καλε μου φιλε δεν υπαρχει κλαση του χρηστου του σπυρου του φραγκισκου του sapila του rein του byron του dkirkou κτλ κτλ.ο καθενας βαζει τα δικα του στανταρντ και αυτα ακολουθει.ουτε διαγωνισμος γινεται εδω μεσα.παρεα ειμαστε και προσπαθουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλονΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, πραγματικά με συγκινείς....
Μόλις ολοκληρώσω το ποστάρισμα και βρεθούμε πλέον στο παρών, θα αναρτήσω μια λίστα με αυτά που χρειάζομαι στις αγγελίες. Από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Το μηχανάκι έχει όλα του τα κομμάτια και όλα φαίνονται λειτουργικότατα.
Δεν πτοούμαι με τίποτα.
Το γνωρίζω πως δεν θα γίνω ποτέ ανακατασκευαστής της κλάσης του Χρήστου ή του Σπύρου αλλά δεν με πειράζει.
Έχω σκοπό να το καταστήσω εμφανισιακά και λειτουργικά σε μια αξιοπρεπή κατάσταση, να απολαύσω τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται και από εκεί και πέρα δεν με απασχολεί κάτι άλλο....
Ούτε USD ούτε άλλα ψαλίδια ούτε διπλά δισκέφρενα ούτε 600άρι κινητήρα ούτε τίποτα. Αυτή που ήταν, αυτή θα γίνει. Απλά, είχε τόση σκουριά παντού που ήταν αδύνατον να γίνει χωρίς να λυθεί ολόκληρο...
Υπολογίζω το κόστος κι εγώ γύρω στα 500-600 ευρώ, αν όλα πάνε καλά....
Μην ξεχνάμε πως ο καθένας μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι του απλώνει.....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και βεβαια να μην πτοηθεις και να κανεις αυτο που πιστευεις εσυ για σωστο.πες απλα οτι σκεφτομασταν δυνατα.παντα καλοπροεραιτα ομως και οχι γιατι ειμαστε ξερολες αλλα γιατι την εχουμε πατησει πριν απο σενα.
καλη συνεχεια![]()