Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μόλις φαντάστηκα 12 μαντραχαλαίους να βγαζουν μποτες, καλτσες και κορντουρα εκει μεσα...![]()
ΣΚΗΝΗΗΗΗΗΗ![]()
Και κλανίδι και ροχαλητό ...ένα πράμα όνειρο.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μόλις φαντάστηκα 12 μαντραχαλαίους να βγαζουν μποτες, καλτσες και κορντουρα εκει μεσα...![]()
ΣΚΗΝΗΗΗΗΗΗ![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
καπετάνιε φερε τη σκηνή που μου αντιστοιχεί:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
+1 από μένα. 10€ είναι ξεφτίλα. Η βενζίνη που θα κάψουμε απ΄την αεροδυναμική τούβλου που θα αποκτήσουν τα πραπρά λόγω σκηνής-sleeping bag κλπ θα είναι περισσότερα.Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Μόλις μίλησα με το καταφύγιο στην Βοβούσα:
Κόστος διανυκτέρευσης: 10 ευρώ / άτομο. Έχει 50 κρεβάτια (κουκέτες) σε 3 δωμάτια. Θα λειτουργεί κανονικά, αλλά καλό θα είναι να ειδοποιήσουμε κάποιες μέρες πριν (ώστε να κρατήσει κρεβάτια). Η τιμή περιλαμβάνει μόνο διανυκτέρευση. Στο ισόγειο λειτουργεί εστιατόριο για πρωινό (ότι παίρνεις πληρώνεις).
Χώρο απέξω για σκηνές έχει.
Έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε... Αν είστε σύμφωνοι μπορούμε να το κανονίσουμε για εκεί.
![]()
Ασε που γλυτώνουμε τη ρύθμιση sag χωρίς το extra βάρος.![]()
Eίπε ο κάτοχος μοτό η οποία είναι η επιτομή της αεροδυναμικής..Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
+1 από μένα. 10€ είναι ξεφτίλα. Η βενζίνη που θα κάψουμε απ΄την αεροδυναμική τούβλου που θα αποκτήσουν τα πραπρά λόγω σκηνής-sleeping bag κλπ θα είναι περισσότερα.
Ασε που γλυτώνουμε τη ρύθμιση sag χωρίς το extra βάρος.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
εχω βαφτιση το σαββατο και δεν μπορω να λειπω. αλλα χαλαρα καβαλαω με την ληξη τξς τελετης και ανεβαινω στο οπου να' ναι για την δευτερη μερα. αρκει καποιος να ενημερωσει το θρεντ για το που θα γινει σταση, αν δεν γινει στο καθορισμενο σημειο.
Επειδη εχω τις καλυτερες αναμνησεις απο τις εκδρομες με Νικο, δεν το χανω με την καμμια. καλα να ειμαστε μονο απο υγεια... in npat we trust!
σκηνή δαγκωτόΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Μόλις μίλησα με το καταφύγιο στην Βοβούσα:
Κόστος διανυκτέρευσης: 10 ευρώ / άτομο. Έχει 50 κρεβάτια (κουκέτες) σε 3 δωμάτια. Θα λειτουργεί κανονικά, αλλά καλό θα είναι να ειδοποιήσουμε κάποιες μέρες πριν (ώστε να κρατήσει κρεβάτια). Η τιμή περιλαμβάνει μόνο διανυκτέρευση. Στο ισόγειο λειτουργεί εστιατόριο για πρωινό (ότι παίρνεις πληρώνεις).
Χώρο απέξω για σκηνές έχει.
Έχουμε καιρό μπροστά μας να αποφασίσουμε... Αν είστε σύμφωνοι μπορούμε να το κανονίσουμε για εκεί.
![]()
πορδές, ποδαρήλες, τρένα που τραβάν την ανηφόρα, σε συμφωνία μπετόβεν ... καλή ακρόαση![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σκηνή δαγκωτό
πορδές, ποδαρήλες, τρένα που τραβάν την ανηφόρα, σε συμφωνία μπετόβεν ... καλή ακρόαση![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πεστα ρε Γιαννη, που ειναι μπελας να στησεις σκηνη..
Μπελας ειναι να τη μαζεύεις με 6 βαθμους, βροχη και αέρα :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Σωστός !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σκηνή δαγκωτό
Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.
Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
σκηνή δαγκωτό
Ε? εντάξει έχει και αυτό τη χάρη του, ας μη είμαστε απόλυτοι …
![]()
Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Όπως ένα περήφανο κυπαρισσι λυγίζει στο ξεροβόρι, έτσι και εμείς θα αντέξουμε την περιφρόνηση των μάτσο-μηχανόβιων...![]()
:rotflmao:
η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Σε φαντάζομαι να κάθεσαι δίπλα στο τζάκι με το τσιμπούκι (του Cpt) αναμμένο, και να διαβάζεις το βιβλίο σου με τα διπλεστιακά σου, ενώ οι λυγισμένους μύες σου διαγράφονται μέσα απ το φανελένιο παντελόνι σου. :rotflmao::rotflmao:
η λεκανη με το χλιαρό νερό για το ποδόλουτρο και το γιαουρτάκι είναι εκτός κάδρου...
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Εγώ με φαντάζομαι τίγκα τατουάζ απ΄τους κοριούς που θα έχει το στρώμα, αλλά αν είναι αυτό το τίμημα για να γίνω μέλος στο αδελφάτο των "δενχωράντα@@μουστησέλα", θα το υπομείνω καρτερικά....![]()
:rotflmao:
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
τι περιφρόνηση και μάτσο μηχανόβιους ρε συ Βύρωνα ?Αρχικά δημιουργήθηκε από baron
Σωστός !!!!
Να μαζευτείτε όλοι οι οϋκάδες να στήσετε σκηνάκια απέξω, και αφήστε εμένα και τον τρούπη που είμαστε φλώροι να κοιμηθούμε στα σκληρά και παγωμένα κρεββάτια.
έχω θέμα με τον ύπνο, δε μπορώ να κοιμηθώ αν δίπλα μου (ή και παραδίπλα μου) ο άλλος ροχαλίζει, οπότε διαλέγω την απομόνωση μου, απλά τα πράγματα
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις