Σελίδα 15 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 256

Θέμα: γιορτινο μπλοκο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της skylaros
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Common-sense-is-rare-these-days.jpg 
Προβολές:	177 
Μέγεθος:	72,2 KB 
ID:	307139

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    η οποια ειναι;
    Μπορεί να υπάρχει μαρτυρία αστυνομικού να έχει δει αυτόν τον "αθώο" πολίτη να ξεφορτώνει νωρίτερα αυτά τα μπουκάλια από την τσάντα του....

Παλαιό μέλος
    Μαθαίνουμε στα παιδιά μας να μην αγαπάνε την αυτοδιοίκηση του κράτους μας. Αυτό εξυπηρετεί την εκάστοτε αντιπολίτευση όταν θέλει να δημιουργήσει "ταραχές" και αστάθεια στο κράτος. Είναι μία τακτική που χρησιμοποιείται πάρα πολλά χρόνια από πολιτικές δυνάμεις και τελευταία και από ξένες δυνάμεις για τη χειραγώγιση του κράτους μας. Δυστυχώς μερικοί πιστεύουν ότι κάνουν επανάσταση. Η επανάσταση είναι να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και τον εαυτό μας και μόνο αυτή...
    Έχω μεγαλώσει πλέον και δυστυχώς ξέρω την αλήθεια.-

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται με τον Α να είμαστε και να πίνουμε καφέ και να είναι γαμώ τα παιδιά και καλό παιδί και λογικό κτλ κτλ. αλλά να είναι αστυνομικός ή στρατιωτικός ή ταρίφας και απ' την άλλη να δηλώνουμε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι αστυνομικοί είναι γουρούνια, οι στρατιωτικοί βλάκες κτλ.

Η αστυνομία ο στρατός και όλα τα σώματα ασφαλείας είναι μικρογραφία της κοινωνίας που ζούμε. Δεν γίνεται η αστυνομία να είναι καλή όταν η κοινωνία είναι σκάρτη. Μα ποιοι υπηρετούν εκεί πέρα δεν καταλαβαίνω. Με αλεξίπτωτο έπεσαν και φόρεσαν την στολή?
    Και όπως στην κοινωνία υπάρχουν αξιόλογοι άνθρωποι έτσι υπάρχου και ένστολοι.

Καθημερινά συναναστρέφομαι με τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, τους αυριανούς πολιτικούς, τους αυριανούς επιχειρηματίες, τους αυριανούς στρατιωτικούς, τους αυριανούς αστυνομικούς. Και σας λέω ότι το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό. Τα ποσοστά των "απαίδευτων" υπερκαλύπτουν το σύνολο. Είναι αυτοί που αύριο χωρίς κριτική σκέψη θα τσουβαλιάσουν τα πάντα γιατί έτσι τα κατανοούν καλύτερα.
    Δεν ξέρω γιατί τα μπλέξαμε. Σχολιάσα με χιούμορ την άποψή σου ότι "ο οποιοσδήποτε" κρύβει σε λανθάνουσα κατάσταση έναν μπάτσο μέσα του, με το οποίο διαφωνώ. Το πως ξεδιαλέγουμε τους ανθρώπους σε καλούς κακούς αξιόλογους κτλ έχει να κάνει με τις δικές μας αξίες ατομικά. Το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς, έχει ιδιαιτερότητες που ειπώθηκαν παραπίσω.

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από menelaos46 Προβολή μηνύματος
    Μπορεί να υπάρχει μαρτυρία αστυνομικού να έχει δει αυτόν τον "αθώο" πολίτη να ξεφορτώνει νωρίτερα αυτά τα μπουκάλια από την τσάντα του....
    μπορεις να βρεις και αλλα παρομοια βιντεο στο tube παρομοια.+τους ασφαλιτες με τις κουκουλες και τα κρανη + + + + ....μην στεκεσαι στο συγκεκριμενο βιντεακι και μονο.ενα καλο που κανουν οι καμερες στα κινητα ειναι οτι καποιοι δυσπιστοι μπορουν πλεον να τα βλεπουν...
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από andreas 400 Προβολή μηνύματος
    αριστεροι με δεξιες τσεπες ελεγε ο συγχωρεμένος ο πατερας μου...

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΚΟΛΧΟΖ............

Έμπρός γιά τήν κατάργηση τής άτομικής ίδιοκτησίας....1917
    Είσαι σέ καλό δρόμο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Αυτό το, αριστεροί με δεξιές τσέπες δεν ξέρω κάπως μου ρχετε.

Για τους δεξιούς με αριστερές τσέπες δεν έχω ακούσει ακόμα....

(για σοσιαλισικές τσέπες όμως... κουβέντα έτσι...?)

υγ
    Τον όρο Ευρωγύφτοι το ΚΚΕ τον είχε protoπεί ή κάνω λάθος???
    ανανήψαντας

Μέλος Το avatar του/της andreas 400
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Αυτό το, αριστεροί με δεξιές τσέπες δεν ξέρω κάπως μου ρχετε.

Για τους δεξιούς με αριστερές τσέπες δεν έχω ακούσει ακόμα....

(για σοσιαλισικές τσέπες όμως... κουβέντα έτσι...?)

υγ
    Τον όρο Ευρωγύφτοι το ΚΚΕ τον είχε protoπεί ή κάνω λάθος???
    οταν δεν πολεμουν την πλουτοκρατια λενε και αστεια;;αριστερα στην ελλαδα;;μονο ο τσακ νορις τους ¨κανει καλα¨ αυτους,ανικητοι!!πρωτο κομμα να βγουν στις εκλογες θα ζητησουν επαναληπτικες λογω νοθειας!!τι λες!να κυβερνησουν και να αλλαξουν σταυροποδι και να κοψουν τις αμπελοφιλοσοφιες;;;!!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από akistrevor Προβολή μηνύματος
    μπορεις να βρεις και αλλα παρομοια βιντεο στο tube παρομοια.+τους ασφαλιτες με τις κουκουλες και τα κρανη + + + + ....μην στεκεσαι στο συγκεκριμενο βιντεακι και μονο.ενα καλο που κανουν οι καμερες στα κινητα ειναι οτι καποιοι δυσπιστοι μπορουν πλεον να τα βλεπουν...
    Μπορείς πράγματι να βρεις άπειρα βίντεο στο ίντερνετ. Ένα κακό που κάνουν οι κάμερες είναι να σε παραπλανήσουν..... Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι όμως πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εμείς για να γίνει καλύτερη η χώρα μας. Και αυτό είναι το ουσιαστικό της υπόθεσης που όλοι εδώ μέσα σχεδόν προσπερνάνε απλώς για να πουν ότι είναι αριστεροί η δεξιοί η ότι έχουν άποψη. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς ένα θέατρο το οποίο θεωρούν αλήθεια μόνο οι αφελείς.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sober Προβολή μηνύματος
    Δεν ξερω τι καταλαβε ή τι σκεφτηκε, το μονο που καταλαβα ειναι οτι επιτελους πρεπει να βαλω καθρεφτες...

μολις τους βαλεις αναρτησε και καμια φωτο εδω μεσα γιατι το θρεντακι το βλεπω να πηγαινει μεχρι το Πασχα...

εναλλακτικό μέλος Το avatar του/της akis_trevor
    Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι όμως πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εμείς για να γίνει καλύτερη η χώρα μας.
    οσο για αυτο,δεν φερνω καμια αντιρρηση,ισα ισα συμφωνω και το λεω κι εγω σε συζητησεις...ας κοιταξει μια φορα ο καθενας την καμπουρα του και ας κανει μια αυτοκριτικη γιατι,οκ οι αλλοι φταινε αλλα καπου εχουμε (ή δεν εχουμε) βαλει κι εμεις το χερακι μας....
    ....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....

Παλαιό μέλος
    ..... Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι όμως πως πρέπει να γίνουμε καλύτεροι εμείς για να γίνει καλύτερη η χώρα μας........
    Τζαμπα το κουραζουμε.Τα πραγματα ειναι τοσο απλα.
    Το ζητουμενο ειναι ενα.Θελουμε ,εμεις,να γινουμε καλυτεροι, η απλα να λεμε κουβεντες μονο για τους αλλους?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Joyrider Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω γιατί τα μπλέξαμε. Σχολιάσα με χιούμορ την άποψή σου ότι "ο οποιοσδήποτε" κρύβει σε λανθάνουσα κατάσταση έναν μπάτσο μέσα του, με το οποίο διαφωνώ. Το πως ξεδιαλέγουμε τους ανθρώπους σε καλούς κακούς αξιόλογους κτλ έχει να κάνει με τις δικές μας αξίες ατομικά. Το επάγγελμα του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς, έχει ιδιαιτερότητες που ειπώθηκαν παραπίσω.
    Να σε πω..!

Μεταξύ άλλων ανέφερα...

"Τον άνθρωπο δεν τον αλλάζει η στολή. Το μόνο που κάνει είναι να του βγάζει τον πραγματικό του χαρακτήρα."

"Δεν είναι η στολή που χαρακτηρίζει τον 27χρονο που μιλάει με τουπέ 50 καρδιναλίων. Αυτός ήταν και πριν βάλει την στολή. "

Αν το παιδί σου είναι γίνει "σωστός άνθρωπος" δεν θα γίνει ποτέ μπάτσος αλλά φορώντας την στολή θα γίνει αστυνομικός και θα ασκεί λειτούργημα. Η οξεία μπατσίτιδα έχει κοινωνικά πλαίσια.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι σκάρτοι τότε το ίδιο θα συμβεί και στο σώμα των ένστολων. Αυτά τα σώματα μια μικρογραφία της κοινωνίας. Φορώντας το πηλίκιο σε έναν πολίτη αυτής της χώρας, τον κάνεις αστυνομικό και αν είναι σκάρτος τον κάνεις μπάτσο. Αν όλοι οι αστυνομικοί είναι μπάτσοι όλοι οι πολίτες κρύβουν μέσα τους τον μπάτσο. Αν διαφωνείς (χαίρομαι που το κάνεις), σημαίνει ότι δεν θεωρείς όλους τους αστυνομικούς μπάτσους.
    Εκτός και αν πιστεύεις ότι, μόνο οι σκάρτοι πολίτες αυτής της χώρας δέχονται (ή επιλέγουν) να φορέσουν την στολή.

Όλα τα επαγγέλματα έχουν ιδιαιτερότητες. Αυτό του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς αλλά σε αυτή τη χώρα που τα έχουμε ισοπεδώσει όλα, το έχουμε κάνει και αυτό. Με 1 μήνα εκπαίδευση της πλάκας, βαφτίζουμε έναν νέο άνθρωπο, αστυνομικό, Δ, επίλεκτο σώμα παπόβιων κτλ. και τον βάζουμε να αντιμετωπίσει καταστάσεις στις οποίες δεν έχει εκπαιδευτεί. Ακόμα θυμάμαι το βιντεάκι με την επίδειξη όπου ο ένας οδηγούσε καμαρωτός και ο συνεπιβάτης του είχε πάρει θέση μονόπαντη και αλλά Τζον Γουέιν και πυροβολούσε τους κακούς. Και φαντάζομαι τον ταξίαρχο της αστυνομίας να χειροκροτά δίπλα απ' την κάμερα και πιο πίσω τον δκτη να κορδώνεται όλο καμάρι για τον ένα μήνα εκπαίδευσης που σπατάλησε ώστε να τους μάθει να κάνουν ακροβατικά.

Αλλά δεν μαθαίνεις να πολεμάς στην ειρήνη. Στην ειρήνη εκπαιδεύεσαι ώστε να μην πεθάνεις μέχρι να μάθεις να πολεμάς. Όσο καλά και αν δουλέψει η σχολή όταν το πεδίο δράσης των αστυνομικών μαζί με το "κεφάλι απ' το ψάρι" είναι μέσα στην διαφθορά και την σαπίλα εσύ περιμένεις να έχεις σωστό σώμα ΕΑ.

Πως θα έχουμε καλούς αστυνομικούς, καλούς ΔΥ, καλούς πολιτικούς όταν το σύστημα μπάζει από παντού?

Σωστά είπες πως ο τρόπος με τον οποίο ξεδιαλέγουμε τους ανθρώπους σε καλούς και κακούς έχει να κάνει με τις δικές μας αξίες. Βάλε τώρα στο μυαλό σου ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα πολιτών αυτής της χώρας και ξαναπές το. Βάλτους τώρα τους μισούς απέναντι στους υπολοίπους να δεις ότι θα φαγωθούν. Αυτό ακριβώς που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα. Θέμα αξιών είναι και παιδείας και νοοτροπίας και εκπαίδευσης, η οξία μπατσίτιδα.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος

Αυτό του αστυνομικού δεν είναι άλλο ένα της σειράς αλλά σε αυτή τη χώρα που τα έχουμε ισοπεδώσει όλα, το έχουμε κάνει και αυτό. Με 1 μήνα εκπαίδευση της πλάκας, βαφτίζουμε έναν νέο άνθρωπο, αστυνομικό, Δ, επίλεκτο σώμα παπόβιων κτλ. και τον βάζουμε να αντιμετωπίσει καταστάσεις στις οποίες δεν έχει εκπαιδευτεί. Ακόμα θυμάμαι το βιντεάκι με την επίδειξη όπου ο ένας οδηγούσε καμαρωτός και ο συνεπιβάτης του είχε πάρει θέση μονόπαντη και αλλά Τζον Γουέιν και πυροβολούσε τους κακούς. Και φαντάζομαι τον ταξίαρχο της αστυνομίας να χειροκροτά δίπλα απ' την κάμερα και πιο πίσω τον δκτη να κορδώνεται όλο καμάρι για τον ένα μήνα εκπαίδευσης που σπατάλησε ώστε να τους μάθει να κάνουν ακροβατικά.
    Σκεφτείται λοιπόν σοβαρά τι επιπέδου άνθρωποι διοικούν την αστυνομία για να βγάλουν αυτό το συγκεκριμένο βίντεο-μαλακία στην τηλεόραση... και να το θεωρούν και επιτυχία....

Ξέρει κανείς να πει πόσοι δουλεύουν στην αστυνομία σήμερα ? (και πόσοι ήταν πχ το 2004)

Παρόμοια θέματα

1. ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ!
    από JVR στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2006, 08:30
  2. Μπλόκο στο Χίλτον
    από γεροπιτσιρικος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/04/2006, 10:32
  3. Πρωτο μπλοκο με "μαιμου" πινακιδα
    από MIKE_16V στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 15