Σελίδα 15 από 36 ΠρώτοΠρώτο ... 5101112131415161718192025 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 530

Θέμα: Kawasaki Ninja H2 - Ninja ZX14R - ZZR1400 (2015) Super Charger 300hp - 28kg/m.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Ωραιο κ αυτο αλλα εννοω το τελευταιο cbr fireblade sp...
    Ακόμα καλυτερο αυτό, συμφωνώ.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    Ακόμα καλυτερο αυτό, συμφωνώ.
    μπα ,συμφώνησες εσύ σε κάτι; (hehehehe)

Όσο για τα υπόλοιπα...

Συμφωνώ στο ,δεν μπορούσαν να βάλουν έστω άλλη ζάντα;

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Τα πρώτα σκόλια από ότι είδα είναι ουάου το θέλω. Το νεο s1000rr πέρασε απαρατήρητο, οπότε ο στόχος αρχικά μάλλον επετεύχθη.

Ξαναλέμε γιατί βλέπω προδικάζετε. Αυτό που παρουσιάστηκε θα πωλείται μόνο για track days και ο κύριος στόχος είναι το ομολογκάρισμα για το SBK. Δεν είναι για δρόμο
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

Εμένα η σωλήνα , σε αυτό το πάχος και χωρίς να ενώνεται με εξτρά διαγώνια σωλήνα με το κάθετο κομμάτι που τελειώνει στο σημείο που κουμπώνει το ψαλίδι , ψυχολογικά δεν μου αρέσει .

Αλλά πιστεύω για να το έβγαλαν έτσι σίγουρα θα είναι τεσταρισμένο και θα κάνει τη δουλειά που πρέπει χωρις παρατράγουδα

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Τα πρώτα σκόλια από ότι είδα είναι ουάου το θέλω. Το νεο s1000rr πέρασε απαρατήρητο, οπότε ο στόχος αρχικά μάλλον επετεύχθη.

Ξαναλέμε γιατί βλέπω προδικάζετε. Αυτό που παρουσιάστηκε θα πωλείται μόνο για track days και ο κύριος στόχος είναι το ομολογκάρισμα για το SBK. Δεν είναι για δρόμο
    Επιτρέπεται η υπερτροφοδότηση στα SBK?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της peterTHErider
    οκ,μπορει να εχει τρελογκαζο το r,το απλο με 200 αλογα ουσιαστικα ειναι μαζι με s1000rr και panigale,αλλα ρε παιδια,πραγματικα περα απο τη ζαντα και το μονομπρατσο ειναι κακασχημο!δηλαδη δες αυτο και μετα δες το panigale,χαοτικη διαφορα...ο οπτιμους πραιμ σε δυο ροδες ειναι!καλα ας το οδηγησουν και να ακουσουμε εντυπωσεις και τα ξαναλεμε...
    αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Takata Dome Προβολή μηνύματος
    Επιτρέπεται η υπερτροφοδότηση στα SBK?
    Δεν θυμάμαι να διάβασα κάπου πως απαγορεύεται αν αποτελεί μέρος της μοτό που ομολογκάρεται

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εμενα προσωπικα δεν με χαλαει σαν οψη. Η ζαντα βεβαια ουτε εμενα μου πολυαρεσει αλλα ολο το υπολοιπο ειναι οκ. Και ειναι σιγουρα ψαρωτικο και "mean". Σιγουρα και απο κοντα ειδικα θα τραβαει πολυ το βλεμα.
    Ανεκαθεν παντως οι Ιαπωνες εξεφραζαν, πολυ συχνα, την επιθετικοτητα στη σχεδιαση με πολλες και οξειες γωνιες πραγμα που βλεπουμε και εδω.
    Εχουν τελειως διαφορετικη σχεδιαστικη νοοτροπια απο την ευρωπαϊκη που δινει ενα τονο γλυπτικης με πολλες καμπυλες στα μοντελα και μια αισθηση ρευστοτητας να το πω; Τεσπα καταλαβατε τι θελω να πω (ελπιζω).

Τωρα για επιδοσεις, στριψηματα κλπ θα δειξει η πορεια. Δεν μπορουμε να προκαταβαλουμε αλλα μπορουμε σιγουρα να εχουμε επιφυλαξεις ή και προσδοκιες.
    MADE IN JAPAN 日本製

kawasaκικο μελος Το avatar του/της KAWAMANRIDER
    εντελως υποκειμενικα θα προτιμουσα την εκδοχη της kawa σε ενα ss ή st μεχρι 400cc με μια νεα αποψη που να αντικαθιστα τα "διχρονα" ss του παρελθοντος , με πολυ λιγα κιλα και βαρβατη επιταχυνση , με ενα ομοιογενες-compact συνολο χωρις να εξεχει τιποτα απο πουθενα - ισως και να βγαλει κατι αργοτερα - ,

