Σελίδα 15 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 537

Θέμα: Neo Honda NC700X - To neo Transalp/Africa?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    ενας λογος παραπανω να κοιτας και τη ροπη
    μακάρι να πέφτω έξω γιατί είπα, αρχίζω να μην το σιχαίνομαι τόσο.

άμα με το καλό πέσει στα χέρια μου ίσως να αλλάξω γνώμη.
    αλλά με αυτό το πλαίσιο-αναρτήσεις...τέσπα είπαμε, πρόκειται για ένα commuter

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    όλα καλά τα λες Γιώργη και σίγουρα έχει αλλάξει προς το καλύτερο η γνώμη μου
    για το συγκεκριμένο μηχανάκι αλλά...

...47 άλογα σε 220 κιλά μηχανή; δεν μπορώ να το χωνέψω με τίποτα
    το ιδιο θα λενε και αυτοι με vstrom,cbf600 οταν θα τους κερναει τσαι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από cristof40

κόντρες nc700x με vstrom κ cbf.... τι γελοίο θέαμα :rotflmao:

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Οποιαδήποτε κόντρα με VStrom είναι γελοίο θέαμα... το αποτέλεσμα είναι γνωστό...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οποιαδήποτε κόντρα με VStrom είναι γελοίο θέαμα... το αποτέλεσμα είναι γνωστό...
    έλα.... προπέρσινο καλαμπούρι....

από σένα περιμένω πιο ευφάνταστα σχόλια

μολις ειδα τα τεχνικα χαρακτηριστικα της μοτο και εγω οπως οι περισσοτεροι απο εσας εβαλα τα γελια.μετα σκεφτηκα,ειναι δυνατον η HONDA να φτιαξει τετοια πατατα και να χτυπιεται οτι προκειται για επανασταση και ο κινητηρας της να αφησει ιστορια και να γινει πασπαρτου για πολλα μοντελα της?? επειτα διαβασα την επισημη παρουσιαση του nc700x που εγινε στην πορτογαλια.οι δημοσιογραφοι λενε.....ροπη σαν μηχανη 1300+ cc,2 κοφτες περιορισμου.1 στην στροφες 6500,και εναν στην τελικη του=196!!!!!!και με μολις 5500στροφες!!!!!!!!!!!!!!!!!.φρενα δυνατα και αποτελεσματικα.κρατημα να ξυνεις μασπιεδες,ανεση,χωροι,καταναλωση.και το κυριοτερο,κινητηρας που με την τυπικη συντηρηση θα βγαλει τουλαχιστον 200,000χλμ.και αντιθετα απο οτι ειπανε καποιοι,δεν ειναι μισος κινητηρας απο VFR1200,αλλα απο HONDA JAZZ 1340!!!!!!!!!!!.αντιπροσωπως honda στην ελλαδα μου ειπε οτι ερχεται τον απριλιο και η τιμη του αυτοματου θα ειναι 7,900.εαν αληθευουν αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι,προκειται οντως για μια μοτο που θα πουλησει πιο πολυ και απο παπι,που το vstrom θα δειχνει μπροστα του οπως δειχνει τωρα το transalp.κραταω και εγω τις επυφυλαξεις μου για αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι και περιμενω να το δω απο κοντα.

οτι δειξει το σπρα'ι'τς
    Για του λογου το αληθές

http://baxevanismoto.car.gr/bikes/view/2079125/
    όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Κλασικά έρχεται με τυμπανοκρουσίες ..........Μάρκετιγκ
    Το πλασάρουν σάν εξέλιξη .....εμ ναι :rotflmao:

Το ότι σχεδόν ξεπατίκωσαν το Mana άσχετο σε όλα τα review μιλάνε για super τεχνολογική εξέλιξη ότι έχει χώρο μπροστά και το ρεζερβουάρ κάτω απο τήν σέλα για συγκεντρώση μαζών και βενζίνη από τήν σέλα του συνοδηγού κάτι μου θυμίζει αλλά δέν θυμάμαι χαχαχαχα:rotflmao:

Το bmw560 έχει κατανάλωση εκεί περίπου 4,5 λιτρά ......αλλά κάνει 6500 ευρώ όχι 7900 από ότι ακούγεται για το nc και το mana 1 χιλιάρικο πάνω αλλά περιφερειακά που κοστίζουν πολυ παραπάνω

Δέν λκέω ότι είναι κακό αν είναι θα το πώ όταν το οδηγήσω και έχοντας οδήγησή το mana θα δούμε τα υπέρ του κι τα κακα......απο τιμή πάντος σε σχέση με τα υλικά του .....είναι πανάκριβο ειδικά αν πάρουμε στα υπόψιν ότι η honda έχει τήν δυνατότητα να έχει λόγο πωλήσεων να στοκάρει τα υλικά σε ποσότητες που ΔΕΝ μπορουν μικρότεροι κατασκευαστές και τα ίδια υλικά σε χαμηλότερη τιμή

καλώς να ερθει ναέχουμε και άλλη μια επιλογή αλλά ούτε τεχνολογική εξέλιξη είναι ούτε commuter το λές μηχανάκι 8000
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

το εγραψα σαν παραδειγμα οτι ειναι ποιο δυνατο απο τα συγκεκριμενα μεχρι τα 140χλμ,οπως λενε οι δημοσιογραφοι,δεν εννοουσα οτι ειναι μοτο για κοντρες και σιγουρα δεν καταλαβες κατι τετοιο.γι αυτο μην διαστρεβλωνεις τα λεγομενα του αλλου.

€7900 λέγεται ότι θα είναι η τιμή του με το αυτόματο κιβώτιο, οπότε μόνο ακριβό δεν το λές ....
    Το να συγκρίνουμε αυτό το σασμάν με οποιοδήποτε αλλο σύστημα αυτόματης μετάδοσης είναι απλώς αστείο ...

Είναι πάντως εντυπωσιακό πόσο λίγη σημασία δίνουν οι περισσότεροι στη ροπή ενός μοτέρ και πόση αξία στα απόλυτα νούμερα ιπποδύναμης

100 άλογα βγάζει στη ρόδα ένα cbr 600, 100 άλογα βγάζει και ένα gsx 1400, ή ένα Bandit 1250 ...
    Όποιος τα έχει οδηγήσει, μπορεί να καταλάβει τη διαφορά.

Όποιος έχει όρεξη, ας ψάξει σε πόσες στροφές πρέπει να δουλεύει το mana ή το F 650, αναφέρθηκε πιο πάνω για να κινείται με μια ταχύτητα 150 χλμ/ώρα και σε πόσες το nc 700 x.
    Η διαφορά είναι απλά χαοτική
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Το F650 το έχει ο αδερφός μου .......μια χαρά πιάνει τα 150 και το mana .....ερώτηση γιατί έχει χειρότερο σασμάν απο το nc ????? εγώ δέν λέω ότι έχει καλύτερο δές τι γράφω....... αλλά ας το γυρίσουμε στα τεχνικά......για πιο λόγο είναι καλύτερο ???? τεχνικά μιλάμε....... όχι επειδή το λέει ο τάδε........ και για να πώ τήν αλήθεια έχοντας οδηγήση τήν π@π@ρια το DN-01 και το mana ε πίστεψε με έχει καλύτερο σειριακό κιβώτιο το mana

και ξαναλέω ......7900 είναι ευκαιρία sorry αλλά η honda μπορεί και καλύτερα αλλά να μου πείς εδώ πάνε και παίρνουν scooter τών 10.000

Υ.Γ εννοείτε όιτι η ροπή παίζει τεράστιο λόγο , αλλά ας βάλουμε ένα quiz .....

έστω ότι έχουμε 2 μηχανάκια με ίση ροπή αλλά το μηχανάκι B έχει διπλάσια ιπποδύναμη από το A , για το παράδειγμα βάζουμε και στα 2 συντελεστή οπισθέλκουσα 1......... και βάρος ίδιο άρα ανα;λογία κιλών ανα ίππο ίδια

ερώτηση πιο κρατάει απο τα 2 ευκολότερα τήν ταχύτητα κίνησης του ?????

καλώς όπως ξαναείπα να έρθει αλλά τεχνολογική εξέλιξη ΔΕΝ είναι
    Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Το F650 το έχει ο αδερφός μου .......μια χαρά πιάνει τα 150 και το mana .....ερώτηση γιατί έχει χειρότερο σασμάν απο το nc ????? εγώ δέν λέω ότι έχει καλύτερο δές τι γράφω....... αλλά ας το γυρίσουμε στα τεχνικά......για πιο λόγο είναι καλύτερο ???? τεχνικά μιλάμε....... όχι επειδή το λέει ο τάδε........ και για να πώ τήν αλήθεια έχοντας οδηγήση τήν π@π@ρια το DN-01 και το mana ε πίστεψε με έχει καλύτερο σειριακό κιβώτιο το mana

και ξαναλέω ......7900 είναι ευκαιρία sorry αλλά η honda μπορεί και καλύτερα αλλά να μου πείς εδώ πάνε και παίρνουν scooter τών 10.000

Υ.Γ εννοείτε όιτι η ροπή παίζει τεράστιο λόγο , αλλά ας βάλουμε ένα quiz .....

έστω ότι έχουμε 2 μηχανάκια με ίση ροπή αλλά το μηχανάκι B έχει διπλάσια ιπποδύναμη από το A , για το παράδειγμα βάζουμε και στα 2 συντελεστή οπισθέλκουσα 1......... και βάρος ίδιο άρα ανα;λογία κιλών ανα ίππο ίδια

ερώτηση πιο κρατάει απο τα 2 ευκολότερα τήν ταχύτητα κίνησης του ?????

καλώς όπως ξαναείπα να έρθει αλλά τεχνολογική εξέλιξη ΔΕΝ είναι
    Το Dn1 δεν έχει καν κιβώτιο αλλά υδραυλική μετάδοση αγορασμένη πρίν από δεκαετίες από την Ιταλία.Ολες οι μοτό έχουν σειριακό απλά η honda βγάζει πλέον 2 συμπλέκτες οχι και τίποτα καινούργιο.Εξάλλου αμφιβάλω εάν το αγοράσει κανένας αυτόματο.
    Εάν όμως είναι 7900 το αυτόματο το απλό λογικά θα είναι φθηνότερο.
    Η συντήρηση του αυτοκινητιστικού κινητήρα θα είναι λάδια.
    Είναι υποτετράγωνο άρα ροπάτο.
    Κατανάλωση ανάλογη του αυτοκινήτου (ελάχιστη).
    Τώρα εάν θεωρείς τα άλογα και την τελική μειονέκτημα στην Ελλάδα οκ.

το εγραψα σαν παραδειγμα οτι ειναι ποιο δυνατο απο τα συγκεκριμενα μεχρι τα 140χλμ,οπως λενε οι δημοσιογραφοι,δεν εννοουσα οτι ειναι μοτο για κοντρες και σιγουρα δεν καταλαβες κατι τετοιο.γι αυτο μην διαστρεβλωνεις τα λεγομενα του αλλου.
    Εγώ τη φράση "κερνάει τσάι" την έχω συνδέσει με τις κόντρες.
    Ίσως να γίνομαι γραφικός

Τέσπα εσυ μεγαλύτερος είσαι, ξέρεις καλύτερα τους όρους
    Ξέρεις καλύτερα και τον χειρισμό της γλώσσης άρα πάω πάσο

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Το Dn1 δεν έχει καν κιβώτιο αλλά υδραυλική μετάδοση αγορασμένη πρίν από δεκαετίες από την Ιταλία.Ολες οι μοτό έχουν σειριακό απλά η honda βγάζει πλέον 2 συμπλέκτες οχι και τίποτα καινούργιο.Εξάλλου αμφιβάλω εάν το αγοράσει κανένας αυτόματο.
    Εάν όμως είναι 7900 το αυτόματο το απλό λογικά θα είναι φθηνότερο.
    Η συντήρηση του αυτοκινητιστικού κινητήρα θα είναι λάδια.
    Είναι υποτετράγωνο άρα ροπάτο.
    Κατανάλωση ανάλογη του αυτοκινήτου (ελάχιστη).
    Τώρα εάν θεωρείς τα άλογα και την τελική μειονέκτημα στην Ελλάδα οκ.

Δέν μίλησα πουθενά για τήν ιπποδύναμη του και τήν τελική του μια χαρά είναι

απλά λέω ξανά ότι 7900 + άδεια είναι αρκετά ..........σε ένα μηχανάκι μεταξύ μας χαμηλής ποιότητας ........ ( Δέν θέλω αντιρρήσεις τόσο καιρό κράζαμε τα κινέζικα μερικά δίκαια και άλλα όχι γιατί πχ δέν είχαν ανάποδο )

το w800 αν και κατά τήν γνώμη μου είναι πανέμορφο έφαγε τρελό κράξιμο λόγο του ταμπούρου πίσω σε σχέση με τήν τιμή του και σκέψου ότι πρακτικά σάν κατασκευή έχει πολύ μεγαλήτερο κόστος από το honda , απλά λέω ότι καλα είναι να το δούμε πρώτα αλλά και μήν ψαρώνετε τοοοοσο με το marketing

Αν απο το quiz κατάλαβες ότι το κράζω για τήν ιπποδύναμη κάνεις τεράστιο λάθος, το quiz είναι για να ξεκαθαριστεί τι είναι ιπποδύναμη και τί ροπή
    οι αγγλοσάξονες το λένε physics 101

ιδιαίτερα όσον αφορά τον τομέα ποιότητας, καλό είναι να το δούμε πρώτα και μετά να το θάψουμε.

Όσο για αυτή την ιστορία με τα ανάποδα μπροστινά, έλεος πια ...δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο δρόμο, ειδικότερα δε να μιλάμε για καθημερινή ή τουριστική χρήση, τα συμβατικά έχουν αποδειχθεί πολύ πιο αποτελεσματικά.

over & out απο μένα, γιατί το βλέπω να ξεφεύγει και είναι κρίμα ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παρόμοια θέματα

1. Sas Paroysiazo To ..neo Motard Ths Ktm!!!
    από DUKASII στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2018, 16:56
  2. To Neo Transalp
    από blackroses στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2007, 22:46
  3. As Giortasoyme Kyrioi.. Hr8e To Neo Melos Mas! Oooo.... Oyk!!!
    από alexioannides στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 11:09
  4. Neo Honda Hornet
    από Nikos_XT250 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 09:28
  5. protash gia to neo moto.gr
    από vasdekiss στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 13:43

Κανόνες δημοσιεύσεων