Η ζωη μου ηταν μια κολαση φιλτατε.
Τα παιδια στο σχολειο με χλευαζαν και με χτυπουσαν αλυπητα καθε μερα, λογω του οτι μου λειπει το ενα φρυδι και το αριστερο μου αυτι ηταν μονιμως γεματο με κερι.
Ομως, παρ'ολα ταυτα, εγω δεν το εβαζα κατω. Διαβαζα συνεχως και ημουν αριστος μαθητης. Ετσι περασα στην Ιατρικη Αθηνων απο τους πρωτους και αφου την τελειωσα εκανα μεταπτυχιακο στην Γερμανια.
Και ετσι καταφερα να πραγματωσω τον στοχο μου που ηταν η αγορα μιας μοτοσυκλετας BMW GS.
Προφανώς και είσαι troll, δεν το συζητώ.
Αυτό που είπα είναι για την εμμονή να πειράξεις αυτούς που έχουν επιλέξει να πάρουν μια BMW και να πηγαίνουν καφετέρια, λες και όλοι που έχουν μηχανή εκμεταλλεύονται έστω και το 70% τις δυνατότητές τους, λιώνοντας τες σε βουνά και νησιά και γυρίζοντας την Ευρώπη.
Φιλε, την εμμονη την εχεις εσυ.
Απλα δημιουργησα ενα φανταστικο χαρακτηρα για να πειραξω τα παιδια. Ο χαρακτηρας εχει ενα απο τα πιο αρτια ταξιδιωτικα μηχανακια αλλα λογω της ασχετοσυνης του δεν γνωριζει αν θα μπορουσε να κανει με αυτο 150χλμ σερι...
Η ειρωνια πηγαινε περισσοτερο στο οτι εχουμε καλομαθει σε υπερθετικο βαθμο και ενω οι παλιοι ταξιδευαν με διχρονα σαραβαλα εμεις σκεπτομαστε αν θα μπορουσαμε να κανουμε το Αθηνα-Πατρα με δικυλινδρο 600αρι..
Δεν ειχε να κανει με την bmw ή οποιαδηποτε αλλη μαρκα. Θα μπορουσε να εχει ΚΤΜ1290 ή SuperTeneKe ή οποιοδηποτε ταξιδιωτικο μαστοδοντο.
υ.γ. Τωρα, οτι εχω "καποια" υφερποντα αρνητικα συναισθηματα για κατι γιαπιδες που μου 'χουν παρει τα ΒMW και αλωνιζουν τις στεπες του Κολωνακιου μονο και μονο για να πουλανε μουρη, αυτο ειναι αληθεια. Αν διαλεγαν Honda ή ΚΤΜ ή you name it, δεν θα αλλαζε κατι.
Αλλα εχω πολυ σοβαροτερα πραγματα να τους προσαψω απο τις μοτοσυκλετικες τους επιλογες και καταναλωτικες συνηθειες.
υ.γ. 2. Αν εχεις καποια μυγα σε παρακαλω να την επιστρεψεις αμεσα!!![]()
Οι μοτοσυκλέτες του,αποκτούν μεγάλη αξια. .......
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Φίλε μου ξέρεις τι μηχανή έχω από το nick name μου, οπότε δεν σε βάζω στην διαδικασία να "μαντέψεις" κάτι.
Επιπρόσθετα, πίστεψέ με είμαι αρκετά μεγάλος για να έχω εμμονές με μηχανές. Έχω εμμονές με πάρα πολλά άλλα πράγματα, αλλά όχι με τις μηχανές.
Και πάμε επί της ουσίας.
Μπήκες στην διαδικασία να φτιάξεις νέο λογαριασμό.
Μπήκες στην διαδικασία να "δημιουργήσεις" μια ολόκληρη ιστορία.
Μπήκες στην διαδικασία να υιοθετήσεις τον ρόλο του γιατρού
Μπήκες στην διαδικασία να "φτιάξεις" εναλλακτικές ιστορίες για να συνεχίσεις και να υποστηρίξεις την τρολια
και όλα αυτά για να την "μπεις" όχι σε αυτόν που έχει HONDA ή YAMAHA ή HARLEY ή SYZUKI ή SS κλπ, αλλά σε αυτόν που έχει BMW.
Η επιλογή αυτή μπορεί να είναι τυχαία μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση δείχνει εμμονές και κόμπλεξ
(το ίδιο θα έλεγα εάν αντί για BMW, είχες επιλέξει οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές)
Φιλε, ανοιξε ενα λεξικο. Πανε στο γραμμα Χ και ψαξε το λημμα "χιουμορ".
Ο σκοπος του νημματος ηταν να ριξουμε γελιο, και τουλαχιστον εγω προσωπικα εριξα μπολικο με τις απαντησεις των παιδιων.
Και εν τελει, συγνωμη, αλλα δεν με ενδιαφερει η αποψη σου, ουτε κατ' ελαχιστον.
Απλα, λογω ευγενειας ειπα να σου εξηγησω το concept δημιουργειας της τρολιας μου στο προηγουμενο ποστ.
Απο εκει και περα, μπορεις ελευθερα να συνεχισεις να πιστευεις οτι θελεις και να εχεις την χειριστη γνωμη για το ατομο μου. Απλα, μη μου ζαλιζεις τα @@.
Ευχαριστω!![]()
Λες να είναι ο Τερενς;
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!