εάν υπάρχει ουσία σε τούτο το νήμα να μιλάμε για αγωνιστικά αμάξια βς μοτοσυκλετών...![]()
εάν υπάρχει ουσία σε τούτο το νήμα να μιλάμε για αγωνιστικά αμάξια βς μοτοσυκλετών...![]()
εν τω μεταξύ στις φετινές μονομαχίες Ρόσι-Μαρκεζ το αποτέλεσμα είναι 3-0 πανυγηρικό
1-0 Αργεντινή
2-0 Άσσεν
3-0 Σιλβερστόουν
Λογικό να είναι πλέον ο πιο μισητός οδηγός ο JLo αφού είναι και ο μόνος που μπορεί να πάρει το 10ο απο τον Doctor.
Δεν είναι μισητός κατ αρχήν....
Για μένα απλά είπε πολλά κι έκανε πολύ λιγότερα.
Πάει να πει?
Έναν 36αρη με ίδιο μηχανάκι έπρεπε να τον τρώει λάχανο.
Ακόμα κι αν το πάρει το πρωτάθλημα όλοι θα θυμούνται πως ο Ρόσσι πάλεψε και δεν τα κατάφερε
κι όχι πως αυτός κέρδισε.
Αυτό δεν είναι τυχαίο.
Είναι τι χτίζει κάποιος για τον εαυτό του. Τι εικόνα δείνει προς τα έξω.
Ακόμα αν ο Μάρκεζ δεν είχε τεχνικά προβλήματα φέτος θα μπορούσε ο Χόρχες να τον κάνει ζάφτι?
Όχι φυσικά.
Ούτε και ο Ρόσσι θα μου πεις....
Παραμένει όμως το γεγονός ότι ο ένας είναι στην έξωδο και ο άλλος στην κορφή.
Ο Μάρκεζ λοιπόν είναι ο χεράς της ιστορίας, ο Ρόσσι ο γερόλυκος που όταν σε βρει χαλαρό
σε τρυπάει και ο Χόρχε ο είχα πρόβλημα με το κράνος που μόνος μου διάλεξα....
υγ
το να είσαι 2 ΠΠ και να σε κλάνει ο Πετρούτσι στη βροχή φυσιολογικό δεν το λες.....
![]()
ανανήψαντας
..Είναι μισητός καταρχήν...
Όταν τους περνάει σουβλάκι τα σχόλια εδω μέσα είναι του τύπου.. "Βαρετός αγώνας" "ρομποτάκι" "δεν τον είδα όλον τον αγώνα στην μέση το έκλεισα" κτλ κτλ...
Επιπλέον ο πετρούτση θα μπορούσε να κλάσει και τον Βάλε όπως έκλασε και άλλους 23 οδηγούς αλλά το επίκεντρο είπαμε είναι ο JLo.![]()
Για τον πετρουτσι που λες παντως πιστευω οτι εαν μπορουσε να τον φτασει θα τον εφτανε
[μπορει ομως και να επεφτε προσπαθωντας]
αρα δεν μπορεσε να τον φτασει[ 4και κατι διαφορα ειχαν στον τερματισμο]
και θα επαιρνε/εχανε την πρωτη του νικη /βαθρο
κανεις δεν χαριζει νικη στα μοτο τζιπη στον αλλον
και ας κανουνε και προπωνησεις μαζι .
και ναι ειναι βαρετος ενας αγωνας χωρις αληλοπροσπερασματα και να μην υπαρχει ανταγωνισμος για το βαθρο
δεν λεει να ειναι ενας μπροστα κανα χιλιομετρο με σιγουρη την νικη ,
οποιος και να ειναι μπροστα το ιδιο βαρετος θα ειναι ο αγωνας οταν τρεχει μονος του!!!
Τελευταία τροποποίηση από GIOTIS750; 01/09/2015 στις 18:41.
O Λορένθο είναι σαν τον Στόνερ. Ένας γρήγορος και αλάνθαστος οδηγός.
Σκοπός του είναι να φεύγει μπροστά από τον πρώτο γύρο και να παίρνει τη νίκη.
Εγώ αυτόν τον αναγνωρίζω σαν "πρωταθλητή των χρονομετρημένων"
Τώρα όσο περί των "τους περνάει σουβλάκι".....................![]()
και να στο πω όσο πιο απλά μπορώ ο Χόρχε όταν κέρδισε την πρώτη χρονιά το Ρόσσι πλάσαρε τον εαυτό του
για 1η μούρη στο Καβούρι.
Τα αποτελέσματα όμως δεν τον δικαίωσαν.
Πάντα υπήρχε κάποιος πιο καλός απ αυτόν.
Αν τον κερδίσει φέτος ο Ρόσσι στα 36 του για μένα πρέπει να πάει στην Ντουκάτι για εφάπαξ.
Είναι ντροπή να σε πατάει ο παππούς.... (ή να σου βγάζει το λάδι για να τον περάσεις έστω...)
υγ
Αυτή τη στιγμή που μιλάμε ο Χόρχε δεν είναι καν νο1 στη Γιαμάχα...
μα για όνομα !!!
![]()
ανανήψαντας
Νομίζω ο Πετρουτσι άνοιγε γκάζι όχι για να φτάσει τον βάλε,αλλά για να μην τον φτάσει ο ντόβι.
Φίου φίου φι φι φίου