Σελίδα 15 από 66 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516171819202565 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 987

Θέμα: ΠΣΚ ανασυγκρότηση? (25 & 26 Ιούνη)

Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ Το avatar του/της Anty12
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μόλις φαντάστηκα 12 μαντραχαλαίους να βγαζουν μποτες, καλτσες και κορντουρα εκει μεσα...

ΣΚΗΝΗΗΗΗΗΗ

Και κλανίδι και ροχαλητό ...ένα πράμα όνειρο.....
    Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
    ..... και στη σιωπή των χρονομέτρων

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
    Και κλανίδι και ροχαλητό ...ένα πράμα όνειρο.....
    καπετάνιε φερε τη σκηνή που μου αντιστοιχεί:rotflmao:

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Μόλις μίλησα με το καταφύγιο στην Βοβούσα:

Κόστος διανυκτέρευσης: 10 ευρώ / άτομο. Έχει 50 κρεβάτια (κουκέτες) σε 3 δωμάτια. Θα λειτουργεί κανονικά, αλλά καλό θα είναι να ειδοποιήσουμε κάποιες μέρες πριν (ώστε να κρατήσει κρεβάτια). Η τιμή περιλαμβάνει μόνο διανυκτέρευση. Στο ισόγειο λειτουργεί εστιατόριο για πρωινό (ότι παίρνεις πληρώνεις).

Χώρο απέξω για σκηνές έχει.

Έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε... Αν είστε σύμφωνοι μπορούμε να το κανονίσουμε για εκεί.

+1 από μένα. 10€ είναι ξεφτίλα. Η βενζίνη που θα κάψουμε απ΄την αεροδυναμική τούβλου που θα αποκτήσουν τα πραπρά λόγω σκηνής-sleeping bag κλπ θα είναι περισσότερα.

Ασε που γλυτώνουμε τη ρύθμιση sag χωρίς το extra βάρος.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
    +1 από μένα. 10€ είναι ξεφτίλα. Η βενζίνη που θα κάψουμε απ΄την αεροδυναμική τούβλου που θα αποκτήσουν τα πραπρά λόγω σκηνής-sleeping bag κλπ θα είναι περισσότερα.

Ασε που γλυτώνουμε τη ρύθμιση sag χωρίς το extra βάρος.
    Eίπε ο κάτοχος μοτό η οποία είναι η επιτομή της αεροδυναμικής..
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

εχω βαφτιση το σαββατο και δεν μπορω να λειπω. αλλα χαλαρα καβαλαω με την ληξη τξς τελετης και ανεβαινω στο οπου να' ναι για την δευτερη μερα. αρκει καποιος να ενημερωσει το θρεντ για το που θα γινει σταση, αν δεν γινει στο καθορισμενο σημειο.

Επειδη εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο τις εκδρομες με Νικο, δεν το χανω με την καμμια. καλα να ειμαστε μονο απο υγεια... in npat we trust!

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Μόλις μίλησα με το καταφύγιο στην Βοβούσα:

Κόστος διανυκτέρευσης: 10 ευρώ / άτομο. Έχει 50 κρεβάτια (κουκέτες) σε 3 δωμάτια. Θα λειτουργεί κανονικά, αλλά καλό θα είναι να ειδοποιήσουμε κάποιες μέρες πριν (ώστε να κρατήσει κρεβάτια). Η τιμή περιλαμβάνει μόνο διανυκτέρευση. Στο ισόγειο λειτουργεί εστιατόριο για πρωινό (ότι παίρνεις πληρώνεις).

Χώρο απέξω για σκηνές έχει.

Έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε... Αν είστε σύμφωνοι μπορούμε να το κανονίσουμε για εκεί.

σκηνή δαγκωτό

πορδές, ποδαρήλες, τρένα που τραβάν την ανηφόρα, σε συμφωνία μπετόβεν ... καλή ακρόαση

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    σκηνή δαγκωτό

πορδές, ποδαρήλες, τρένα που τραβάν την ανηφόρα, σε συμφωνία μπετόβεν ... καλή ακρόαση

Πεστα ρε Γιαννη, που ειναι μπελας να στησεις σκηνη..

Μπελας ειναι να τη μαζεύεις με 6 βαθμους, βροχη και αέρα :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

σκηνή δαγκωτό

Σωστός !!!!
    Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.
    Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    σκηνή δαγκωτό

Ε? εντάξει έχει και αυτό τη χάρη του, ας μη είμαστε απόλυτοι …

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων...
    Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao: :rotflmao:

η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...

sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao: :rotflmao:

η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...

Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....
    SRX6 & Tuono Rulezzz

Πάντως δεν θα ήταν άσχημα να ξυπνήσεις και να δεις κάτι τέτοιο???

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	9413742 (1).jpg 
Προβολές:	198 
Μέγεθος:	135,4 KB 
ID:	227069

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....
    :rotflmao:
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

η κάτι τέτοιο

Σωστός !!!!
    Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.
    τι περιφρόνηση και μάτσο μηχανόβιους ρε συ Βύρωνα ?

έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου ) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα

Παρόμοια θέματα

1. css 25-26 serres
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2013, 09:28
  2. ΣΕΡΡΕΣ 25/26 Μαρτίου
    από fazerakis στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2006, 13:13
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2004, 07:29

Κανόνες δημοσιεύσεων