Ταινιάρα όντως,μεγάλη cultila. Παρακαλώ να ανακαλέσει ο Καλαματιανός![]()
Ω ναι...
Και ο θείος Νώντας το υπάρχω...
ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές
Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
ψαναψόφα φούστη γλάρε
Κάνει και η αφεντιά μου ένα πέρασμα σε αυτήν...
Το εντουράκι που και καλά μου κλέβει ο Βαβούρας για να κυνηγήσει την νεκροφόρα είναι το πρώτο μου μηχανάκι...Στο Καβούρι εγινε το σκηνικό...Εντελώς τυχαία - βρέθηκα στο κατάλληλο τόπο την κατάλληλξη στιγμή που η αρχαία BMW που είχαν ετοιμάσει για το γύρισμα δεν πήρε μπρός κι έτσι ο Ζερβός μετέτρεψε επιτόπου το σενάριο και γυρίσαμε την σκηνή που μου το κλέβει... Και μου το ρίξανε και 2-3 φορές κάτω - ευτυχώς σε άμμο μέχρι να πετύχει το πλάνο...
Χα,χα,χα... Ήταν μια από αυτές με καλάθι για να μοιάζει κατοχική μιας και ο Βαβούρας υποδυόταν έναν Γερμανό των SS... Δεν έπαιρνε με τπτ μπρός... Εγώ έτυχε να βρίσκομαι εκεί και να χαζεύω το γύρισμα συνομιλώντας και με τον Τζιμάκο ενδιάμεσα... Κάποια στιγμή αφού είδαν κι αποείδαν ότι δεν πρόκειται να πάρει μπρος, μου ζήτησαν να βοηθήσω και αποφασίστηκε να γίνει αλλαγή στο σενάριο...Για να δικαιολογηθεί το πως ξαφνικά βρέθηκε πάνω σε εντουράκι ο Γερμανός φαντάρος (Βαβούρας) γυρίστηκε τσόντα η σκηνή που μου το κλέβει κι εγώ τον κυνηγάω τρέχοντας... Αυτό που δεν μου είχαν πεί εκ των προτέρων είναι ότι στο τέλος η "καταδίωξη" της νεκροφόρας (μέσα στην οποία τυλιγμένος με μαύρο πανί ήμουν επίσης...) τελειώνει επειδή ο Βαβούρας πέφτει με την μηχανή (την δική μου...). Έτσι γυρίσαμε 2-3 φορές την σκηνή που σκάει κάτω (ευτυχώς σε έναν αμμόλοφο - είχε αρκετούς στο έρημο τότε χειμωνιάτικο Καβούρι)... Άλλοι καιροί - άλλες φάσεις...Κάτι τέτοια μένουνε και φαίνονται πολύ σουρεάλ 30+ χρόνια μετά...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από THEOD; 30/11/2016 στις 11:17.
το ειδα και εγω . Η διασκευη του υπαρχω απο τον πούλη ....ολα τα λ7
Προς τις παλιές καραβάνες...υπάρχει τέτοια ταινία και δεν μου την σύστησε κανείς;;;;;;;;;;
Ok, δε νείναι ταινία αλλά συγκρότημα των Late 80s...
Συνθετικοί
https://www.youtube.com/watch?v=scyTYNTjQeo
Για αυτο έχουμε πει κάτι;
Νομίζω πάρα πολλά, αρκετές σελίδες πίσω![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).