Σελίδα 15 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 289

Θέμα: Πρώτο ταξίδι, έτυχε ναύλος για Κριμαία

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Οι οδηγοί των βυτιοφόρων όμως είχαν άλλα σχέδια… Μαθαίνω για την απεργία και υπολογίζω πως με τα καύσιμα που έχω φτάνω περίπου Λάρισα. Σαν να μην έφταναν αυτά, το πίσω λάστιχο την είχε ακούσει κανονικά από τα πολλά κορδόνια και έχανε αέρα αργά αλλά σταθερά από παντού! Άσε που από τα μικροκοψίματα που απέκτησε στην Ουκρανία, όταν πλέον πάτησε κανονική άσφαλτο με σχετικά υψηλές ταχύτητες, άρχισαν να φεύγουν κομμάτια.

Το ταξίδι μου κράτησε περίπου 12-13 ώρες μέχρι την Αθήνα, με συνεχείς εξόδους από την εθνική για να βρώ καύσιμα αλλά και αέρα κάθε λίγο και λιγάκι. Το λάστιχο ήταν από την Κατερίνη και κάτω με τα λινά και στην Κηφισιά μου βγήκε και η αλυσίδα που είχε χαλαρώσει επικίνδυνα αλλά που δεν είχα ούτε το κουράγιο ούτε τη διάθεση να ασχοληθώ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της George20vt
    Έφτασα στο σπίτι αργά το βράδυ και αισθάνθηκα για πρώτη φορά ότι αυτά που έζησα τις προηγούμενες μέρες ήταν ένα όνειρο. Ένα καλό όνειρο κάποιες στιγμές και ένας εφιάλτης κάποιες άλλες.

Το σίγουρο είναι πως όχι μόνο δεν το μετάνιωσα που ξεκίνησα αυτό το ταξίδι έστω και μονάχος μου, αλλά ότι η γεύση που μου άφησε ήταν η αγαπημένη μου γλυκόπικρη. Οι στιγμές που έζησα στην Οδησσό με τους ανθρώπους του προξενείου, στους οποίους χρωστάω μεγάλο κέρασμα, είναι ανεκτίμητες.

Τα πρόσωπα που γνώρισα και που με βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές πραγματικά με σημάδεψαν σαν άνθρωπο και εύχομαι να μπορέσω να τους το ανταποδώσω κάποια μέρα με το δικό μου τρόπο. Οι δυσκολίες που προέκυψαν μπορεί να με γονάτισαν, αλλά με έμαθαν να ξανασηκώνομαι και να αισθάνομαι πολύ καλά που τελικά μπόρεσα να ανταπεξέλθω.

Οι εμπειρίες και οι εικόνες που κουβαλάω από αυτή μου την περιπέτεια κάθε άλλο παρά «τουριστικές» είναι και κατόρθωσαν να μου ενισχύσουν το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου.

Ντασβιντάνια κύριοι, και εις άλλα με υγεία!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    :a19: :a19: :a19:
    Τι να πω απο κουραγιο σπας κοκκαλα να σε καλα και ελπιζω τα επομενα ταξιδια να εχουν δυνατες εμπειριες αλλα οχι περιπετειες οπως αυτο.Ρε συ φωτογραφος εισαι η επειδη δεν ειχες φραγκο εκανες τον φωτογραφο.Πραγματικα πανεμορφες φωτο
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George20vt
    Περίπου 1 ώρα μετά είμαι στην Braila και ψάχνω για ξενοδοχείο. Ήταν περασμένες 3 και μπήκα στο πρώτο που βρήκα. Πηγαίνω στον receptionist και τον ρωτώ «Do you speak any English?»

Με κοιτάζει περίεργα ο τύπος και μου απαντά με φυσικότητα «Of course I do, how can I help you?» Σταυροκοπήθηκα που μπορούσα επιτέλους να συνεννοηθώ με ξενοδόχο μετά από τόσες μέρες, κατάλαβε όταν του είπα από πού έρχομαι την βαθειά ανάσα που πήρα και με τακτοποίησε σε ένα δωμάτιο.

Με τη Ρουμανία έχω ανοικτούς λογαριασμούς, έχω δώσει υπόσχεση επιστροφής με την πρώτη ευκαιρία και αφορμή. Είδα ελάχιστα πράγματα αλλά μου άνοιξαν τη διάθεση να την επισκευθώ σ
    το μέλλον
    Ετσι ταξιδιωτη! Και πολυ ζωντανες εικονες.
    Μπραβο!
    J.T.R

φιλε respect.. τρομερη εμπειρία στο επομενο σου ταξιδι στειλε pm παιζω και λιγη κιθαρα να βγαζουμε τα προς το ζήν! :rotflmao:
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Γιώργος, Γιώργος, ολε ολε ολε!!!

Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Μπράβο για το ταξίδι σου, την ψυχραιμία σου, το θάρρος σου, και φυσικά την απ' αρχή μέριμνα σου για το πως θα μας μεταφέρεις εδώ όλο σου το ταξίδι, όποια και να ήταν τελικά η κατάληξή του.
    Και φυσικά κι ένα μεγάλο μπράβο για τις φωτογραφίες που ήταν όλες ένα συμπλήρωμα των κειμένων που μας έγραψες, τα οποία είμαι σίγουρος είχες ήδη σχηματίσει στο μυαλό κατά την διάρκεια της "περιπέτειάς" σου.
    Σου εύχομαι το επόμενο να είναι σύντομα με ολοκληρωμένους στόχους, και με καλύτερη..."μπανάνα".

Ευχαριστούμε.
    Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

να δωσω και εγω τα ευσημα στο Γιωργο για τις περιπετειες του
    (και συγχαρητηρια που καταφερε και το τελειωσε σημερα δουλευε σε 2 P/C στο ενα εκανε δουλεια στο γραφειο και στο αλλο εγγραφε)

το φωτογραφικο υλικο ειναι πολυ εντυπωσιακο

ΜΠΡΑΒΩ

Φιλε μπραβο και respekt για ολα! Κι ευχομαι στα επομενα λιγοτερες αναποδιες!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    σκέτη περιπέτεια... είναι όμως και εκείνο που σου μένει στο τέλος όταν όλα έχουν πάει σχετικά καλά!

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Γιώργο ευχαριστούμε, να ‘σαι καλά να μοιραστείς μαζί μας και τα επόμενα (και χωρίς αναποδιές)!

Γιώργο πραγματικά απίστευτη εμπειρία που εύχομαι να μην τύχει ποτέ σε κανένα.

Σου εύχομαι πάντα να έχεις καλά ταξίδια.

Απλα πολλα :a19: :a19: :a19: φιλε μου. Να εισαι καλα και παντα τετοια χωρις τρεχαματα.. Περνουμε κουραγιο κ'εμεις απο τετοια ομορφα ταξιδια..

ΖΟΥΠΕΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ....

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Γιώργο τα συχαρίκια μου και από μένα.

Είμαι βέβαιος ότι η ατυχία σου όχι μόνο δεν θα σε αποθαρρύνει για εξορμήσεις στο εξωτερικό με την μηχανή σου, αλλά αντίθετα θα σε πεισμώσει πιο πολύ και θα σε πωρώσει...
    Υποθέτω ήδη θα έχεις βγάλει χάρτες έξω και θα κανονίζεις τον επόμενο προορισμό.

Όμορφες φωτογραφίες και μελετημένες, μας πέρασες την αίσθηση ότι να είχες μπόλικο χρόνο στην διάθεσή σου.

Παρ' όλ' αυτά, μιας και το μοτό .γρ έχει αρχίσει να γίνεται σχολείο και πανελλαδικό πρότυπο για ταξιδιωτικές ανησυχίες, ίσως θα έπρεπε να σταθούμε άλλη μια φορά στον σχεδιασμό.
    Δεν έχω να παρατηρήσω κάτι ή να σε διορθώσω. Άλλωστε και ποιος είμαι εγώ, που όλα μου τα ταξίδια φλερτάρουν με την αποτυχία λόγο κακού σχεδιασμού.

Ήσουν άτυχος και στάθηκες αντάξιος των περιστάσεων. Μπράβο σου.

Δεν μπορώ να παραλείψω όμως και να υπενθυμίσω ότι ο κάθε προορισμός έχει τις δυσκολίες του. Καλό θα είναι σε τέτοιους προορισμούς να υπάρχει παρέα.
    Εικοσάχρονοί που έχουν μαζέψει δεκάρα δεκάρα με ιδρώτα και στερήσεις τα χρήματα για το πολυπόθητο ταξίδι, διαβάζοντας πόσο όμορφα, εξωτικά και διαφορετικά είναι η ανατολική Ευρώπη αποφασίζουν να κινηθούν προς εκείνα τα μέρη.
    Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα παιδιά...
    Τα έχω πει και τα έχω γράψει. Δεν κινδυνεύεις, δεν υπάρχει λόγος για ιδιαίτερη ανησυχία σε όλα αυτά τα μέρη, αλλά αν γίνει κάτι τα πράγματα είναι δύσκολα...

If you go down, you go down hard...

Και για να έχουν και ένα νόημα όλες οι παραπάνω αρλούμπες, ας δούμε τι διαφορετικό θα μπορούσε να είχε κάνει ο Γιώργος.

Ακούω προτάσεις.

Προσωπικά πιστεύω τίποτα.
    Έχω προσωπικό βίτσιο και κουβαλάω όλα μου τα χρήματα και χαρτιά πάντα πάνω μου. Ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα τσαντάκι μέσης. Μία φορά που το έκανα, βράχηκε η κάμερά μου που ήταν μέσα και κάηκε η οθόνη. Το θεωρώ μπελά και μία παραπάνω έννοια.
    Ακούω λοιπόν προτάσεις.

Ίσως και να υπήρχε κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν ξεκινάς για ένα τέτοιο ταξίδι να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα πάντα. Ακόμα και να γυρίσεις χωρίς την μηχανή σου πίσω.

Γιώργο να σου πω και πάλι ότι το ευχαριστήθηκα το ταξιδιωτικό σου και συγκινήθηκα όταν είδα ότι πέρασες δρόμους που είχαμε περάσει πέρυσι στο ταξίδι μας προς τα κει. Ελπίζω να σε βοήθησε έστω και στο ελάχιστο η δική μας εμπειρία για την επίτευξη του ταξιδιού σου.

Άντε και στο επόμενο με περισσότερα χαμόγελα και ρακιές!

Παρόμοια θέματα

1. ταξίδι ...στο περίπτερο για εφημερίδες
    από Uriah Heep στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 26/06/2016, 14:08
  2. Πρώτο ταξίδι στην ευρώπη.
    από pepes1gr στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2009, 17:57
  3. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ Motogp
    από caesarsk στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 2