Είμαι στο γραφείο κι απαγορεύεται το κάπνισμα.... το βράδυ στο σπίτι με Larsen & ChurchwardenΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για να μην τα ξαναγραφω, διαβασε τις προηγούμενες σελίδες![]()
![]()
Είμαι στο γραφείο κι απαγορεύεται το κάπνισμα.... το βράδυ στο σπίτι με Larsen & ChurchwardenΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
για να μην τα ξαναγραφω, διαβασε τις προηγούμενες σελίδες![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
sniper... μην το γυρνάς σε προσωπική επίθεση καθώς μειώνεις τον ίδιο τον λόγο σου. Δεν πρόκειται να πέσω σε τέτοια παγίδα. Ειδικά όταν αυτά που λες δεν στέκουν κατά εμέ.
Οι μη καπνιστές με καρκίνο είναι ελαχιστότατοι συγκριτικά με όσους καπνίζουν. Επίσης δεν έχει καμία θέση με το θέμα αφού συζητάμε και λέμε πόσο κέρδος αφήνει το ΦΠΑ και πόσο κέρδος αν μειωθεί το κάπνισμα. Αν το απλώσουμε μπορώ να σου προσθέσω και μη ασφαλισμένους , και παράνομες συνταγογραφήσεις, διαφυγόντα κέρδη και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς.Εγώ ξέρω κάποιους που ήταν με καρκίνο και δεν κάπνισαν ποτέ... Εκτός αν θεωρείς ότι στην Αθήνα ο αέρας είναι βουνίσιος και τον μολύνει ο καπνός του τσιγάρου.
Κοστίζουν στο ΕΣΥ και τα ατυχήματα με μηχανές.... να τις απαγορεύσουμε.
Το ίδιο ισχύει και για τις μηχανές που αναφέρεις... εντελώς άτοπο επιχείρημα. Χώρια που ακόμα και αν το δεχτώ ... τι σχέση έχει με το κάπνισμα και το θέμα Υγείας; Εκτός και αν υποχρεώνεις κανένα να σταθεί μπροστά στην μηχανή σου κάθε φορά που οδηγείς και ρισκάρεις την υγεία του. Μιλάμε για εντελώς ασύνδετη λογική.
Δεν χρειάζεται... περιμένω απλά ώς ευφύης άνθρωπος να αντιληφθείς κάποια πράγματα.. δεν θες ... άλλο ζήτημα αυτό.Μας συγχωρείς....
Μα δεν καταλαβαίνεις , έτσι;... δεν το κάνουν για να κόψουν το κάπνισμα στους καπνιστές.. είναι επιλογή σας αυτό. Το κάνουν για να προφυλάξουν τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να καπνίζουν μαζί σας καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός προς αυτούς. Ακόμα και όταν υπήρξε πέρισυ η επιλογή του να κάνει κάτι κάποιος όσον αφορά το θέμα με πολύ πιο ήπιο τροπο.Αν θέλουν να κόψουν το κάπνισμα γιατί κάνει κακό στην υγεία ας το απαγορεύσουν με νόμο. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποκριτικά και για τον λ@ύτσο!
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Δεν ξέρω πως θα ισχύσει στην Ελλάδα , αλλά στην Νεα Υορκη ,που έχω σαν παράδειγμα , ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ το κάπνισμα ΚΑΙ στους ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ των καταστηματων. πρέπει να είσαι ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ για να καπνίσεις…Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Επανέρχομαι: Εφόσον το κάπνισμα δεν είναι παράνομο, τότε σε εξωτερικούς χώρους μπορείς να καπνίζεις.
Αν π.χ. ένα μαγαζί έχει άυλη ή έχει τραπέζια στο πεζοδρόμιο ,ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να καπνίσεις εκεί… πρέπει να σηκωθείς , να κατέβεις από το πεζοδρόμιο , βγεις στον ΔΡΟΜΟ και να καπνίσεις ….
:a31:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
.....
Μα δεν καταλαβαίνεις , έτσι;... δεν το κάνουν για να κόψουν το κάπνισμα στους καπνιστές.. είναι επιλογή σας αυτό. Το κάνουν για να προφυλάξουν τους υπόλοιπους που δεν θέλουν να καπνίζουν μαζί σας καθώς δεν υπάρχει ο απαραίτητος σεβασμός προς αυτούς. Ακόμα και όταν υπήρξε πέρισυ η επιλογή του να κάνει κάτι κάποιος όσον αφορά το θέμα με πολύ πιο ήπιο τροπο.
Gandalf
Εσύ δεν θες να καταλάβεις!
Αν θέλουν να προφυλάξουν τους υπόλοιπους, ας νομοθετήσουν ανάλογα. Με την γενική απαγόρευση, είτε θα παρανομούμε, είτε θα κλείσουν μαγαζιά.
Και τότε να δεις έξοδα το ΕΣΥ
ρε συ φίλε... το έκαναν πέρισυ είπαμε... χώροι διαμορφωμένοι, καταστήματα που μπορούν να βάλουν αυτοκόλητα για καπνιστές... αν διαβάσεις τον νόμο θα δείς οτι πέρισυ τέτοια εποχή επί Αβραμόπουλου είχε γίνει... και το έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους.
Οπότε τι περιμένες να γίνει τώρα;
ggs, σε ανοιχτούς χώρους καταστημάτων (αυλές, τραπεζάκια σε πεζοδρόμιο κοκ ) θα επιτρέπεται.. Μόνο σε κλειστούς χώρους δεν θα το επιτρέπουν.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Μα καλα, παντου δεν λεγατε οτι θα το κοψουν ? ακομα και εξω ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
ggs, σε ανοιχτούς χώρους καταστημάτων (αυλές, τραπεζάκια σε πεζοδρόμιο κοκ ) θα επιτρέπεται.. Μόνο σε κλειστούς χώρους δεν θα το επιτρέπουν.
Gandalf
τι μαλακιες ειναι αυτες...
Γμτ, παλι αφραγκος θα ειμαι
Αν είναι έτσι , τότε μια χαρά για οσους έχουν εξωτερικό χώρο και εχει καλο καιρο…Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Gandalf
Για τα μαγαζιά που έχουν μονο μέσα , θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα…
σε ανοιχτούς χώρους ... πραγματικά ανοιχτούς χώρους (οχι κλεισμένους με νάυλον κτλ.) θα επιτρέπεται... τουλάχιστον αυτό κατάλαβα απο την νομοθεσία.
Εκτός και αν έκανα λάθος... και αυτο παίζει με τις εκφράσεις που έχουν σε κάθε παράγραφο.
Gandalf
Μάγε είσαι καλά;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Βενζίνη για θέρμανση; Ινδουιστής μοναχός είσαι;
.....
![]()
Καλά αυτό δεν θα γίνει λόγω απαγόρευσης του τσιγάρου.... αλλά λόγω άδειας τσέπης.....Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Το «φέρε άλλη μια γύρα» , «πιασε ένα μπουκάλι ακόμα» , «άντε γεια μας…» κ.λ.π. θα το ξεχάσουμε κι εμείς αλλά και οι μαγαζάτορες….
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
κοντά είμαι φίλε στην αυτοπυρπόληση.. άστα....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλλά για άλλα πράγματα.. γμστ τα...
Gandalf
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
σε ανοιχτούς χώρους ... πραγματικά ανοιχτούς χώρους (οχι κλεισμένους με νάυλον κτλ.) θα επιτρέπεται... τουλάχιστον αυτό κατάλαβα απο την νομοθεσία.
Εκτός και αν έκανα λάθος... και αυτο παίζει με τις εκφράσεις που έχουν σε κάθε παράγραφο.
Gandalf
Εποχικούς καπνιστές θέλουν να μας κάνουν δλδ?![]()
Αν είναι έτσι, τότε το χειμώνα με βλέπω να τραβιέμαι στην Κρήτη. :rotflmao:
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056712
Απο την Τετάρτη δηλαδή , αλλάζει το καθεστώς τελικά;... εδώ δεν ξέρουν ακόμα ποιός θα ελέγχει τι και πως θα γίνεται αυτό!
Μια ζωή προχειρότητες..
Gandalf
Μην ξεχνάμε πως ζούμε στην ARPA-COLA LAND!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Μια ζωή προχειρότητες..
Gandalf![]()
Είμαι ΚΤΜυτυχισμένος
αφού λέει, επόπτες, δ.αστυνομία, λιμενικόΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231056712
Απο την Τετάρτη δηλαδή , αλλάζει το καθεστώς τελικά;... εδώ δεν ξέρουν ακόμα ποιός θα ελέγχει τι και πως θα γίνεται αυτό!
Μια ζωή προχειρότητες..
Gandalf![]()
πάντως στη δουλειά μου θα πέσει πολύ γέλιο αν καταργηθούν (που θα καταργηθούν) τα καπνιστήρια και βγαίνει έξω ο κόσμος