Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 223 από 223

Θέμα: Trooper: βρε αγάπη μου ...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από TROOPER Προβολή μηνύματος
    μαλακα αν μιλας σοβαρα το συζηταμε!!!
    ΠΙΣΩΩΩΩΩΩ
    Αιμ κόλινγκ ντιμπς

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    ώστε τέτοια γούστα κάνεις
    πριόνιιιιιιιιιιιιιι !!!!!
    καλά χλμ και να το λιώσεις

*best tip:
    όταν έρθει η ώρα για track day στις Σέρρες, ξήλωσε μπροστινά και αμορτισέρ και κούμπωσέ τα πάνω στο κ8

καλό καλοκαίρι Γιώργαρε με το νέο σου μωρό

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nktR Προβολή μηνύματος
    ............
    ευχαριστω νικολα!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    για πες ρε Χορχε, τελικα μετα από τόσες μέρες θα χεις καλύτερη άποψη

τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει νεο αμορε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    για πες ρε Χορχε, τελικα μετα από τόσες μέρες θα χεις καλύτερη άποψη

τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει νεο αμορε?
    με τις μπύρες που θα χει κατεβάσει και τον ήλιο που θα τον έχει χτυπήσει αυτήν την ώρα, ούτε που θα θυμάται ότι έχει ΚΤΜ ...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerpap Προβολή μηνύματος
    με τις μπύρες που θα χει κατεβάσει και τον ήλιο που θα τον έχει χτυπήσει αυτήν την ώρα, ούτε που θα θυμάται ότι έχει ΚΤΜ ...
    το εχει σιγουρα ακομα?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    με φτιαχνει:η θεση οδηγησης,η αποκριση γκαζιου,το πλαισιο,η αναρτηση,το μονοκυλινδρο δουλεμα του μοτερ (δειχνει δοντια)

με χαλαει:ο 21 μπροστα (οχι ιδιαιτερα αλλα ειμαι στριτας,τι να κανουμε.),μετα τα 200 δεν ανεβαζει αλλο (ειμαι στριτας τι να κανουμε),πρεπει να ελεγχω συχνα λαδια,νερα (ειμαι γιαπωνεζοφιλος τι να κανουμε),βγαζει κραδασμους πανω απο καποια χλμ (ειμαι φιλος του 4Ι τι να κανουμε),με αφησε ηδη μια τεταρτη (τυχαιο?δε νομιζω) και εφυγε η 200αρου για μπαταρια και ανορθωτη (γαμω τη μανα του για κατεμ),ακουγεται μεταλικος ηχος καθε φορα που βαζω μπροστα μεχρι να ανεβασει το λαδι και αγχωνομαι.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

.........βγαζει κραδασμους πανω απο καποια χλμ ......
    :a13:

με φτιαχνει:η θεση οδηγησης,η αποκριση γκαζιου,το πλαισιο,η αναρτηση,το μονοκυλινδρο δουλεμα του μοτερ (δειχνει δοντια)

με χαλαει:ο 21 μπροστα (οχι ιδιαιτερα αλλα ειμαι στριτας,τι να κανουμε.),μετα τα 200 δεν ανεβαζει αλλο (ειμαι στριτας τι να κανουμε),πρεπει να ελεγχω συχνα λαδια,νερα (ειμαι γιαπωνεζοφιλος τι να κανουμε),βγαζει κραδασμους πανω απο καποια χλμ (ειμαι φιλος του 4Ι τι να κανουμε),με αφησε ηδη μια τεταρτη (τυχαιο?δε νομιζω) και εφυγε η 200αρου για μπαταρια και ανορθωτη (γαμω τη μανα του για κατεμ),ακουγεται μεταλικος ηχος καθε φορα που βαζω μπροστα μεχρι να ανεβασει το λαδι και αγχωνομαι.

εεεε ετσι ειναι φιλε, η αγαπη παιδευει........

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper

Με λίγα λόγια:

Συνήθισε τον 21,
    μην πας κοντά στα 200
    πρόσεχε όταν σκύβεις για τα λάδια/νερά,
    ν' αποφευγεις τα χαω με τους κραδασμούς ή δες το σαν power plate
    έχε μαζί σου πάντα καβάτζα καμιά διακοσαρού ή μην κυκλοφορείς Τρίτες και Τετάρτες,
    όταν το βάζεις μπροστά να ακούς μουσική.

Αλλά μην κακολογείς το μηχανάκι επειδή εσύ είσαι ζώον!

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Άσε τις γκρίνιες και πες (δείξε δλδ φωτό κλπ) που σε πήγε/το πήγες (εκτός του μπαταριάδικου)

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Φυσιολογικα αυτα που λες για καποιον που ηταν συνηθισμενος στα στρηταδικα.
    Για να ευχαριστηθεις το μηχανακι,ριξε ενα βελακι προς το κεντρο του χαρτη της Ελλαδας,και πηγαινε μερικες μερες σε οποιο χωριο του χαρτη σε βγαλει πιο κοντα το βελακι(ΟΚ μην το ριξεις καταμεσις του Αιγαιου!)
    Οταν αρχισεις να πηγαινεις μεχρι τα πιο απομακρυσμενα χωρια,θα καταλαβεις οτι αυτο το μηχανακι ειναι το ιδανικο για να γυρισεις-και να πας οπουδηποτε,απο οτι δρομο και να εχει-την Ελλαδα
    Υπομονη,κανε κανα μαθημα χωματινης οδηγησης φετος το καλοκαιρι και του χρονου το καλοκαιρι,καλα να'μαστε,λεφτα να'χουμε,να΄χω παρει το 990 κι εγω και θα σε παω κατι διαδρομουλες μουρλια,και τοτε ΘΑ καταλαβεις.
    Αμα θες περνα καμμια βολτα κι απο τον μπαρμπα Λυκο,εχει κι αυτος πολυ υλικο να σου δωσει για μελετη!(αμα ξεμπλεξει με αυτο το κομμα του Καζακη που εχει μπλεξει!...)

edit παρε για teaser ενα βιντεακι του συγχωρεμενου του Νωντα,απο μια βολτα που ειχαμε παει στο Βερμιο για να προετοιμαζεσαι!
    http://www.youtube.com/watch?v=zNrH5eEGnqU
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Vstrommer71 Προβολή μηνύματος
    .............
    Αμα θες περνα καμμια βολτα κι απο τον μπαρμπα Λυκο,εχει κι αυτος πολυ υλικο να σου δωσει για μελετη!(αμα ξεμπλεξει με αυτο το κομμα του Καζακη που εχει μπλεξει!...)

edit παρε για teaser ενα βιντεακι του συγχωρεμενου του Νωντα,απο μια βολτα που ειχαμε παει στο Βερμιο για να προετοιμαζεσαι!
    http://www.youtube.com/watch?v=zNrH5eEGnqU
    Γεια σου ρε Γιάννο με τις εύστοχες παρατηρήσεις σου, χαχαχαχα!

@ Τρούπη

Πολλά έμορφο το νέο σου μηχανάκι κι ας έχει μερικά κουσούρια πχ κραδασμούς, οι βόλτες που μπορείς να πας με δαύτο όμως θα σε αποζημιώσουν στο έπακρο.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Σελίδα 15 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415

Παρόμοια θέματα

1. Αγάπη μου να πάρουμε ένα σκυλάκι;;;
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 11:12
  2. ΒΡΕ ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!!!!!!!!!!!!
    από CostasR1 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2008, 22:04
  3. καμικάζι αγάπη μου..
    από epp1640 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