ώστε τέτοια γούστα κάνεις
πριόνιιιιιιιιιιιιιι !!!!!
καλά χλμ και να το λιώσεις
*best tip:
όταν έρθει η ώρα για track day στις Σέρρες, ξήλωσε μπροστινά και αμορτισέρ και κούμπωσέ τα πάνω στο κ8
καλό καλοκαίρι Γιώργαρε με το νέο σου μωρό
για πες ρε Χορχε, τελικα μετα από τόσες μέρες θα χεις καλύτερη άποψη
τι σε φτιάχνει και τι σε χαλάει νεο αμορε?
με φτιαχνει:η θεση οδηγησης,η αποκριση γκαζιου,το πλαισιο,η αναρτηση,το μονοκυλινδρο δουλεμα του μοτερ (δειχνει δοντια)
με χαλαει:ο 21 μπροστα (οχι ιδιαιτερα αλλα ειμαι στριτας,τι να κανουμε.),μετα τα 200 δεν ανεβαζει αλλο (ειμαι στριτας τι να κανουμε),πρεπει να ελεγχω συχνα λαδια,νερα (ειμαι γιαπωνεζοφιλος τι να κανουμε),βγαζει κραδασμους πανω απο καποια χλμ (ειμαι φιλος του 4Ι τι να κανουμε),με αφησε ηδη μια τεταρτη (τυχαιο?δε νομιζω) και εφυγε η 200αρου για μπαταρια και ανορθωτη (γαμω τη μανα του για κατεμ),ακουγεται μεταλικος ηχος καθε φορα που βαζω μπροστα μεχρι να ανεβασει το λαδι και αγχωνομαι.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Με λίγα λόγια:
Συνήθισε τον 21,
μην πας κοντά στα 200
πρόσεχε όταν σκύβεις για τα λάδια/νερά,
ν' αποφευγεις τα χαω με τους κραδασμούς ή δες το σαν power plate
έχε μαζί σου πάντα καβάτζα καμιά διακοσαρού ή μην κυκλοφορείς Τρίτες και Τετάρτες,
όταν το βάζεις μπροστά να ακούς μουσική.
Αλλά μην κακολογείς το μηχανάκι επειδή εσύ είσαι ζώον!
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Άσε τις γκρίνιες και πες (δείξε δλδ φωτό κλπ) που σε πήγε/το πήγες (εκτός του μπαταριάδικου)
Φυσιολογικα αυτα που λες για καποιον που ηταν συνηθισμενος στα στρηταδικα.
Για να ευχαριστηθεις το μηχανακι,ριξε ενα βελακι προς το κεντρο του χαρτη της Ελλαδας,και πηγαινε μερικες μερες σε οποιο χωριο του χαρτη σε βγαλει πιο κοντα το βελακι(ΟΚ μην το ριξεις καταμεσις του Αιγαιου!)
Οταν αρχισεις να πηγαινεις μεχρι τα πιο απομακρυσμενα χωρια,θα καταλαβεις οτι αυτο το μηχανακι ειναι το ιδανικο για να γυρισεις-και να πας οπουδηποτε,απο οτι δρομο και να εχει-την Ελλαδα
Υπομονη,κανε κανα μαθημα χωματινης οδηγησης φετος το καλοκαιρι και του χρονου το καλοκαιρι,καλα να'μαστε,λεφτα να'χουμε,να΄χω παρει το 990 κι εγω και θα σε παω κατι διαδρομουλες μουρλια,και τοτε ΘΑ καταλαβεις.
Αμα θες περνα καμμια βολτα κι απο τον μπαρμπα Λυκο,εχει κι αυτος πολυ υλικο να σου δωσει για μελετη!(αμα ξεμπλεξει με αυτο το κομμα του Καζακη που εχει μπλεξει!...)
edit παρε για teaser ενα βιντεακι του συγχωρεμενου του Νωντα,απο μια βολτα που ειχαμε παει στο Βερμιο για να προετοιμαζεσαι!
http://www.youtube.com/watch?v=zNrH5eEGnqU![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).