Όπως καταλαβένετε όμως δεν μπορούμε να αναπαράγουμε κάτι τέτοιο, οπότε το βίντεο θα φύγει απο τα posts που παρουσιάζεται.
Όπως καταλαβένετε όμως δεν μπορούμε να αναπαράγουμε κάτι τέτοιο, οπότε το βίντεο θα φύγει απο τα posts που παρουσιάζεται.
Προετοιμασία για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου....
Συνδεθείτε για τον περιορισμό ηλικίας.
Δεν μπορώ να το δω. Ίσως κόβει τους μικρούς και τους αργούς.![]()
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Κάπου διάβασα ότι είχαν καταστρέψει καμιά τρακοσαριά Dodge Chalenger, καθώς και άλλα άμαξα στα χρόνια που γυριζόταν η σειρά. Απορώ σε πόσα άλματα υπήρχε κασκαντέρ στο αμάξι ή αν τα περισσότερα ήταν χωρίς. Πάντως η δράση ήταν ωραία.
Με κάτι τέτοια ερεθίσματα πάει ο άλλος και δοκιμάζει και κάνει ζημιά σε αμάξι και σπονδύλους.
Τελευταία τροποποίηση από νεοσσός; 19/02/2024 στις 00:12.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Ούτε βενζίνης, ούτε ηλεκτρική - ατμοκίνητη!
Σφυρίζει κιόλας σαν το τελευταίο τρένο για τη Γιούμα
https://www.youtube.com/shorts/utE0Z...?feature=share
Όλοι εσείς που οδηγάτε μηχανές με ABS, Antispin και Traction Control το ξέρατε ότι είστε... κουλοί;
Αν δεν το ξέρατε δείτε το παρακάτω βίντεο του Mega Motoblogger!![]()
(αν βαριέστε να το δείτε όλο δείτε από 1:20 έως 2:45)
Δηλαδή οι Rossi, Marquez και λοιποί οδηγοί των MotoGP είναι οδηγάρες αλλά αν θα οδηγήσουν εκτός αγώνων την νέα super duper adventure με τα βοηθήματα θα γίνουν κουλοί; Αν είσαι τόσο χαζός που να βασίζεσαι μόνο σε αυτά και να παραβλέπεις νόμους της φυσικής τότε ναι είσαι κουλός. Και τα βοηθήματα είναι καλό να υπάρχουν έστω και για την μία φορά που θα μας χρειαστούν και θα μας σώσουν την ζωή. Εγώ προσωπικά και στο αυτοκίνητο μου που έχει 6 αερόσακους προσπαθώ να οδηγώ προσεκτικά όπως το πρώτο μου αυτοκίνητο πριν 30 χρόνια. Και παρότι οδηγώ 20+ χρόνια διάφορα δίκυκλα χωρίς καν ABS θεωρώ τον εαυτό μου έναν μέτριο οδηγό που πάντα θα βελτιώνεται.
Βασικά δεν ήθελα να σταθώ στο παραπάνω μόνο αλλά να δείξω το ύφος του συγκεκριμένου youtuber όπου με έπαρση χιλίων καρδιναλίων είναι εντελώς απαξιωτικός και απόλυτος. Και για να καταλαβαίνουμε και το ποιόν όλων αυτών που με τα like μας και συνδρομές μας τους κάνουμε να νομίζουν ότι κάτι είναι παραθέτω απόσπασμα από τα σχόλια του όταν τόλμησα να εκφέρω την άποψη μου (και σε άλλους που είχαν αντίθετη άποψη μαζί του οι απαντήσεις είναι αντίστοιχες).
![]()
Σοβαρή περίπτωση νάρκισσου ο τύπος.
Πήγα να γράψω κάτι αλλά δεν αξίζει καν τον χρόνο μου.
@Garfield
Δώρο του έκανες που έβαλες το λινκ.![]()
Προσωπική υπενθύμιση: Να μήν πηγαίνω κόντρα στο ΑΙ των Google/Facebook/Twitter/Insta.... Χαμένος χρόνος.
https://www.imdb.com/title/tt11464826/