Σελίδα 15 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 305

Θέμα: ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ F800GS ΣΤΑ 29850km

Αρχικά δημιουργήθηκε από IVX

Η επομενη μηχανη μου, παλι BMW θα ειναι γιατι με καλυψαν.
    Αν ειχα να κανω με HONDA YAMAHA και λοιπες Ασιατικες δυναμεις ,για ζημια σε μηχανη 4 ετων θα επαιρνα τα @@ μου, καταρχην γιατι δεν οι ιδιες οι εταιρειες εδω στο Ελλαντα.

Για στεκα γιατι μαλλον κατι δεν καταλαβα καλα, πηρες μια μηχανη με 7.500 km, δεν προλαβες να κανεις 1000 km και καταστραφηκε
    Σου καλυψαν την ζημια, αυτο ελειπε να μην την καλυψουν.
    :a24: :a24: :a24:

Την αγορασες απο επισημη αντιπροσωπια (κ οχι κανενα περιπτερο) που η φημη σαφως παιζει μεγαλο ρολο στις πωλησεις...
    Προσωπικα πιστευω οτι κ απο ιαπωνα να παθεις τετοια κουλη ιστορια κατι θα γινει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kepler Fun

Έχοντας αλλάξει δύο bmw πιστεύω ότι τα τόσα χρήματα που ίσως δεν αξίζει το μηχανάκι τα αξίζει η αντιπροσωπία. [/B]
    η αντιπροσωπεια κανει οτι μπορει για να κρατησει τους πελατες της. ολοι αυτο λενε. ευτυχως που μας καλυψε αυτο, εκεινο... αν η αντιπροσωπεια δεν ειχε προσωπο με τοσες ζημιες που αντιμετωπιζει, θα την ειχαν κανει με ελαφρα πηδηματακια, ακομα και οι φανατικοι της εταιριας.

οι γιαπωνεζοι βεβαια απο την αλλη λενε (λεμε), ποτε θα βγει κανα on - off επιτελους;
    just ride...

Ενημερωτικά να πω ότι στην motion αγίας παρασκευής πωλούνται δύο f800s ένα με λίγα χλμ και το άλλο με 20Κ.

Ρώτησα τον πωλητή τι θα γίνει στην περίπτωση που παρουσιασθεί το γνωστό πρόβλημα στον κινητήρα και απάντησε ότι συνηθίζεται επισκευή-αντικατάσταση στα πλαίσια καλής θέλησης αν και εκτός εγγύησης. Και δεν νομίζω ότι το είπε για να πουλήσει.

Έχοντας αλλάξει δύο bmw πιστεύω ότι τα τόσα χρήματα που ίσως δεν αξίζει το μηχανάκι τα αξίζει η αντιπροσωπία.

ΜΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??...........ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ....??

Όταν πάει κάποιος νά άγοράσει μηχανάκι,νά διαπραγματεύεται καί τό τί
    θά γίνει μόλις τό πάρει στό χέρι....??
    Άντε ή έρώτηση πάει κι έρχεται........λέμε τώρα:rotflmao:
    ΑΜ.......Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΩΛΗΤΗ...??
    Στά πλαίσια καλής θελήσεως...??
    Γιατί δέν είπε τό παλικάρι ότι...........
    ΠΟΥΛΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ............ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΜΟΤΕΡ..?:rotflmao:
    Πάντως αύτό πού θά μού μείνει είναι τό έξής......
    Πού σέ έκανε νά νοιώθεις ΚΑΙ..........ύποχρεωμένος:rotflmao:
    πού θά πάρεις τό χουρντά.....!!!

ΩΧ..........ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtpath
    οι γιαπωνεζοι βεβαια απο την αλλη λενε (λεμε), ποτε θα βγει κανα on - off επιτελους;
    Αν και Ιάπωνας, προσωπικά τώρα θα το έψαχνα για Triumph 800άρι. Είναι αρκετά φρέσκο κι έτσι δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά γι'αυτό, απ'την άλλη όμως η Triumph δεν έχει αφήσει περιθώρια για παραπονάκια γενικότερα.

Άσχετο βέβαια με το thread..

Καλώς σας βρήκα!

Έ όχι και αβανταδόρος!

Ισως δεν το έθεσα σωστά.
    Είμαι ασχετος απο μηχανες ,για αυτο κατεληξα μ΄αυτη τη μηχανη.
    Τα κριτιρια μου ηταν τελειως αστοχα.
    Αλλα την αγαπησα τελικα.

On topic τωρα.
    Είμαι υπευθυνος τεχνικης υποστηριξης Ιαπωνικης εταιρειας στη Β. Ελλάδα, καμια σχεση με auto/moto.
    Ποτε δεν μου αρνηθηκαν εγγυηση ακομα και σε μηχανηματα 10+ ετων, αρκει η τεχνικη εκθεση μου να ειναι σαφης οτι δεν ευθυνεται ο πελατης.

Καλώς σας βρήκα!

Έ όχι και αβανταδόρος!

Ισως δεν το έθεσα σωστά.
    Είμαι ασχετος απο μηχανες ,για αυτο κατεληξα μ΄αυτη τη μηχανη.
    Τα κριτιρια μου ηταν τελειως αστοχα.
    Αλλα την αγαπησα τελικα.

On topic τωρα.
    Είμαι υπευθυνος τεχνικης υποστηριξης Ιαπωνικης εταιρειας στη Β. Ελλάδα, καμια σχεση με auto/moto.
    Ποτε δεν μου αρνηθηκαν εγγυηση ακομα και σε μηχανηματα 10+ ετων, αρκει η τεχνικη εκθεση μου να ειναι σαφης οτι δεν ευθυνεται ο πελατης.

ΕΝΤΑΞΕΙ...........ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΟΥΝΑ

Άλλά τόσο πάθος γιά bmw..........στήν πρώτη έπαφή...??
    Βεβαίως τώρα μετά τίς διευκρινίσεις ...........
    ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ........!!
    Εύχομαι νά ΜΗ χρειαστείς καί τρίτο μοτέρ...:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Αν και Ιάπωνας, προσωπικά τώρα θα το έψαχνα για Triumph 800άρι. Είναι αρκετά φρέσκο κι έτσι δεν μπορεί κανείς να μιλήσει με απόλυτη σιγουριά γι'αυτό, απ'την άλλη όμως η Triumph δεν έχει αφήσει περιθώρια για παραπονάκια γενικότερα.

βαρια αισθηση, καμια διαθεση δε σου δημιουργει να μπει χωμα (το 800xc)
    just ride...

Να ρωτήσω κάτι , όσους ξέρουν ?

Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στα πρώτα μοντέλα ή συνεχίζεται και στα πιο καινούργια ?

Η BMW έχει πάρει επίσημη θέση για το θέμα ? (μιας και φαίνεται να είναι γενικότερο πρόβλημα)

Σε άλλες χώρες (π.χ. Αγγλια –Γερμανια ) πως το αντιμετωπίζουν ?

@ IVX

Μιας και είσαι υπεύθυνος τεχνικής υποστήριξης , μπορείς να μας πεις αν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη διαδικασία που μπορεί να ακολουθησει ένας καταναλωτής γενικότερα , έτσι ώστε να αποζημιωθεί για ένα ελαττωματικό προϊόν ακόμη και μετά το πέρας της εγγύησης ?

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86

Παιρνω στη Motoselect , απο εκει τη πηρα, μου λενε δεν υπαρχει εγγυηση σε μεταχειρισμενα.
    Είχα την εντύπωση ότι σε μεταχειρισμένα από κατάστημα ισχύει εγγύηση 6 μηνών, όχι;
    Give me fuel, Give me fire

μακαρι να ηταν ετσι, λογικα μιλωντας παντως, οταν ειναι κατι που (υποτιθεται) οτι δεν το ξερει ουτε ο πωλητης γιατι να σε αποζημιωσει. επισης μηχανακια 15 ετιας δεν θα πουλιουνται.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Ναι μωρε.
    Σιγα.
    Σα να τι να παθει δλδ. ?
    Καμια χαλασμένη κόρνα ?
    Κανας χαλαρος καθρεφτης ?
    Καμια στραβή μπιελα με κολλημενο πιστονι οπως του 1050 ?

