Προβολή αποτελεσμάτων ψηφοφορίας: Δεν πήγα στην ετήσια του moto.gr εξαιτίας :

Ψηφοφόροι
100. Δεν μπορείτε να ψηφίσετε
  • Των Αdmins

6 6,00%
  • Των Μods

7 7,00%
  • Το forum έχει πάρει την κατηφόρα

12 12,00%
  • Οικογενειακών-Επαγγελματικών υποχρεώσεων

29 29,00%
  • Της Ανεργίας - Οικονομικο θέμα

27 27,00%
  • Της κακής οργάνωσης-ενημέρωσης

8 8,00%
  • Είχα καλύτερα πράγματα να κάνω

9 9,00%
  • Δεν ήξερα κανέναν

9 9,00%
  • Ήταν πολλά χιλιόμετρα

8 8,00%
  • Του γλάρου του AristidisZ

19 19,00%
  • Δεν έχω πλέον μηχανή

6 6,00%
  • Ολα τα παραπανω + αλλοι 1000 μεταφυσικοι λογοι

9 9,00%
Ψηφοφορία πολλαπλών επιλογών
Σελίδα 15 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 347

Θέμα: Τι θα γίνει με τις Ετήσιες Moto.GR, κουβεντούλα

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sernodas2 Προβολή μηνύματος
    είπαμε.......... μπλουζακια moto.gr οποίος πρόλαβε πρόλαβε ε?? ποσα δωσατε 10? ε τοσοι θα ηταν κ στην ετησια.

για να μαζεψεις κοσμο μαστοραααα.... πρεπει να κανεις κ κατι,οχι πολλα,μονο σεβασμο κ κατανοήσει θελει ο κοσμος, δεν μπορεις να καθεσε εκει ψιλα στον <<θρονο>> σου κ να καμαρώνεις σαν γύφτικο σκερπανι

Tα μπλουζακια ηταν 56 για την ακριβεια. Και παραλιγο να ηταν 57 αν εβρισκες τον χρονο να πληρωσεις αυτο που ειχες παραγγειλει, οπως εκαναν οι υπολοιποι.

Οτι να 'ναι πραγματικα...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Το μπαμπούρι Το avatar του/της Bradipous
    Παρακολουθω το θεμα αυτες τις μερες και δεν ειχα σκοπο να ποσταρω οντας αφενος νεο μελος και αφαιτερου απων απο οποιεσδηποτε συναντησεις/βολτες εχουν γινει, για αυτο αλλωστε ουτε ψηφισα στις σχετικες ψηφοφοριες ουτε ανακατευτηκα με ετησιες, πιτε κλπ εφοσον ηξερα εξ αρχης οτι δεν θα παρεβρεθω. Με την τροπη ομως που εχει παρει βρηκα αφορμη να πω και 'γω πως βλεπω τα πραγματα απο την δικη μου οπτικη.

Απο οσα εχουν αναφερθει στο παρον νημα ολοι λιγο - πολυ εχουν δικιο. Πραγματικα δεν διαβασα καποιον που να ειναι απολυτως λαθος στα γραφομενα του.

Σχετικα με την διοικηση του μαγαζιου ομως, απο τον λιγο χρονο που ειμαι μελος αλλα με καθημερινο παρον, εχω σχηματισει μια γνωμη για τους περισσοτερους, που ομως δεν ειναι επι του θεματος ουτε και αφορα κανεναν να την αναλυσω (οπως και για πολλα μελη το ιδιο)...

Εχω να πω λοιπον οτι οπως ειναι φυσικο υπαρχουν λογιων λογιων "φρουτα" εδω μεσα και οι υπευθυνοι του μαγαζιου ειναι και αυτοι κανονικοι ανθρωποι οπως και τα απλα μελη του φορουμ. Ο καθενας εχει τις αδυναμιες του, τον δικο του τροπο εκφρασης που πολυ ευκολα μπορει να παρεξηγηθει εφοσον ουτε τον ξερεις προσωπικα τον αλλο ουτε εχεις αμεση επαφη μαζι του κατα τον διαλογο. Ακομα πιο ευκολα παρεξηγησημο ειναι το χιουμορ του συνομιλιτη. Μπορει αυτο που για μενα ειναι αστειο, για τον αλλο να ειναι προσβολητικο. Μπορει να παρεξηγουμαι οταν σε μια ερωτηση μου δεν λαμβανω μια σοβαρη απαντηση αλλα απυθμενη καζουρα και τρολλαρισμα. Ο καθενας οπως το βλεπει.

