Το τι γινόταν πρίν είκοσι χρόνια, μικρή σημασία έχει σήμερα. Πριν είκοσι χρόνια δεν φορούσε σχεδόν κανένας κράνος και μπουφάν κλπ.
+1
Προφανώς και ο αγώνας (και αγώνας γίνεται όταν συζητάμε για πρώτη θέση, για πρώτους χρόνους, για περισσότερους λιγότερους βαθμούς κλπ και οι συμμετέχοντες βιάζονται να κερδίσουν)
ΘΑ ήταν αγώνας αν δεν έπαιζαν στη βαθμολογία, βελάκια, τεστ γεωγραφίας και ότι άλλη μλκ σκεφτεί ο ΔΙαμαντής και οι άλλοι βλαμμένοι να βάλουν στη βαθμολογία.
ΘΑ ήταν αγώνας αν έλυγε στις 12 το βράδυ και δεν μπορούσες να πας την άλλη μέρα να βγάλεις τις φωτό.
Φυσικά υπάρχουν κάποιοι όπου με το ΥΠΕΡΕΓΩ τους κάνουν σαχλαμάρες !
βγαίνει με ότι και να πας, αν αντέχει το κορμί σου, το έγραψα πριν. Το ζήτημα είναι να βγει με ασφάλεια. Ένα όχημα που θα σε υποχρεώσει να είσαι 12-14-16 ώρες καβάλα για να βγάλεις την βόλτα, με φώτα κουκουρουκου, κατανομή βάρους ότι νάναι, λάστιχα κλάψτε, φρένα ανάρτηση επίσης... ναι οκ μπορεί να τερματίσει.
Κι ομως δεν βγαίνει τις πιο πολλές φορές γιατί τα υλικά στρεσάρονται και σπάνε, πιο πολύ τα λάστχα.
Το έγραψα και πριν αλλά δεν το διάβασε κανείς. Σε αντίστοιχη διοργάνωση 2000χλμ σε ένα σκ έχω πάει μία φορά. Με το fazer. Το μόνο που με κούρασε ψυχολογικά ήταν... Η επιστροφή Αθηνα μετά.
+2
Και τα λοιπά σε επόμενη μάζωξη ταβέρνας καφέ σε κάποια ερημιά. Μην γίνει το νήμα θρησκεία36 vs.
Να το κάνουμε αλλά εγώ δεν είμαι θρήσκος. Πάω γιατί περνάω καλά. Αν κάποτε κοπεί αυτό απλά θα βρω κάτι άλλο.
Κι εδώ είναι το κλου. Πας γιατί γουστάρεις. ΑΝ δε γουστάρεις δεν έχει νόημα. (και σεβαστό)
άσε που κάνω και δίαιτα
Με πολύ κόσμο δεν γνωριζομαστε κιόλας και θα μείνουν λάθος εντυπώσεις από τα γραφόμενα.
Τα χουν το φλόρουμ αυτά... αλλά έχει και πλάκα μερικές φορές....