Σελίδα 15 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 259

Θέμα: Ηλεκτρονικό τσιγάρο - αλήθεια ή φούμαρα ???

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Νικος χρ.
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    http://www.e-magazino.gr/index.php/e...o-tsigaro.html

Οι ανθρωποι (αν ειναι αληθεια) δεν παιζονται.
    ΜΕΛΕΤΕΣ Ε?
    Π@Π@ΡΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΑΤΣΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΤΩΝ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΦΤΗΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΣΤΡΙΦΤΟΥ!ΑΚΟΜΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΤΣΙΓΑΡΩΝ!ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΦ Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΥΝΔΗΝΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ Η ΟΧΙ

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fazer s2 600
    ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ?ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΡΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΑΚΡΙΒΑ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΚΟΜΠΛΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΟ 0,07 ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ ΕΩΣ 0,14 ΤΟΥ ΕΥΡΟΥ!ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΑΞΙΑΣ 4 ΕΥΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 86% ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 14%ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ (ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΩΟΝΤΟΣ)ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΙΑΝΟΜΗΣ(ΧΟΝΔΡΕΜΠΟΡΙΟ-ΣΗΜΕΙΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ)
    Καταρχας μη γραφεις με κεφαλαια ειναι σα να φωνάζεις

2ον
    Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις (με τους φορους κτλ) με αυτό που quotαρες ??

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Καταρχας μη γραφεις με κεφαλαια ειναι σα να φωνάζεις

2ον
    Τι σχεση εχει αυτο που γραφεις (με τους φορους κτλ) με αυτό που quotαρες ??
    σορυ για τα κεφαλαια,φοροι κρατους 86% γιαυτο το ολο στορι!οσο για τησ καπνοβιομηχανιες χρησιμοποιουν ουσιεσ οι οποιεσ ειναι αμφισβητουμενεσ και καποιεσ απο αυτεσ εχουν αποτελεσμα κρατωντασ και το κοστος χαμηλα!

Super Moderator
    σορυ για τα κεφαλαια,φοροι κρατους 86% γιαυτο το ολο στορι!οσο για τησ καπνοβιομηχανιες χρησιμοποιουν ουσιεσ οι οποιεσ ειναι αμφισβητουμενεσ και καποιεσ απο αυτεσ εχουν αποτελεσμα κρατωντασ και το κοστος χαμηλα!
    Αυτο το ξερεις ή το "ξερεις"?

Ειναι πολυ ευκολο να μηδενίζουμε, δε γνωρίζω απλα ρωτάω.

Αν πχ δουλευεις στο ποιοτικο ελεγχο στο παπαστρατο και ξερεις πραγματα απο μεσα, πασο, αλλα αν ακουσες/διαβασες/σουπαν

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Απλά τα πράγματα..

Επιβλαβές το ένα, επιβλαβές και το άλλο..

Το κράτος τα κονομάει απ'το ένα, θέλει να τα κονομήσει κι απ'το άλλο..

Εσύ παθαίνεις καρκίνο με το ένα, απομπουρμπουληθροποίηση των πνευμόνων με το άλλο..

Πλερώνεις x ευρώ για το ένα, πλερώνεις +- ψ ευρώ για το άλλο...

Αν δείτε λίγο πιο πέρα απ'τα προφανή.. όλα είναι θέμα επιλογών..

Εγώ καπνιστής 16 συναπτά έτη, το έκοψα τον Αύγουστο που πέρασε, ΧΩΡΙΣ τσιρότα, τσίχλες, usb τσιγάρα, ψυχολογική υποστήριξη...

Απλά σταμάτησα να καπνίζω.. γιατί ξαφνικά ένιωσα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ρε παιδί μου...

Αυτά από μένα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από universalgr1

Εγώ καπνιστής 16 συναπτά έτη, το έκοψα τον Αύγουστο που πέρασε, ΧΩΡΙΣ τσιρότα, τσίχλες, usb τσιγάρα, ψυχολογική υποστήριξη...

Απλά σταμάτησα να καπνίζω.. γιατί ξαφνικά ένιωσα ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΟΪΔΟ ρε παιδί μου...

Αυτά από μένα..

usb τσιγάρα
    Έγραψε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αυτά από μένα..
    Τη καλύτερη δουλειά έκανες. Μακάρι να το κόβαμε όλοι μαχαίρι, έστω για μια βδομάδα.

Απλά τα πράγματα..

Επιβλαβές το ένα, επιβλαβές και το άλλο..

Το κράτος τα κονομάει απ'το ένα, θέλει να τα κονομήσει κι απ'το άλλο..

Εσύ παθαίνεις καρκίνο με το ένα, απομπουρμπουληθροποίηση των πνευμόνων με το άλλο..

Πλερώνεις x ευρώ για το ένα, πλερώνεις +- ψ ευρώ για το άλλο...

Αν δείτε λίγο πιο πέρα απ'τα προφανή.. όλα είναι θέμα επιλογών..

Αυτά από μένα..
    Έτσι αγαπητέ. Ορθά, κοφτά. Έτσι το κόβεις. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια κι αυταπάτες. Μπράβο σου. Έτσι ακριβώς είχα κάνει κι εγώ.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Αυτο το ξερεις ή το "ξερεις"?

Ειναι πολυ ευκολο να μηδενίζουμε, δε γνωρίζω απλα ρωτάω.

Αν πχ δουλευεις στο ποιοτικο ελεγχο στο παπαστρατο και ξερεις πραγματα απο μεσα, πασο, αλλα αν ακουσες/διαβασες/σουπαν
    ειμαι στην αγορα και εχουν πεσει στα χερια μου αρκετεσ μελετεσ - ερευνεσ,και φυσικα υπαρχουν πολλα προστηματα σε καποιεσ απο αυτεσ για αυτουσ τουσ λογουσ! δεν εχω καμια διαθεση να κατηγορισω η να μηδενισω.και φυσικα δεν αναφερα καποιο ονομα καπνοβιομηχανιασ εσυ το εκανεσ γιατι?

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Να πώ και γω πως η αίσθηση της σκλαβιάς, της εξουσίας και της κοροϊδίας από παντου ηταν ο κυριοτερος λογος που το κοψα μαχαιρι μια ωραία πρωϊα πριν 4-5 χρονια.... (μανιωδης και πολυετης καπνιστης).

Μην ψαχνετε να υπερασπιστειτε τα αντικατάστατα... ψαξτε να δειτε τον πραγματικό στόχο, δικαιολογίες παντα θα υπάρχουν.
    Ban 'em all

Παγκόσμιος Έλλην.. Το avatar του/της universalgr1
    Έτσι ακριβώς φίλοι μου..

Και τα πλεονεκτήματα είναι ανεκτίμητα... Αν το κόψετε θα τα δείτε μέρα με τη μέρα..

και ενα αλλο:

Η νικοτίνη που φανταζομαι αντικαθιστα το ηλεκτρονικο αυτο μαραφέτι και η έλειψη της, στο κόψιμο δεν κραταει παραπανω απο εβδομάδα... για την απεξάρτηση της.

Αυτό που στην ουσία ειναι δύσκολο να κόψεις (και το ηλεκτρονικό μαραφέτι δεν κανει τίποτε γι αυτο) ειναι η συνηθεια της κινησης και της κοινωνικής συμπεριφοράς ενός καπνιστή. ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ να φανταστειτε τον εαυτό σας ΚΟΡΟΙΔΟ (ειστε δεν ειστε). Πρεπει να εξαναγκαστειτε να το νιώσετε αυτόν τον ρόλο.... Πρέπει να δημιουργήσετε ενα ψυχολογικό άκαπνο παράδεισο που όλα θα ειναι τέλεια (υγεια, σεξ, μακροζωϊα κλπ). Φυσικά και δεν υπάρχει.... πρέπει όμως καρτερικά να τον προσμένεις.

Ειναι σαν να χεις κατεμ και να περιμενεις να δεις 100Κ χλμ στο κοντερ, μην τρωτε την παραμυθα των αστικων μυθων :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ξερω πολλούς που εθιζονται περισσοτερο με την ιδεα οτι μπορουν να καπνισουν σε ολους τους χωρους ελευθερα (ακομα και σε αεροπλανο μου ελεγε ενας φιλος με στομφο, δεν τον πιστεψα) παρα ο ιδιος ο εθισμος της νικοτινης.... θελω να καταληξω οτι ειναι εγκεφαλικό παιγνίδι και γι αυτό πρεπει να οπλιστειτε αναλόγως. Δημιουργήστε ενα εγκεφαλικό τσιγάρο στο μυαλό σας..... εγω το ονομασα μπύρα
    Ban 'em all

Super Moderator
    .και φυσικα δεν αναφερα καποιο ονομα καπνοβιομηχανιασ εσυ το εκανεσ γιατι?
    Για παραδειγμα

..... αλλοι γινονται φανατικοι σπασαρχιδες αντικαπνιστές στα πλαίσια της μιζερης τους «ακαπνης» κοινωνικής συμπεριφοράς! Μην τους αποπέρνετε... προσπαθούν να τροφοδοτούν τον παράδεισο που εξηγησα πιο πανω...
    Ban 'em all

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    ειμαι στην αγορα και εχουν πεσει στα χερια μου αρκετεσ μελετεσ - ερευνεσ,και φυσικα υπαρχουν πολλα προστηματα σε καποιεσ απο αυτεσ για αυτουσ τουσ λογουσ! δεν εχω καμια διαθεση να κατηγορισω η να μηδενισω.και φυσικα δεν αναφερα καποιο ονομα καπνοβιομηχανιασ εσυ το εκανεσ γιατι?

ς

Παρόμοια θέματα

1. ηλεκτρονικο τσιγαρο
    από 7gibernau στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1994
    Τελευταίο μήνυμα: 03/03/2016, 01:25
  2. Ηλεκτρονικό τσιγάρο
    από sergiosm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2015, 10:30
  3. Όλη η αλήθεια για το πως φτιάχονται τα παγωτά!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2004, 08:41
  4. Η αλήθεια για τη δημιουργία του άντρα
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2004, 11:33
  5. Αλήθεια; Ψέματα;;;
    από NLS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων