Σελίδα 15 από 61 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 908

Θέμα: ΧΤ 660 Ζ Part II

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    Εμένα από μαμά φοράει τα michelen sirac και μέχρι στιγμής μου φαίνονται μια χαρά.

Το κακό είναι πως δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Γι αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν κανένας άλλος τα έχει δοκιμάσει και έχει δει πως είναι υποδεέστερα κάποιου άλλου ελαστικού.
    ευχαριστώ

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος

Sahara 3 - feedback

Ελπίζοντας να μην σπαμάρω αναφέρω ευπειθώς πως το λαστιχάκι είναι πολύ καλό με απίστευτο κράτημα στην άσφαλτο (φοβερό - δεν το περίμενα απο ημιτακουνάτο).
    Χτες πήγα για δουλειά στο Λαύριο (και φυσικά με το μηχανάκι) διαδρομή που έκανα τακτικά και δεν πίστευα το στρίψιμο. Δεν είναι τόσο η ικανότητα του όσο η πληροφορία που παίρνω σαν αναβάτης και το αίσθημα εμπιστοσύνης. Χαλάλι η φασαρία που κάνουν (μετά τα 100km/h μετατρέπεται σε υψηλής συχνότητας και σε συνδυασμό με τον αέρα δεν ακούγεται και πολύ).
    Και να σκεφτεί κανείς πως είναι σχεδιστικά 20 χρονών λάστιχο...
    Προσεχώς και χώμα...

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Δημήτρη τα δικά σου τα έχουν δοκιμάσει όσοι το πήραν καινούριο απ το 09 και μετά. Τα 08 φορούσαν τα τουρανς.
    Δεν είναι άσχημο λαστιχάκι απ' όσο ψιθυρίζεται. Σε σύγκριση με τα τουρανς, έχουν καλύτερο κράτημα και μικρότερη διάρκεια. Επίσης έχουν λίγο πιο χωμάτινη χάραξη απ' τα ανακε 2 τα οποία είναι πολύ καλά στο δρόμο (κάτι παραπάνω από καλά στο στεγνό). Εκτός δρόμου ακόμα δεν τα πάτησα και μάλλον ούτε θα το κάνω γιατί στην αποθήκη μου με περιμένουν ένα ζευγάρι tkc 80.
    Όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις τα λέμε.

Κώστα όταν λιώσω και τα δύο επόμενο στην σειρά θα είναι το sahara ως τότε περιμένω εντυπώσεις.

Πάντως μη κάνει κανένας το λάθος και βάλει τα trailwing τώρα που χειμωνιάζει.
    Sent from me using a computer.

ρε DAKAR λεμε..... Το avatar του/της leontheprof

Re: Sahara 3 - feedback

Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Ελπίζοντας να μην σπαμάρω αναφέρω ευπειθώς πως το λαστιχάκι είναι πολύ καλό με απίστευτο κράτημα στην άσφαλτο (φοβερό - δεν το περίμενα απο ημιτακουνάτο).
    Χτες πήγα για δουλειά στο Λαύριο (και φυσικά με το μηχανάκι) διαδρομή που έκανα τακτικά και δεν πίστευα το στρίψιμο. Δεν είναι τόσο η ικανότητα του όσο η πληροφορία που παίρνω σαν αναβάτης και το αίσθημα εμπιστοσύνης. Χαλάλι η φασαρία που κάνουν (μετά τα 100km/h μετατρέπεται σε υψηλής συχνότητας και σε συνδυασμό με τον αέρα δεν ακούγεται και πολύ).
    Και να σκεφτεί κανείς πως είναι σχεδιστικά 20 χρονών λάστιχο...
    Προσεχώς και χώμα...

Καλοφαγωτα τα λαστιχακια.
    Αν τα περιεγραφα θα ελεγα ακριβως τα ιδια, εχουν απιστευτο κρατημα...εγω και στο χωμα που τα εχω δοκιμασει μια χαρα πανε...γι αυτα που ξερω να κανω :smilea:

και γω μόλις πέρασα τα metzeler enduro sahara 3. Ποιά φασαρία ρε πάιδες? Με τα προηγούμενα (Metzeler Karoo) μετά τα 80 νόμιζα ότι ήμουν σε αεροπλάνο! Πόλύ σφύριγμα!!! Για να μη πούμε για πρόσφυση - πολύ πολύ ωραία!

Να σας πω τώρα τις εμπειρίες από το Tom Tom Urban Rider. Λοιπόν είναι πάρα πολύ ωραίο, στιβαρό με αμεση απόκριση στους υπολογισμούς του. Όσοι όμως σκοπεύετε να το πάρετε (εχει 2 τελευταία ο κωτσόβολος στη γλυφαδα στα 144 ευρώ από 300) και να το βάλετε στο μπαράκι πάνω από τα όργανα έχετε υπόψη τα εξής:
    1) Οι βίδες είναι πολύ μεγάλες και θα πρέπει να τις κόψετε με ένα σιδεροπρίονο. Μετά θα πρέπει να λειάνετε τα γρέζια σε ένα τριβείο κι αυτό επειδή τα παξιμάδια είναι ασφαλείας (με λάστιχο) και θα καταστραφούν. Είναι πανεύκολο - μην αγχώνεστε
    2) Όσοι έχετε μόνιμα τη βάση τοποθετημένη στο μηχανάκι - χωρίς τη συσκευή - να ξέρετε ότι ακούγεται και μετά από λίγο - λογω κραδασμών - αποκολλάται η πλακέτα όπως μου συνέβη εμένα σήμερα. Η λύση? Βιδώνετε δυο μικρές ξυλόβιδες στις κάτω οπές στήριξης της πλακέτας και για να κουμπώνει το gps επάνω κολλάτε από πίσω δύο αυτοκόλλητα λαστιχάκια - από αυτά που πουλάν στο praktiker για να μη βροντάν οι πόρτες. Γίνεται πολύ πιο σταθερό και δε τρίζει καθόλου. Άλλη λύση είναι να βγάζετε τελειώς τη βάση και να αφήνετε πάνω μόνο το βραχίονα με τη μπίλια

μιλάω για αυτό το μαραφέτι εδώ
    http://img854.imageshack.us/img854/9...ditionalbi.jpg

και βιδώνετε εδώ, αφού πριν έχετε τοποθετήσει από πίσω τα αυτοκόλλητα λαστιχάκια
    http://img338.imageshack.us/img338/2...carkitcarc.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Αρχικά δημιουργήθηκε από crazy artist
    και γω μόλις πέρασα τα metzeler enduro sahara 3. Ποιά φασαρία ρε πάιδες? Με τα προηγούμενα (Metzeler Karoo) μετά τα 80 νόμιζα ότι ήμουν σε αεροπλάνο! Πόλύ σφύριγμα!!! Για να μη πούμε για πρόσφυση - πολύ πολύ ωραία!

Να σας πω τώρα τις εμπειρίες από το Tom Tom Urban Rider. Λοιπόν είναι πάρα πολύ ωραίο, στιβαρό με αμεση απόκριση στους υπολογισμούς του. Όσοι όμως σκοπεύετε να το πάρετε (εχει 2 τελευταία ο κωτσόβολος στη γλυφαδα στα 144 ευρώ από 300) και να το βάλετε στο μπαράκι πάνω από τα όργανα έχετε υπόψη τα εξής:
    1) Οι βίδες είναι πολύ μεγάλες και θα πρέπει να τις κόψετε με ένα σιδεροπρίονο. Μετά θα πρέπει να λειάνετε τα γρέζια σε ένα τριβείο κι αυτό επειδή τα παξιμάδια είναι ασφαλείας (με λάστιχο) και θα καταστραφούν. Είναι πανεύκολο - μην αγχώνεστε
    2) Όσοι έχετε μόνιμα τη βάση τοποθετημένη στο μηχανάκι - χωρίς τη συσκευή - να ξέρετε ότι ακούγεται και μετά από λίγο - λογω κραδασμών - αποκολλάται η πλακέτα όπως μου συνέβη εμένα σήμερα. Η λύση? Βιδώνετε δυο μικρές ξυλόβιδες στις κάτω οπές στήριξης της πλακέτας και για να κουμπώνει το gps επάνω κολλάτε από πίσω δύο αυτοκόλλητα λαστιχάκια - από αυτά που πουλάν στο praktiker για να μη βροντάν οι πόρτες. Γίνεται πολύ πιο σταθερό και δε τρίζει καθόλου. Άλλη λύση είναι να βγάζετε τελειώς τη βάση και να αφήνετε πάνω μόνο το βραχίονα με τη μπίλια