οι μεγαλυτεροι σε ηλικια μπορει να θεωρουμε οτι ειναι τραβηγμενο και ατσαλο το σχεδιο αλλα οι σχεδιαστες εκει μπορει να κυνηγανε τα γουστα των νεοτερων και χωρις υπερβολη το λεω ισως εχει παιξει και το χολιγουντ ενα ρολο στην μοδα που ακολουθουν οι νεοτερες ηλικιες σε οτι αφορα το σουλουπι των σπορ μηχανοκινητων , μπορει να μην ειναι και εντελως τυχαια η ομοιοτητα με μεγκατρον
    "Sensational Lightweight TT victory for Hillier !!! "
    http://www.youtube.com/watch?v=Wf4bXFOg8JQ
    "baby life's too short" ...........
    http://www.youtube.com/watch?v=jiKHtopGPBk

Παλαιό μέλος
    έκανα μια αστεία σκέψη ...

Το φαντάζεστε σε κανένα Isle of man ; εκεί στα πετάγματα ; πάει θα πετάξει ..αχχαχαχα

@@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εγω οπως ειπα θα προτιμουσα μια, ανουσια, εξτραβαγκαντζα (ή εξτρα-καβατζα) με 1400 cc με τουρμπο με αποδοση 300+ αλογα, με ροπη για να κινει τρενο και βαρος οσο ενα 600. Απλα να υπαρχει ως το μεσο που εκμηδενιζει οτιδηποτε κινειται με ροδες πανω στο εδαφος.

Τωρα αυτο που παρουσιασαν, καλο μεν, αλλα δεν μου φαινεται και τοσο ρηξικελευτο.
    Δηλαδη, οκ εχει τουρπινα, αλλα απο 'κει και περα τι;; Που ειναι το "built beyond belief" με το οποιο το προμοταρουν;;
    Δε βλεπω κατι το απιστευτο πανω του. Δεν εχω μαθει και τις λεπτομερειες του βεβαια αλλα δεν παιζει να πεφτω τοσο εξω.
    Ειναι ισως ενα βημα μπροστα αλλα οχι ενα αλμα.
    MADE IN JAPAN 日本製

Τι θα ήταν αυτό που θα είχε πάνω του και θα άξιζε τον τίτλο built beyond belief ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Δεν θυμάμαι να διάβασα κάπου πως απαγορεύεται αν αποτελεί μέρος της μοτό που ομολογκάρεται
    Κάτι μου λέει ότι θ'απαγορευτεί σύντομα...

Το βασικότερο πεδίο διαφήμισης για τέτοιες μοτό είναι οι αγώνες, γι αυτό και οι πράσινοι εμπλέκονται σοβαρά στο SBK. Τεχνογνωσία η ομάδα τους πλέον έχει μεγάλη και με ίδια όπλα ήδη ξεπέρασαν ακόμα και την aprilia.
    Τώρα με το χιπιτου η κατάσταση θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο για τους άλλους αφού η μοτό δείχνει να είναι εξ αρχής σχεδιασμένη γύρω από το κτήνος μοτέρ (προφανώς και σε αξιοπιστία αφού από του χρόνου θα έχουν στη διάθεσή τους μόνο 9 για να βγάλουν τη σεζόν αν θυμάμαι καλά).
    Ακόμα και το ψαλίδι που εδράζεται στο μοτέρ και όχι στη λαχανί νεροσωλήνα είπαν πως δεν θα έχει μόνο μία θέση έδρασης. Ίσως το ίδιο να ισχύει και για την κάστερ... Εγώ βλέπω, ή τουλάχιστον θέλω να βλέπω, ένα αγωνιστικό τύπου R7 προ 15ετίας το οποίο θα μπορέσει να βγάλει και πινακίδα.
    Ο εσμεράλντα δεν νομίζω να καταφέρει να έρθει μαζί τους σε κάποιου είδους συμφωνία ώστε να μην το ομολογκάρουν, οπότε... δύσκολα τα πράγματα για τους άλλους.

Μαστα, ανακαλύψαμε γιατί λείπει το μισό φέρινγκ. Γιατί λένε δεν είναι έτοιμη η μοτό και παρουσιάστηκε άρον άρον λόγω πίεσης από το τμήμα μάρκετινγκ
    Μερικά οπτικά στοιχεία πάντως, όπως το μέγεθος από τις δισκόπλακες και το μήκος του ψαλιδιού είναι εντυπωσιακά

Παρόμοια θέματα

1. ΚΛΟΠΗ KAWASAKI ZXR 1000 NINJA
    από sotostzav στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2013, 15:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας