Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 230

Θέμα: καινουρια οδηγος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anastasia91
    πανεμορφο το μηχανακι :a07: , τα λεφτα ειναι καλα, περα απο τη ζημια που δε ξερω αν φτιαχνεται (φθηνα),απο καταναλωση τι λεει?εχω καποιες πληροφοριες ( )οτι ειναι λιγο "ρουφηχτρα".
    Απο κατανάλωση δεν είμαι σίγουρος θα ψάξω λίγο στο apriliabikers να δω τι θα μου πουν τα παιδιά που το έχουν απο θέμα κατανάλωσης και θα σε ενημερώσω!Πάντως κατά τη γνώμη μου χίλιες φορές απο όλα τα άλλα αν η ζημιά του είναι μικρή και δε θέλει πολλά!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αν θέλεις εξήγησε γιατί πιστεύεις οτι ενα παλιό μηχανάκι δεν κάνει για πρωτο μηχανάκι.
    Συγκριτικά ενα CBF250 5 ετών είναι για τα σκουπίδια μπροστά στο VFR των 26 ετών κατα την γνώμη μου. Εχω φτιάξει ενα τέτοιο VFR και το καβαλάει η αδελφή μου εδω και 1μιση χρόνο χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Επίσης βλέπω αρκετούς να λένε να παρει εντουράκι η κοπέλα. Κι εγω συμφωνώ οτι θα ηταν το πιο εύκολο, αν το έφτανε. Δεν το φτάνει όμως, καπου είπε οτι δεν φτανει καλα καλά το Bros.
    Tελικά Aναστασία καλύτερα να ξεκινήσεις με το παπί, που ήδη υπάρχει και μετα αφού το μάθεις και μαθεις και να κυκλοφορείς παιρνεις οτι αλλο θέλεις.
    Ο καθένας με τις εμπειρίες του...Η αδερφή σου έχει ένα μηχανάκι 26ετίας που δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα, εγώ έχω όχι μία, όχι δύο, αλλά παραπάνω περιπτώσεις ατόμων που μπήκαν στη λογική να πάρουν για πρώτο μηχανάκι άνω των 15 ετών επειδή ήταν σκυλί και φθηνό και κατέληξαν να πληρώσουν τα μαλλιοκέφαλά τους σε συνεργεία και ανταλλακτικά για να τα κάνουν της προκοπής, άσε τα προβλήματα που έβγαιναν στην επιφάνεια με τον καιρό. Εσύ από την εμπειρία σου λες ναι με κλειστά μάτια, εγώ πάλι από τα βιώματά μου λέω μακρυά. Πολύ απλό!!!!
    Επίσης, εσύ είσαι αστέρι και ασχολείσαι με τέτοια και προφανώς στην αδερφή σου δεν πήρες λεφτά να της το φτιάξεις, άσε το μεράκι που έχεις να δώσεις ζωή και παράταση ζωής σε ένα μηχανάκι 26ετίας, ίσως είναι και μια προσωπική σου πρόκληση και ικανοποίηση. Ο μάστορας όμως που θα αναλάβει ένα μηχανάκι 26ετίας δεν θα το δει τόσο συναισθηματικά όσο εσύ. Άλλωστε κάπου ανέφερες αν δεν κάνω λάθος την προϋπόθεση να είναι σωστά συντηρημένο και να βρει σωστά αναλώσιμα...δεν έχουν όλοι την εμπειρία σου να το κάνουν.
    Τέλος, εντελώς ψυχρά και ορθολογιστικά θεωρώ πιθανότερο ένα μηχάνημα που δούλευε 26 χρόνια κι έχει κάνει 80.000χλμ να παρουσιάσει βλάβη από ένα μηχάνημα 5ετίας με 20.00χλμ, θεωρώ πως πιο δύσκολο είναι να βρεις ανταλλακτικά για κάτι που κυκλοφορούσε πριν 26 χρόνια από κάτι που κυκλοφορούσε πριν 5 χρόνια.

Όσον αφορά τώρα συγκεκριμένα το VFR400...γράφει η κοπελίτσα ολοκάθαρα και ευανάγνωστα πως θέλει να καβαλήσει μοτοσυκλέτα για πρώτη φορά και θα ήθελε να της προταθεί κάτι ήρεμο, και της προτείνει κάποιος το VFR το οποίο πιάνει λέει καθαρά τα 200 και με αλλαγή ζιγκλέρ κτλ κτλ κτλ πάνω από τα 210 χ.α.ω. Δηλ εάν η καημένη δεν είχε γράψει πως θέλει κάτι ήρεμο να υποθέσω πως θα έπεφτε και καμιά ιδέα για την RC212V του Stoner?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    Τέλος, εντελώς ψυχρά και ορθολογιστικά θεωρώ πιθανότερο...
    Ίσως κάποτε καταλάβεις ότι οι λέξεις που είπες ουδεμία σχέση έχουν μ αυτό που λέμε μοτοσικλετισμό.

Εγώ έχω ένα μότο γκουτσι λάριο του 80 φεύγα και ψάχνω αφορμή να το καβαλήσω.
    Έχω και Τδμ που δε λέω καλό μηχανάκι είναι και κλικ κλικ βάζεις τις ταχύτητες και μ έχει ταξιδέψει στην άκρη του κόσμου.
    Το γκούτσι όμως είναι άλλο πράμα.
    Παίρνει μπροστά με τη μία ακόμα και μετά από 2 μήνες…
    Μπράουυυυ
    Ρίχνεις γκαζιά και γέρνει δεξιά…
    Ύστερα βγαίνεις στο δρόμο και πάει ΤΡΕΝΟ !
    Καμία σχέση με ότι ξέρεις.
    Όπως έρχεσαι έτσι και στρίβεις, ούτε κλείνεις γκάζι, ούτε φρένο, ούτε τίποτε…
    Ξερά μέσα με το γκάζι ανοιχτό.
    Κουφαίνοντε τα σύρματα.
    Έχει συνδιασμένα φρένα. Ένα σύστημα σαν αυτό που αντέγραψε η Χόντα μερικά χρόνια μετά.
    Φρενάρεις και νομίζεις ότι λειτουργούν τα πιο τέλεια ΑΒΣ.
    Και πιο πολύ γουστάρω να του ακούω να μπουμπουνίζει με τις μιστράλ που φοράει.
    Τελεικώνει 180 και ούτε ιντξέξιον ούτε τίποτα καρμπ και μόνο.
    Θα πεις καλά ρε 50 άλογα βγάζει τι μας λες τώρα…
    Θα σου πω δεν είναι τα άλογα, είναι ο τρόπος.
    Σταμάτα να είσαι χρήστης.
    Δες παραπέρα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	sam_3461_crsmall.jpg 
Προβολές:	118 
Μέγεθος:	164,0 KB 
ID:	242088

Tricolore member Το avatar του/της alexxxcbr
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
    Κι εγώ ΕΙΧΑ ένα κάρο φίλους που είχαν μηχανή ή ήθελαν να πάρουν κλπ κλπ
    Μετά τη δεύτερη κορόλα όμως ξέχασαν τα πάντα.
    Οι πιο πολλοί παντρεύτηκαν και η γυναίκα τους, τους έβαλε στο βρακί της !
    (ούτε εγώ θέλω να γίνω κακός, προσωπική εμπειρία)
    Σήμερα δε κοτάω ούτε γεια να τους πω, γιατί οι γυναίκες τους πιστεύουν ότι είμαι κακή επιρροή.
    Ως εκ τούτου τι?
    Πολλοί παριστάνουν ότι είναι κάτι, πολλοί θα εύχονταν κιόλας να ήταν αυτό το κάτι των ονείρων τους, αλλά η ζωή είναι δύσκολη και η κΕνΟνία σκληρή…

:rotflmao: :rotflmao:

Δεν είναι θέμα ΣΕΞ αλλά τσαγανού…

Ακριβως ετσι.

Ίσως κάποτε καταλάβεις ότι οι λέξεις που είπες ουδεμία σχέση έχουν μ αυτό που λέμε μοτοσικλετισμό.

Εγώ έχω ένα μότο γκουτσι λάριο του 80 φεύγα και ψάχνω αφορμή να το καβαλήσω.
    Έχω και Τδμ που δε λέω καλό μηχανάκι είναι και κλικ κλικ βάζεις τις ταχύτητες και μ έχει ταξιδέψει στην άκρη του κόσμου.
    Το γκούτσι όμως είναι άλλο πράμα.
    Παίρνει μπροστά με τη μία ακόμα και μετά από 2 μήνες…
    Μπράουυυυ
    Ρίχνεις γκαζιά και γέρνει δεξιά…
    Ύστερα βγαίνεις στο δρόμο και πάει ΤΡΕΝΟ !
    Καμία σχέση με ότι ξέρεις.
    Όπως έρχεσαι έτσι και στρίβεις, ούτε κλείνεις γκάζι, ούτε φρένο, ούτε τίποτε…
    Ξερά μέσα με το γκάζι ανοιχτό.
    Κουφαίνοντε τα σύρματα.
    Έχει συνδιασμένα φρένα. Ένα σύστημα σαν αυτό που αντέγραψε η Χόντα μερικά χρόνια μετά.
    Φρενάρεις και νομίζεις ότι λειτουργούν τα πιο τέλεια ΑΒΣ.
    Και πιο πολύ γουστάρω να του ακούω να μπουμπουνίζει με τις μιστράλ που φοράει.
    Τελεικώνει 180 και ούτε ιντξέξιον ούτε τίποτα καρμπ και μόνο.
    Θα πεις καλά ρε 50 άλογα βγάζει τι μας λες τώρα…
    Θα σου πω δεν είναι τα άλογα, είναι ο τρόπος.
    Σταμάτα να είσαι χρήστης.
    Δες παραπέρα.

Δεν θα πω ψέμματα πως δεν περίμενα μια απάντηση ακριβώς του ύφους σου...καταρχάς να σου πω πως δε με θεωρώ χρήστη και θεωρώ πως βλέπω παραπέρα και δεν χρειάζεται να το αποδείξω...Το ξέρω εγώ και μου φτάνει...Να σου πω κάτι; Άμα με ρώταγες τώρα και είχα τα φράγκα, θα γούσταρα να έπαιρνα μια BMW μπόξερ το πολύ μέχρι το '60 γιατί ΝΑΙ όπως πολύ σωστά αναφέρεις μοτοσυκλετισμός, αγνός θα προσθέσω εγώ=συναίσθημα. Με μια ειδοποιό διαφορά κατά την ταπεινή μου γνώμη: Εδώ μιλάμε για μια περίπτωση που κάποιος θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα σε κάτι και να δει άμα το αγαπάει ή όχι, άμα του πάει ή όχι, άμα θα γίνει συνειδητοποιημένος λάτρης των 2 τροχών όπως ακούγεσαι εσύ ή καταναλωτής-ευκαιριακός εποχούμενος-πες το όπως θες. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τί θέλω να πω...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Τα πρώτα της βήματα όμως καλό είναι να τα κάνει (και θα τα κάνει) με ότι της κάνει κλικ…
    Γιατί ψυχρά και υπολογιστικά παίρνει σμαρτ και κρατάει τον ορθοπεδικό αλάργα.
    Xωρίς αγάπη πρώτα βήματα δε κάνεις.
    Τo θέα όμως είναι θα κρατήσει η αγάπη ή θυσιαστεί για άλλα αγαθά?

(τώρα από ύφος αυτό διαθέτομαι )

Τα πρώτα της βήματα όμως καλό είναι να τα κάνει (και θα τα κάνει) με ότι της κάνει κλικ…
    Γιατί ψυχρά και υπολογιστικά παίρνει σμαρτ και κρατάει τον ορθοπεδικό αλάργα.

(τώρα από ύφος αυτό διαθέτομαι )

Τα παίρνεις όλα στραβά...δυστυχώς τη λέξη ύφος την έχουμε συνδέσει με αρνητική χροιά. Όταν λέω απάντηση του ύφους σου, εννοώ απάντηση του περιεχομένου, όχι πως είχες αυτό που λέμε "ύφος".
    Βεβαίως και να γουστάρει και να την φτιάχνει αυτό που θα πάρει και να της κάνει κλίκ. Όταν όμως λέει θα ήθελα κάτι ήρεμο για αρχή και του προτείνεις πάρε αυτό γιατί πιάνει τα 210...Anyway ξέχνα το...

Αρχικά δημιουργήθηκε από motomike
    εγω εχω να πω οτι απο την ωρα που εσκασε μυτη ο λεγαμενος της κοπελιας, κρατησατε μεν το χαβαλε
    μεταξυ σας αλλα ΟΛΕΣ οι απαντησεις προς την αναστασια σοβαρεψαν!!

κοοοοοοοοοοοκοκοκοκοκοκοκοκκοοοοο!!!!!
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ετσι παει,αφου ειναι μ**δουλοι. καθe thread απο θηλυκο φτανει 200 σελιδες.
    και παραπανω βλεπω κατι για υφακια και τετοια,αλλα καυγας δε βλεπω να αναβει..
    Αν δείτε τον Τσάκ, πείτε του οτι τον ψάχνω.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Ευχαριστω!!
    Πες μου οτι εισαι γυναικα!!
    ειμαι και οτι και να πεταχτει να πει ο τρουπερ περι @@ και πουλιων ειναι ολα φαιδρα ψεμματα :rotflmao:

εγω οταν πηρα πρωτο μηχανακι δε ρωτησα κανεναν ! (μπραβο μου ευγε για αυτο το πληρωσα 45 φορες απο τοτε ) οταν πηρα το 2ο παλι δε ρωτησα κανεναν ... οταν πηρα το 3ο παλι ... το 4ο παλι μονη μου το πηρα... τελικα οτι ειχαν οι αλλοι μου αρεσε περισσοτερο :rotflmao:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS

Εγώ έχω ένα μότο γκουτσι λάριο του 80 φεύγα

:a07: :a07:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Ευχαριστω!!
    Πες μου οτι εισαι γυναικα!!
    ολα σχετικα ειναι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ειμαι και οτι και να πεταχτει να πει ο τρουπερ περι @@ και πουλιων ειναι ολα φαιδρα ψεμματα :rotflmao:

You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

εγω οταν πηρα πρωτο μηχανακι δε ρωτησα κανεναν ! (μπραβο μου ευγε για αυτο το πληρωσα 45 φορες απο τοτε ) οταν πηρα το 2ο παλι δε ρωτησα κανεναν ... οταν πηρα το 3ο παλι ... το 4ο παλι μονη μου το πηρα... τελικα οτι ειχαν οι αλλοι μου αρεσε περισσοτερο :rotflmao:
    πατσαβουρι με προλαβες....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Τρικαλινός Το avatar του/της SoulGR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    πατσαβουρι με προλαβες....
    απ'οτι φαινεται...συνηθισμενος πρεπει να'σαι να σε περναει....:o

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    open your mind and your ass will follow
    for sale!
    http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=146280

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
    απ'οτι φαινεται...συνηθισμενος πρεπει να'σαι να σε περναει....:o

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    λες ολη αυτη η κακια να ειναι γιατι τον κερασε τσαγακι?

αμααααανννν
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Σελίδα 15 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 510111213141516 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Καινουρια Φανελα
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2004, 13:50
  2. Πηρα Καινουρια Μοτο
    από XTMPAM στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2004, 00:40
  3. Γυναίκα 55-60 (θείτσα) & οδηγός...
    από almalibera στο forum Στραβά κι ανάποδα