Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 248

Θέμα: GSF600/650 s Bandit II

Τα φρενα του ειναι απλα για γελια.
    Αλλη τρομπα και δαγκανες θα δοκιμασω οσονουπω.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrEvil Προβολή μηνύματος
    Τα φρενα του ειναι απλα για γελια.
    Αλλη τρομπα και δαγκανες θα δοκιμασω οσονουπω.
    Το ξερω.Δεν θελω ομως να αλλαξω πραγματα πριν δω αν κανουνε δουλεια τα μαλακοτερα τακακια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    μιας και μιλαμε για χαλια φρενα να γραψω κι εγω τα κουσουρια μου.

μπροστα ειναι ακομα τα μαμα τακακια και εχουν ψωμι , ειμαι πανω απο 50.000χλμ ακριβως δε θυμαμια ποσο.

πισω δε θυμαμαι ποσες φορες εχω αλλαξει. Ε την τελευταια π το ακουγα σταματαω στη μιχαλακοπουλου και πηρα το πιο φτηνιαρικο τακακι που υπαρχει και το αλλαξα μονος μου. Συνολικο κοστος 9€.

Το ταμπουρο στο cbf125 του πατερα μου νομιζω μπλοκαρει πιο ευκολα . Αλλο βαρος το ενα αλλο το αλλο, αλλα και παλι ανεκαθεν μου φαινοταν αδυναμο το πισω του. Το cb400 που χα πριν μου δινε αισθηση πιο δυνατου πισω

ακουω ιδεες για μαλακο τακακι πισω σε νορμαλ κοστος. Ειχα δοκιμασει και 2 φορες τα μαμισια της suzuki και τα πληρωσα γαμισιατικα χωρις να εχουν ατνοχη και αποδοση. Μια νομιζω μου χε βαλει κατι newfren, ψιλοτρογωντουσαν.

Ξερω θα μου πειτε να φρεναρω με το μπροστινο κλπ κλπ κλπ....
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Παντως το οτι εχεις τα μπροστα τοσα χλμ ισως να δειχνει οτι ειναι πολυ σκληρα.Οσο και να μην πατας μπροστινο (κακως για μενα) δεν μπορει καπως θα ειχανε φαγωθει.

Περιέργως αξιοπρεπή τακάκια και φτηνά ηταν τα daytona. Μεταλλικά.

Καλησπέρα! μια άποψη για λάστιχα παίδες ! Ανάμεσα σε Pirelli Angel ST και Michelin Pilot Power ειμαι,τα εχει δοκιμασει κανεις στο Bandit; δεν πάω σε πολύ Sport γιατι δεν υπαρχουν λεφτα για λαστιχα κάθε χρόνο!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos RG Προβολή μηνύματος
    Καλησπέρα! μια άποψη για λάστιχα παίδες ! Ανάμεσα σε Pirelli Angel ST και Michelin Pilot Power ειμαι,τα εχει δοκιμασει κανεις στο Bandit; δεν πάω σε πολύ Sport γιατι δεν υπαρχουν λεφτα για λαστιχα κάθε χρόνο!
    Αμα δεν υπαρχουν λεφτα για λαστιχα καθε χρονο κοιτα και τα Dunlop Roadsmart II
    Βγαζουν αρκετα χλμ
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από alex14 Προβολή μηνύματος
    Αμα δεν υπαρχουν λεφτα για λαστιχα καθε χρονο κοιτα και τα Dunlop Roadsmart II
    Βγαζουν αρκετα χλμ
    Και ειναι σαφως καλυτερα, απο αποψης κρατηματος, απο τα ST.
    Για τα GT εχω ακουσει καλα λογια, αλλα μετα το παλτο που εφαγα(*) με τα ST ουτε που τα πλησιασα.
    Dunlop Roadsmart II μονοκουκι, για μενα.

(*) 15K χλμ και πεθαναν. Μεχρι τοτε εκανα τρελλα παντηλικια, εως οτου ανεβασα -αφυσικα- πολυ τις πιεσεις και δουλεψαν καλυτερα, αλλα και παλι καμμια σχεση με τα Dunlop.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Panos RG Προβολή μηνύματος
    τελικα δεν εβαλα κανενα απο τα 2 , κατεληξα στα ΒΤ-023!
    θα επανέλθω με σχόλιο οταν κανω καποια χιλιόμετρα!

Καλοφορετα λοιπόν

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Έχει βγει το Pilot Road 4 της Michelin
    Για μένα θα είναι το επόμενο μιας και με το 3 είμαι πολύ ευχαριστημένος. Από ότι μαθαίνω έχουν λίγο σκληρότερη γόμα σε σχέση με τα Pilot Road 3 και λίγο ποιο μαζεμένη χάραξη, οπότε πιστεύω πως στη στροφή την όποια ασάφεια είχε το λάστιχο στην έκδοση 3 (εμένα τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνει όταν είμαι πλαγιασμένος χωρίς βέβαια καθόλου αυτό να ενοχλεί ή να έχω περίεργες ταλαντώσεις) θα τη διορθώνει στο 4 λόγω του ότι έχει περισσότερη γόμα διαθέσιμη στα πλαϊνά σε σχέση με το 3.

http://www.michelin.gr/press-and-new...n-pilot-road-4

https://www.youtube.com/watch?v=gGD6HLdNcW4
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	michelin-pilot-road-4-petes-superbike.jpg 
Προβολές:	154 
Μέγεθος:	78,3 KB 
ID:	309835
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    γρηγορη ερωτηση:

τακακια για το bandit απο που να παρω? λεω να τα αλλαξω μονος μου.

ο μηχανικος ζητησε 100€ και δεν ψηθηκα πολυ. Το πισω το χω αλλαξει 1-2 φορες μονος, ευκολο ειναι. Απλα αγορασα ενα τακακι μουφα των 9€ την τελευταια φορα για πισω και εβγαλε μετα βιας ενα χρονο.

Τα μπροστα ειναι ακομα τα μαμα, πιανουν πολυ καλα αλλα ο μηχανικος μου πε οτι δεν εχουν πολυ ψωμι ακομα. Να πω την αληθεια δεν τα κοιταξα αν οντως εχουν ψωμι, αλλα εχουν 53χιλιαδες χλμ οποτε λογικα θα θελουν.

Το πισω αρχιζει και δεν πιανει, το ειδα ειναι στο οριο, σε λιγο θα αρχισει να ξυνει και θα φαω τη δισκοπλακα. Μαλακο θα βαλω παλι πισω, αλλα κατι που να μην ειναι τοσο μουφα.

Πειτε μαρκες, τιμες και απο που να τα αγορασω οσοι εχετε γνωση. Ευχαριστω
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    motopissaris.gr
    EBC Double H (Sintered)
    Ta fernei stin idia timi me ekso...tha ta kataefxaristitheis

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    γρηγορη ερωτηση:

τακακια για το bandit απο που να παρω? λεω να τα αλλαξω μονος μου.

ο μηχανικος ζητησε 100€ και δεν ψηθηκα πολυ. Το πισω το χω αλλαξει 1-2 φορες μονος, ευκολο ειναι. Απλα αγορασα ενα τακακι μουφα των 9€ την τελευταια φορα για πισω και εβγαλε μετα βιας ενα χρονο.

Τα μπροστα ειναι ακομα τα μαμα, πιανουν πολυ καλα αλλα ο μηχανικος μου πε οτι δεν εχουν πολυ ψωμι ακομα. Να πω την αληθεια δεν τα κοιταξα αν οντως εχουν ψωμι, αλλα εχουν 53χιλιαδες χλμ οποτε λογικα θα θελουν.

Το πισω αρχιζει και δεν πιανει, το ειδα ειναι στο οριο, σε λιγο θα αρχισει να ξυνει και θα φαω τη δισκοπλακα. Μαλακο θα βαλω παλι πισω, αλλα κατι που να μην ειναι τοσο μουφα.

Πειτε μαρκες, τιμες και απο που να τα αγορασω οσοι εχετε γνωση. Ευχαριστω

Παλαιό μέλος
    tokico..μακραν τα καλλυτερα!!
    αυτα φοραει..

Και τα cl brakes απο κοστπαρτ στην Δημητρακόπουλου στο Κουκάκι.

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF