Κανεις![]()
![]()
Κανεις![]()
![]()
:rotflmao: Δες τι έχουν γράψει τα παιδιά πιο πάνω.![]()
@ alexvas
Που μένεις καταρχήν ?
Κατα δεύτερο...
πρεπει να κανουν τα εξης στο 1ο σερβις...
Σφιξιμο βιδες και παξιμαδια πλαισιου και εξατμισης
Οπτικος Ελεγχος οτι το ρελαντι σου δουλευει ενταξει δλδ στις 1200-1400 στροφες
Οπτικος Ελεγχος οτι η ντιζα γκαζιου εχει το καταλληλο "παιξιμο"
Έλεγχος αλυσίδας και εάν χρειάζεται σφίξιμο και λίπανση.
Οπτικος έλεγχος φρένων καθώς και δοκιμη εάν πιάνουν εντάξει.
Έλεγχος τιμονιού (στημένη σε ορθοστάτη να δουν εαν δουλευει σωστα ή κολλαει)
Αλλαγή φίλτρου λαδιού και λαδιών κινητήρα.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΣ ΔΕΣ ΤΟ MANUAL ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 6-4.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ (ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) ΤΟ MANUAL ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Τι περιλαμβάνουν τα 30?;
den thimamai na sou akrivws ti eixe kanei. pantws pou eixa dei to bibliaraki tis mixanis, eixe kanei olous tous elegxous pou egrafe ( alisida, ladoma, sfiksimo, elegxos timoniou k.a.) kai fisika allagi ladiwn (xwris filtro). sto telos to peire kai to odigise kiolas gia na sigoureutei oti ola douleuoun kala. poli euxaristimenos...
One life, live it!
Κορωπι μενω αλλα προκειμενου να εχω το κεφαλι μου ησυχο παω οπουδηποτε.
Να στε καλα,
Παιδιά...
το πρωτο σέρβις μετά τα 40000χλμ πότε το κάνουμε;;;;;![]()
The golden light above you show me where you're from
The magic in your eye bewitches all you gaze upon
You stand upon your hill and behop all around you
They wonder where you're from oh yeah they wonder where I found you
Oh my love it's a long way where you're from, it's a long way
Aμμουλιανη, διακοπές 2007
Ανακοίνωση - προειδοποίηση Υπουργείου Εσωτερικών - Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Στα 42.000 (το μικρό σερβις).![]()
Έχω δοκιμάσει διάφορα λάδια μέχρι τώρα από motul, spectro κλπ
Χθές άλλαξα τα λάδια στο strom με τα ημισυνθετικα Castrol Power 1 GPS 4T 15W-50 από τα motul 5100 που είχα.
Δεν ξέρω αν ειναι η ιδέα μου (που δεν νομίζω) αλλά το μηχανάκι άλλαξε τελείως
Ο ήχος πολύ πιο γλυκός από το ρελαντί μέχρι και τους κόφτες.
Οι αλλαγές στις ταχύτητες λουκούμι!! (Βέβαια έκατσα και ρύθμισα και τον συμπλέκτη λίγο μιας και είχε χαλαρώσει) αλλά καμία σχέση το σασμάν έχει γίνει αγνώριστο.
Δεν τα είχα ξαναχρησιμοποιήσει τα λάδια της castrol και το έκανα μετά από προτροπή φίλου ο οποίος χτυπιόταν για να τα δοκιμάσω.
έχω κάνει μόλις 200 χιλιόμετρα από εχθές αλλά η διαφορά ειναι πολύ έντονη αλλά ακόμα είναι και στην αρχή της ζωής τους.
σε κανα μήνα που θα έχουν γράψει άλλα 2000-3000 χιλιόμετρα θα σας ξαναπώ γνώμη για το πως θα τα βλέπω τότε.
Κανένας άλλος που τα έχει χρησιμοποιήσει?
εγω στο GS
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω στο GS
![]()
![]()
για πες γνωμη ρε Δημήτρη!
Φιλε τα λαδια της αντιπροσωπεις νοιμιζω δεν ειναι τα motul 5100??Και εγωα αυτα βαζω απο την αντιπροσωπεια και οδηγησα ενος φιλου που εβαλε τα λαδια αυτα στο Ζ750 του και οντως το σασμαν εγινε αγνωριστο (και αυτος τα ιδια εβαζε πριν) μου το ειπε και ο ιδος για την αλλαγη αυτη και τειδα και γω.
Στο επομενο ειμαι και γω για αυτα,το ειχα στο προγραμμα για το Gixxeraki μου.![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αντε μπραβο γιατι αυτο το γκλανκ γκλουνκ που κανει το σασμαν (ειδικα οταν εχει ζεσταθει πολυ το μοτερ) δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος για να κανεις κεφαλια να γυρνανε...![]()
Κόστος Κωστα;![]()
(και οτι ελεγα να κανω μια προληπτικη ενδιαμεση αλλαγη στα λαδοξυδα μου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
για πες γνωμη ρε Δημήτρη!
Δεν εχω μετρο συγκρισης ρε Κωστα!
Αυτα και καποιες φορες τα Valvoline σε ορυκτέλαιο βαζω!
Καλο ειναι το σασμαν, για bmw παντα, αλλα γενικως ειναι αθορυβο αμα ξερεις να κουμπωσεις τις ταχυτητες!
Ειμαι σταματημενος σε φαναρι, βαζω πρωτη και με κοιτανε ολοι σα χαζο που δεν ακουγεται τίποτα!
Θελω παντως να δοκιμασω και τα Aral που τα συστηνει η BMW!
![]()
Τα εχω βρει με 8.5ε το λιτρο.ΑΝ υπαρχει καποιος που τα αγοραζει πιο φθηνα ας το πει.Αρχικά δημιουργήθηκε από K0K0$
Αντε μπραβο γιατι αυτο το γκλανκ γκλουνκ που κανει το σασμαν (ειδικα οταν εχει ζεσταθει πολυ το μοτερ) δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος για να κανεις κεφαλια να γυρνανε...![]()
Κόστος Κωστα;![]()
(και οτι ελεγα να κανω μια προληπτικη ενδιαμεση αλλαγη στα λαδοξυδα μου)![]()
Keep spamming!!!:a13:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Τα εχω βρει με 8.5ε το λιτρο.ΑΝ υπαρχει καποιος που τα αγοραζει πιο φθηνα ας το πει.![]()
τρια μπουκάλια του λίτρου και φίλτρο λαδιού για v-strom 650 40?
που τα έχεις βρει τόσο?