Ότι να ναι καταλάβατε, αλλά δεν πειράζει, βολικό σας είναι, κάφτε, κόψτε και αύριο μεθαύριο πατήστε και κανά γείτονα στο λαιμό να του τσουρνέψετε το ξεροκόμματο που θα φυλλάει στο ντουλάπι. Κατά τα άλλα το μηχανάκι μας να είναι καλά, οι καφέδες και τα ποτά μας έξω, αυτά δεν τα θυσιάζουμε για κανένα πούστη και για καμία ανάγκη μας, πόσο μάλλον για κανένα βρωμοδάσος το οποίο μας ανήκει εξ ολοκλήρου και θα του γ@μ@με τα πρέκια όποτε θέλουμε και όποτε μας γουστάρει... θα το παίξουμε και λίγο Μάρθα Βούρτηση να κλαιγόμαστε που δεν έχουμε να ζεσταθούμε και μια χαρά θα είμαστε με τον εαυτό μας.
Το ότι η κατάσταση
ήταν δεδομένη, (αν δεν με απατά η μνήμη μου η κρίση προϋπάρχει του χειμώνα, δεν μας ήρθα ξαφνικά να μας πιάσει στα κρύα του λουτρού) και κανένα ζωντόβολο δεν σκέφτηκε πως θα την παλέψει το χειμώνα παρά μόνο όταν κρυώσε το κωλαράκι του δεν μας απασχολεί, έχουμε "λύσεις", βγάινουμε με το αλυσοπρίονο και κατεβάζουμε ότι μας καπνίσει. Στο σχεδιασμό και στο πλάνο του νεοέλληνα συμπεριλαμβάνονται τα τέλη κυκλοφορίας, οι ασφάλεις, οι βενζίνες, πως κανά ΣΚ να την παλέψει να πάει καμια εκδρομούλα, να πληρώσει ότι μ@λ@κι@ του επιβάλλουνε, οι καφέδες, τα ποτά, οι ταβέρνες, η σύνδεση στο Internet, οι συνδέσεις στα 2-3 κινητά, η συνδρομή στη Nova, αλλά για το πως θα ζεσταθεί το χειμώνα, στα @@δια του, αφού είναι "μάγκας" και εκτός από "μάγκας" είναι και ξεφτέρι καθότι τους γ@μησε τους παπάρες στο κράτος που θέλανε να του τα πάρουνε μέσω του πετρελαίου, πάει στο παρακείμενο δάσος και φορτώνει, του έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει, είναι και στην ανάγκη, κρυώνει γ@μω το στανιό μου! Και αν τους πεις κάτι για όλα τα υπόλοιπα θα σου πει "μα δεν θα ζήσω; να μην διασκεδάσω και εγώ λιγάκι;"
Για να μην μπερδεύεστε και τα κάνετε βολικά κουλουβάχατα στο μυαλό σας, δεν μιλάμε για τους άστεγους και τους πραγματικούς άπορους, αλλά για εμάς... για εσένα και για εμένα. Μακάρι η μαγκιά σας και ο τσαμπουκάς σας να έβγαινε και αλλού αλλά δεν το βλέπω... στα πεύκα και στα δέντρα γενικώς όλοι μάγκες είμαστε.
Καλή χρονιά και keep κόβινγκ, στον πο*τσο σας λέλουδα ρε σεις...