Καθάρισε το μυαλό του από τα πολλά μπάνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
+1
Σα με πολλούς δεν συμφωνείς εσύ τώρα τελευταία? Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό!![]()
![]()
Καθάρισε το μυαλό του από τα πολλά μπάνιαΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
+1
Σα με πολλούς δεν συμφωνείς εσύ τώρα τελευταία? Πρέπει να το κοιτάξεις αυτό!![]()
![]()
παμε αντιπαραθεσεις λοιπον.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
like!Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
δεν σας καιγετε καρφι δεν μου καίγεται αντίσταση.
![]()
[θα σου απαντουσα με προσωπικο μνμ αλλά για καποιο παραξενο(!) λογο εχεις απενεργοποιησει την επιλογη. κακωςΑρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Α και που σε τα εχω μεγαλα και τα σερνω και δεν ειναι αγορασμενα απο γεννησιμιού μου ειναι ενδιαφέρεσαι να τα δεις ?![]()
γι'αυτο θα σου απαντησω εδω, συντομα και περιεκτικα!]
αυτην την ερωτηση (στο παραπανω quote) την κανεις σε λαθος ατομο :o
διοτι η απαντηση μου θα αποβει μοιραια για την σωματικη σου ακεραιοτητα και μπορει να σου δημιουργηθουν στομαχικες διαταραχες. σε απλα Κυπριακα, θα στα κοψω και θα στα δωσω να τα φας
δεν σου εγραψα πότε το παραμικρο με τέτοιο υφος οπως εκανες εσυ στο συγκεκριμενο quote.
επειδη σε εχουν μπιστιξει οι αλλοι, δεν σου δινει το δικαιωμα να αντιμετωπιζεις τους παντες με τον ιδιο τροπο, κυριε.
κατα τα άλλα συμφωνω με daz. και τονιζω τα σημαντικοτερα κατ'εμε:
δεν καταλαβαινω γιατι ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβαινουμε τους πάντες? δεν χρειαζεται κατι τετοιο. δεχτειτε την διαφορετικοτητα, να παμε παρακατω.
το Moto.gr θα επρεπε να βοηθα στην σωστη εισαγωγη του νεου αναβατη στον χωρο της μοτοσυκλετας, οχι να τον αποστρεφει.
αυτα απο μενα![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
αυτο το παιδι το συμπαθησα απο τη πρωτη στιγμη!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
...........
διοτι η απαντηση μου θα αποβει μοιραια για την σωματικη σου ακεραιοτητα και μπορει να σου δημιουργηθουν στομαχικες διαταραχες. σε απλα Κυπριακα, θα στα κοψω και θα στα δωσω να τα φας
................
υ.γ. βεβαια θα ηθελα λεπτομερειες η εστω μια εικονα (για να αποφυγουμε τις 1000 λεξεις) αλλα δε γ@μιεται...και ετσι μια χαρα ειναι.![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Το είχα καταλάβει είσαι τσουπί "όλα τα λεφτά" από την εκδρομή Έλενα. Απαντήσεις τέτοιου ύφους από γυναίκες με τσαγανό πολύ με αρέσουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
like!![]()
......................
γι'αυτο θα σου απαντησω εδω, συντομα και περιεκτικα!]
διοτι η απαντηση μου θα αποβει μοιραια για την σωματικη σου ακεραιοτητα και μπορει να σου δημιουργηθουν στομαχικες διαταραχες. σε απλα Κυπριακα, θα στα κοψω και θα στα δωσω να τα φας................
+ όσα θες από μένα
![]()
![]()
![]()
Δώσε πόνο λέμε!!!!
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Ρε παιδια.....
Ηρεμηστε...
Θα τσαντισετε τον σαν μεγαλα @ρχιδι@ θα φασκιωσει σαν την μουμια, εαυτο, οπλο και subary και θα γινει χαμος....!!!
Μην πατε γυρευοντας...![]()
Το αρχικο μηνυμα ηταν τοσο ωραιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Greeksniper39
Γεια σας.