μιλάω για αυτό το μαραφέτι εδώ
    http://img854.imageshack.us/img854/9...ditionalbi.jpg

και βιδώνετε εδώ, αφού πριν έχετε τοποθετήσει από πίσω τα αυτοκόλλητα λαστιχάκια
    http://img338.imageshack.us/img338/2...carkitcarc.jpg

παιδιά άκυρο αυτό με τις βίδες!!! περιλαμβάνονται δικές του βίδες στη συσκευασία!!!

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios

Unhappy

Σύντροφοι τα φώτα σας!Πολλοί ανεγκέφαλοι πιάνουν και μου μετακινούν τη μηχανή τραβώντας ή κρατώντας τη και από την πινακίδα με αποτέλεσμα να μου την έχουν κόψει.Τί προτείνετε να κάνω (η πινακίδα είναι τόσο κομμένη που θέλει αντικατάσταση)?

Αυτεξούσιο μέλος Το avatar του/της Αμφίσημος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpk chios
    Σύντροφοι τα φώτα σας!Πολλοί ανεγκέφαλοι πιάνουν και μου μετακινούν τη μηχανή τραβώντας ή κρατώντας τη και από την πινακίδα με αποτέλεσμα να μου την έχουν κόψει.Τί προτείνετε να κάνω (η πινακίδα είναι τόσο κομμένη που θέλει αντικατάσταση)?

Μα καλά κι αυτοί τόσο καϊλα; Απο την πινακίδα την πιάνουνε; Βέβαια κρίνοντας κι απο την δικιά μου πινακίδα (και όλων των μονοκύλινδρων) είναι περισσότερο θέμα κραδασμών.
    Μετά τα πρώτα δυο ραγίσματα κόλλησα μια πλαστική βάση πίσω της με 6 πριτσίνια (για μεγαλύτερη σταθερότητα και αποφυγή συντονισμών) και το πρόβλημα εξαλείφθηκε κατά 90%. Ελπίζω να μην συνεχίσει και καταλήξω με μια πινακίδα πνιγμένη στο πριτσίνι...
    Διαφορετικά σκέψου μια ανάλογη στοιβαρή κατασκευή - βάση πινακίδας. Ο συντονισμός νομίζω είναι ο εχθρός περισσότερο, εναλλακτικά μπορείς να βγάλεις ενα καναλάκι απο την μπαταρία και να το ενώσεις με την πινακίδα για ενα μικρό ηλεκτροσόκ ή να την λιμάρεις στις άκρες και να γίνει ξουράφι

ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της jpk chios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Αμφίσημος
    Μα καλά κι αυτοί τόσο καϊλα; Απο την πινακίδα την πιάνουνε; Βέβαια κρίνοντας κι απο την δικιά μου πινακίδα (και όλων των μονοκύλινδρων) είναι περισσότερο θέμα κραδασμών.
    Μετά τα πρώτα δυο ραγίσματα κόλλησα μια πλαστική βάση πίσω της με 6 πριτσίνια (για μεγαλύτερη σταθερότητα και αποφυγή συντονισμών) και το πρόβλημα εξαλείφθηκε κατά 90%. Ελπίζω να μην συνεχίσει και καταλήξω με μια πινακίδα πνιγμένη στο πριτσίνι...
    Διαφορετικά σκέψου μια ανάλογη στοιβαρή κατασκευή - βάση πινακίδας. Ο συντονισμός νομίζω είναι ο εχθρός περισσότερο, εναλλακτικά μπορείς να βγάλεις ενα καναλάκι απο την μπαταρία και να το ενώσεις με την πινακίδα για ενα μικρό ηλεκτροσόκ ή να την λιμάρεις στις άκρες και να γίνει ξουράφι
    Δεν είναι από κραδασμούς (εκτός και αν πήρα τη μηχανή του Michael Knight και πάει τσάρκα μόνη της τα βράδια)... Το δεύτερο το σκέφτηκα κι εγώ!
    Τίποτα άλλο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimitris_a
    εμένα σχεδόν έσπασε στα δύο από τους κραδασμούς (επιβαρύνθηκε από τη στιγμή που έβαλα τη βάση για βαλιτσες της sw mοtech)
    Τέλος πάντων, αυτό που έκανα ήταν να πάρω ένα επιπλέον μέταλλο (πιο παχύ από την πινακίδα) με διαστάσεις περίπου στο 80% της πινακίδας και αφού άνοιξα αρκετές τρυπούλες με ένα τρυπάνι το στερέωσα με πριτσίνια πάνω στην πινακίδα.Μέχρι στιγμής μια χαρά.

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimitris_a
    εμένα σχεδόν έσπασε στα δύο από τους κραδασμούς (επιβαρύνθηκε από τη στιγμή που έβαλα τη βάση για βαλιτσες της sw mοtech)
    Τέλος πάντων, αυτό που έκανα ήταν να πάρω ένα επιπλέον μέταλλο (πιο παχύ από την πινακίδα) με διαστάσεις περίπου στο 80% της πινακίδας και αφού άνοιξα αρκετές τρυπούλες με ένα τρυπάνι το στερέωσα με πριτσίνια πάνω στην πινακίδα.Μέχρι στιγμής μια χαρά.
    Το αυτό και εγώ.
    Την έχω γαζώσει με πριτσίνια επάνω σε ένα μέταλλο!
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

...και ότι ήμουν έτοιμος να το ρωτήσω γιατί έχει αρχίσει και σχίζεται και στο δικό μου...

έπεσες... βολέψου! Το avatar του/της NickolasV
    Μία ακόμη εναλλακτική για την πινακίδα είναι να αφαιρέσετε το φωτάκι πάνω από αυτήν.

Το φωτάκι είναι μόνο για να μας γράφουνε (άρα άχρηστο ) η μοτοσυκλέτα φαίνεται από το tail-lights. Η αφαίρεσή του μας επιτρέπει να βιδώσουμε την πινακίδα ψηλότερα, από την θέση1 στην θέση2.
    [...............................................]
    [.1..........................................1.]
    [.2..........................................2.]

Αυτό τουλάχιστον έλυσε το πρόβλημα σε εμένα.
    Καβαλιώτικο Κλιμάκιο

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV

[.1..........................................1.]
    [.2..........................................2.]

Αυτό τουλάχιστον έλυσε το πρόβλημα σε εμένα.

Όλο προβλήματα είναι αυτό το μηχανάκι.

Νικόλα ωραίο σχεδιάγραμμα!
    Sent from me using a computer.

λοιπόν εγώ στο θέμα της πινακίδας έκανα τα εξής:

1) έκοψα ένα πλαστικό μουσαμά στο σχήμα και τις διαστάσεις τις πινακίδας (τα πουλάνε με το μέτρο εκεί που πουλάν μοκέτες)
    2) κόλλησα την πινακίδα πάνω του με εποξειδική κόλλα 2 συστατικών (πχ araldit, τις πουλάνε σε όλα τα χρωματοπωλεία και στο πράκτικερ)
    3) πήγα σε μιά αντιπρωσωπέια ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και πήρα μια καινούρια πλαστική βάση (μου τη δώσαν τσάμπα). Είναι πολύ καλές γτ έχουν εγκοπές για να κρατιέται η πινακίδα και από κάτω....
    4) άνοιξα έξι τρύπες και τοποθέτησα ισάριθμες βίδες 6χιλ πάχους με τις ανάλογες ροδέλες και παξιμάδια

και η πινακίδα έγινε ξανά jet!

Παρόμοια θέματα

1. βοηθεια για ΧΤ 660
    από kawasaki ZX-12 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2005, 10:01
  2. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2005, 15:16
  3. περί βελτιώσεων ο λόγος - ΧΤ 660
    από gspir στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2004, 12:45
  4. Χτ 660
    από dep στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2004, 12:49