ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Αντε να συμφωνήσουμε μια φορά...
Το αμάξι σπέρνει,κατεβάζει όλο το κοντέρ 300+,οπότε απο ένα σημείο και μετά το 600αρι βλέπει πίσω πινακίδα!
κανενα προβλημα...
ουτε ειπα οτι δεν αναγνωριζω τα διαμαντια που βγαινουν απο τα εργοστασια..
αλλα αφου μπηκαμε στο τρυπακι των συγκρισεων, καποιες αληθειες πρεπει να γραφονται...
επ'ουδενι δεν απαξιωνω τιποτα απ'ολα αυτα...
και ουτε ειπα ποτε οτι δεν θα τα επαιρνα αν μου τα χαριζαν π.χ.
απλα, ειπαμε...αν συγκρινουμε 1ον πρεπει να συγκρινουμε ομοια πραγματα (οσο γινεται) και 2ον να αναγνωριζουμε καποιες προσπαθειες απο ανθρωπους που ασχολουνται με το "αθλημα"...ασχετως αν δεν συμφωνουμε με την λογικη του τουμπανιασματος και τα ρεστα...
Ναι καλα ολα αυτα και ισχυουν, καποτε ηταν κλασικα αμαξια για βελτιωση τα σουπρα, R34, RX7 και ακομη ειναι τα εβο και τα σουμπαρου.
Οπως ηταν και ολα τα muscle car που στους μικρους 4λιτρους κινητηρες μπορουσες να χωρεσεις πληθορα αλογων, ποσο μαλλον σε κατι αλλα με 6 και 7 χιλιαδες κυβικα.
Αλλα ολα αυτα τον περασμενο αιωνα.
Εχεις δει καθολου στο εξωτερικο με τι αμαξια παιζουν πλεον; και οχι αναγκαστηκα ντραγκστερ αλλα πολιτικα.
Κατι πορσε με 1000+ αλογα, κατι λαμπο με 1500+ αλογα που αν μπουν πιστα θα πανε επισης καλα.
Πάντως προσωπικά δεν κατάλαβα ποτέ την ευχαρίστηση του ντραγκστερ αγώνα.. Παρτα μωρη αρρώστια έχω 9 ψηλό κτλ κτλ..
βάλτο σε μια ανάβαση, στρίψτο το μπουρδέλο να δούμε πόσα απίδια βανει ο σάκος.
Ένα σκασμό τεχνολογία και εξέλιξη από όλες τις εταιρίες για να μπαίνεις με "όσα" και να φορτώνεις και να ελαφραίνεις το τουτου για να τσιμπήσεις δέκατα στα 400 μέτρα...
Quod me nutrit... me destruit.....