afto ton minara me ti ladiera kamia foto den exete na ton krazoume? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
afto ton minara me ti ladiera kamia foto den exete na ton krazoume? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
μπραβο ρε μαγκες!!!
ο βλαχος δε ξηγηθηκε λεκανη αυτη τη φορα????
ή την καβατζωσατε κατω απο το τραπεζι (οικογενει@ρχες ανθρωποι.....!!!)?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
"Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!
...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!
σιγα-σιγα θα ανακαλυψεις και εσυ οτι το φειζερ ειναι για βολτες και θα παρεις και εσυ ssΑρχικά δημιουργήθηκε από lari
Θελω να κανω μια καταθεση.
Ενιωσα καποσες φορες ασχημα κατα τη διαρκεια του τρακντει, αλλα για να μη κοροιδεψε κανενας απο σας μεχρι τωρα μαλλον δε το ειδε κανεις.
Στο box του χαρη και του τρουπερ ηταν μια κοπελα με ενα cbr 600. Την πετυχα αρκετες φορες προς το τελος της πιστας αλλα δεν ηθελα να την περασω για να μην την τρομαξω.
Λεω ενταξει, θα κατσω λιγο πισω της, θα παρω φορα και στην 16 θα την περασω, οπως και εγινε.
ΑΛΛΑ!!!
ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΝΑ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΒΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΝ!!! ΚΑΙ ΧΑΝΟΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΘΟΛΩΝΕ Η ΖΕΛΑΤΙΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ!!!!!
υγ. αντε πειτε τις μ@λ@κιες σας τωρα...:rotflmao: :rotflmao:![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
κέρνα νέκταρ και κότσι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
βλαχος...για σιγουρες καταστασεις.
![]()
![]()
![]()
περισσοτερα οταν παραλαβω απο τον σπεκ.
![]()
![]()
χαιρετίσματα παίδες![]()
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
σιγα-σιγα θα ανακαλυψεις και εσυ οτι το φειζερ ειναι για βολτες και θα παρεις και εσυ ss![]()
Αυτές τις ημέρες δούλευα για να κάνω εισαγωγή σε μια βάση δεδομένων τους συμμετέχοντες στα TD μας από το 2005 εώς και σήμερα (παλιότερα Aνεμος - Bikenet Trackdays, Trackbike τώρα).
Δεν θα καυχηθώ για νούμερα κλπ, απλά θα πω ότι ήταν τρελά ενδιαφέρον το να παρακολουθώ ουσιαστικά την μετάλλαξη των συμμετοχών από το 2005 εώς και σήμερα. Σε χρόνους, εξοπλισμό, μοτοσυκλέτες.
THE MASTURBATION GOES CLOUD...
ευχομαι να ρθει η ωρα που θα ζησεις και εσυ τις δικες σου στιγμες με την μηχανη σου και μακαρι να ειναι μονο καλες!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από the big boy
μηχανη δεν εχω ακομα δικια μου και οι μονες εμπειριες μου ειναι ως συνεπιβατης...πολλες φορες μπαινω στη σκεψη οταν ακουω κατι δυσαρεστο κυριως, για το αν αξιζει αυτη η καβλα ολα τα ρισκα που παιρνετε καθημερινα....
οταν ομως διαβαζω thread σαν αυτα η ομορφα ταξιδιωτικα ανυπομωνω ν παρω την δικια μ ερωμενη..να την μαθω..να μπω στην πιστα..ν ταξιδεψω με τον πατερα μ σε δυο μηχανες αυτην την φορα...
σορρυ παιδες για τ ακυρο του ποστ....απλα μ ηρθαν
να στε παντα καλα και να χαιρεστε τις μηχανες σας οπως γουσταρετε![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ.το ποστ σου μονο ακυρο δεν ειναι![]()
δεν επαιξε λεκανη ακη.Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
![]()
![]()
![]()
μπραβο ρε μαγκες!!!
ο βλαχος δε ξηγηθηκε λεκανη αυτη τη φορα????
ή την καβατζωσατε κατω απο το τραπεζι (οικογενει@ρχες ανθρωποι.....!!!)?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
η δε με γνωρισανε η παιζει κριση η καταλαβανε οτι το τιμ δεν ηταν για πολλα![]()
![]()
αυτο πρεπει να χει τρελο ενδιαφερον!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από ninja9r
+1
Αυτές τις ημέρες δούλευα για να κάνω εισαγωγή σε μια βάση δεδομένων τους συμμετέχοντες στα TD μας από το 2005 εώς και σήμερα (παλιότερα Aνεμος - Bikenet Trackdays, Trackbike τώρα).
Δεν θα καυχηθώ για νούμερα κλπ, απλά θα πω ότι ήταν τρελά ενδιαφέρον το να παρακολουθώ ουσιαστικά την μετάλλαξη των συμμετοχών από το 2005 εώς και σήμερα. Σε χρόνους, εξοπλισμό, μοτοσυκλέτες.
Κανέλα;Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δεν επαιξε λεκανη ακη.
μητεΑρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Κανέλα;![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Κανέλα;![]()
:rotflmao:
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Κανέλα;
![]()
μμμμπροοοοοοοοθς!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τελευταίος και καταιδρωμένος, έμαθα για την ύπαρξη αυτού του thread από εξωγενείς παράγοντες, οπότε να'μαι κι'εγώ.
Πρέπει να παραδεχτώ οτι πράγματι η παρέα όλων όσων είμασταν στο box μας, αλλά και στα γειτονικά μας ήταν φανταστική, κάτι που βασικά φάνηκε και στα σχόλια και τις αναρτήσεις όλων. Αν και έχω χάσει λίγο την επαφή με το forum τα τελευταία χρόνια, ήταν πραγματικά σα να μη πέρασε μια μέρα όταν βρήκα ξανά παιδιά που είχα να δώ πολύ καιρό (Assos, Road, Volo), αλλά και όταν γνώρισα νέα παιδιά που δεν ήξερα (Qspec, Κωνσταντίνο, Harris-X κ.α.) και τα άλλα παιδιά που δε συγκράτησα τα nick τους.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που ήταν εκεί, γιατί με το κλίμα και τη διάθεση τους φτιάξαμε ένα πολύ καλό παρεάκι και ευχαριστηθήκαμε το ΣΚ μας ως εκεί που δεν έπαιρνε. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα παίδες, και πάντως νωρίτερα από το ανοιξιάτικο TD.
Ma men μήπως να σε πάρουμε στη θέση του Διατσίδη να μας περιγράφεις τα GP?Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ειμαστε ολοι πισω.
ειμαστε ολοι καλα.
εχουμε ολοι δαγκωσει τα παπαρια μας απο το κρυο!
ο μητσος1 πρωτος στο κιτρινο ρεισμπαικ με 2ο τον volo.ρισπεκτ στον αδερφο του οκτανιου που τον περναγε ο μητσος στις στροφες αλλα το 1000αρι τον καταπινε τον μητσο στην ευθεια και απεδειξε τι ατομο ειναι οταν ιπποτικα αντιληφθηκε οτι ειναι ανφαιρ το σκηνικο και εδωσε στον μητσο να περασει!!!!!!!
ο χαρης τελικα αποφασισε να μεινει ασφαλτινος μετα απο αυτο το σ/κ και να μην γινει εντουρας (δεν του αρεσε λεει![]()
)
ο γιαννης δηλωσε οτι δεν ξανανεβαινει αν δεν ειναι καλα (λογικο μου ακουστηκε)
ο ασσος κατεβαζει τα δευτερολεπτα σα χαρουπια![]()
!!4ο τρακντει και ειναι ηδη στο 1.28κατι !!!
ο χρησταρας με το πολ σμαρτ εκανε κηδειες στο ρεισμπαικ (ειδικα το προσπερασμα στο 10αρι απο εξωτερικη στη 13 ολα τα λ7!!!)
ο γενναιος σταθερος και ωραιος!
με τον κοσμα ψαχνουμε ακομα αν θα παιξουμε ξυλο στο ξυλοκαστρο η στην ξυλουπολη![]()
![]()
λεοψομο εισαι φοβερο παλικαρι!!!χαρηκαμε που σε γνωρισαμε!!!!!![]()
![]()
qspec ευχριστουμε που ηρθατε με τον κωστα το σαββατοβραδο και ηπιαμε ενα κατιτις μαζι και ευχαριστουμε που ηρθατε και την επομενη να μας χαζεψετε στην πιστα ολοι μαζι παρεα!!!
περαστικα στον ντοκ και τον ψηλο για τις ατυχιες τους ευτυχως ηταν ψιλοπραματα.
χαρηκα που ειδα τις σκατοφατσες ολων !!!!!
υ.γ.ενα τεραστιο ευχαριστω στο μοτοκαφετζης και στον νικο που μου επισκευασανε το τρυπιο ψυγειο μου!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
καλο χειμωνα και του χρονου να μαστε ολοι καλα και ορθιοι.
περιμενουμε να δουμε τις φωτο απο οσους τραβηξανε!
![]()
Φοβερή περιγραφή φίλε. Ωραίος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από asos
καλησπερα κ απο μενα.![]()
καταρχην χαιρομαι που πριν εναν χρονο γνωρισα τον τρουπη,γιατι εαν δεν τον γνωριζα περσι δεν θα γνωριζα ουτε τον Γιαννο ουτε τον Γιαννη ουτε το χαρη ουτε το μητσο ουτε το θοδωρη(μασε γκαφρα θοδωρη να ειμαστε καλα να τα πουμε τον απριλη)![]()
αυτος ειναι ο πιο σοβαρος λογος που ηθελα να γραψω αυτο το post .τωρα οσο αναφορα για τις κουβερτες που μου δανεισε κ καποιες συμβουλες που μου εχει πει κατα καιρους δεν λεω ευχαριστω γιατι πλεον τον θεωρω φιλο μου...(εχουμε πιει κ καποιες μπυρες μαζι)![]()
ευχαριστω ολα τα παιδια που τρεξανε για να στησουνε αυτο το event.
τωρα το trackday ειχε τα παντα συμβουλες με βολτα στην πιστα απο τον μπουστα(που λεει κ ο Δρακος απο πανω)μπυρες, χαβαλε,πολυ φαγητο,και υπερβολικο κρυο.
Δεν θα ευχαριστησω κανεναν σας(Γεναιο,Δρακο,Γιαννο,Τρουπη,Γιαννη,Χαρη,Μητσο,) γιατι το ευχαριστω εχω μαθει να το λεω σε ξενους.
Να'σαι καλά αγόραρε. Κι'εμείς σε ευχαριστούμε για τη παρέα. Εύχομαι στο επόμενο Racebike με ακόμα καλύτερο χρόνο. Θα είμαι εκεί να σε χειροκροτάω.
Respect !!!!