Με λενε Γιωργο και ειμαι νεο μελος δεν ειδα καπου να εχει ενοτητα για τα νεα μελη αν κανω λαθος παρακαλω ας μεταφερθει.
Λοιπον εχουμε και λεμε μηχανη δεν ειχα ποτε και απο subarovios αποφασισα στα 39 να παρω μια για καμια βολτα με τους φιλους.
Μου αρεσε πολυ αισθητηκα η suzuki gladius δεν ασχοληθεικα καθολου με επιδοσεις διοτι δεν με ενδειαφερι,μονο ομορφια.
Απο δευτερα θα την εχω και τη πηρα σε λευκο με μπλε...να ειναι και ασορτι με το subaru xaxaxaxa...
Aυτα εν ολιγης
Α και κατι ακομη....ειμαι απο ελλαδα συγκεκριμενα κατω απο τα αυλακι αλλα ειμαι μονιμος κατοικος κυπρου.
Αυταααα!!!
Ενας φιλος που απο το ενα παθος (αυτοκινητα) ηθελε να δοκιμασει ενα αλλο (μηχανες)
Πως καταφεραμε να το μετατρεψουμε απο αντιπαραθεσεις σε 4 και 2 ροδες...στα οπλα, στο ποιος την εχει μεγαλυτερη, ποιος ξερει απο τεχνικα...απιστευτοι ειμαστε!
Επειδη γελασα αλλα και πικραθηκα απο το ποστ, (αν και καπου εγραψα κ εγω)
Θα πω στο φιλο Γιωργο οτι το μηχανακι ειναι κουκλι!
Αλλωστε το λιγουρευομουν καιρο το gladius, και να το ευχαριστιεται.
Καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος
Αν (ποτέ) ανεβεις Ελλαδα με το εργαλειο, βαλε κανα ποστ στις συναντησεις μηπως και σε δουμε απο κοντα
![]()
![]()
One with everything
Σιγα μην ανεβασει τη μηχανη πανω...
Αφου ειναι μονο για τις καφετέριες.
Εδω θα φερει κανενα 4τροχο εργαλείο να "μας ραψει κοστούμι"
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μα γιατι να το κανεις αυτο...Αρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
[θα σου απαντουσα με προσωπικο μνμ
Τα προσωπικα μηνυματα ειναι για ανταλαγη πληροφοριων κ φιλικες συζητησεις, εντελως βαρετα δηλαδη... ο "οχλος" ειναι εδω εξω !
eagleye δεν το "μετατρεψαμε" εμεις φιλε, ο αρχιλοχιας τα πηρε κρανιο επειδη δεν καταλαβε ακομα το σκεπτικο του φλωρουμ, ειτε θα μπει στο κλιμα, ειτε θα την κανει με ελαφρα.
(ο σεβασμος εδω, δεν ειναι δεδομενος οπως στο στρατο)
Υγ. τετοια θεματα θα τα αφηνα να φτασουν 50 σελιδες, κ υστερα απο κανα μηνα σβηνονται αθορυβα κ ωραια, σαν να αδειαζεις το καλαθι των αχρηστων, αλλιως το σπαμ θα υπαρχει παντου![]()
iste anikani mexri ke mia internetiki diamaxi na kanete![]()
Αφού πλέον πήρε τέτοια τροπή:
Μπήκε ο GreekSniper39, δήλωσε βαμένος αυτοκινητάκιας κι οτι πήρε μηχανή γιατί πήρε κι η παρέα του..
Πρωτοφανές; ΔΝΤ.
Και πλακωσαμε όλοι εδώ μέσα να του αποδείξουμε ότι η μηχανή είναι ασύγκριτα καλύτερη από τα κουτιά..
Αλλά να τσακώνονται οι πληκτροχεράδες για πράγματα που δεν ξέρουν; Priceless![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Νταξ..........
Δεν εχουν στροφες εκει....
Μια ευθεια 80κμ απο ακρη σε ακρη.....
Θα τα πεταει δεξια - αριστερα και θα ξεμπερδευει....![]()