καλησπερα,ειμαι καινουργιος στην παρεα.Συγχαρητηρια και απο μενα για την δουλεια σου,εχω την ιδια με πολλες ωρες προσωπικης δουλειας.Μπραβο σου!!!
καλησπερα,ειμαι καινουργιος στην παρεα.Συγχαρητηρια και απο μενα για την δουλεια σου,εχω την ιδια με πολλες ωρες προσωπικης δουλειας.Μπραβο σου!!!
την ιδια? στειλε φωτο να δουμε φιλοςη δημιουργησε νεο θεμα με τη δουλλεια σου
αντε βρηκα κι αλλον με vx
Πριν λιγες μερες τελιωσα κατι εργασιες επανω στον VιΧουλα.Βαφη μαυρο ματ,ελατηρια μπροστινου WP και κατι αλλα.Φυσικα δεν στεκεται διπλα στο δικο σου αλλα εχει κι αυτο το δικο του χαρακτηρα.Για φωτο θα μαθω πως γινετε γιατι δεν τα εχω καλα με αυτους τους ηλεκτρονικους διαολους.Χαρηκα και ευχαριστω για την απαντηση.
http://www.vx800forum.com/
γραψου εδω εχει μονο νχ κ οοοοτι βοηθεια θες
μιας κ το θεμα με το vfr ναυαγησε
πιαστηκα ξανα με το vx φτανει με το μαυρο καρμπον παρειγγειλα ηδη ασπρο ματ βυνιλιο κ απο εβδομαδα αλλαζειιιιιιιιιιιιιιιιιι αντε να δουμε τι θα δουμε
οκ εκανα τη μια πλευρα ομορφο μου φανηκε εμενα ακουω γνωμες αλλα.....
δεν δικαιολογει ΤΙΠΟΤΑ το λευκο γμτ οοοτι ψιιιιλο κ να εχει απο κατω η βαφη φαινεται γμτ
οποτε παμε για ολικο τριψιμο κ ασταρι για να γινει τοπ δουλλεια
τεσπα
θα δειξει
εννοειται βεβαια οτι θα γινουν κ οι ζαντες ασπρες ματ κ στα ενωματα του ασημι καρμπον με το ασπρο μπλε ρελι οπως κ στις ζαντες
ωραιο φαινεται!! σου εχει μεινει καρμπον μεμβρανη? θελω να κανουμε δυοπλαστικα στο cbr μου..
ναι εχω
οποτε θες μου λες
τελικα θα αλλαξω κ το ασημι καρμπον με μαυρο κανει πολυ πιο ωραια αντιθεση
νομιζω............
κ τελιωμενο το μασκακι
ετοιμο κ το ρεζερβουαρ
κ μαζι με το μασκακι
αυτα ειναι...
ουτε μπογιες ουτε τριψιμο.
πολυ ωραιο
vag 70.ντου απο παντου...
στο τελος θα φανει οταν δεθει