Μπράβο παιδάκια... Αύριο κρίκο να μας τα πείτε να το κάνουμε νοερα;
Γύρισα!!!! Πολύ όμορφη βόλτα, καλή παρέα, απίστευτος καιρός!!!!!! Άντε για την επόμενη!!!!
back to base! τελεια ηταν! στο λεβιδι αντεληφθην οτι η εξατμιση μου ειχε πυρωσει! μαλακια μου! δε το σκεφτομουν απο νωρις να δεσω δυο μπριζολες πανω της! παρα μονο εφαγα χθεσινο φαγητο σε ταπερ!
αυτο το πραγμα που πριν τα μεγαρα με προσπερασαν ολοι με πολλα (εκτος του ggs που εμεινε μαζι μου), δεν τους ξαναειδα πουθενα σε ολο το δρομο μεχρι ναυπλιο, και παρολα αυτα πηγαινοντας απο την προβλεπομενη διαδρομη, φτασαμε πρωτοι, ακομα δεν μπορω να το εξηγησω...
απο τριπολη πως βγαινεις για λεβιδι ρε παιδια??
τελικα ρε παιδες βγαλαμε ακρη πως παμε νεμεα-κορινθο χωρις διοδια? η ακομα το ψαχνουμε??
πολλα ρισπεκτ και ευχαριστω στους ggs, sotostzav, και makis206 που θυσιασαν την οδηγικη τους απολαυση για να με συνοδευσουν και να μη βγαλω ολη τη διαδρομη μονος!
ετοιμαζω τις (λιγες) φωτο που εχω και τις ανεβαζω σε λιγο!
Μπράβο ρε μάγκες είχε και απίστευτη μέρα σήμερα!!
Βάλτε και καμιά φωτογραφία να ζηλέψουμε λιγάκι παραπάνω![]()
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
Πίσω και γω, όλα καλά, σούπερ η βόλτα![]()
Ωραιότατους ρυθμούς είχες Μιχαλιό, δεν σκεφτήκαμε καν τέτοιο πράγμα! Κι οι άλλοι που σε κάποια σημεία πήγαιναν αεροπορία είδες, δεν χρειάστηκε να περιμένουν αρκετά
Γενικά τώρα, απίθανη βόλτα, γαμώ τις παρέες (πήξαμε στις γυναίκες ρε πούστη μου), όλα πήγαν κατ'ευχήν και ακόμα καλύτερα θα έλεγα! Χαρηκα για τα παιδιά που γνωρισαμε, για τους υπόλοιπους που ειδωθήκαμε ξανά και στο δρόμο... μακάρι να γίνονται συχνά τέτοια πράγματα και να μαζεύονται όλο και πιο πολλοί κόντρα στην εποχή!
Back to base κι εμείς λοιπόν, πάμε βουρ για πλάτσα πλούτσες στη μπανιέρα να τη βάλω να με τρίψει λίγο στην πλάτη...
Αύριο στα της Δευτέρας τα λέμε και πιο αναλυτικά, Σωτήρη μπας μετάνιωσες και θες κάνα Τρανσάλπ να δεις τη ζωή μετά τα τρακόσσα;
Σπυρούκλα έγραψες, μπύρες to all!![]()
Μετά την βόλτα και κατ'ευθείαν απο παιδική χαρά γύρισα και γω σπίτι.Πάντα τέτοια
[QUOTE=spyrakos35;2433195]πες και το άλλο που αρχίζει από π και τελειωνει σε α [/QUO T E]
Και ΧΩΡΙΣ παντόφλα παρακαλώ....