αυτα ειναι!
το σαλονι εγινε ρεστορι και οποιος διαμαρτυρηθει δεχεται απειλες κατα της ζωης![]()
καλησπερα και απο μενα.ειναι εκπληκτικη η δουλεια που εχει γινει.μια ερωτηση.το κοστος για την ηλεκτροστατικηγια ολα αυτα που εκανες?
εισαι Αθηνα? εισαι ευχαριστημενος απο αυτον που σου εκανε ηλεκτροστατικη ? αν ναι μπορεις να μας πεις το ονομα του και που βρισκεται?
γεια χαρα Πάνο,ναι αθηνα μενω (μπραχαμι),στην ίδια περιοχή είναι ο τύπος με την ηλεκτροστατική και είναι τρελός με αυτο που κανει (κυρίως μηχανές).εχω μείνει πολύ ευχαρηστημενος από την δουλειά του (μου έχει κανει πιο παλιά ενα παπι και τωρα προσφατα το ποδήλατο (χαχαχ και αυτο restore).κοστος 200γιουρια και όνομα βενετης.
ναι ρε τι σε ρωταω αν εισαι Αθηνα αφου τα εχουμε πει!!!! εχω και εγω ενα σκελετο απλα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο απο θεμα αντοχης .Να το βαψεις με πιστολι η ηλεκτροστατικη?
παντως η ηλεκτροστατικη τα σπαει!!!!!
απο θεμα αντοχής ειναι ηλετροστατική,αλλα θελει με ψιλη αμμο για να στρωσει καλα το χρωμα,αλλιως θα κανει μπιμπικι.
τα ρουλεμαν δεν τα βγαλατε απο το ψαλιδι? εμενα κατι ζαντες που εβαψα σε γνωστο μου τα εβγαλε για χαλανε γενικα απο την θερμοκρασια του φουρνου. και γενικως τον εμποδιζει το γρασσο που λιωνει πανω στο φρεσκοβαμμενο χρωμα.. με προβληματιζει γιατι σαν να τα βλεπω πανω στο ψαλιδι..