ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΠ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΣΠΙΝΘΙΡΑ ΤΟ ΜΠΟΥΖΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ......!@#$%^&*())(*&^%$#@![]()
Ανοιξε απο κατω την βιδιτσα του ποτηριου κατω απο το καρμπ φερνει βενζινη;
τσεκαρε και τις πλατινες...
πωλούνται καρμπιρατέρ για μηχανάκι η μηχανή 36 mm
sτο ποτηρι φερνει καυσιμο οσο για τις πλατινες τις ειχα αλλαξει πριν την ανακατασκευη ειναι καινουριες. μημπως οταν καθαριζα το μοτερ να ειναι βρομικη η επαφη της πλατινας????παιζει αυτο να ειναι??μου ηρθε φλασια τωρα![]()
μια χαρα το πας 1000 μπραβο
εδω ομως βαλε ενα στοπ .......
ξερω σπασιμο μεγαλο να εισαι φτου και απο την αρχη αλλα πιστεψεμαι αν δεν το φτιαξεις τρωρα θα το μετανιωσεις
οσον αφορα αυτα ενα μικρο τιπς![]()
μην τα αφησεις ετσι θα κοπανανε και αν δεν σε ενοχλει ο θορυβος ειναι αμαρτια να χτυπισεις-γδαρεις το χρωμα
παρε μια σαμπρελα απο μηχανακι - ποδηλατο κοψε ενα κομματι καθετα οσο το μηκος των εργαλειων και καντην θηκη για τα εργλεια
επισης κοβεις δυο λωριδες σαμπρελα 0.05 χιλ και τις χρεισιμοποιεις σαν λαστιχακια να κλισεις την θηκη σε 2 παπακια που ειχα και εχω ακομα ετσι τα εχω τα εργαλεια ουτε ακογοντε ουτε λερονοντε-λερονουν και δεν σκουριαζουν
επιλογες δικες σου και δικε σας
ΥΓ ελπιζω να μην κουρασα![]()
![]()
φιλε μου δεν το ξαναλυνω με τιποτα. ξερω οτι ετσι ειναι το ποιο σωστο αλλα ηδη το παω αργα λογω χρονουθα το φτιαξω επανω οπως ειναι και αν δεν γινει καλο θα βαλω ενα αυτοκολητο honda. ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ
οσο για την εργαλειοθηκη ηδη την εχω βγαλει μου αρεσε η ιδεα και ειναι πολυ σωστη![]()
το μοτερ πηρε μπροστα δεν μας ειπες..βαλε και κανενα βιντεο απο οταν θα παρει μπρος!
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!
ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.....
...εβαλα σε ενα λεπτο κατσαβιδι καθαρο πανι ανοιξα την πλατινα και την καθαρισα απαλα (μημπως ειχε ακαθαρσιες απο την πιεση αερα οταν καθαριζα απο τα λαδια το μοτερ)
αλλαξα ολα τα εξαρτηματα του καρμπ με τα ανταλακτικα που ειχα και τελος εβαλα καινουριο μπουζι........με την δευτερη μανιβελια ΑΝΑΣΤΑΣΗ...
δεν ξερω ποιο απο ολα επεξε ρολο για να αναστηθει αλλα για εμενα το αποτελεσμα μετραει.
τωρα το μονο προβλημα που εχω και θελω την βοηθεια σας ειναι οτι η ντιζα του γκαζιου δεν μου φτανει να μπει απο το σωληνακι και μετα στο σλαιτ(ειναι κοντο)...την δοκιμη την εκανα με το χερι με το παλιο συρματοσχυνο....:confuse
ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟ..η ουρα εμεινε....![]()
κανενα βιντεο τραβα να καμαρωσουμε το δουλεμα του!!!
Να φύγετε... να πάτε αλλού .... και
μεις είχαμε MZ251 αλλά δε βάζαμε
acrapovic και Ohlins !!!