Απο την μια ομως βλεπω να λενε μερικοι οτι καποιοι μονταντμινς ειναι αγενεις και προσβλητικοι και δεν παιρνουν στα σοβαρα τον κοσμο και απο την αλλη να λενε οτι λειπει αυτο το πειραγμα και ο χαβαλες που υπηρχαν καποτε. Εμενα αυτο μου φαινεται σα να φασκουν και αντιφασκουν.

Ισως θα επρεπε ορισμενες φορες να κρατουν περισσοτερο τις ισορροπιες οι υπευθυνοι, οπως και τα μελη φυσικα. Απο την αλλη ομως το φορουμ δεν ειναι μια ξερη εγκυκλοπαιδεια ή περιοδικο οπου μεσα υπαρχουν θεματα με συγκρισεις, τεχνικα χαρακτηριστικα και αλλες τετοιες θεωρητικες τυποποιημενες παπαριτσες που πολυ ευκολα βρισκει καποιος. Στο φορουμ θα βρεις και 5-6 γνωμες για το μοντελο (μηχανης, κρανους, εξοπλισμου μηχανης κ αναβατη κλπ) που θες να αγορασεις απο ανθρωπους που δεν εχουν καποιο προσωπικο συμφερον οταν αγοραζεις το προιον που σου προτεινουν.
    Θα βρεις επισης και 10 θεματα που δεν εχουν σχεση με την μηχανη αλλα εχουν να κανουν με την επικαιροτητα και τον κοσμο στον οποιο ζουμε, με τα χομπι που εχουν ορισμενοι κ.ο.κ.

Ετσι λοιπον πολυ ευκολα μπορει να δημιουργηθουν παρεξηγησεις και αντιπαραθεσεις μεταξυ των μελων. Αν παλι καποιους τους ξενιζει τοσο πολυ αυτο το πραγμα και το μονο που ζητουν απο το φορουμ ειναι καποιες πληροφοριες για επιδιορθωσεις, πατεντες και μερεμετια στο μοτοσακο τους μπορουν καλλιστα να μην ασχολουντε με αλλα θεματα εκτος αυτων που τους ενδιαφερουν.

Εγω παντως περισσοτερο θα σπαζομουν και θα θεωρουσα πως δεν με σεβεται το φορουμ (οι αντμιν και οι μοντ δλδ) αν ηταν γεματο απο διαφημισεις που καθε 5" θα πεταγοντουσαν και θα μου εσπαγαν τα @@...

Φυσικα ολα αυτα ειναι αποτελεσμα της αφραγκιας που επικρατει αφου και πιο μιζεροι και γκρινιαριδες γινομαστε και εφοσον οι βολτες μειωνονται τα νευρα να τεντωνονται.

Υ.γ. Σορρυ αν σας κουρασα, βασικα για τις διαφημισεις ηθελα να πω. Τα υπολοιπα ειναι προλογος και σαλτσες...

Παρακολουθώ το θέμα από την αρχή και θα ήθελα να πω και εγώ τη γνώμη μου… για την πορεία των εκδρομών, των συναντήσεων και του forum.
    Είμαι φανατικός αναγνώστης από παλιά, εγγεγραμμένος από το 2009 και δυστυχώς τα τελευταία χρόνια όχι και τόσο ενεργό μέλος όπως παλιά, για να αποφύγω κάποιους μ@λ@κες και κάποιους ενοχλητικούς τύπους…
    Δυστυχώς ή ευτυχώς το forum είναι μια μικρή κοινωνία, στην οποία δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια και ιδανικά για όλους. Συγχρόνως η ανωνυμία πίσω από μία οθόνη σε κάνει να γράφεις ότι παπαριά θέλεις, σε οποιονδήποτε θέλεις, χωρίς να τον γνωρίζεις , χωρίς να καταλαβαίνεις τις συνέπειες και μάλιστα με μέλη που έχουν πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας, γνώσεων και εμπειρίας .
    Δίνω συγχαρητήρια στην ομάδα διαχείρισης που έχουν το κουράγιο και την υπομονή αφιλοκερδώς, να σπαταλούν το πολύτιμο χρόνο τους προσπαθώντας να διατηρήσουν το moto.gr
    Τώρα κάποιοι είναι ευαίσθητοι και το παίρνουν σοβαρά και κάποιοι άλλοι κάνουν την πλάκα τους… έτσι είναι και στη πραγματική ζωή, στο οικογενειακό, φιλικό και εργασιακό περιβάλλον.
    Η διαφορά είναι ότι εδώ στο e-περιβάλλον κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν οι εξής επιλογές:
    1)Σε όποιον αρέσει… δέχεται το περιβάλλον όπως είναι και συνεχίζει να γράφει
    2)Σε όποιον αρέσει… συμμετέχει μαζί με την ομάδα διαχείρισης η οποία αποτελείτε από αξιόλογα άτομα, ώστε να απομακρύνουν τις μειονότητες με κάποιο τρόπο και να δέσει καλύτερα η ομάδα.
    3)Σε όποιον δεν αρέσει… μένει απλά σαν αναγνώστης για να μην χαλάει και τη ζαχαρένια του.
    4)Και τέλος… σε όποιον δεν αρέσει… το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία… πατάει το κόκκινο “Χ” πάνω δεξιά στην οθόνη και τέλος.

Είχα την τύχη να γνωρίσω πάρα μα πάρα πολλά άτομα από εδώ μέσα, τόσα που κάποιος θα ήθελε 10 χρόνια ετήσιες και εβδομαδιαίους καφέδες για να τους γνωρίσει… και όχι τίποτα άλλο, επειδή κρατάω πάντα σημειώσεις, μπορώ να σας γράψω και λίστα με ονόματα…
    Ε λοιπόν τα περισσότερα άτομα ήταν αξιόλογα, με κάποια από αυτά κρατάω φιλικές σχέσεις (βόλτες-καφεδάκια) και με κάποια άλλα, μακάρι να είχα το χρόνο να κάνω παρέα… Γνώρισα όμως και κάτι “διαμάντια” που μου έκαναν τη ζωή δύσκολη… έτσι είναι …

Όσο για τις βόλτες να απαντήσω στον Αντώνη που ξεκίνησε την συζήτηση και να του θυμίσω ότι όταν ξεκίνησε η παρέα “οικογενειάρχες και μηχανόβιοι” με πρωτεργάτη τον ίδιο, κάναμε βόλτες 20-25 μηχανές, μετά 10, μετά 5 και τώρα ούτε που γράφουμε...Την ίδια ακριβώς πορεία έχουν και οι ετήσιες, που το περίεργο…!!! και όπως είπε και ο Βύρωνας δεν θα ξαναγίνει του χρόνου…

Δυστυχώς στην Ελλάδα όλοι μας αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα που μας κάνουν να απέχουμε από αυτό που θέλουμε και να αναλώνουμε τη ζωή μας σε αυτό που πρέπει και σε αυτό που μας αναγκάζουνε να κάνουμε… γι’ αυτό η γκρίνια, η μιζέρια, τα νεύρα, και η κατιούσα πορεία σε ότι κάποτε ανθούσε…

Και κάτι τελευταίο… έχω την τύχη να συνεργάζομαι με ανθρώπους από σχεδόν όλο τον κόσμο, το συμπέρασμα που έχω βγάλει είναι ότι δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε κ@λ@χαρακτήρες...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Tα μπλουζακια ηταν 56 για την ακριβεια. Και παραλιγο να ηταν 57 αν εβρισκες τον χρονο να πληρωσεις αυτο που ειχες παραγγειλει, οπως εκαναν οι υπολοιποι.

Οτι να 'ναι πραγματικα...
    Να σου θυμήσω συζήτηση που είχαμε κάποτε...!!!
    Ξέρεις σαν διαχειριστής πόσα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν...
    Κανονικά θα έπρεπε να είσασταν πιο αυστηροί...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από binzis Προβολή μηνύματος
    Να σου θυμήσω συζήτηση που είχαμε κάποτε...!!!
    Ξέρεις σαν διαχειριστής πόσα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν...
    Κανονικά θα έπρεπε να είσασταν πιο αυστηροί...
    Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε, αλλά όταν διαβάζω τόσο χαιρέκακα μηνύματα σαν του sernodas2 μου γυρίζει λίγο το μάτι.
    Περίσσεψαν 2 μπλουζάκια που είχαν πληρωθεί από εμένα. Το Medium το κρατάω γιατί θα είναι συλλεκτικό κάποια μέρα
    το Large ήδη με ρώτησε κάποιο μέλος για να το αγοράσει, οπότε...no prob. Όλα τα υπόλοιπα παιδιά ήταν άψογοι στην συναλλαγή τους.

Και ναι, τα μπλουζάκια που πληρώθηκαν ήταν 56. Δηλαδή καμμιά 45αριά μέλη (κάποιοι πήραν 2 ή και 3) είχαν σκοπό να έρθουν αλλά προφανώς κάτι απρόοπτο τους έτυχε. Παίζει βέβαια να μας πήραν και χαμπάρι στο μεσοδιάστημα και την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια...

Κάποια στιγμή για την ενίσχυση του φόρουμ λέω να βγάλουμε μπλουζάκια με logo, " Πήλιο 2013 - Δεν πήγα!"
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εχετε μπερδεψει τη ζωη με το ιντερνετ.

καπου αυτα τα 2 ταυτιζονται και μπορει και να συνεργαζονται αλλα αν δεν δεις το σημειο που χωριζουν οι δρομοι τους καθεσαι και γραφεις κατεβατα για το τι φταιει που ο α και ο β δεν μιλανε στον γ και τον ε (τον δ δεν τον βαζω λογω φρονηματος και δικου μου και δικου του )

μαγκες το φορουμ μεγαλωσε πολυ. δεν μπορουμε να ειμαστε οπως ειμασταν πριν 5 χρονια. ενα παραδειγμα: εγω με τον χ μπορουμε να κανονισουμε να πιουμε εναν γκαιφε εκει. οταν μαζευτουμε 10 και ο ενας δεν εχει λ7, ο αλλος δεν εχει μηχανη, ο αλλος θελει να πιει καφε στη γειτονια του για να στηριξει την τοπικη αγορα, ο αλλος εκανε παιδι, ο αλλος πρεπει να δει τη γκομενα κλπ αντιλαμβανεστε οτι ο καφες γινεται μια πολυ δυσκολη υποθεση.

ε ετσι κι εδω μεσα παλια ειμασταν λιγοι και συνενοουμασταν. τωρα ειμαστε πολλοι και ειναι πολυ δυσκολοτερο να συνενοηθουμε ολοι με ολους. τα μοτορεμαλι για παραδειγμα αποφασισε οτι εδω μεσα δεν του αρεσει (δικαιωμα του!) και εφτιαξε την ομαδα του στο φβ και καλα εκανε. αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι το τι θελει απο εναν χωρο που ουσιαστικα δεν του κανει. προσεξτε δεν κρινω οτι δεν του κανει! προσπαθω να καταλαβω τι θελει και γιατι βλεπει ''κοντρες'' και αφου βλεπει κοντρες ποιος ο λογος να ασχολειται με αυτον που θεωρει οτι κοντραρεται.

γιατι φυγανε μελη και δεν γραφουνε....ξενερωσανε. μεγαλωσε το φορουμ και αποφασισανε να μεινουν στη παλια τους παρεα.
    κανανε παιδια και τρεχουν και δεν φτανουν.
    δεν εχουν δουλεια, λεφτα, μηχανακι και δεν θα ασχολουνται με φορουμ.
    τους την εσπασε ο χ,ψ,ω μοντ/αντμιν και μετα απο ενα καλο χεσιδι (ον παμπλικ,λαιβ η με πμ) την πουλεψανε.
    και?
    οι υπολοιποι?
    περιμενουνε απο την ''ηγετικη ομαδα'' της ''αδερφοτητας'' του μοτο να κανονισουνε εκδρομες, συναντησεις, βολτες, καφεδες και δεν σημαζευεται. απο μονοι τους? μπαααα. το γιατι ας το απαντησουνε οι ιδιοι στον εαυτο τους. σε καθε περιπτωση η κατηγορια στις συναντησεις-βολτες μεχρι την τελευταια φορα που ειδα ηταν ανοιχτη. τελευταια εναν σπυρακο βλεπω να οργανωνει βολτες, τον θωμα κατι μαλακιες με το παπι του και εμενα κανα καφε για τα τζιπι.

η διαφορα μας ειναι οτι ο σπυρακος στην βολτα και ψυχη να μην παει θα παει μονος του και θα περασει καλα, οθωμας θα καβαλησει το παπι του να παει με 20 χαω το τετραγωνο και θα μου ζαλισει τα @@ μια βδομαδα με την βραδυτητα που καταφερε να ολοκληρωσει την σιδεροκωλη βολταρα του κι εγω θα βριζω μονος μου τον μαλακα τον ντανι που ακομα τον βλεπω στο γκριντ και θα περασω ομορφα ως ο ''πινω καφε μονος μου''.
    οι υπολοιποι θα κλαιτε γιατι ''αφου ειπα να βαλω βολτα γιατι δεν ηρθε κανενας?'' και ''μα αφου ειπαμε οτι θα ειμαστε 5 μηχανακια τι νοημα εχει να παμε βολτα οι 2 μας? λες να εχει αγριο σκοπο ο αλλος?'' και αλλα πολλα εμπριμε.

τα μοτορεμαλια εχουνε το παρεακι τους και μπραβο τους και καλα να περνανε.
    ο χ,ψ,ω γουσταρει να παει βολτα.
    ο αλλος δεν γουσταρει. ε και? οποιος θελει παει και οποιος θελει δεν παει. οποιος θελει γραφει και οποιος θελει δεν γραφει. οποιανου του γουσταρει καθεται και οποιος θελει φευγει. δεν υποχρεωνει κανεις-κανεναν και δεν ειναι τπτ απο τα παραπανω μαντατορυ που λενε και στο χωριο μου.

αντε και καλη τυχη μαγκες. παω να βρω τα φιλαρακια μου. βρειτε τα δικα σας και θα δειτε οτι θα νιωθετε πολυ καλυτερα.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    [...]

Κάποια στιγμή για την ενίσχυση του φόρουμ λέω να βγάλουμε μπλουζάκια με logo, " Πήλιο 2013 - Δεν πήγα!"
    "Πήλιο 2013 - Δεν ήμουν κι εγώ εκεί"
    I'm a Supergirl, and Supergirls just ride.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    "Πήλιο 2013 - Δεν ήμουν κι εγώ εκεί"
    Υπάρχει trademark από το κότερο ρε Helen.
    SRX6 & Tuono Rulezzz

η ψυχη ενος μοτοσυκλετιστικου φορουμ θα ειναι παντα ο χαβαλες στις βολτες...και οταν δεν μπορεις να πας βολτες θα κανεις χαβαλε σε εναν καφε...και οταν ουτε αυτο γινετε ο χαβαλες πισω απο ενα πληκτρολογιο...βεβαια μεχρι πριν πολυ καιρο αυτη η σειρα ηταν μια αλληλουχια...

απο το 2010 και μετα βλεπω οτι γραφονται μονο ατομα που ειναι ιντερνετακιδες και γουσταρουν απλα να περνανε την ωρα τους η να τρολλαρουνε...δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα κρισης...απλα πιστευω οτι το Μοτο ειναι σε μηχανικη υποστηριξη και περιμενουμε ποτε θα πεσουν και οι τιτλοι τελους...

καληνυχτα σας...

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από blackbusa Προβολή μηνύματος
    η ψυχη ενος μοτοσυκλετιστικου φορουμ θα ειναι παντα ο χαβαλες στις βολτες...και οταν δεν μπορεις να πας βολτες θα κανεις χαβαλε σε εναν καφε...και οταν ουτε αυτο γινετε ο χαβαλες πισω απο ενα πληκτρολογιο...βεβαια μεχρι πριν πολυ καιρο αυτη η σειρα ηταν μια αλληλουχια...

απο το 2010 και μετα βλεπω οτι γραφονται μονο ατομα που ειναι ιντερνετακιδες και γουσταρουν απλα να περνανε την ωρα τους η να τρολλαρουνε...δεν ξερω αν ειναι μονο θεμα κρισης...απλα πιστευω οτι το Μοτο ειναι σε μηχανικη υποστηριξη και περιμενουμε ποτε θα πεσουν και οι τιτλοι τελους...

καληνυχτα σας...
    Εγώ ψηλέ είμαι πιο αισιόδοξος.
    Πιστεύω οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα ξανακανουμε βόλτες, θα ξαναπάρει ο κόσμος πίσω πινακίδες, θα ξαναπάρει μηχανάκι και θα ξαναπάρει μπρός και το φόρουμ.
    Δεν μπορεί καπου πρέπει να τελειώσει αυτή η κατηφόρα.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Πιστεύω οτι θα έρθουν καλύτερες μέρες και θα ξανακανουμε βόλτες, θα ξαναπάρει ο κόσμος πίσω πινακίδες, θα ξαναπάρει μηχανάκι και θα ξαναπάρει μπρός και το φόρουμ.
    Συμφωνώ 100% και για αυτό λέω ότι μπορούμε και καλύτερα.
    Travel, Grow, Share

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Αρη μου ελπιζω να εχεις δικιο...

Μέλος σώματος ... Το avatar του/της andgeo
    Φεύγεις μωρή βρωμιά ;
    Respect mah authoritah!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sernodas2
    σε μια <<κοινωνία>> με τοσους μαντράχαλους που ασχολουνται με βιδες φλατζες κ μπιστονια ειναι λογικο να υπαρχουν αντιπαραθσεις κ ακομα ποιο λογικο να αντιλαμβανετε ο καθενας τα πραγματα απ την δικη του οπτική γωνιά,ιδικα αν δεν ξερεις κ με ποιον εχεις να κανεις.
    οκ τα ειπαμε
    ισως λαθος
    ισως σωστα
    δεν εχει σημασια ιδιαίτερα

σημασια εχει πως η συνταγη για την φετινη ετησια μαλλον απέτυχε.λιγο ο καιρος,λιγο η αλλαγη του καμπινκ,λιγο αναβολη που πηρε,, κ να σου η γκρινια.

οποτε καλο ειναι να κοιταξουμε μπροστα κ να ευχηθουμε του χρονου η αιτησια να εχει μεγαλη συμετοχη απο ανθρωπους που εχουν μια κοινη αγαπη

ΤΟΥΣ 2 ΤΡΟΧΟΥΣ

(και του χρονου!! καλλίτερα)

Όποιος γυρίζει μυρίζει

κ όποιος κάθετε βρωμίζει

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andgeo Προβολή μηνύματος
    Φεύγεις μωρή βρωμιά ;
    αν αναφερεσε σε εμενα λουλουκα εχω φυγει προ πολλου...

Σελίδα 15 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα γινει με αυτες τις γυναίκες;
    από Dirty_Gas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2016, 23:50
  2. Απαντήσεις: 413
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2010, 15:07
  3. Ρε τι θα γινει με σας;;;
    από kalgeorge στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 122
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2004, 20:45