Σιγα , ψιλολοϊδια

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Να ρωτήσω κάτι , όσους ξέρουν ?

Το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο στα πρώτα μοντέλα ή συνεχίζεται και στα πιο καινούργια ?

Η BMW έχει πάρει επίσημη θέση για το θέμα ? (μιας και φαίνεται να είναι γενικότερο πρόβλημα)

Σε άλλες χώρες (π.χ. Αγγλια –Γερμανια ) πως το αντιμετωπίζουν ?

Ξερω περιπτωση στην αγγλια οπου αλλαξανε κινητηρα σε 954 το 2009 η 2010!
    Ακομα στην αμερικη νομιζω δεν ισχυει το περας της εγγυησης σε περιπτωσεις κατασκευαστικου σφαλματος.
    Εδω ειναι βαλκανια και οι περιπτωσεις οπου γινεται αυτο που θα επρεπε, ειναι μαλλον οι εξαιρεσεις.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Καταρχην οι αντιπροσωπειες δεν δινουν καμια, μα καμια σημασια στο τι λενε οι τελικοι πελατες.
    Δεν υπαρχουν.

Οι πελατες ειναι το δικτυο και μονο.
    Οταν προκυψει μια βλαβη και η Εταιρεια δεν τη καλυπτει πολλα μπορει να συμβαινουν.

Εξωγενεις παραγοντες υπερ/υποταση πχ (τραβα στη ΔΕΗ)
    Ελλειπης τεχνικη εκθεση
    Κακη σχεση Εταιρειας - dealer

Στη περιπτωση του φιλου με το GS σιγουρα δεν φταιει η ΔΕΗ.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Δηλαδή αγαπητέ Terens τέτοια απάντηση πωλητή δεν σου κάνει εντύπωση ?

Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο με 20.000χλμ μοντέλο 06 και μετά από 1 χρόνο καίει λάδια και σου λένε θα στο φτιάξω με έκπτωση 50% και θα σου ξαναδώσω εγγύηση, αυτό τι είναι?

Δεν είναι καλή θέληση ? (για εμπορικούς βέβαια λόγους). Ξέρεις να το κάνει άλλη αντιπροσωπία στην Ελλάδα? Εγώ όχι.

Και μια και λέμε για γιαπωνέζικα να αναφέρω και την δική μου (μεμονωμένη ίσως) περίπτωση. Μετά από 3 χρόνια και περίπου 30Κ χλμ, αγορασμένο καινούργιο strom (Κηφισίας-Μαρούσι) άρχισε να καίει λάδια.

Τα service εως τότε αντιπροσωπίας και ουδέποτε ταλαιπωρημένο (ούτε καν πεσμένο από το stand).

Αρνητική αντιμετώπιση από όλους, το έδωσα ανταλλαγή σε έμπορο για ένα κομμάτι ψωμί και η suzuki έχασε για πάντα έναν πελάτη.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead

Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο με 20.000χλμ μοντέλο 06 και μετά από 1 χρόνο καίει λάδια και σου λένε θα στο φτιάξω με έκπτωση 50% και θα σου ξαναδώσω εγγύηση, αυτό τι είναι?
    Λογος για να αρχισεις να τρεχεις μακρυα.

Σελίδα 15 από 21 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Κόλλημα κινητήρα S1000RR
    από aanas στο forum BMW
    Απαντήσεις: 378
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2011, 16:57
  2. Κόλλημα στα κυβικά!!
    από WhoamI στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2006, 12:04
  3. Πολλα μπραβο στα παιδια που
    από YZF-R1 στο forum Off topic