Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 246

Θέμα: αγορα τσοπερ

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από RORY FOR EVER Προβολή μηνύματος
    Σωστο...Γι' αυτα θα τσακωθουμε?? Σε διπλανο "δωματιο" πλακωνονται ο μοντερατορ με καμποσα μελη για την Κυριακη(ανοιγμα καταστηματων,κλπ).Ειδα φως και μπηκα, ειπα 2-3 γνωμες επεσε πετροπολεμος και ειπα να την κανω γιατι η επιστημονικη τους ορολογια κατι μου θυμισε...
    δεν υπαρχει λογος να τσακαθουμε με κανεναν...δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ.. ολοι την ιδια τρελα κουβαλαμε..αλλοι λιγο περισσοτερο και αλλοι λιγο λιγοτερο...
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

custom-cruiser
    Ε οχι και παντοφλα!!Απο σκουποξυλο και πανω..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Hell_Rider Προβολή μηνύματος
    παρε με το καλο την μηχανη που θελεις...αν ειναι τσοπερ τοτε θα το καταλαβεις και μονη σου...( για την μουσικη )
    κοντοζυγωνει αγαπητε μου

custom-cruiser
    δεν υπαρχει λογος να τσακαθουμε με κανεναν...δεν εχουμε να χωρισουμε τπτ.. ολοι την ιδια τρελα κουβαλαμε..αλλοι λιγο περισσοτερο και αλλοι λιγο λιγοτερο...
    Ακριβως ετσι...

Μέλος
    δεν πανε αλλα τι να κανουμε..ο καθενας εχει τα γουστα του !!!
    + 1

ε μα πες τα χρυσοστομε!

custom-cruiser
    αντε κι ενα βιντεακι αφιερωμενο και στους 2 σας...Και οποιος δεν αγαπαει τα καστομ-κρουιζερ θα μπει εκει μεσα να κελαηδησει
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1hPxGmTGarM

Οριστε.... μεχρι και ο Al....

http://www.youtube.com/watch?v=ijs-qNd7zK8
    I look'em in the eye

custom-cruiser
    Οριστε.... μεχρι και ο Al....

http://www.youtube.com/watch?v=ijs-qNd7zK8

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimzan Προβολή μηνύματος
    Ειναι απλο, η γυναικα θελει να παρει μια μηχανη εχοντας σα μετρο συγκρισης το σκουτερακι. Ε, μαλλον καλυτερη θα ναι η μηχανη. Αν οδηγησει ομως στριτακι μικρο τοτε θα ειναι σιγουρη οτι η αποφαση της ειναι συνειδητοποιημενη και δικαιολογημενη.

Κοινως δε μπορεις να εχεις σαφη αποψη για μια μηχανη αν δεν την οδηγησεις.

Εγω μια μερα , μετα το θεοβαρο bandit μου ανεβηκα σε ενα honda steed 400 (καπου το χω ξαναγραψει παλαιοτερα). ανεβαινω, καθομαι, ελαφρυ μου φανηκε εμενα (λογικο μετα το Bandit) με χαμηλο κεντρο βαρους, βαζω μπρος, ωραιος ηχος λεω, και ξεκιναω.

Κανω ενα τετραγωνο και σταματω εντρομος. Ζητημα να διενυσα 300-400 μετρα. Πριν τη στροφη παω να τσιμπησω λιγο το φρενο για να κοψω, ε δεν ηθελε να συνεργαστει οπως ειχα συνηθισει. Πολυ πατημα για μιση επιβραδυνση. Μετα παω να στριψω δεξια, καμια σχεση με αυτο που ξερω στριψιμο σε μηχανη. Σε διαδρομη εντος αθηνας φανταζομια θα χα κατεβασει πολλα καντηλια. Ισως καποιο αλλο τσοπεροειδες να ειναι καλυτερο απο τη δικη μυο εμπειρια, ομως η γεωμετρια τους και τα χαρακτηριστικα των φρενων τους δε μου δινουν αυτη την εντυπωση. Εννοειται οτι το cbf 125 που οδηγω μου φαινεται παιχνιδακι και πανευκολο σε σχεση με το τοτε steed. Δες και το cbf250 ή καποιο αλλο 250αρι. Παιζουν ολα στα 150-170 κιλα, και με υψος σελας περι τα 78εκατοστα. Δε νομιζω να εχεις θεμα με το υψος σου. Στο ειπα και στο 2ο ποστ, καλυτερα να κοιταξεις αλλη κατηγορια.

Θα κανεις και τα μαθηματα , θο δοκιμασεις κι αλλες μηχανες και ισως αλλαξεις αποψη
    πολυτιμα τα λογια σου.σ ευχαριστω.
    βρισκω σημαντικο το οτι μ ενημερωσατε για τα μειον που εχουν οι customs που μ αρεσουν,για το ποιες αλλες θα μου ταιριαζαν αναλογως των "κυβικων" μου,ενημερωθηκα και μουσικα χαχαχαχαα (ε τι ακομα να θελω) και πλεον ξερω τι να κοιταζω και τι να δοκιμασω.
    απο εκει και περα οπως το λες εχω αποφασισει να κανω.
    να ξεκινησω τα μαθηματα και τις δοκιμες μου σ αυτες που εχω ξεχωρισει.οποτε θα δειξει...το αποτελεσμα!
    το σιγουρο ειναι πως θα παρω αυτη που θα μ' αρεσει ΠΟΛΥ αλλα και που θα μπορω να την οδηγω χωρις φοβο...και μ ατελειωτο παθος!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zinia Προβολή μηνύματος
    το σιγουρο ειναι πως θα παρω αυτη που θα μ' αρεσει ΠΟΛΥ αλλα και που θα μπορω να την οδηγω χωρις φοβο...και μ ατελειωτο παθος!
    I look'em in the eye

custom-cruiser
    ...Δεν υπαρχει κατηγορια μοτο χωρις μειονεκτηματα...απλως εδω μεσα καποιοι υπερβαλλουν παραπανω απ' οσο πρεπει οταν μιλουν αρνητικα γι' αυτες τις μηχανες στο συνολο τους...Ντραγκσταρ, σαντοου, vl lc ιντρουντερ, βουλκαν, απιστευτες μηχανες,,,να μην αναφερω το συνολο των Hd..

Μέλος
    αντε κι ενα βιντεακι αφιερωμενο και στους 2 σας...Και οποιος δεν αγαπαει τα καστομ-κρουιζερ θα μπει εκει μεσα να κελαηδησει
    http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1hPxGmTGarM
    χαχαχαχαχαχαχαχαα ημαρτον βρε RORY!!!!

Μέλος
    ...Δεν υπαρχει κατηγορια μοτο χωρις μειονεκτηματα...απλως εδω μεσα καποιοι υπερβαλλουν παραπανω απ' οσο πρεπει οταν μιλουν αρνητικα γι' αυτες τις μηχανες στο συνολο τους...
    ενα δωματιο εχει 4 γωνιες.αν βαλεις 4 ατομα στο δωματιο αυτο (ενα σε καθε γωνια) να σου περιγραψουν το δωματιο,θα στο περιγραψουν και οι 4 διαφορετικα...ενω θα μιλουν για το ιδιο δωματιο (κι αληθεια θα λενε και οι 4)...

σκεψου το λιγο αυτο ....

Μέλος
    παντως ομολογω πως κι αυτο το εισεπραξα απο τα λεγομενα ολων των παιδιων εδω κι ευχαριστω για την βοηθεια.

custom-cruiser
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zinia Προβολή μηνύματος
    ενα δωματιο εχει 4 γωνιες.αν βαλεις 4 ατομα στο δωματιο αυτο (ενα σε καθε γωνια) να σου περιγραψουν το δωματιο,θα στο περιγραψουν και οι 4 διαφορετικα...ενω θα μιλουν για το ιδιο δωματιο (κι αληθεια θα λενε και οι 4)...

σκεψου το λιγο αυτο ....
    στις μηχανες δε βγαινουν ετσι τα συμπερασματα...εχω διανυσει πανω απο 130.000κμ με αυτες τις μηχανες(τα 120.000 με τις 3 δικες μου μοτο...)και ξερω πολυ καλα το θεμα...Απλως η αντιπαθεια καποιων φερνει την προκαταληψη και ετσι παει περιπατο η αντικειμενικοτητα...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕ ΜΙΛΟΥΝ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ...ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟΣ...
    Τελευταία τροποποίηση από RORY FOR EVER; 01/11/2013 στις 23:28.

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 11/04/2004, 01:45
  2. Αγορά πρώτης μηχανής
    από vayiokas στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2004, 01:18
  3. Αγορα μηχανής απο Αγγλία
    από niko13g στο forum Off topic