Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 251

Θέμα: 3 νεκροί από μολότωφ....

Συληπητηρια και δυναμη στις οικογενειες των ατυχων υπαλληλων.
    Σημερα καποιες μανες εχασαν παιδια, καποια παιδια εχασαν γονεις.
    Δεν μπορω να αισθανθω μεγαλυτερη θλιψη απο τις ωμες δολοφονιες συνανθρωπων μου.
    Νιωθω τοσο ευαλωτος και απογοητευμενος πλεον.
    Παραθετω ακριβως τον λογο του Προεδρου της Δημοκρατιας.

''Δυσκολεύομαι να βρω τις κατάλληλες λέξεις για να εκφράσω την οδύνη και την οργή μου για τον τραγικό θάνατο τριών συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα αποκρουστικής βίας, ξένης προς το αξιακό σύστημα μίας δημοκρατικής κοινωνίας. Θέλω να διαβεβαιώσω τους δικούς τους ανθρώπους, που πονούν, ότι η πολιτεία θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μη μείνει αυτό το έγκλημα ατιμώρητο.
    Το μεγάλο διακύβευμα των ημερών είναι η διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της κοινωνικής ειρήνης.
    Η χώρα μας έφτασε στο χείλος της αβύσσου. Είναι ευθύνη όλων μας να μη γίνει το βήμα προς το κενό. Και η ευθύνη αποδεικνύεται στην πράξη, όχι στα λόγια. Η Ιστορία θα μας κρίνει όλους. Αυστηρά και χωρίς ελαφρυντικά.''

Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Μην ξεχνάμε γιατί έγινε οτι έγινε... ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί... ποιοί είναι εκείνοι που μας έφεραν εδώ. ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

Θλίψη για τους νεκρούς... οργή για τα βλαμμένα με τις κουκούλες... αλλά μνήμη για ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ιznogood
    Αν δεν ειχε γινει ο φονος των τριων "παραπλευρων" απωλειων σημερα ολοι θα μιλαγαμε για τον παλμο των 100~150.000 χιλιαδων που πηγαν να μπουν στο μπουρδελο της βουλης.
    Αυριο θα κατεβαιναν ακομη περισσοτεροι. Και θα κατεβουν και τοτε θα σας παρει και θα σας σηκωσει και σενα μαζι ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ "αναρχικε"!
    Οπου βλεπετε "κουκουλοφορο" γδυστε τον..., εγκαθετος προβοκατορας ειναι!
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ... ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

Τη λυπη μου και τα συλλυπητηρια μου για τα 4 θυματα, γιατι εγω ως πατερας δεν ξεχνω ουτε το αγεννητο μωρακι... και ουτε προκειται να το ξεχασω αν σε πετυχω (και δε θα ειμαι μονος) "κουκουλοφορε" προβοκατορα!

Mαζι σου.
    Η θλιψη θα γινει πονος.
    Ο πονος θα γινει οργη.
    Η οργη θα γινει αγανακτιση.
    Και τοτε αλοιμονο...κανεις δεν θα σκεφτεται καθαρα.Αλοιμονο σ΄αυτους που φταινε.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ρε φιλε, βγαλε τη φωτο

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    το ξέρω.. δεν είπα ότι μαζεύτηκαν 100000 άτομα να σπάσουν βιτρίνες..
    αλλα η μ@λακία έχει φύγει εκτός ορίων.

φυσικά το πρόβλημα δεν είναι η πορεία, όλα αυτά έγιναν αφού τελείωσε η πορεία.. το πρόβλημα είναι η ΗΛΙΘΙΑ αστυνόμευση, η ΑΧΡΗΣΤΙΑ μερικών "ανώτερων" και φυσικά τα ΖΩΑ που καίνε και νομίζουν οτι κάνουν επανάσταση..
    ας είναι 50, ας είναι 2000, ας είναι και 5
    η κατάληξη δυστηχώς είναι 4 νεκροί..
    Φιλε μου δυστυχως δε φταιει η αστυνομια.Τελικα θελουμε η οχι αστυνομευση?Εγω βλεπω οτι οποτε κατεβαινει κοσμος και διαδηλωνει παραπανω απο οσο πρεπει(η μπορει τελοςπαντων)και φαει καμια κλωτσια βγαινουν και μυξοκλαινει οο δειρανε τα παιδια μας οοο και δεν τα βαζουν με τους κουκουλοφορους αλλα με παιδια που δε φταινει,και διαφορα τετοια.Το θεμα ειναι τελικα αν θελει ο κοσμος να λειξει αυτο πρεπει να φανε γερη φυλακη η ιδιοι που ειναι στα γηπεδα και πανε για να παιξουν ξυλο με μπατσους οπου και εδω ειναι οι ιδιοι που κατεβαινουν για τον ιδιο λογο.Και αν οι υπολοιποι(16αρηδες μαγκες wannabe,κοπελες κλπ σκατα)μπαινουν στη μεση καλα κανουν και τις τρωνε.Ας καταλαβουν οτι οταν γινεται ενας χαμος και εχεις σαν μπατσος εκτος απο εναν σοβαρο εγκληματια,εμπρηστη κλπ να αντιμετωπισεις και αλλα ζωα(δεν αναφερομαι στον κοσμο που απλα διαδηλωνει φυσικα) ειναι προφανες που θα στραφεις.

ναι ρε συ..
    μα ποιος ηλίθιος την κυκλοφόρησε αυτή τη φωτογραφία ρε πστ.. την είδα και στο fb.. έλεος.. λίγο σεβασμός..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ρε φιλε, βγαλε τη φωτο
    αφήστε την για να θυμόμαστε τι αποτέλεσμα εχει ΑΥΤΟΣ ο τρόπος "διαδήλωσης"

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    η σπίθα θα γίνει φωτιά;;;;

διαβάστε ξένα ειδησεογραφικά portal .. ξένες ιστοσελίδες που "συναινούν" με τις αντιδράσεις εδώ.

Φαίνεται οτι οι ξένοι φοβούνται αντιδράσεις γενικευμένου τύπου και ήδη εκδίδουν ταξιδιωτικές οδηγίες. Απο σχόλια ενημερωνόμαστε οτι είναι πολύ πιθανό να υπάρξει γενικευμένη αντίδραση όσον αφορά τα γεγονότα σε όλη την Εύρωπη καθώς δεν είναι λίγες οι χώρες που αντιμετωπίζουν κοινωνικό-οικονομικά προβλήματα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Η φωτογραφια βγηκε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    η σπίθα θα γίνει φωτιά;;;;

τσου

μερικα κοκόρια θα κακαρίσουν και μετα ησυχία στο κοτέτσι

Πρώτη εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία η Βουλγαρία...

Κάποτε θα ήταν ανέκδοτο, τώρα ειναι απλά κατάντια...

Μια-μια οι χώρες που μπαίνουν στην ΕΕ μετα απο μας, μας προσπεράνε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Πρώτη εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία η Βουλγαρία...

Κάποτε θα ήταν ανέκδοτο, τώρα ειναι απλά κατάντια...

Μια-μια οι χώρες που μπαίνουν στην ΕΕ μετα απο μας, μας προσπεράνε
    καποιος μου ειπε και για Αγγλια οτι κλεινουν τις γραμμες προς ελλαδα αλλα δεν ξερω αν ισχύει

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrated
    Φιλε μου δυστυχως δε φταιει η αστυνομια.Τελικα θελουμε η οχι αστυνομευση?Εγω βλεπω οτι οποτε κατεβαινει κοσμος και διαδηλωνει παραπανω απο οσο πρεπει(η μπορει τελοςπαντων)και φαει καμια κλωτσια βγαινουν και μυξοκλαινει οο δειρανε τα παιδια μας οοο και δεν τα βαζουν με τους κουκουλοφορους αλλα με παιδια που δε φταινει,και διαφορα τετοια.Το θεμα ειναι τελικα αν θελει ο κοσμος να λειξει αυτο πρεπει να φανε γερη φυλακη η ιδιοι που ειναι στα γηπεδα και πανε για να παιξουν ξυλο με μπατσους οπου και εδω ειναι οι ιδιοι που κατεβαινουν για τον ιδιο λογο.Και αν οι υπολοιποι(16αρηδες μαγκες wannabe,κοπελες κλπ σκατα)μπαινουν στη μεση καλα κανουν και τις τρωνε.Ας καταλαβουν οτι οταν γινεται ενας χαμος και εχεις σαν μπατσος εκτος απο εναν σοβαρο εγκληματια,εμπρηστη κλπ να αντιμετωπισεις και αλλα ζωα(δεν αναφερομαι στον κοσμο που απλα διαδηλωνει φυσικα) ειναι προφανες που θα στραφεις.
    αύτο λέω κι εγώ φίλε. ΘΕΛΟΥΜΕ αστυνόμευση σε τέτοια κατάσταση και ΔΕΝ έχουμε. είναι αστυνόμευση αυτό?? όλοι ήταν μαζεμένοι έξω απ'τη βουλή.. αν είχαμε αστυνόμευση σωστή δεν θα είχαν γίνει αυτά..
    ε, ρε πρότυπα γερμανίας που θέλουμε τελικά.. ο κάθε μπάτσος να είναι 3 μέτρα και να φοβάσαι να τον κοιτάξεις, αυτό χρειάζεται..
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    καποιος μου ειπε και για Αγγλια οτι κλεινουν τις γραμμες προς ελλαδα αλλα δεν ξερω αν ισχύει
    ποιες γραμμές;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    Ισχύει. Τις αεροπορικές συνδέσεις. Έβγαλε και ανακοίνωση .
    Και η Βουλγαρία το ίδιο. Σταμάτησε και την σιδηροδρομική σύνδεση .
    Απλά είναι ανοιχτά τα σύνορα για Ι.Χ. και λεωφορεία.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τρεις νεκροί από φωτιά σε συνεργείο στο Βύρωνα
    από argy_kap στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 24/02/2012, 11:33
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2010, 10:44
  3. 2 Ζηταδες νεκροι απο ταξιτζη