Καθόλου λάδι, είναι από τα μηχανάκια (και για να μη νομίζεις ότι συνεχίζω, και εγώ όλα μηχανάκια τα λέω - ανεξαρτήτως κυβικών, όγκου κτλ) που με ενδιαφέρουν αρκετά.
Και επειδή και εγώ είμαι θύμα μάρκετινγκ όπως πολύ σωστά εχει αναλυθεί παραπάνω, θεωρώ την προέλευση αρκετά σημαντικό παράγοντα
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Ρε Απουστόλ έχεις αρχίσει να γίνεσαι σαν τα ταλιμπανάκια κάθε είδους, ότιμαλακίαναναι αρκεί να βγεις δήθεν σωστός.
Το ένα είναι μαζικής παραγωγής σχετικά αποτυχημένο εμπορικά μοντέλο - σχεδιαστικό πείραμα (απορώ πως δεν έβαλες το Vultus στο παράδειγμά σου) το οποίο όμως έδωσε νέα ταυτότητα στα "ψηλά δρόμου" της Χόντα, το άλλο είναι ένα μόνο για αγώνες πρωτότυπο. Το ένα το καβαλάς και είσαι χλιδή και άνεση και πόλη και επαρχιακό και όπου θέλεις, το άλλο αν δεν είσαι τζόκεϊ 155 ύψος και 45 κιλά υποφέρεις οπουδήποτε εκτός από την πίστα. Ναι είναι πιο όμορφο. Καμία σχέση όμως.
ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ. Το δικό μου σε κοκκινάκι λες ή κανένα HRC χρωματάκι αν βγάλουν;
Αποστολη, εσύ ψάχνεις άλλα πράγματα στα μηχανάκια τα οποία χάθηκαν εκεί κάπου στις αρχές του 2000…
Μην προσπαθείς να κρίνεις σύγχρονες μοτοσυκλέτες με αυτά τα μυαλά….![]()
Αποστόλη συμφωνώ μαζί σου αλλά απεναντίας με εσένα δε θέλω να γίνω γεροντοπαράξενος που βρίσκει «λογική» και «ομορφιά» μόνο στα παλιά αντικείμενα. πρόσεξε το αυτό δεν έχει να κάνει με τις μοτοσυκλέτες.
το πιο μεγαλοπρεπές παράδειγμα της άνω ασθένειας, γεροντοπαραξενίασης / γκρίνιας / αρνητισμού με τα μεγαλύτερα και αθεράπευτα πλέον χαρακτηριστικά (έχει περάσει στην αντίπερα όχθη) είναι ο Terens
πρόσεξε σου λέω
![]()