και μερικες ακομα δουλιτσες πανω σε μερικα περιφερειακα .....
''καβατζα'' ολοκαινουργια χερουλια pro grip!! (...δηλαδη ''μεταχειρω'' σε αριστη κατασταση!)![]()
Δεν εχω ουτε καν φωτο απο τα παλια χερουλια!
.....ενω παντα τα αφαιρω προσεκτικα και τα ''καβατζωνω'' για παν ενδεχομενο , αυτα που ειχα πανω ηταν τοσο χαλια που τα μαχαιρωσα με συνοπτικες διαδικασιες!!
![]()
πετσα μη συμβατη , bye bye love
...για αλλη μια φορα αφησα το μηχανακι ''μισοτελειωμενο'' , εσβησα τα φωτα και απομακρυνθηκα.....
..καθε φορα βεβαια ολοενα και κατι εχει προστεθει , ολο και κατι εχει φτιαξει πανω του....
συνηθιζω να ακολουθω την τακτικη του να φτιαχνω και να κυκλοφορω το μηχανακι παραλληλα , θα το ειχα ''κλεισει'' και θα το εβγαζα αποψε , αλλα ας οψεται το γ@μημενο το φαναρι που ηταν σπασμενο και το εχω κολλησει με πολυεστερες...(φωτο απο αυτο αυριο!)
...το μηχανακι κουκουλωμενο με κλινοσκεπασματα για να μην κρυωσει.... και ραντεβου παλι αυριο!
![]()
παραθεση απο πρωτη σελιδα eliminator (06-11-2010)........
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
Το κοντερ γραφει 33.144χλμ.....
.....οταν γραψει 33.145 θα ειναι απο την νεα του ζωη!![]()
τελικα επεσα εξω!![]()
το κοντερ δεν δουλεψε ωστε να συνεχισει να μετραει , και το νεο κοντερ γραφει 24.799χλμ.....![]()
μετα απορουμε πως γινετε καποια τοσο παλια μηχανακια να εχουν λιγα χιλιομετρα!:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ωραίος όπως πάντα!
Μου αρέσει που σε "τρώει" και δεν μπορείς να το αφήσεις ήσυχο!
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: έψαξα για την ταινία σήμερα, αλλά ο μόνος που ίσως να την έχει απ'ότι μου είπαν, είχε κλείσει.... Αύριο ή την Τρίτη, δεν πειράζει!![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
thanx σταυρακα!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ωραίος όπως πάντα!
Μου αρέσει που σε "τρώει" και δεν μπορείς να το αφήσεις ήσυχο!
![]()
![]()
..
με τρωει οντως!..... τι να το φτιαξω?..το μισο?![]()
εχω κατανοησει και ο ιδιος (τελικα!) οτι οι εργασιες μου κρατανε πολυ περισσοτερο απο αλλες που διαβαζω (λογω ελειψης γνωσεων και χρονου , αλλα βασικα γιατι ασχολουμαι με συγκεκριμενα εξαρτηματα τα οποια ξαναδενω επανω ωστε η μοτοσυκλετα παραλληλα να κυκλοφορει...)
...μεθοδολογια λεμε!:rotflmao:
αν δεν βρεις πες μου να σου στειλω!Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
..ΥΓ: έψαξα για την ταινία σήμερα, αλλά ο μόνος που ίσως να την έχει απ'ότι μου είπαν, είχε κλείσει.... Αύριο ή την Τρίτη, δεν πειράζει!![]()
![]()
...αν και εχεις το χρηστο που βρισκει τα παντα ο μπαγασας!![]()
μ αρεσει η επιμονη σου να γυαλιζεις και το παραμικρο βιδακι![]()
δωσε φωτο![]()
Μπελαδες μου μυριζονται!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...επειδη περασε η ωρα , πηρα την τιμονοπλακα μαζι μου ΣΠΙΤΙ για να τριφτει με γυαλοχαρτα ωστε να την ετοιμασω για βουρτσα την επομενη! (χρηστος sv9 ακουει?)![]()
:a1:
Εσυ ξεκινας απο μια βιδα που ειναι ξεβιδωμενη και τελικα λυνεις ολο το μηχανακι ε??Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...που ειχα μεινει?
Α!.....μαλιστα!
....τα εφτιαξα που τα εφτιαξα ολα.....να μην γυαλισω και τα καβουκια/στεφανια απο τα οργανα?
.....και μιας και θα λυσω τα οργανα , τι να κανω?...να αφησω πανω το χαλασμενο κοντερ??
.........και μιας και θα τα ανοιξω για να τα γυαλισω , να μην κανω και εναν εσωτερικο καθαρισμο???
....και μιας και θα χρειαστει να τα ξανακλεισω , να μην επιδιορθωσω και τις τσιμουχες που τα αδιαβροχοποιουν???? (σε ενα πλυσιμο εβγαλαν υγρασιες τα γ@!μημενα!)
Ωραιος![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
ΥΓ: έψαξα για την ταινία σήμερα, αλλά ο μόνος που ίσως να την έχει απ'ότι μου είπαν, είχε κλείσει....
Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
...αν και εχεις το χρηστο που βρισκει τα παντα ο μπαγασας!![]()
Αν εννοει την αυτοβουλκανιζομενη τοτε ....
Εχω!!!![]()
Και κερναω και καφε στο σαλονι ε???Με την μηχανη παρεα..
Την ζητας σε καταστηματα με ηλεκτρολογικα σαν "λαστιχοταινια"
Αλλα μην πας να παρεις εχω να σου δωσω..
Ζεφο αυτο το κολπο με την στεγανοποιηση δεν το ειχα σκεφτει ,Θα το κανω και εγω![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Προς κυριους Lspiros & sv9cvk : Να ξερετε οτι με τιμαει που παρακολουθει τα ποστ μου η αφροκρεμα του restoration στο moto!!![]()
Προς everybody: ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΝΤΕΡ ΔΟΥΛΕΥΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!! :rotflmao:
....αμα δεν επαιζε και αυτο , θα πηγαιναμε για ελεγχο σε ατερμωνα!!!!![]()