Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 249

Θέμα: Τσίπ Rfid...

Μένο, μας υποτιμάς πολύ. Μην κοιτάς που δεν απανταω στο θρεντ αυτο, εχω πάψει εδω και καιρο να μετέχω σε τέτοιες συζητησεις στο μοτο.

Αλλα αυτο που γράφεις ειναι πολύ υπερφιαλο και δε θα 'πρεπε... Ειδικα οταν μιλάμε για ενα θρεντ οπου μπλέκονται θρησκείες, αριθμολογίες, λιακοπουλος και τα συναφη...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Φαντάσου πως νοιώθω όταν αρχίζετε να μιλάτε για εκκεντροφόρους και μπιέλες...
    Δεν υποτιμάω τις γνώσεις σας (τις δικές σου τουλάχιστον ένα παραπάνω), αλλά αν παρατηρήσεις τις απαντήσεις στις σελίδες του thread, παίρνεις μια εικόνα σε ποιά σημεία κινείται..
    Μην παίρνετε κάθε πρόταση της μετροιτής..
    Δεν μπορώ να κάθομαι και να σκέφτομαι αν το διαβάζει ο Χ και ο Ψ τι εικόνα θα σχηματίσουν.
    Απαντάω προσωπικά σε μέλος που θέτει τις απόψεις του αφού το ίδιο απευθυνθεί σε μένα.
    Σε καμμία περίπτωση δεν θέλησα εσκεμμένα να υποβαθμίσω την νοημοσύνη κανενός, αν έδωσα τέτοια εικόνα, ζητάω συγνώμη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από megalexandros
    Λεξαριθμικα εχουμε: το μεγα θηριον= 370+49+247=666
    Προχτες που λες, παίρνω τηλ τον φίλο μου τον Γιώργο που είναι "Κοζανίτης" (=666) και του λέω "πάμε για καφέ" (=666) ?
    Που μου λέει?
    Στην "λατρεμένη Αριδαία" (=666) προτείνω! Να δούμε και το "μπλε - πράσινο" (=666) νερό στον καταρράκτη.
    Και επειδή "το γοργόν" (=666) και χάριν έχει, σε μισή ώρα ήμασταν έτοιμοι και ξεκινούσαμε.
    Όμως ο Γιώργος είναι "κακός οδηγός" (=666) και έτσι τον έβαλα μπροστά να τον προσέχω, αλλά επειδή είναι και "γυαλάκιας" (=666) πέρασε την ταμπέλα "Αριδαία ιαματικά νερά" (=666) και κάναμε κύκλο.
    Με τα πολλά φτάσαμε στα λουτρά, κάναμε ένα μπανάκι αλλά παραπονέθηκε πως το νερό "είναι κρύο" (=666), έτσι αντί για καφέ χτυπήσαμε από μια "ρετσίνα" (=666) να ζεσταθούμε.

τυχαιο; δε νομιζω!
    Διαβολική σύμπτωση

http://www.arithmosofia.com/Results....b1%ce%b9%ce%b1
    joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Προχτες που λες, παίρνω τηλ τον φίλο μου τον Γιώργο που είναι "Κοζανίτης" (=666) και του λέω "πάμε για καφέ" (=666) ?
    Που μου λέει?
    Στην "λατρεμένη Αριδαία" (=666) προτείνω! Να δούμε και το "μπλε - πράσινο" (=666) νερό στον καταρράκτη.
    Και επειδή "το γοργόν" (=666) και χάριν έχει, σε μισή ώρα ήμασταν έτοιμοι και ξεκινούσαμε.
    Όμως ο Γιώργος είναι "κακός οδηγός" (=666) και έτσι τον έβαλα μπροστά να τον προσέχω, αλλά επειδή είναι και "γυαλάκιας" (=666) πέρασε την ταμπέλα "Αριδαία ιαματικά νερά" (=666) και κάναμε κύκλο.
    Με τα πολλά φτάσαμε στα λουτρά, κάναμε ένα μπανάκι αλλά παραπονέθηκε πως το νερό "είναι κρύο" (=666), έτσι αντί για καφέ χτυπήσαμε από μια "ρετσίνα" (=666) να ζεσταθούμε.

