Nice!![]()
Μπράβο σας ωρέ.
Σένιο παρεάκι ,Ωραία βόλτα σε Όμορφα γνωστά μέρη.
Απο το Κουτρί του ΑηΓιάννη ,μέχρι το καταφύγιο του Πάρνωνα.
Θα ερχόμουν σίγουρα ,αν δεν είχαμε την χωμάτινη εκδήλωση το Σαββατο στο Σπαθοβούνι.(κι ο est μάλλον γι'αυτό την έχασε)
Αλλα ήταν τέτοιο το "κοπάνημα" στην μπίστα ,συσσωρεύτηκε κ η κούραση των προετοιμασιών ,και δεν την πάλευα...
...10:30 το πρωί της Κυριακής άνοιξα τα μάτια μου.
Στις επόμενες.![]()
Μάστορα άσε κάτω τη σέλα, θα τ'αλλάξω μόνος μου τα λάδια!
" the PouroDuro team "
ποιοτικοι ομολγω..!ευγε κυριοι!
ρε παιδια ο Μανος ηταν αυτος με το τριβαλιστο κοκκινο Ντουκι..?![]()
Μόλις τώρα είδα ότι ξανά-ανεβηκε το forum!!
Ήταν μία παρά πολύ ωραία βόλτα, απ' αυτές που δεν ξεχνάς. Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα και ενώ το σώμα βρίσκεται στην Αθήνα, το μυαλό είναι ξεχασμένο στο βουνό.
Ή παρέα μοναδική, το σκηνικό μαγευτικό, χάσαμε την αίσθηση του χρόνου και των χιλιομέτρων που γραψαμε. Απλά δεν θέλαμε να τελειώσει.
Ένα "ευχαριστώ" σε όλα τα παιδιά που ήρθαν, αλλά και σε αυτούς που θα ήθελαν να έρθουν, αλλά λόγω άλλων υποχρεώσεων, τελικά δεν μπόρεσαν
Ένα ξεχωριστό "ευχαριστώ" στην κεφατη παρέα του Λεωνιδίου, που μας ξενάγησε σε μέρη που μόνοι μας, δεν θα βλέπαμε
Από αύριο και οι δικες μου φωτό και λεζάντες![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
αν όχι η καλυτερη, ηταν σιγουρα μια από τις καλυτερες βολτες που εχω παει.. τι άλλο να πω? τα ειπαν όλα οι προηγούμενοι...
να σαι καλα ρε πανο με τις ιδεες για βολτες που κατεβάζεις!![]()
καλημερες.. ξεκινησα χθες να ανεβαζω φωτο και ξαναπεσε το φορουμ.. τεσπα συνεχιζω...
από το φουρνο στο κιβερι λοιπον, στον αϊ γιαννη για καφε και συναντηση με τα παιδια απ'το λεωνιδιο..
και επομενος προορισμος τα δυο καταφυγια..
ολη η διαδρομή αναμεσα στον αϊ γιαννη και τις καρυες, ηταν καπως ετσι..
![]()