Κούκλες !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1
Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας πω....
πως το ZL μου επιτελους...... ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!
![]()
:a44:
![]()
![]()
Τέλεια!!!!
Τί θόρυβος είναι αυτός!
Πιές του το αίμα!![]()
![]()
Πολλές κερασμένες για τον κόπο σου!
![]()
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Οι καθρέφτες είναι πανέμορφοι!
Βάλε και μια ολόσωμη να χαζέψουμε!
![]()
![]()
Ερχονται σε λιγο καιρο.. Παλευω να βγαλω ακρη με τα οργανα πρωτα.. κι επονται καλωπισμοι σε ζαντες,μποτες,κιθαρες, βιολια κλπ κλπ...
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Ναι, ναι ολόκληρη..Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Οι καθρέφτες είναι πανέμορφοι!
Βάλε και μια ολόσωμη να χαζέψουμε!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aντε να βαλω κανα-δυο ολοσωμες.. οχι τιποτα αλλο.. απλα εβαψα και τα γραμματακια στα λαστιχα..
Προς το παρον εχω κανει παυση στις εργασιες και προσπαθω να την ευχαριστηθω ενεκα καλοκαιρου.. ομως ολο και κατι κανω..
Την αλλη εβδομαδα θα εχω ετοιμα τα οργανα κι ελπιζω να βαψω και ακτινες ζαντων..
(ναι ναι.. θα τις βαψω, δεν θα τις γυαλισω..) Επεται κιθαρα ταμπουρου,διαφορικο και δισκοφρενα..
Αλλα σιγα σιγα.. Ειπαμε.. Προς το παρον, βολτες,μπανακια κλπ κλπ...
![]()
![]()
![]()
Πατέρας πια..
Κούκλα....κούκλα......![]()
![]()
![]()
Καλή ξεκούραση!![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από S-ex-rx Pig
Κούκλα....κούκλα......![]()
![]()
![]()
Καλή ξεκούραση!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ας αφησουμε προς το παρον τις διακοπες..
1-2 δουλιτσες πανω στο ZL πριν φυγω παλι μαζι του για το χωριο σε 1,5 εβδομαδα απο τωρα..
Πηραμε λοιπον νεα φλασακια!!!
Η ουρα του μου αρεσε ετσι ακριβως οπως ηταν.. Η ιδεα να του βαλω τα μαμισια φλας δεν μου αρεσε καθολου.. Εψαχνα λοιπον κατι διακριτικο και μινιμαλ...
Ισα ισα δηλαδη να υπαρχουν... Βρηκα αυτα λοιπον!!! Ειναι ανθεκτικα , καθως ειναι μεταλικα, ο φωτισμος ηταν αρκετα δυνατος για το μεγεθος τους.. Και στοιχισαν μολις 10 €...
ΜΕγεια μου!!!
![]()
Πατέρας πια..
Βεβαια ειχα ενα μικρο προβλημα με τις βασεις.. καθως οι δικες του ηταν πολυ μεγαλες για να πατανε τα "θηρια" φλας του ZL .. κι ακομα και να εκανα μια πατεντα με ροδελες το αποτελεσμα θα ηταν αισθητικα κακο!!!
Οποτε... ψαχνοντας, ψαχνοντας... βρηκα στο σπιτι σε μια σακουλα κατι βασεις για κουρτινοξυλα που ειχε ξεμεινει απ'τη μετακομιση...
(ξεχασα να βγαλω φωτο στην αρχη αλλα η βαση ηταν καπως ετσι πριν.. )
![]()
Πατέρας πια..