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Για τον 666 ξερω μονο δυο πραγματα α) τον περιμενουμε απο τον μεσαιωνα και ακομη να φανει ο λουστης. Οποτε θα πρεπει να γυρισουν ολοι την ανθρωποτητα ενα κλικ πισω στον μεσαιωνα για να επιβεβαιωθουν οι προφητειες ολων των "χριστιανων."

και

β) οταν ο Dickinson τον συναντησε καπου το '82 http://www.youtube.com/watch?v=eML6X8VfAfY

:wacko:
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

τωρα για το Τσίπ Rfid με καλυπτει το παρακατω κειμενο προς το παρον. http://kostasxan.blogspot.com/2010/1...post_7015.html

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Καρχάριος προχωρημένος Το avatar του/της kostas777
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Τα σημεία των καιρών καταλήγουν στο barcode, το γνωστό στην Αγία Γραφή ως "σημάδι", που αναγκάζει τους πάντες να το χρησιμοποιήσουν ώστε να υπάρχει πλήρης έλεγχος απο έναν και μόνο ηγέτη, που αυτόματα μας φέρνει γνωστή παγκοσμιοποίηση που αναμένουμε και βασικά ανυπομονούμε.

Δεν είναι τυχαίο πως το πολιτικό σύστημα σε όλη την υφήλιο "βρωμάει'..
    Είναι και ο λόγος που θα πέσει (τάχα μου) το πολιτικό σύστημα, για να αναδειχθεί ένας ηγέτης, ενας πλανητάρχης.. ο γνωστός ως Αντίχριστος στην Αγία Γραφή, ώστε να ακολουθούμε όλοι ένα σύστημα που θα μας έχει υπο πλήρη έλεγχο.. με άλλα λόγια.. ετοιμάζεται η μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου που κανένας δεν θα είναι σε θέση να αποδράσει...
    όλα αυτά είναι αυθαιρεσίες των απανταχού συνομωσιολόγων, με σκοπό φυσικά να πουλήσουν την πραμάτεια τους. «ζουν ανάμεσά μας» και καλά και δε συμμαζεύεται.

είναι προφανές σε όποιον έχει διαβάσει 2-3 βιβλία και έχει τη στοιχειώδη λογική σκέψη, ότι ο μπαρμπαιωάννης αναφερόταν στον Νέρωνα, τον οποίο για ευνόητους λόγους δεν μπορούσε να κατονομάσει στο έργο του. αναφερόταν σε γεγονότα της εποχής του (μην ξεχνάμε ότι οι χριστιανοί και όχι μόνο επέμεναν πάντα ότι το «τέλος του κόσμου» είναι προ των πυλών και δη κατά τη διάρκεια της δικής τους γενιάς. πάντα, εδώ και ..χιλιάδες χρόνια. το «τέλος» έχει προβλεφθεί ότι θα συμβεί τα «αμέσως επόμενα χρόνια» πάνω από 3.000 φορές, όχι μόνο από θρήσκους αλλά και από «επιστήμονες». το οποίο φυσικά δεν έχει έρθει ως τώρα, με αποτέλεσμα η ιστορία αυτή να ανανεώνεται συνεχώς με φρέσκα στοιχεία και «αποκαλύψεις» και να μετατίθεται για μερικά χρονάκια πιο μετά. γιατί πρέπει να βγαίνει ο παράς, κλέφτες θα γίνουν; όχι ότι δεν είναι, απλά δεν τους φαίνεται). ο οποίος Νέρωνας υποτίθεται ότι έβαλε φωτιά στη Ρώμη (εξ ου και το «Nero burning ROM(e)» :rotflmao: ) για να εξολοθρεύσει ειδικά τους χριστιανούς και να ξαναχτίσει τη Ρώμη από την αρχή (νέα στοιχεία δείχνουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, άρα μούφες του μπάρμπα περί αντιχρίστου νέρωνος και κουραφέξαλα).

τι πιο εύκολο.. βρες έναν τρόπο να απαγορεύσεις μαζικά τις χρηματικές συναλλαγές και έκανες τους ανθρώπους σκλάβους σου για πάντα. και μετά τι; αιωνίως σκλάβοι στον έναν και τον μοναδικό; που ζει αιωνίως και δεν πεθαίνει, δεν αρρωσταίνει; έτος 2011 και άνθρωποι υποτίθεται μορφωμένοι πιστεύουν τέτοιες ανοησίες και δεν μπορώ να βρω τον λόγο. ίσως είναι η απλή σκέτη καθαρή ατόφια βλακεία που διακρίνει τους περισσότερους.

και καλά οι άνθρωποι θα έφεραν ένα χάραγμα φανερό στο χέρι ή στο κούτελο. το οποίο θα μπορούσε ο καθένας να το δει από μακριά και να προσδιορίσει ποιανού ειν'τούτος, όπως μαρκάρουν οι γελαδάρηδες τα ζωντανά για να τα ξεχωρίσουν. αλλά μιας και αυτό δεν έγινε και δεν είναι καν εφικτό, οι φαντασιόπληκτοι έχουν βρει χιλιάδες παραλλαγές, όπως τώρα το περιβόητο τσιπ. καμία σχέση εντελώς λέμε. δηλαδή όποιος λέει τέτοια, προφανώς έχει διαβάσει και δεν έχει καταλάβει γρι, παρά τα έχει πάρει όλα τοις μετρητοίς. και επιμένει κιόλα πως έχει δίκαιο. η βλακεία επιμένει τόσο, που όλα τα επιχειρήματα πάνε στον βρόντο, τα παίρνει ο άνεμός της και τα διασκορπίζει στο άπειρο και πλέον δεν υπάρχουν. τουτέστιν ο μπαρμπαγιάννης θα βρίσκει «εφαρμογή» ακόμη και στο έτος 4000 (όσο ακόμη υπάρχουν άνθρωποι και η βλακεία μεγαλώνει). που να ήξερε ο έρμος τι ιστορία άνοιγε. ακόμη και ο Hubbard ωχριά μπροστά του. παίζει να είναι και το πιο επιτυχές έργο επιστημονικής φαντασίας στην σύντομη ιστορία του ανθρώπου. και έπεται συνέχεια. παλιά ήταν το κουνδιούτερ, σήμερα είναι το ρφίντ τσιπ, αύριο θα είναι ποιός ξέρει τι. ο,τιδήποτε ελέγχεται «κεντρικά» καθίσταται ύποπτο και επίφοβο. άσε που αν δουλεύεις πάνω σε τέτοια θέματα θεωρείσαι δαίμονας εκ του άρχοντα του σκότους από τους λεγάμενους.

άσε που τελικά το 666 δεν ισχύει και πρόκειται για παρανόηση και το ακριβές ..αντίτιμο είναι το 616. καταστροφή για τους σατανιστές, τους θρησκόληπτους και τους χεβιμεταλάδες, ο κόσμος τους έρχεται τούμπα. κι όμως, δεν πτοούνται.. θα έρθουν και θα μου πουν ότι δεν μπορεί, κάποιο λάθος κάνω. το 616 είναι ένα τπτ, το 666 φαίνεται πιο ωραίο και άσε που έχει χτιστεί ολόκληρη κοσμοθεωρία πάνω σε αυτό. βλάκες το χαράζουν επάνω τους μόνοι τους για να δηλώσουν οπαδοί του ..σατανά. πραγματικά ό,τι να'ναι.

τι ωραία να σαι άνθρωπας. γέλιο αστείρευτο

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menos
    Δεν πρόσβαλα την νοημοσύνη σου, μην προσβάλεις την δική μου.
    Περιμένεις να σου δώσω απαντήσεις σε θέματα που στο τέλος μόνο οι δυό μας θα καταλαβαίνουμε, καθώς είναι "βαθειά νερά" για πολλούς.

Χαίρομαι όταν βρίσκω ανθρώπους που αντιλαμβάνονται 5 πράγματα γύρω απο την πίστη, την θρησκεία, τις ανατολικές επιδράσεις, αλλά πραγματικά με κουράζει όταν πρέπει να απαντάω σε ερωτήσεις που θα φέρουν σύγχυση σε όσους διαβάζουν τις απαντήσεις.

Σε πολλά σε βρίσκω σωστό (στο ξανάπα).. επίσης θεωρώ σωστό η συζήτηση αυτή να κρατάει εναν πολιτισμένο χαρακτήρα όσο και αν μερικοί τρίζουν τα δόντια τους και ανυπομονούν να δούν ποιά ιδέα θα επικρατήσει(δεν εννοώ εσένα).

Ο σκοπός μου δεν είναι να διαφημίσω την Αγία Γραφή υποβαθμίζοντας άλλες θρησκείες/λατρείες/βιβλία..
    Αναφέρω στοιχεία που γράφονται μέσα, γύρω απο την ψευδοπροφητεία, το χξς και τον Αντίχριστο που πλέον ο ίδιος ο κόσμος αρχίζει να αναρωτιέται κατα πόσο ισχύουν.

Εσύ το ονομάζεις "βύθισμα στο σκότος", εγώ το ονομάζω "αναζήτηση της αλήθειας".
    Όπως και να έχει, είμαστε παρατηρητές και συνάμα πρωταγωνιστές σε γεγονότα, προσπαθώντας με την φτωχή μας γνώση/αντίληψη να καταλάβουμε τι συμβαίνει στον κόσμο και γιατί.

Αφού είσαι του "χώρου" καταλαβαίνεις πως μια συζήτηση που ξεκινάει γύρω απο το χάραγμα, το μικροτσίπ, το 666 κλπ. κλπ. σίγουρα δεν μπορεί να παραμείνει εκεί, επειδή υπάρχουν αλυσίδες θεμάτων γύρω απο αυτό. Αλλοίμονο μέσα σε γραμμές ενός μοτοσυκλετικού φόρουμ να αναπτύξεις θέματα που για τους περισσότερους είναι άγνωστα και πολύπλοκα.

Αν πιστεύεις πως η συζήτηση/ανταλλαγή απόψεων δεν απαντάει τα βαθύτερα ερωτήματα σου, δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.
    Έχεις τις απόψεις σου γύρω απο τα βιώματα σου, όπως έχω και εγώ τις δικές μου γύρω απο τα δικά μου.

Δεν θα μπώ στο τρυπάκι της Τριαδικότητας, Μονοθεϊσμού, αριθμολογίας, ειδωλολατρείας κλπ. γιατί ξέρεις πολύ καλά πως δεν θα μας φτάσουν 200 σελίδες.

Πάντα (μα πάντα) φιλικά.

Δέν έχω σκοπό να προσβάλλω τη νοημοσύνη σου(και συγγνώμη άν νομίζεις ό,τι προσπαθώ να σε 'μειώσω'), ούτε κανενός, αλλά μου έδωσες 'λαβή' να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου. Γράψε, και άσε τον καθένα να κρίνει με τα δικά του κριτήρια, και χίλια μακάρι, να μήν πάρουν κανενός μας τα γραφόμενα τοις μετρητοίς, αλλά να ψάξουν απο μόνοι τους να διασταυρώσουν τί συμβαίνει.Εκεί είναι και το ζητούμενο. Δηλαδή πολλοί πετάνε δυό-τρία λαϊκίστικα λίνκ με λεζάντα χωρίς να έχουν διασταυρώσει σε βάθος τις πηγές καθώς και την ταυτότητα αυτού που το γράφει για να 'προκαλέσουν' μία κατάσταση. Αυτά δηλαδή είναι πιό 'εύληπτα' απο το 'μέσο όρο των αναγνωστών'; Μέχρι εκεί χρειάζεται να ξέρουν κατα την άποψή σου; Κάτι τέτοιο δέν θα κάνανε και αυτοί που θα θέλανε να δημιουργήσουν μία 'παγκόσμια φυλακή' ή ξέρω γώ τί άλλο;

Πέρα απο το θρησκευτικό του πράγματος, θα σου πώ γιατί κάποιος δημιουργεί άμεσα αμφιβολίες για τα γραφόμενά σου ή/και για τις ιδεολογικές σου απόψεις. Στην αρχή του θρέντ, πέταξες δύο γνωστές 'καραμέλες'. Αυτές των 'παραθρησκευτικών οργανώσεων', που εσύ αποκαλείς 'διεθνή σιωνισμό', και 'μασονισμό'. Άν έκανες το στοιχειώδη κόπο των δύο κλίκ στο wikipedia, θα μπορούσες να δείς απο τις πρώτες κιόλας σειρές του 'overview', τί είναι αυτές οι 'οργανώσεις' που ανέφερες, και κατα πόσο σχέση έχουν κατα πρώτον μεταξύ τους, και κατα δεύτερον, με 'νέες τάξεις πραγμάτων' και λοιπές ασυναρτησίες. Θα εκπλαγείς! Μπαίνεις δηλαδή στον κόπο να παραθέσεις εδάφια και να κάνεις ανάλυση σχετικά με την Αγία Γραφή και τους στόχους των 'παραθρησκευτικών οργανώσεων', αλλά δέν μπήκες ποτέ στον κόπο να ψάξεις σοβαρά ποιοί είναι πραγματικά αυτοι που, κατα τα λεγόμενά σου(και πολλών άλλων συνομωσιολόγων) είναι οι 'υποκινητές' της 'νέας τάξης πραγμάτων' και οι απόλυτοι εχθροί της ελευθερίας; Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος που δέν το έκανες; Κράτα το φίλο σου κοντά, και τον 'εχθρό' ακόμα πιό κοντά δέ λένε;

Έγραψα και προηγουμένως. Καί οι τρείς 'mainstream' θρησκείες(Χριστιανισμός, Ισλάμ, Ιουδαϊσμός) έχουν την ομορφιά τους και μερικές πολύ καλές 'αρχές' για το πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε στους συνανθρώπους μας, αλλά όταν μέσω αυτών πάς να ανακαλύψεις 'την αλήθεια', τότε η διαδικασία μετονομάζεται σε σκοταδισμό κατα την ταπεινή άποψή μου. Το επακόλουθο είναι να μετατρεπόμαστε σε λαό που 'ψάχνει διαρκώς για εχθρούς'. Και βέβαια θα γνωρίζεις πως όταν κάποιος κόβει βόλτες σε ένα δρόμο ψάχνοντας για τσαμπουκάδες, δέν θ'αργήσει να ματώσει η μύτη του(στην καλύτερη).....

φιλικά πάντα
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος
    Μιας και το ζαλισαμε το θεμα δειτε στο you tube τη συνεντευξη του Aaron Russo.
    Ακομα να το δειτε;;;;
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Που μου λέει?

Διαβολική σύμπτωση

http://www.arithmosofia.com/Results....b1%ce%b9%ce%b1
    Οταν γραφτικε η αποκαλυψη και πρωτοεμφανιστικε το 666 δεν υπηρχαν ουτε ο κοζανιτης, η ταμπελα με το αριδαια ιαματικα λουτρα, ο γυαλακιας......
    Σε παραδεχομαι για δυο λογους:το εψαξες και το συνδιασες αρκετα καλα.
    Γελασα με την ιστορια σου:rotflmao:
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Ακομα να το δειτε;;;;
    Δεν πας και συ να κοιταχτεις μια οσο εμεις θα το βλεπουμε;
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackrose
    τωρα για το Τσίπ Rfid με καλυπτει το παρακατω κειμενο προς το παρον. http://kostasxan.blogspot.com/2010/1...post_7015.html

Σωστη προσεγκιση. Ασχετο με τα οποιαδηποτε θρησκευτικα πισευω μας
    screw the limits
    FREE 2 RIDE
    roadbook holders

Ακομα να το δειτε;;;;
    Αν θέλουμε να κάψουμε τα κύτταρά μας υπάρχει κι ο μπάφος...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αν θέλουμε να κάψουμε τα κύτταρά μας υπάρχει κι ο μπάφος...
    Κάνε έναν και δες το μετά. Θα το νοιώσεις καλύτερα.

Πήγα να το δω ξενέρωτος και άντεξα ενάμισι λεπτό.

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νεα διπλωματα με RFID chip απο 2009
    από SpineshankD στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2008, 16:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •