Σελίδα 15 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 361

Θέμα: 21 ιντσες ,2 κυλινδροι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christos ktm R Προβολή μηνύματος
    τα πρωτα 950 ειχαν θεματακια(τρομπες νερου,ροδελες στις κεφαλες,τρομπες συμπλεκτη,κομπλερ μιζας θελανε σπειρωκολλα οι βιδες)τα επομενα 990 εκτος απο τρομπες συμπλεκτη κ μεχρι το 2008 το πολυ πολυ καμια τρομπα νερου δεν εχω ακουσει κατι αλλο...κ ξερω πολλους που τα εχουν κα τα 2 κ ειμαι κ μεσα στα συνεργεια..το δικο μου προς το παρων εχει μονο 24000 χλμ κ εκτος απο την προγραμματισμενη συντηρηση(με ευλαβεια παντα )δεν εχει ζητησει κατι αλλο.Α! ξεχασα κ ενα ζοαν εξατμισης που μου εκαμε πριν μια βδομαδα κ το πηγα στον χελιωτη να μου το αλλαξει κ μου ειπε οτι ολα το καινε.αυτα. ..
    Φίλε μου το δικό σου (πανέμορφο μηχανάκι!!!) ειναι καινουργιο! 24000χλμ; το πουλάς;

Τα καλά 990 από 08 και μετά πάνε 8500-9500 χιλ.
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    8-9 λτ/100 για καθημερινη χρηση ειναι αιματηρα νούμερα.
    με το χτζ700 θα παίζει γύρω στα 4. χαοτική διαφορά.

επίσης θα σκάσει 5 χιλιάρικα για μηχανάκι 10+ ετών και άλλο ένα χιλιάρικο για μαζέματα ίσον 6.

για τη δουλειά που το θέλει ένα ολοκαίνουριο οικονομικό μηχανάκι των 8000 είναι προφανέστερη επιλογή
    Ποιο είναι αυτό με τα 8000 Μπάμπη;
    Αν λες το νέο xtz700, ξέχνα το. 7950 κάνει το 660 με abs.
    Το μηχανάκι σίγουρα θα παίξει 10000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ggs Προβολή μηνύματος
    Ποιο είναι αυτό με τα 8000 Μπάμπη;
    Αν λες το νέο xtz700, ξέχνα το. 7950 κάνει το 660 με abs.
    Το μηχανάκι σίγουρα θα παίξει 10000
    10000 χιλιάρικα κάνει το 900 tracer.

i find your lack of faith in motodynamics disturbing

οκ μαλλον θα παει στα 9 χιλιάρικα

10000 χιλιάρικα κάνει το 900 tracer.

i find your lack of faith in motodynamics disturbing
    Adv φιλΑΙ... Αυτό από μόνο του είναι +2000 χιλιαρικα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    8-9 λτ/100 για καθημερινη χρηση ειναι αιματηρα νούμερα.
    με το χτζ700 θα παίζει γύρω στα 4. χαοτική διαφορά.

επίσης θα σκάσει 5 χιλιάρικα για μηχανάκι 10+ ετών και άλλο ένα χιλιάρικο για μαζέματα ίσον 6.

για τη δουλειά που το θέλει ένα ολοκαίνουριο οικονομικό μηχανάκι των 8000 είναι προφανέστερη επιλογή
    Σου διεφυγε η λεξη σκισημο. Νορμαλ στην πολη παει και 6 ευκολα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Christos ktm R
    [QUOTE=ggs;2797454]Φίλε μου το δικό σου (πανέμορφο μηχανάκι!!!) ειναι καινουργιο! 24000χλμ; το πουλάς; :lol

κ τι να παρω???μονο ενα μηχανακι μαρεσει αλλα δεν ειναι εποχες για τοσα λεφτα.(ducati multistrada pikes peak)

Παλαιό μέλος
    με ελαχιστες εξαιρεσεις η αγορα μεταχειρισμένου αυτη τη στιγμη ειναι:

πριν το 2009 καλες τιμες/ευκαιριες
    μετα το 2009 μέχρι το 2012 πολύ κακές τιμες, ειναι 5-7 ετων σε τιμη σχεδον καινουργιου
    2012-2015 μερικα διαμάντια που περπατησαν ελαχιστα λογω κρισης σε τιμή λογικη (ουτε τον κλένεις ουτε σε κλεβει)

αν θες μηχανακι απο το 2010 και μετα το καινουργιο -εκτος εξαιρεσεων- σε συμφαιρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος

Κι' εσύ βρούτε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Αγαπω κατεμ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    με ελαχιστες εξαιρεσεις η αγορα μεταχειρισμένου αυτη τη στιγμη ειναι:

πριν το 2009 καλες τιμες/ευκαιριες
    μετα το 2009 μέχρι το 2012 πολύ κακές τιμες, ειναι 5-7 ετων σε τιμη σχεδον καινουργιου
    2012-2015 μερικα διαμάντια που περπατησαν ελαχιστα λογω κρισης σε τιμή λογικη (ουτε τον κλένεις ουτε σε κλεβει)

αν θες μηχανακι απο το 2010 και μετα το καινουργιο -εκτος εξαιρεσεων- σε συμφαιρει
    Έχεις δίκιο σε αυτό.
    Έμαθα, τώρα που γύριζα στα μαγαΖα, ότι οι τράπεζες χρηματοδοτουν μόνο μέχρι 9χρονια από την ημνια κατασκευής της μηχανής.
    Δλδ, αν θες να πάρεις ένα μτχ του 08 με δόσεις σήμερα, θα μπορείς να βάλεις δόσεις μέχρι το 17.το πολύ 12 μήνες δλδ.
    Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο στην αγορά αλλά ίσως κάνει πιο δύσκολη την πώληση σε πιο παλιά μηχανάκια
    Τελευταία τροποποίηση από ggs; 18/09/2016 στις 14:02.

Για να σου δώσω να καταλάβεις, τα χαρακτηριστικά του βεστρομ 650 θα μου ήταν μια χαρά.
    Αν το f800gs ή το tiger το απλό έγραφε γιαμαχα, θα ήταν για πολλούς το ιδανικό μηχανάκι.
    Μεσα στις παραπανω περιγραφες ανηκει και το αφρικα 750

αλλά

Είχα κάτι φθηνό για να περιμένω κατ αρχήν το αφρικα.
    Το φτηνό - παλιό όμως, όσο περνάει ο καιρός και τα χλμ. Αρχίζει και γίνεται ακριβό. Θέλει λεφτά, όχι για έξτρα, αλλά για να λειτουργεί. Φυσικά, δεν θα τα πάρεις ποτέ. Και πάντα θα ελπίζεις μην κάτσει κάτι σοβαρό που δεν αξίζει το κοστος να το φτιάξεις.
    και κοιτας παλι για 950; να κοιταγες για 990, οκ, πιο φρεσκο αλλά για 950 (μηχανακι 11ετιας τουλαχιστον); Γιατι δεν κρατας το αφρικα περιμενοντας κι αλλο;

Επισης, εισαι σιγουρος οτι τα 700 - 800 cc θα σε καλυψουν απο θεμα γουσταρισματος; (γιατι οτι θα σε καλυψουν σε ολα τα υπολοιπα ειναι σιγουρο).

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Μεσα στις παραπανω περιγραφες ανηκει και το αφρικα 750

αλλά

και κοιτας παλι για 950; να κοιταγες για 990, οκ, πιο φρεσκο αλλά για 950 (μηχανακι 11ετιας τουλαχιστον); Γιατι δεν κρατας το αφρικα περιμενοντας κι αλλο;

Επισης, εισαι σιγουρος οτι τα 700 - 800 cc θα σε καλυψουν απο θεμα γουσταρισματος; (γιατι οτι θα σε καλυψουν σε ολα τα υπολοιπα ειναι σιγουρο).
    Τώωωωρα το αφρικα..
    Έκανε 25000χλμ. Και ελπίζω να κάνει πολλά ακόμα στον νέο ιδιοκτήτη.
    Καλό, χρυσο το αφρικα αλλά ή έπρεπε να του ρίξω λεφτά να μπορεί να σταθεί λίγο αξιοπρεπώς το 2016 ή έπρεπε να το δώσω. Επέλεξα το δεύτερο.
    Το 950,αααααααν είναι οκ, δεν έχει καμία σχέση με το αφρικα.
    Τι εννοείς, θέμα γουσταρισματος; όλα τα υπόλοιπα είναι που γουστάρω
    Αν εννοείς να γουστάρω να πηγαίνω με 200 στην εθνική ή να γράφει λάστιχο με 5η,μπα...

Το κάνει το CB καλά , έχει την πλάκα του, αλλά για τις βόλτες και την χρήση που το θέλω, δεν έχει καμία σημασία

Τώωωωρα το αφρικα..
    Έκανε 25000χλμ. Και ελπίζω να κάνει πολλά ακόμα στον νέο ιδιοκτήτη.
    Καλό, χρυσο το αφρικα αλλά ή έπρεπε να του ρίξω λεφτά να μπορεί να σταθεί λίγο αξιοπρεπώς το 2016 ή έπρεπε να το δώσω. Επέλεξα το δεύτερο.
    Το 950,αααααααν είναι οκ, δεν έχει καμία σχέση με το αφρικα.
    Τι εννοείς, θέμα γουσταρισματος; όλα τα υπόλοιπα είναι που γουστάρω
    Αν εννοείς να γουστάρω να πηγαίνω με 200 στην εθνική ή να γράφει λάστιχο με 5η,μπα...

Το κάνει το CB καλά , έχει την πλάκα του, αλλά για τις βόλτες και την χρήση που το θέλω, δεν έχει καμία σημασία
    Α δεν ηξερα οτι το δωσες ρε συ

Εννοω οτι αμα παρεις 950 ειναι πολυ πιθανον το παρακατω σεναριο

Το φτηνό - παλιό όμως, όσο περνάει ο καιρός και τα χλμ. Αρχίζει και γίνεται ακριβό. Θέλει λεφτά, όχι για έξτρα, αλλά για να λειτουργεί. Φυσικά, δεν θα τα πάρεις ποτέ. Και πάντα θα ελπίζεις μην κάτσει κάτι σοβαρό που δεν αξίζει το κοστος να το φτιάξεις.
    Νταξει, τουμπανο το 950 αλλά τι θα κανεις; Θα ξαναγορασεις μηχανακι 10ετιας+ για να ξαναδιαπιστωσεις μετα απο κανα χρονο οτι θελει λεφτα για να δουλευει σωστα κτλ κτλ;
    Δε ξερω· ιδιο σεναριο με διαφορετικη μηχανη μου κανει.

Οταν λεω γουσταρισμα εννοω την αισθηση των κυβικων. Ουτε 200αρες ουτε τσαμπουκαδες. Εχουν περασει απ τα χερια σου μηχανες με κυβικα οπότε φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω. Θα γουσταρεις τα 700 - 800 cc ή θα σου πεσουν "λιγα"; (που οπως ειπα και πριν φυσικα και δεν ειναι λιγα και καλυπτουν τα παντα). Και το αφρικα 750 εκανε τα παντα αλλά ενα παραπονο πολλων ιδιοκτητων ηταν οτι ητανε "λιγο".

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MikeG Προβολή μηνύματος
    Άρα... ;
    H αλήθεια είναι ότι απ' τη στιγμή που έφυγαν τα μεγάλα δεν υπάρχει καλύτερη πρόταση.

Ή αυτό ή περιμένει.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    . Θα γουσταρεις τα 700 - 800 cc ή θα σου πεσουν "λιγα"; (που οπως ειπα και πριν φυσικα και δεν ειναι λιγα και καλυπτουν τα παντα). Και το αφρικα 750 εκανε τα παντα αλλά ενα παραπονο πολλων ιδιοκτητων ηταν οτι ητανε "λιγο".[/QUOTE]

νομιζω οι επιδοσεις στα συγχρονα 700-800 δεν εχουν καμια σχεση με το αφρικα, που οι επιδοσεις του ειναι κοντα στα μονοκυλινδρα 650

Παλαιό μέλος
    Η ροπή των κυβικών στο ταξίδι δεν παίζεται. Σου κάνει την ζωή εύκολη.

Να ανεβαίνεις βουνό με 5η, δικάβαλος και φορτωμένος, και το μοτέρ να γουργουρίζει στις 3000-4000 στροφές, και με το παραμκρό άνοιγμα να το νιώθεις να επιταχύνει δυνατά μπροστά, μόνο με πολλά κυβικά θα το νιώσεις.

Γιώργο κάνε και το ST1200 ενα τέστ ντράιβ και γιατί όχι και ενα gs 1200 με τους δύο εκκεντροφόρους από το 2011 και μετά αν δεν κάνω λάθος. Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολα είναι.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kordix Προβολή μηνύματος
    Η ροπή των κυβικών στο ταξίδι δεν παίζεται. Σου κάνει την ζωή εύκολη.

Να ανεβαίνεις βουνό με 5η, δικάβαλος και φορτωμένος, και το μοτέρ να γουργουρίζει στις 3000-4000 στροφές, και με το παραμκρό άνοιγμα να το νιώθεις να επιταχύνει δυνατά μπροστά, μόνο με πολλά κυβικά θα το νιώσεις.

Γιώργο κάνε και το ST1200 ενα τέστ ντράιβ και γιατί όχι και ενα gs 1200 με τους δύο εκκεντροφόρους από το 2011 και μετά αν δεν κάνω λάθος. Θα εκπλαγείς από το πόσο εύκολα είναι.
    Ναι, η ροπή είναι κάτι που σε ξεκουραζει στο ταξίδι και σίγουρα καλή όταν την έχεις.
    S10 τα έχω σε εκτίμηση. Τα θεωρώ υπερβολικά και για καθημερινή χρήση που το θέλω.
    Οπτικά, μου είναι ουδετερα αλλά βελτιωνονται με αξεσουάρ.

Και η αξιοπιστία τους κάνει την επιλογή μιας μτχ. πιο εύκολη.
    Ίσως δω κάποια.

Σελίδα 15 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617181920 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την Κυριακη 21/3 κανονιζεται βολτα στην Αγια Αννα..
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 23/03/2004, 10:00
  2. supersport monoimeri tin kiriaki 21
    από monstermind στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/03/2004, 21:59
  3. Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2004, 12:43
  4. Κυριακή 21/12 Πάμε ΣΚΙ???????
    από petridist στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5