Να χαρώ εγώ «αναλύσεις» της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ , του Πασχου , του Μπάμπη και του Πορτοσαλτε…
Να χαρώ εγώ δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ που λίγο – πολύ χθες έλεγε ότι σε 1-2 χρόνια η Ελλάδα θα είναι ο παράδεισος επί της γης χάρη στα νέα μέτρα…
Για το ΚΚΕ τα έχουμε πει …. Αν κάποιοι θα πρέπει να το κρίνουν και να το καταδικάσουν είναι τα ίδια τα πρώην και νυν μέλη γιατί καπηλεύτηκε την ιδεολογία τους και τα ιδανικά τους …
Βέβαια για τα «λαμογια» του Αλαφούζου η λέξεις ιδεολογία και ιδανικά έχουν αντικατασταθεί από την λέξη φράγκα και δεν μπορούν να καταλάβουν πως κάποιος μπορεί να εργάζεται και όχι μόνο να μην πληρώνεται αλά να δίνει και από την τσέπη του….(ναι καραγκιόζηδες του ΣΚΑΙ …στο ΚΚΕ πολλά στελέχη του κατέθεταν ακόμη και το μισθό τους για το κόμμα)…
Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται χαζό , ρομαντικό ,ηλίθιο… μπορεί και να είναι…
Πάντως , «χλευασμό» από τους αργυρώνητους καραγκιόζηδες – «κυβερνητικούς εκπροσώπους» του Αλαφουζου και του Πάγκαλου δεν σηκώνει…
ΥΓ εδώ και πολλά χρόνια δεν θέλω να ακούω για το ΚΚΕ…(φυσικά για διαφορετικούς λόγους απ ότι οι καραγκιόζηδες του Αλαφούζου)