Εγώ μωρή λινάτσα δεν σου έλειψα;;;;;;;;;;;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
ΟΚ Αποστόλη, ελπίζω στην επόμενη να είστε εσύ και ο Νιο123456789 που λάμψατε δια της απουσίας σας.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"
Αρχικά δημιουργήθηκε από bulmont
Εγώ μωρή λινάτσα δεν σου έλειψα;;;;;;;;;;;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε φίλε κάθε βόλτα μαζί σου σημαίνει ντους με λάδι, καθαριστήριο κλπ, οπότε από αυτή την άποψη ναι μου έλειψες.
![]()
![]()
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
κι οχι μονον! αν δεις στην πρωτη φωτογραφια του φιλου zizou, εχουν δεσει στο χαγιαμπουσα με λουρι το Λυκοσκυλο. κι αυτο διοτι, στις ανηφορες, το Θεριο ρυμουλκει το χαγιαμπουσα μαζι με το ευτυχες ζευγαρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αγαπητέ Saolin αυτό το θηρίο πρέπει να αποτελεί το καλύτερο αντικλεπτικό για την μηχανή σου αλλά και την τέλεια παιχνιδομηχανή.
![]()
I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.
Έλα δεν θέλω αηδίες....:oΑρχικά δημιουργήθηκε από HelenKoR
κι οχι μονον! αν δεις στην πρωτη φωτογραφια του φιλου zizou, εχουν δεσει στο χαγιαμπουσα με λουρι το Λυκοσκυλο. κι αυτο διοτι, στις ανηφορες, το Θεριο ρυμουλκει το χαγιαμπουσα μαζι με το ευτυχες ζευγαρι!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Πάντως ψήνομαι να τον κάνω τον δικό μου αλήτη μηχανόβιο.Tank dog κι έτσ'....![]()
Keep spamming!!!:a13:
Έχω βιντεάκια περί των 50 λεπτών από τη διαδρομή, αλλά βαριέμαι απίστευτα να κάτσω να τα επεξεργαστώ. Ίσως ανεβάσω κάτι αύριο...
Life begins at 45°.
'Ελα ρε μην βαριέσαι!!!Στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής ήμουν ακριβώς μπροστά σου...Κάνε τη καλή ρε συ!!!!
Honda bros pgm 400 '06-'09 45.000 χλμ.
Suzuki Βandit 650 '09-'15 120.000 χλμ.
Βmw k1300s '15 -
Ίσως αλλά στο βίντεο δε σε βλέπω πουθενά :P Ένιγουει, έκανα ένα άθλιο έντιτινγκ της μισής ώρας και το ανεβάζω σύντομα. Τρέχει σε 2x και έκοψα πολύ λίγα - αργά - σημεία, κυρίως εντός κατοικημένων περιοχών. Το μεγαλύτερο μέρος έχει μείνει ανέπαφο. Η μουσική επένδυση είναι επίσης προχειρότατη, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Αναμείνατε για το λινκ.
Ωπ τώρα το είδα αυτό. Εμένα εννοούσες μάλλον ε? Εμ... μεταξύ μας, αλλά δεν έχω βάλει ποτέ πινακίδα στον Δούκα και κυκλοφορώ καθημερινά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Red Rider
Μπράβο παιδία!Πολύ ωραία βόλτα και καλή παρέα!
Zήλεψα..
Εσύ ρε Γιώργη τόσα χιλιόμετρα χωρίς πινακίδα![]()
Life begins at 45°.
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Εμ... μεταξύ μας, αλλά δεν έχω βάλει ποτέ πινακίδα στον Δούκα και κυκλοφορώ καθημερινά.[/SIZE]![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Ωπ τώρα το είδα αυτό. Εμένα εννοούσες μάλλον ε? Εμ... μεταξύ μας, αλλά δεν έχω βάλει ποτέ πινακίδα στον Δούκα και κυκλοφορώ καθημερινά.
Κ που κυκλοφορεις ? Οι διας δεν συγκινουνται οταν σε βλεπουν να περνας.. σκετος ?
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, για προφανείς λόγους. Η δουλειά μου είναι κέντρο πάντως.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Κ που κυκλοφορεις ? Οι διας δεν συγκινουνται οταν σε βλεπουν να περνας.. σκετος ?
Πάρτε και το βιντεάκι.
Χωρίς πολλά σχόλια ε :P Αν ξέχασα κανέναν, να με συγχωρείτε, αλλά να ποστάρετε πιο συχνά.
Life begins at 45°.
ψαροτικο το 2χΑρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες, για προφανείς λόγους. Η δουλειά μου είναι κέντρο πάντως.
Πάρτε και το βιντεάκι.
Χωρίς πολλά σχόλια ε :P Αν ξέχασα κανέναν, να με συγχωρείτε, αλλά να ποστάρετε πιο συχνά.![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συ ο οδηγός του άσπρου adv ιδέα μου είναι η πετάει κώλο επίτηδες σε κάθε στροφή;![]()
E το κανα γιατί το τελικό βίντεο ήταν 40 λεπτά. Έπρεπε να το πετσοκόψω ή να κάνω αυτό.Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
ψαροτικο το 2χ![]()
Αλήτες ΚΤΜάδες!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ρε συ ο οδηγός του άσπρου adv ιδέα μου είναι η πετάει κώλο επίτηδες σε κάθε στροφή;![]()
Life begins at 45°.