αντε αντε με το καλο........να παρουν και αλλοι σειρά μετα![]()
αντε αντε με το καλο........να παρουν και αλλοι σειρά μετα![]()
Τη Τρίτη τα σπουδαία με φωτογραφικό υλικό και πρώτες εντυπώσεις. Ελπίζω να προλάβω να γράψω κάνα χιλιόμετρο γιατί έχουν σκάσει όλα μαζί αυτές τις μέρες και δε προλαβαίνω ούτε να χ@σω![]()
![]()
Καλες βολτες !!!!Πιστευω οτι τελικα εκανες την σωστη επιλογη!!!
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
ρε πως το κανανε ετσι το wolf?
καλοταξιδο να ειναι και παντα ορθιος!!
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....
Ευχαριστώ άπαντες. Προς το παρόν το χάρηκα με μια μικρή βόλτα κέντρο-Καισαριανή μέχρι το μάστορα για αλλαγή λαδιών. Το ΣουΚου έμεινε παρκαρισμένο γιατί δε πρόλαβε να βγει η ασφάλεια την Παρασκευή. Οπότε επισήμως θα αρχίσω να το χαίρομαι από Τρίτη που θα προγραμματίσω και την πρώτη βόλτα. Αναμείνατε και όσοι θέλετε για καμιά αναγνωριστική μάζωξη για βόλτα με χαλαρούς ρυθμούς.
Τα πρώτα μου χιλιόμετρα πάντως μέσα στη πόλη και σε ώρα αιχμής, μου άφησαν θετικές εντυπώσεις. Ευέλικτη, αρκετά ελαστικός κινητήρας για το πήξιμο στην κίνηση που συγχωρεί και λαθάκια στο συμπλέκτη λόγω απειρίας.
Στην επιστροφή έδωσα και λίγα γκάζια μιας και ήταν πια πολύ αργά και ο δρόμος άδειος και την βρήκα καλή χωρίς να με τρομάζει σε κανένα σημείο. Είχα ακούσει και από αρκετούς οτι χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά φιλική μηχανή για νέο οδηγό και είναι όντως έτσι.
Αύριο:
ασφαλιστήριο, τοποθέτηση συναγερμού, πλύσιμο και λογικά Τρίτη βόλτα.
και να πα να μαμηθούν και τα πλακάκια....θα τα φτιάξω από βδομάδα![]()
Ωραιος!! Καλοταξιδι ρε!!
![]()
προσέχουμε για να έχουμε!...
Απόψε το βράδυ το μπεμπέ θα ξεκουραστεί στο νέο του σπίτι. Μόλις γύρισα και την πάρκαρα απέξω και γελάνε και τα αυτιά μου!
ΓΑΜΩΤ την κοιτάω από το μπαλκόνι και θέλω να την πάρω να πάω βόλτα! ουφ.....άντε να κλείσω μάτι απόψε.....![]()