Σελίδα 15 από 136 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565115 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 2040

Θέμα: Σε είδα vol IV

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα ρε με το (τι άλλο...) μπέβερλι που βγήκες από στοπ και ερχόταν αμάξι σου κόρναρε και σου λέει "που πας ρε????"... και σταμάτησες για να το παίξεις τσαμπουκάς κι όλας... και τον κοίταζες με το αγριεμένο σου βλέμα έτοιμος να του χυμίξεις σαν αγριόγατα που ήσουν (λίγο ευτραφής αγριόγατα βέβαια...).
    σταμάτησα μετά στο φανάρι δίπλα σου και σε κοίταζα και γέλαγα αλλά δεν είπα τίποτα γιατί θα είχαμε δράματα το πιθανότερο και δεν είχα που να αφήσω την ανθοδέσμη που κράταγα για τη μάνα μου που έχει γενέθλια

που έχουμε φτάσει... και να κάνεις τη μαλακία και να το παίζεις και τσαμπουκάς.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    σε είδα ρε με το (τι άλλο...) μπέβερλι που βγήκες από στοπ και ερχόταν αμάξι σου κόρναρε και σου λέει "που πας ρε????"... και σταμάτησες για να το παίξεις τσαμπουκάς κι όλας... και τον κοίταζες με το αγριεμένο σου βλέμα έτοιμος να του χυμίξεις σαν αγριόγατα που ήσουν (λίγο ευτραφής αγριόγατα βέβαια...).
    σταμάτησα μετά στο φανάρι δίπλα σου και σε κοίταζα και γέλαγα αλλά δεν είπα τίποτα γιατί θα είχαμε δράματα το πιθανότερο και δεν είχα που να αφήσω την ανθοδέσμη που κράταγα για τη μάνα μου που έχει γενέθλια

που έχουμε φτάσει... και να κάνεις τη μαλακία και να το παίζεις και τσαμπουκάς.

...κι εσυ ομως!
    Ολο τσαμπουκαδες...ΔΕΝ μου εισαι!
    Τη μια κρατας ανθοδεσμη, την αλλη εισαι με την κοπελια...

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ...κι εσυ ομως!
    Ολο τσαμπουκαδες...ΔΕΝ μου εισαι!
    Τη μια κρατας ανθοδεσμη, την αλλη εισαι με την κοπελια...

γι αυτό δεν μπορώ να πλακωθώ σαν άνθρωπος...
    όλα τα "καλά" μου συμβαίνουν στις πιο ακατάλληλες στιγμές

μαμώ τη γκαντέμα την τύχη μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    γι αυτό δεν μπορώ να πλακωθώ σαν άνθρωπος...
    όλα τα "καλά" μου συμβαίνουν στις πιο ακατάλληλες στιγμές

μαμώ τη γκαντέμα την τύχη μου...

δεν επιασε γμτ

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    σε ειδα γυφτο σημερα στο ριο(κυριολεκτικα γυφτος ) να εχεις δεμενα δυο αλογα στην καροτσα και να τα κανεις βολτα(?) στο δρομο

οτι να ναι σ'αυτη τη χωρα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δικύλινδρο μέλος Το avatar του/της aris_n
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σε ειδα γυφτο σημερα στο ριο(κυριολεκτικα γυφτος ) να εχεις δεμενα δυο αλογα στην καροτσα και να τα κανεις βολτα(?) στο δρομο

οτι να ναι σ'αυτη τη χωρα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Στάνταρ τα πήγαινε στο πλατάνι. Άπειρες φορές που φεύγω νύχτα απο το επιστημονικό πάρκο έχω πάει να σκάσω πάνω σε αδέσποτο άλογο και άλλες τόσες φορές τον έχω δει να τα πηγαίνει βόλτα κατ' αυτό το τρόπο......

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Καλοκαίριασε και σας είδα σήμερα...

σορτσάκια, φουστάκια, ραντάκια, φορεματάκια....

:a13: :a13: :a13:
    Give me fuel, Give me fire

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Καλοκαίριασε και σας είδα σήμερα...

σορτσάκια, φουστάκια, ραντάκια, φορεματάκια....

:a13: :a13: :a13:
    Ts ts ts ντροπή τους.... :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σας είδα ρε ανετίλες.....

ο ένας με μπέβερλι (ακράνοβιτς φυσικά) με το τσιγάρο στο χέρι κατεβασμένο κάτω... να γέρνει κι όλας προς τη μεριά του τσιγάρου... ώπα ρε μάγκα τόσο βαρύ και σέρτικο ήταν;

κι ο άλλος παπιοκάγκουρας να πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι κάνοντας σφήνες στην κίνηση... την είχε δει τόσο γλήγορος που από κει που τον έβλεπες δεξιά στο δρόμο... με μια αστραφφφφφτερή και αστρρρρρραπιέα κίνηση να σου τον αριστερά... ούτε μεθυσμένος να ήταν. κι όλα αυτά με το ένα χέρι μόνο! γιατί αν έβαζε και το 2ο στο τιμόνι... ποιός είδε τον κύριο και δεν τον φοβήθηκε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    Ts ts ts ντροπή τους.... :rotflmao:

...

Σε ειδα με το gilera ρε τρελε που ολο γυριζες και μιλαγες στο φιλο σου απο απο πισω και τον δρομο δεν τον κοιταγες καν.Προσοχη ρε μαγκα.Θα κολλησεις σε κανα αμαξι απο πισω και και θα εκτοξευτεις

Υποτίθεται ότι έχεις περιοριστή ταχύτητας στα 80 χλμ, ρε τρόμπα με το επικαθήμενο σήμερα το πρωί έξω από τις Βρύσσες. Τα παιδάκια ρε μ@λάκα δεν τα είδες που περνούσαν το δρόμο να μπούνε στο λεωφορείο; Αλλά πως να τα δεις και πως να αντιδράσεις με το τέρας να πηγαίνει μe πάνω από 100;;;;;;

(υγ. Σε έδωσα. Δε σε χάλασε, ε; )
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Εισπνοή.... εκπνοή....
    σε είδα κοπελιά χθες να παρκάρεις έξω από το κολυμβητήριο το F650 GS σου....
    σε είδα και μετά από λίγο που είχα πέσει στο νερό να πέφτεις κι εσύ....

αχχχχχ... γοργόνα μου.... :a07: :a07: :a07:

(υγ. Σε έδωσα. Δε σε χάλασε, ε; ) [/B][/QUOTE] :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029: :a029:

σε ειδα χτες το βραδυ κ@λομπατσε με το χρεπι το lead or something like that scooter σου, να χωνεσαι σφηνα μπροστα μου στην Παπαγου, με το κρανος στο χερι και χωρις πινακιδα!
    Σου κορναρα να σε χ3σω λιγο αλλα μπα...

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF