σοβαρεψου...εδω ειναι θρεντ για επιλογη μοτοσυκλεττας...ελεος πια με το spam...Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Σκλεναρίκοβα!!!![]()
![]()
![]()
σοβαρεψου...εδω ειναι θρεντ για επιλογη μοτοσυκλεττας...ελεος πια με το spam...Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Σκλεναρίκοβα!!!![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
και μ αυτα και μ αυτα γινεστε μπουχε(ρεταμαςτονπλατανο) :a011:Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
αν ειναι απαραίτητο και αυτο......μπορουμε απλα να παλεψουμε μέσα σε ρευστή σοκολάτα!!![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
μαζι σου φιλε...το ζελε ειναι σαφεστατα πιο ευπεπτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και μ αυτα και μ αυτα γινεστε μπουχε(ρεταμαςτονπλατανο) :a011:![]()
Ζητώ συγγνώμη λοιπον και επανέρχομαι στην τάξη!
Τείνω λοιπον να επιλέξω την F650 μεταχειρισμένη για να αποφύγω τα πολλά κλάματα πάνω απο τα συντρίμμια της.
Με το ποσό που αποφάσισα να δαπανήσω για την πρώτη μου μηχανή, βρίσκω διαθέσιμες απο τα μοντέλα του 2002 και προγενέστερα!
Ηταν κόσμια αυτή τη φορά η απάντηση μου??
ε να μιλαω μαζι σου για γουστο....εχεις μπουσα και ακριβως εκεινο ειναι το σημειο που η ελπιδα πεθαινει...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
κοιτα...μια προτιμηση οταν γινεται μεσα σε ζελε την εχω...![]()
αλλα ΝΑΙΙΙ....ειναι...![]()
![]()
καπως καλουτερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
.......
(με γαλλικη αξανς φυσικα)
μ αρέσει να βελτιώνομαι!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
καπως καλουτερα.
(με γαλλικη αξανς φυσικα)
α γι αυτο οι παρτιδες με τον ρειν...!!! ε πες το ετσι.:oΑρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
μ αρέσει να βελτιώνομαι!
καλο θα ηταν να επιλεξεις απο 2003 και μετα ,διοτι αν δεν απατωμαι τοτε βγηκαν τα διμπουζα που ηταν και απαλλαγμενα προβληματων...οι κατοχοι μπορουν θεωρω να δωσουν πιο επισταμενες απαντησεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Ζητώ συγγνώμη λοιπον και επανέρχομαι στην τάξη!
Τείνω λοιπον να επιλέξω την F650 μεταχειρισμένη για να αποφύγω τα πολλά κλάματα πάνω απο τα συντρίμμια της.
Με το ποσό που αποφάσισα να δαπανήσω για την πρώτη μου μηχανή, βρίσκω διαθέσιμες απο τα μοντέλα του 2002 και προγενέστερα!
Αυτο το "παρτίδες με το ρειν"... απο που συμπεραίνεται??Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α γι αυτο οι παρτιδες με τον ρειν...!!! ε πες το ετσι.:o
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
α γι αυτο οι παρτιδες με τον ρειν...!!! ε πες το ετσι.:o
θα την κανω ισα με 700 κατω + νιτρα...
Ευχαριστώ για την πληροφορια...θα δω τι μπορω να βρω, αυξανοντας προφανως το budget.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλο θα ηταν να επιλεξεις απο 2003 και μετα ,διοτι αν δεν απατωμαι τοτε βγηκαν τα διμπουζα που ηταν και απαλλαγμενα προβληματων...οι κατοχοι μπορουν θεωρω να δωσουν πιο επισταμενες απαντησεις...
Δεν θα ισχυριστώ ότι ειμαι ειδημων επι των τεχνικών ζητημάτων!
ΟρθόνΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
καλο θα ηταν να επιλεξεις απο 2003 και μετα ,διοτι αν δεν απατωμαι τοτε βγηκαν τα διμπουζα που ηταν και απαλλαγμενα προβληματων...οι κατοχοι μπορουν θεωρω να δωσουν πιο επισταμενες απαντησεις...![]()
(λες να πουλάει ο Μικες το δικο του;)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από sarimarina
Αυτο το "παρτίδες με το ρειν"... απο που συμπεραίνεται??Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θα την κανω ισα με 700 κατω + νιτρα...![]()
Με το μηχανάκι έγινε τίποτε ....???
(άτιμο πράγμα η γεροντική άνοια..)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...