Σελίδα 15 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 289

Θέμα: 19o 36ωρο - Οδοιπορικό Αντοχής 14 - 15 Μαιου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Πάνο με 250άρι θα το κάνεις μεν,αλλά όχι άνετα.Με τίποτα.Είναι πολλά τα χιλιόμετρα.
    Να κλεψω λοιπον και εγω την υπογραφη του Αμυρου "Σημασία δεν έχει πως θα πας. Φτάνει να πας."
    Να σας θυμισω παραλληλα οτι καποιοι απο εμας πριν 30+ χρονια καναμε τον γυρο του κοσμου,λεμε τωρα,με παρταλια διακοσαρια και δεν μας καιγοτανε καρφι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GhostDog Προβολή μηνύματος
    ......

Επίσης να σημειώσω once again ότι -όπως πολάκις αναφέρετε και απ' τη λέσχη- το 36ώρο ΔΕΝ είναι αγώνας.
    Η Λεσχη μπορει να το λεει οπως θελει αλλα θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω φιλε μου.Οπου υπαρχει αρχη,τελος και αλλοι που κανουνε παραλληλα με εμας το ιδιο πραγμα,ειναι αγωνας.
    Απο εκει και περα ομως αυτου του ειδους οι αγωνες ειναι κατι διαφορετικο.Ανταγωνιστης σου ειναι ο ιδιος σου ο εαυτος.Νικητης,για μενα τουλαχιστον,ειναι απλα και μονο αυτος που συμμετεχει πραγματικα.Ανθρωποι δε,που παιρνουνε μια παπια και μπαινουν στα βαθια,ειναι δυο φορες νικητες.
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 20/05/2016 στις 02:23.

Αγάπες, επειδή ή υπογραφή είναι εκτός κειμένου, αναφερόταν σε άλλο πράγμα. Απλά ταιριάζει σε πολλά. Στο να πεις έχω όρεξη χρόνο και χρήμα για 36ωρο και δεν πάω γιατί δεν έχω gs που λέγαμε πριν, εκεί κολλάει.

Το τι γινόταν πρίν είκοσι χρόνια, μικρή σημασία έχει σήμερα. Πριν είκοσι χρόνια δεν φορούσε σχεδόν κανένας κράνος και μπουφάν κλπ. Δεν σας βλέπω να εφαρμοζετε την ρομαντική βερσιόν σε αυτά, γιατί; Προφανώς και ο αγώνας (και αγώνας γίνεται όταν συζητάμε για πρώτη θέση, για πρώτους χρόνους, για περισσότερους λιγότερους βαθμούς κλπ και οι συμμετέχοντες βιάζονται να κερδίσουν) βγαίνει με ότι και να πας, αν αντέχει το κορμί σου, το έγραψα πριν. Το ζήτημα είναι να βγει με ασφάλεια. Ένα όχημα που θα σε υποχρεώσει να είσαι 12-14-16 ώρες καβάλα για να βγάλεις την βόλτα, με φώτα κουκουρουκου, κατανομή βάρους ότι νάναι, λάστιχα κλάψτε, φρένα ανάρτηση επίσης... ναι οκ μπορεί να τερματίσει. Και είναι ρομαντικό, έχει πλάκα, έχει υπέρβαση, ηρωισμό, ωραίο στόρι. Το έγραψα και πριν αλλά δεν το διάβασε κανείς. Σε αντίστοιχη διοργάνωση 2000χλμ σε ένα σκ έχω πάει μία φορά. Με το fazer. Το μόνο που με κούρασε ψυχολογικά ήταν... Η επιστροφή Αθηνα μετά.

Και τα λοιπά σε επόμενη μάζωξη ταβέρνας καφέ σε κάποια ερημιά. Μην γίνει το νήμα θρησκεία36 vs. Με πολύ κόσμο δεν γνωριζομαστε κιόλας και θα μείνουν λάθος εντυπώσεις από τα γραφόμενα.

Γιατι δεν ξαναπηγες σε αναλογη εκδηλωση αφου σου αρεσε τοσο;
    πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Το τι γινόταν πρίν είκοσι χρόνια, μικρή σημασία έχει σήμερα. Πριν είκοσι χρόνια δεν φορούσε σχεδόν κανένας κράνος και μπουφάν κλπ.
    +1
    Προφανώς και ο αγώνας (και αγώνας γίνεται όταν συζητάμε για πρώτη θέση, για πρώτους χρόνους, για περισσότερους λιγότερους βαθμούς κλπ και οι συμμετέχοντες βιάζονται να κερδίσουν)
    ΘΑ ήταν αγώνας αν δεν έπαιζαν στη βαθμολογία, βελάκια, τεστ γεωγραφίας και ότι άλλη μλκ σκεφτεί ο ΔΙαμαντής και οι άλλοι βλαμμένοι να βάλουν στη βαθμολογία.
    ΘΑ ήταν αγώνας αν έλυγε στις 12 το βράδυ και δεν μπορούσες να πας την άλλη μέρα να βγάλεις τις φωτό.
    Φυσικά υπάρχουν κάποιοι όπου με το ΥΠΕΡΕΓΩ τους κάνουν σαχλαμάρες !

βγαίνει με ότι και να πας, αν αντέχει το κορμί σου, το έγραψα πριν. Το ζήτημα είναι να βγει με ασφάλεια. Ένα όχημα που θα σε υποχρεώσει να είσαι 12-14-16 ώρες καβάλα για να βγάλεις την βόλτα, με φώτα κουκουρουκου, κατανομή βάρους ότι νάναι, λάστιχα κλάψτε, φρένα ανάρτηση επίσης... ναι οκ μπορεί να τερματίσει.
    Κι ομως δεν βγαίνει τις πιο πολλές φορές γιατί τα υλικά στρεσάρονται και σπάνε, πιο πολύ τα λάστχα.

Το έγραψα και πριν αλλά δεν το διάβασε κανείς. Σε αντίστοιχη διοργάνωση 2000χλμ σε ένα σκ έχω πάει μία φορά. Με το fazer. Το μόνο που με κούρασε ψυχολογικά ήταν... Η επιστροφή Αθηνα μετά.
    +2

Και τα λοιπά σε επόμενη μάζωξη ταβέρνας καφέ σε κάποια ερημιά. Μην γίνει το νήμα θρησκεία36 vs.
    Να το κάνουμε αλλά εγώ δεν είμαι θρήσκος. Πάω γιατί περνάω καλά. Αν κάποτε κοπεί αυτό απλά θα βρω κάτι άλλο.
    Κι εδώ είναι το κλου. Πας γιατί γουστάρεις. ΑΝ δε γουστάρεις δεν έχει νόημα. (και σεβαστό)

άσε που κάνω και δίαιτα
    Με πολύ κόσμο δεν γνωριζομαστε κιόλας και θα μείνουν λάθος εντυπώσεις από τα γραφόμενα.
    Τα χουν το φλόρουμ αυτά... αλλά έχει και πλάκα μερικές φορές....

υγ
    για το φετινό 36ωρο ένα ΧΤ 660 θα ήταν μια χαρά. Μπορώ να πω και πάνω και πάνω από μια χαρά....
    (δυο χαρές)
    ανανήψαντας

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    εγω ξέρω πάντως οτι κάθε χρόνο με κάποιο τροπο όλος ο κόσμος ασχολείται είτε φωναχτά είτε με τον εαυτό του με αυτόν τον θεσμό. Εμένα ήταν το 7ο και παραδέχομαι οτι άμα το βάλεις κάτω με λογικά επιχειρήματα δεν έχει και πολυ νόημα.

- δεδομένου των μοτοσυκλετών που έχουμε πια, δεν είναι κάτι το ακατόρθωτο ή κάτι το πολυ δύσκολο.
    - οι περισσότεροι απο εμάς κάνουμε ή κάναμε σε κάποιο βαθμό κάτι αντίστοιχο με του φίλους μας
    - δεδομένου του πεπερασμένου της έκτασης της χώρας μας δεν είναι οτι ανακαλύπτουμε κάτι καινούργιο απο άποψη προορισμού
    - είναι οικονομικά ακριβό δεδομένου της οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε (κύριως λόγω βενζίνες)
    - δε σου δίνει τη χαρά να έρθεις σε πολύ επαφή με τον ντόπιο πληθυσμό και με τις ιδιαίτερες ομορφιές μιας περιοχής που δε μπορείς να αντιληφθείς αν δε σταματήσεις για ώρες
    - δεν έχει πια κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό απο αυτό που προσφέρουν διάφορες μοτοσυκλετιστικές - οργανώσεις ανά την Ελλάδα (π.χ. στους Καλαρρύτες που περάσαμε συναντήσαμε το gs forum club που είχε μεγάλη ομαδική, ενώ ο θεσμός του 1821 με το μοτο-λεωνίδιο πριν απο ένα μήνα μάζεψε 200 συμμετοχές φέτος)

παρ' όλα αυτά αυτός ο θεσμός έχει κάτι ιδιαίτερο που στο τέλος οι περισσότεροι ερωτοτροπούν μόνο και μόνο με τη σκέψη της συμμετοχής.

παλιότερα είχα πει οτι έχει να κάνει με το οτι είναι είναι μια μινι γιορτη της μοτοσυκλέτας. είναι σίγουρο αυτό αλλά αμα το ψάξεις ακόμα πιο βαθιά (τόσες ώρες πάνω στη μηχανή στο 36ωρο τα σκέφτεσαι αυτά) νομίζω οτι τα μυστικά του είναι:
    - συμμετέχουν πολλοί,
    - δεν είναι εύκολο
    - έχει μια πολυ καλή οργάνωση απο πίσω που σου δίνει την αίσθηση οτι συμμετέχεις σε κάτι επίσημο
    - κουμπώνει στο γενικότερο κλίμα της εποχής μας που θέλει "σφηνάκια" απο εμπειρίες:

. λίγο στρίψιμο
    . λίγο κίνδυνος
    . λίγο ομορφιά (ντάξει φέτος η διαδρομή του Σαββάτου ήταν κάτι παραπάνω απο "λίγο")
    . λίγο παρέα
    . λίγο μοτοσυκλέτα
    . λίγο περιπέτεια
    . λίγο πλοήγηση
    . λίγο μοτοανταγωνισμός (κυρίως με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους)
    . είναι στατιστικά σίγουρο οτι κάποιοι δίπλα σου κατα τη διάρκεια του event περνάνε δυσκολότερα απο εσένα οπότε σου δίνει τη ψευδαίσθηση οτι καταφέρνεις πολλά
    . λίγο οργάνωση και προγραμματισμός
    . λίγο πραγματική χρήση όλου του μοτο-εξοπλισμού που έχουμε αγοράσει ως γνήσιοι καταναλωτές του κλάδου (μπότες, γάντια, κράνη, νεες βελόνες στα καρμπυρατέρ, νέα φίλτρα, νέοι χάρτες, νέα λάστιχα, κάμερες, εξατμίσεις, ή ιδια η μοτο κτλ)

σφηνάκια

όποιος υποστηρίξει οτι δεν είναι του χαρακτήρα του τα σφηνάκια τότε να κοιταχτεί στο καθρέπτη λίγο την ώρα που ποστάρει ανελέητα σε αυτό ή άλλα φόρουμ.
    Ακόμα και αυτοί που μπαίνουν να βρίσουν τα "θύματα" της νέας εποχής το μόνο που ψάχνουν και αυτοί είναι σφηνάκια για να μπουστάρουν το εγώ τους έναντι των "υπολοίπων".

αυτοί που πραγματικά δε τους αρέσουν τα σφηνάκια είναι ήδη μακριά απο εμάς και δεν είναι εδώ να μας απαντήσουν. δεν τους ενδιαφέρει καν να είναι μέλη σε φόρουμ ή μέλη σε τέτοια event

εγώ δηλώνω καψούρης με το 36ωρο πάντως με όλα τα αρνητικά του.

στην ακόλουθη φωτο (τερματισμός στα Μέγαρα) με έπιασε ο φακός όπως πραγματικά είμαι κατα τη διάρκεια του event και πολυ ωραία έθεσε ο φίλος και συνοδοιπόρος Άρης (Golden Arian). Σεληνιασμένος

:rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	13248532_10208431420198635_6428418296740623694_o.jpg 
Προβολές:	176 
Μέγεθος:	98,3 KB 
ID:	359238

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Γιατι δεν ξαναπηγες σε αναλογη εκδηλωση αφου σου αρεσε τοσο;
    Το έχεις ρωτήσει εσύ; Κάποιος άλλος; Δεν θυμάμαι, πάντως σε κάποιο νήμα είχε παίξει η ερώτηση. Να δώσεις πχ 250 ευρώ για ΕΝΑ σαββατοκύριακο ή να πας 4 εκδρομές με τα ίδια λεφτά; Πάντα προτιμώ το δεύτερο. Μέχρι να περισσεύουν και για το ένα και για το άλλο, θα προτιμώ το δεύτερο. Και μόνο για αυτόν τον λόγο. Αλλιώς θα κάνω και το μεν και το δε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    Ακόμα και αυτοί που μπαίνουν να βρίσουν τα "θύματα" της νέας εποχής το μόνο που ψάχνουν και αυτοί είναι σφηνάκια για να μπουστάρουν το εγώ τους έναντι των "υπολοίπων".
    Δηλαδή όποιος πάει "σφηνάκι" ημερήσια το κάνει για το εγώ του έναντι των υπολοίπων, όχι για να περάσει καλά; Σπάιρο, μάλλον κάτι άλλο ήθελες να πεις...

Καπως ετσι και για μενα.

Προτιμω να φαω τα λ7 σε δικο μου 3ημερο (οπως πχ περυσι στην πινδο) παρα σε τετοιου τυπου εκδηλωση.

Ωστοσο, σεβομαι οτι καποιος αλλος γουσταρει αλλιως.... Περι ορεξεως.....
    πουτσ@@@@@@@@@

παιδες , ανουσια κουβέντα έχει ανοίξει…
    καλά κάνουν όσοι πάνε 36ωρο…μάλιστα , κάποιοι πάνε και πολλά χρόνια , άρα γουστάρουν πολυ….να είναι καλα και του χρονου..
    όσοι δεν γουστάρουν , δεν πάνε ….

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Το δέσιμο που αποκτάς με τη μοτοσυκλέτα σου το διήμερο του 36ώρου δεν το αποκομίζεις με καμμία εκδρομή,όση διάρκεια και να έχει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karellen Προβολή μηνύματος
    Το δέσιμο που αποκτάς με τη μοτοσυκλέτα σου το διήμερο του 36ώρου δεν το αποκομίζεις με καμμία εκδρομή,όση διάρκεια και να έχει.
    Δηλαδη στο 36ωρο δενεσαι με τη μοτο σου,ενω σε ενα ταξιδι 20 ημερων οχι;
    Μπορει ετσι να το εζησες εσυ,αλλα δεν εχει και πολυ λογικη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Γιώργη, για εκδρομή μιλάει ο άνθρωπος. Όχι ταξίδι.

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    Πάντως πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο, να γίνεται
    κουβέντα γιατί να κάνεις 36ωρο ή όχι..
    Καλά κάνουν αυτοί που το κάνουν και εξίσου καλά
    κάνουν αυτοί που δεν το κάνουν!
    Η κάθε μεριά έχει τους λόγους της!

Και πιστεύω ότι οι 36ωριτες είμαστε σαφείς,
    ότι δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ανωτερους,
    ούτε σαν οδηγούς, ούτε σαν τιμονια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο!!

:μπύρες: για όλους!!!
    (το κινητο δεν έχει εμοτικον :-P)
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nic mor Προβολή μηνύματος
    Συμφωνω 1000%,απλα κουβεντα πρεπει να γινεται γιατι ειμαστε σε φορουμ
    Δενκακο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Πάντως πραγματικά δεν βρίσκω το λόγο, να γίνεται...
    Γιατί κατά βάθος η ψυχή τους λέει ότι θέλουν να έρθουν αλλά το μυαλό τους λέει τ άλλα.
    (και αν δεν ήταν ΄'ετσι θα τα έ... στα @@ τους και ούτε θα το άνοιγαν το ποστ)

ΟΛΟΙ αυτοί που γράφουν εδώ και τους ξέρω θα πέρναγαν υπέροχα ΑΝ έρχονταν
    γιατί είναι άνθρωποι που αγαπούν τα μηχανάκια, τις βόλτες και την καλή πλάκα.
    Οι καιροί όμως είναι πουστ....ι και έχουν τα δίκια τους και τις αναστολές τους
    όπως τις έχω κι εγώ.

ανανήψαντας

Παλαιό μέλος

Και πιστεύω ότι οι 36ωριτες είμαστε σαφείς,
    ότι δεν θεωρούμε τους εαυτούς μας ανωτερους,
    ούτε σαν οδηγούς, ούτε σαν τιμονια και εγώ δεν ξέρω τι άλλο!!

:μπύρες: για όλους!!!
    (το κινητο δεν έχει εμοτικον :-P)
    Γιατι βρισκεις το λογο της αντιπαραθεσης αναμεσα σε Τζαπαν και Ευρωπαικα?
    Καλα κανουνε και οι μεν και οι δε,αλλα και εμεις.Δεν ειναι κακο να γινεται κουβεντα,κακο θα ητανε αν μιλουσανε υποτιμητικα οι μεν για τους δε.

:τσιπουρα για σενα!!!
    (ο υπολογιστης εχει μονο μπυρες μιας και η διευθυνση του καταστηματος δεν προβλεψε φαινετε οτι θα εχει και μελη Ηπειρωτες )

Παρόμοια θέματα

1. 18ο Classic Trophy 14-15 Μαίου 2011
    από sapila racing στο forum Ιστορία & κλασικές μοτοσικλέτες
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2011, 12:25
  2. ΣΚ στα Βαρδούσια, 14-15-16 Μαϊου
    από dimval στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2010, 11:21
  3. 11ο 36ώρο οδοιπορικό αντοχής (τα μεθεόρτια).
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 15:45
  4. Πολυήμερη στη Βόρεια Ελλάδα, 13-14-15-16/03/08.
    από Greg61 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 14/04/2008, 11:10
  5. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2007, 18:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