεν πιστεύω ότι είσαι αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ και εγώ άλλο μαζί σου, οκ θα σεβαστώ τη γνώμη σου αν και δεν απάντησες σε αυτό που σε παρέπεμψα.

τέλος και από μένα, δεν θα προσπαθήσω άλλο φτάνει.

δεν καταλαβα γιατι κανω το χαζο, σου απαντησα ξεκαθαρα,

ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΗ ΖΕΣΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ.
    μπορω και να στο ζωγραφισω..

τα περι ριζουπολης τα χουμε γραψει 30 φορες..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    λοιπον...ή εισαι ασχετος
    ή εισαι παρεακι....
    ή και εσυ ειρωνευεσαι
    διαλεξε

:rotflmao: :rotflmao:
    Ela re... Τι ειπα λαθος...????

( Απο τα προχειρα που ξερω ....???)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

τσο και λο
    σας πάω ρε βαζέλια.έξω καρδιά ανθρώποι να πούμε.
    γλέντα τη ζωή ένα πράμα,κι ας τον τρώτε ενίοτε (κυριολεκτικά & μεταφορικά. τα μεταφορικά είναι τα οχήματα που σας μαζεύουν όταν σταματήσει το τρέξιμο,χο χο χο)

μουμπλε μουμπλε

Υ.Γ. Τα φιλικα σου μαν, δεν τα θελω, γιατι δαγκωνουν..πες τα αλλου
    Κομπλέ,εσύ ότι πεις αρχηγέ μου.
    αν ένιωθες έστω και στο ελάχιστο,θα καταλάβαινες ότι οι απαντήσεις που δέχεσαι είναι στο ίδιο κλίμα με αυτές που έπαιρνε και ο Τερενς.
    κανείς δε σου είπε ότι αυτό που κάνεις τιτάνια προσπάθεια να αποδείξεις,λες και είμαστε δικαστήριο, είναι λάθος.άλλο σου είπαν όλοι όσοι μπήκαν στον κόπο.
    εσύ όμως το χαβά σου...δε τερενς γουέι.

όσο για το υστερόγραφο σου,μην γίνεσαι μαλάκας.χαβαλέ κάνουμε έστω και αν ενίοτε ξεφεύγουμε.Αυτό δε σημαίνει ότι αμα σε πετύχω στο δρόμο και θες βοήθεια,θα σε γράψω στα αλειμμένα καουντερπέιν παπάρια μου και θα φύγω.

Προς τα αποδυτηρια.....

Προς την φυσουνα .....

Εισαστε κακοι οσοι λετε οτι δεν εκαναν ζεσταμα.....

( Πλακα κανω...)

το κοινώς,και ευρέως αποδεκτά,λεγόμενο τσο & λο σα να λέμε!στα λόγια του χυμαδορ έρχεσαι φίλος!

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

Κομπλέ,εσύ ότι πεις αρχηγέ μου.
    αν ένιωθες έστω και στο ελάχιστο,θα καταλάβαινες ότι οι απαντήσεις που δέχεσαι είναι στο ίδιο κλίμα με αυτές που έπαιρνε και ο Τερενς.
    κανείς δε σου είπε ότι αυτό που κάνεις τιτάνια προσπάθεια να αποδείξεις,λες και είμαστε δικαστήριο, είναι λάθος.άλλο σου είπαν όλοι όσοι μπήκαν στον κόπο.
    εσύ όμως το χαβά σου...δε τερενς γουέι.

όσο για το υστερόγραφο σου,μην γίνεσαι μαλάκας.χαβαλέ κάνουμε έστω και αν ενίοτε ξεφεύγουμε.Αυτό δε σημαίνει ότι αμα σε πετύχω στο δρόμο και θες βοήθεια,θα σε γράψω στα αλειμμένα καουντερπέιν παπάρια μου και θα φύγω.
    μαν εμενα ξερεις τι με ενοχλει, το στυλακι μερικων, που ξερουν οτι εχουν λαθος και το παιζουν αυθεντιες..

ολα ξεκινησαν απο ενα ποστ μου περι ζεσταματος και την απαντηση του καλγιωργη οτι αυτα δεν θα τα λεγαν ουτε 10χρονα..

η συζητηση εξελτιχτηκε και εμπλουτιστηκε με διαφορες παπαριες που λεγοντε μονο και μονο για να ακουστουν και να δημιουργησουν εντυπωσεις. Δεν προσπαθω να αποδειξω τιποτα, την βλακεια δεν μπορω να υπομενω και την τρελα..

Επισης θελω οταν μιλαμε εδω μεσα, να κανουμε χαβαλε, και να ειμαστε αντικειμενικοι, να μην λεμε παπαριες για να στηριξουμε τους φιλους μας, ουτε να αντιδραμε για να αντιδρασουμε..

Και φυσικα μην κανουμε κωλοτουμπες,λεγοντας τωρα αυτο και μετα απο λιγο το αλλο..

δεν ειπα εγω οτι δεν θα σε βοηθησω αν σε πετυχω στο δρομο και χρειαζεσαι κατι...
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δεν καταλαβα γιατι κανω το χαζο, σου απαντησα ξεκαθαρα,

ΑΝ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΜΗ ΖΕΣΤΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΓΚΟΛ.
    μπορω και να στο ζωγραφισω..

τα περι ριζουπολης τα χουμε γραψει 30 φορες..
    νομίζω σου απάντησα ότι ως προς το ιατρικό έχεις δίκιο παίζει ρόλο

αλλά είναι σαν να μου λες
    στους 1000000000 αθλητές που θα παίξουν στα πρώτα λεπτά

ο ένας θα κάνει 0,00002 δευτερόλεπτα χειρότερο χρόνο στα σπριντ από αυτά που μπορεί επειδή δεν ζεστάθηκε σωστά ο μυς γιατί για τέτοια διαφορά μιλάμε

άρα φυσικά και έπαιξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΟ ρόλο στο πρώτο γκολ και τολμώ να πω ότι ήταν και ο κύριος λόγος που χάσατε

και στο δεύτερο γκολ σε ένα σπριντ του του Γιαννακόπουλου ο Μπασινάς τον πρόλαβε και τον έκοψε γιατί έκλασε και έτσι πήρε μεγαλύτερη ώθηση στο δικό του σπριντ και έτσι του πήρε την μπάλα

αν δεν μπορείς να κλάσεις δυνατά δεν παίζεις ποδόσφαιρο

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις