Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 211 έως 225 από 246

Θέμα: Ο Irinia (ΤΕΡΕΝΣ) ψάχνει νέα μοτοσικλέτα.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    ε ναι γιατί στα περιοδικά το 690 το μετράνε 157 γεμάτο, αλλά ΟΚ άσε τον διαβολάκο να ζει στο φάντασιλαντ.
    Ακριβώς. Στα στεγνά κιλά προσθέτουμε το πολύ αλλά 5 για τα υγρά (λαδια, νερό, υγρά φρένων, αέρα στα λάστιχα κτλ.) και τα λίτρα της βενζίνης τα πολλαπλασιάζουμε με το 0.7 που είναι το ειδικό βάρος της. Αν το κάνουμε βγαίνει περίπου το ίδιο βάρος που έδειξαν και οι ζυγαριές.

Το 690 του 08-09 ήταν 135 στεγνό. Του 17 είναι 147 στεγνό, γμνες προδιαγραφές ρύπων; Τα νούμερα που δηλώνουν οι εταιρίες δεν είναι καθόλου λάθος. Φυσικά υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που κάνουν κάποια μεγέθη πολύ αισιόδοξα ή ίσως και λάθη στις διάφορες σελίδες που αναφέρουν τα specs. Όχι όμως να κάνουμε και το 690, τενερε. Αν είναι έτσι το δικό μου είναι 225, το 1090 260 και το super 10ere στην επόμενη έκδοση θα έχει και όπισθεν.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Να κατέβω κυβικά,αλλά πρέπει να το χωνέψω πρώτα.
    Αφού σας κούρασα,κλείστε το,πάω μάλλον για το νέο
    ΝΤΟΥΚΑΤΙ το 950,πιο κάτω.....δεν πάει.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    ....... και το super 10ere στην επόμενη έκδοση θα έχει και όπισθεν.

Δενκακό......................
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Δενκακό......................

ΖΗΛΙΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.......

Εδώ άλλα αξιοσέβαστα μοτόρια έχουν χειρόφρενοοοοοοοοο...!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ

Να κατέβω κυβικά,αλλά πρέπει να το χωνέψω πρώτα.
    Αφού σας κούρασα,κλείστε το,πάω μάλλον για το νέο
    ΝΤΟΥΚΑΤΙ το 950,πιο κάτω.....δεν πάει.
    Μαλιστα..τα 260 κιλα τενερε είναι πολλα και υπέρογκα ενώ τα 230 κιλα ντουκατι είναι ελαφροπουπουλα και ευκολοδήγητα.. και θα μπεις στην διαδικασια να ματωσεις οικονομικα για ποιο λογο; τι να πω ρε φιλε..
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της lleonidas
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    Μαλιστα..τα 260 κιλα τενερε είναι πολλα και υπέρογκα ενώ τα 230 κιλα ντουκατι είναι ελαφροπουπουλα και ευκολοδήγητα.. και θα μπεις στην διαδικασια να ματωσεις οικονομικα για ποιο λογο; τι να πω ρε φιλε..
    Συμφωνώ και εγώ σ'αυτό.Αν ο βασικός λόγος για την αλλαγή είναι το βάρος, τότε δε νομίζω πως για 30 κιλά αξίζει να δώσεις καινούρια μοτο και να χρεωθείς για μια άλλη.Αν όμως δε σε πολυνοιάζει το οικονομικό ή αν ερωτεύτηκες Ιταλίδα ή αν απλά θέλεις μια αλλαγή με κάτι διαφορετικό και απλά ψάχνεις αφορμή για νέο μηχάνημα,τότε προχώρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ακριβώς. Στα στεγνά κιλά προσθέτουμε το πολύ αλλά 5 για τα υγρά (λαδια, νερό, υγρά φρένων, αέρα στα λάστιχα κτλ.) και τα λίτρα της βενζίνης τα πολλαπλασιάζουμε με το 0.7 που είναι το ειδικό βάρος της. Αν το κάνουμε βγαίνει περίπου το ίδιο βάρος που έδειξαν και οι ζυγαριές.

Το 690 του 08-09 ήταν 135 στεγνό. Του 17 είναι 147 στεγνό, γμνες προδιαγραφές ρύπων; Τα νούμερα που δηλώνουν οι εταιρίες δεν είναι καθόλου λάθος. Φυσικά υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που κάνουν κάποια μεγέθη πολύ αισιόδοξα ή ίσως και λάθη στις διάφορες σελίδες που αναφέρουν τα specs. Όχι όμως να κάνουμε και το 690, τενερε. Αν είναι έτσι το δικό μου είναι 225, το 1090 260 και το super 10ere στην επόμενη έκδοση θα έχει και όπισθεν.

ρε σεις τι μ@λακια ειναι αυτο που λετε τα κιλα στεγνα στα μηχανακια...??
    ειναι δυνατον ποτε να οδηγηθουν χωρις λαδια, νερα, βενζινη, ακομα και υγρα φρενων?

τα νουμερα που δηλωνουν οι εταιρειες ειναι αισιοδοξα... οπως ειναι και με τα αλογα...ωρα ειναι να μου πειτε οτι το 690 ειναι 76 αλογα...

και το ktm duke 690 του 10 συμφωνα με αυτο ειναι 148,5 με 13,5 λιτρα ρεζερβουαρ βενζινης και 1,8 λαδι...και πειτε μου εσεις ποσο νερο παιρνει μεσα στο μοτερ, στο ψυγειο και στο δοχειο πληρωσης... και ξαναβαλτε το στην ζυγαρια να δειξει αυτο που λεει το περιοδικο δλδ 157...
    του 2016 συμφωνα με αυτο ειναι 149,5 στεγνο...

εγω σας λεω οτι και να το στεγνωσετε απο τα παντα αν το βαλετε πανω σε μια ζυγαρια δεν θα δειξει κατω απο 150...

ελεος, μην παραμυθιαζεστε...εδω τα παπια ειναι 100 κιλα...
    αντε μην αρχισω να λεω οτι το xr ειναι 128 απο την μανα του και με την διαιτα που του εχω κανει εχει παει 120... και κλαψουνε μανουλες...

edit: irinia για να εισαι σιγουρος για την αγορα, θα σου πω κατι ψυχαναγκαστικο...παρε 2 ηλ. ζυγαριες και βαλε πανω το S10ere...και μετα πηγαινε βολτα στις αντιπροσωπειες με τις ιδιες ζυγαριες και πες τους εγω θα παρω το μηχανακι που οι ζυγαριες θα δειξουν τα νουμερα που λενε τα φυλλαδια σας...
    Τελευταία τροποποίηση από devil's animal; 26/03/2017 στις 16:40.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από devil's animal Προβολή μηνύματος
    και το ktm duke 690 του 10 συμφωνα με αυτο ειναι 148,5 με 13,5 λιτρα ρεζερβουαρ βενζινης και 1,8 λαδι...και πειτε μου εσεις ποσο νερο παιρνει μεσα στο μοτερ, στο ψυγειο και στο δοχειο πληρωσης... και ξαναβαλτε το στην ζυγαρια να δειξει αυτο που λεει το περιοδικο δλδ 157...
    του 2016 συμφωνα με αυτο ειναι 149,5 στεγνο...

εγω σας λεω οτι και να το στεγνωσετε απο τα παντα αν το βαλετε πανω σε μια ζυγαρια δεν θα δειξει κατω απο 150...
    Δεν ξέρω πόσο είναι σε νούμερο αλλά είναι πανάλαφρο. Χώνεται σε λούκι και το σηκώνεις και το βγάζεις με τα χέρια χωρίς να είσαι κανένας τούμπανος.
    Why do you go away? So that you can come back. So that you can see the place you came from with new eyes and extra colors. And the people there see you differently, too. Coming back to where you started is not the same as never leaving. T. Pratchett

Παλαιό μέλος

edit: irinia για να εισαι σιγουρος για την αγορα, θα σου πω κατι ψυχαναγκαστικο...παρε 2 ηλ. ζυγαριες και βαλε πανω το S10ere...και μετα πηγαινε βολτα στις αντιπροσωπειες με τις ιδιες ζυγαριες και πες τους εγω θα παρω το μηχανακι που οι ζυγαριες θα δειξουν τα νουμερα που λενε τα φυλλαδια σας...
    με κανένα kxf τον βλέπω

Αυτό που δεν έχει καταλάβει κανείς ως τώρα είναι πως ΕΤΣΙ κάνει ο μίστερ Ι.

Και με το βεστρόμ τα ίδια. Απρίλιο το πήρε, Δεκέμβριο άστρωτο το έδωσε.

Οπότε παίδες μην σκάτε για τις ξένες τσέπες. Αυτό έκανε πάντα, αυτό του αρέσει του ανθρώπου, αυτό θα κάνει και τώρα. Τα κιλά είναι πρόφαση.

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    παρε 2 ηλ. ζυγαριες και βαλε πανω το S10ere...και μετα πηγαινε βολτα στις αντιπροσωπειες με τις ιδιες ζυγαριες και πες τους εγω θα παρω το μηχανακι που οι ζυγαριες θα δειξουν τα νουμερα που λενε τα φυλλαδια σας...[/COLOR]
    Ζυγαριές ή γεφυροπλάστιγγες;

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    ρε σεις τι μ@λακια ειναι αυτο που λετε τα κιλα στεγνα στα μηχανακια...??
    Σημερα πολλοί κατασκευαστές εκτός απ τα στεγνά κιλά δίνουν και με φουλ υγρά ή πλήρες υγρών χωρίς βενζίνη. Αν τεσταρεις αυτές τις τιμές θα δεις ότι είναι ακριβείς. Γιατί να προσπαθήσεις​ να δεις αν τα στεγνά κιλά είναι σωστά; Νομίζεις ότι μπορείς να αδειάσεις τον κινητήρα απ τα λάδια ή το νερό κτλ; Αυτή η τιμή είναι απλά μία τιμή αναφοράς. Δε μπορεί να μετράς την ποσότητα καυσίμου στο βάρος. Απ την ποσότητα καυσίμου εξαρτάται η αυτονομία, απ την ποσότητα λαδιού εξαρτώνται τα διαστήματα σέρβις αλλά η μηχανή μπορεί να κινηθεί και με μισό ρεζερβουάρ. Τα διαστήματα σέρβις θα αξιολογηθούν και αυτα ξεχωριστά γιατί εκτος απ την ποσότητα λαδιού εξαρτώνται και απ τις στροφές του κινητήρα. Το 690 έχει λοιπόν 147 στεγνά κιλά και τo XT 172. Δε σου λέει τίποτα αυτό;
    Δύο μονοκύλινδρα μηχανάκια με τα ίδια διαστήματα σέρβις έχουν μία διαφορά 25 κιλών. Με πλήρες υγρά η διαφορά αυτή μπορεί να αλλάξει λόγο περιεκτικότητας ρεζερβουάρ. Το δικό μου έχει + 22 απ τα στεγνά του απ τα οποία τα 17 είναι η βενζίνη. Το 690 έχει +10.

Και ναι το τενεκε είναι 208,5 κιλά μετρημένο. 186 κιλά στεγνό λένε, για την έκδοση χωρίς abs.

Τα 690 είναι χιλιοζυγισμενα και τα κιλά που δίνει η κτμ είναι μία χαρά σωστά.
    Ο κινητήρας του 08 μοντέλου είναι 35 κιλά ένω του χτ 52 για να πάρεις και μία ιδέα από πού προέρχονται τα κιλά.
    Τα 690 μέχρι το 12 ήταν 135 στεγνα και δεκάρα δε δίνω πόσο είναι τα παπιά.

Παλαιό μέλος
    Σημερα πολλοί κατασκευαστές εκτός απ τα στεγνά κιλά δίνουν και με φουλ υγρά ή πλήρες υγρών χωρίς βενζίνη. Αν τεσταρεις αυτές τις τιμές θα δεις ότι είναι ακριβείς. Γιατί να προσπαθήσεις​ να δεις αν τα στεγνά κιλά είναι σωστά; Νομίζεις ότι μπορείς να αδειάσεις τον κινητήρα απ τα λάδια ή το νερό κτλ; Αυτή η τιμή είναι απλά μία τιμή αναφοράς. Δε μπορεί να μετράς την ποσότητα καυσίμου στο βάρος. Απ την ποσότητα καυσίμου εξαρτάται η αυτονομία, απ την ποσότητα λαδιού εξαρτώνται τα διαστήματα σέρβις αλλά η μηχανή μπορεί να κινηθεί και με μισό ρεζερβουάρ. Τα διαστήματα σέρβις θα αξιολογηθούν και αυτα ξεχωριστά γιατί εκτος απ την ποσότητα λαδιού εξαρτώνται και απ τις στροφές του κινητήρα. Το 690 έχει λοιπόν 147 στεγνά κιλά και τo XT 172. Δε σου λέει τίποτα αυτό;
    Δύο μονοκύλινδρα μηχανάκια με τα ίδια διαστήματα σέρβις έχουν μία διαφορά 25 κιλών. Με πλήρες υγρά η διαφορά αυτή μπορεί να αλλάξει λόγο περιεκτικότητας ρεζερβουάρ. Το δικό μου έχει + 22 απ τα στεγνά του απ τα οποία τα 17 είναι η βενζίνη. Το 690 έχει +10.

Και ναι το τενεκε είναι 208,5 κιλά μετρημένο. 186 κιλά στεγνό λένε, για την έκδοση χωρίς abs.

Τα 690 είναι χιλιοζυγισμενα και τα κιλά που δίνει η κτμ είναι μία χαρά σωστά.
    Ο κινητήρας του 08 μοντέλου είναι 35 κιλά ένω του χτ 52 για να πάρεις και μία ιδέα από πού προέρχονται τα κιλά.
    Τα 690 μέχρι το 12 ήταν 135 στεγνα και δεκάρα δε δίνω πόσο είναι τα παπιά.
    υπήρχαν και οι ωραιες εποχες που το στεγνο ηταν χωρις μπαταρια.

Θεωρητικά οι νέες ευρωπαϊκές οδηγίες για το ζύγισμα λένε "ready to ride" με ντεπόζιτο τουλάχιστον στο 90% της χωρητικότητας του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Αυτό που δεν έχει καταλάβει κανείς ως τώρα είναι πως ΕΤΣΙ κάνει ο μίστερ Ι.

Και με το βεστρόμ τα ίδια. Απρίλιο το πήρε, Δεκέμβριο άστρωτο το έδωσε.

Οπότε παίδες μην σκάτε για τις ξένες τσέπες. Αυτό έκανε πάντα, αυτό του αρέσει του ανθρώπου, αυτό θα κάνει και τώρα. Τα κιλά είναι πρόφαση.

ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΣ...........

Τον επόμενο Δεκέμβριο το έδωσα το βεστρομάκι.
    Τώρα τι να κάνουμε,έτυχε αυτό το περιστατικό και είμαι προβληματισμένος.
    Αν πάντως το μούλτι είναι μόνο 30 κιλά κάτω, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΟΝΤΩΣ.
    Για να νοιώσεις τη διαφορά στους επιτόπου χειρισμούς πρέπει το μηχανάκι
    να είναι κοντά στα 200 κιλά.
    Τώρα αν είναι 210 ε δε χάλασε ο κόσμος.Τα 262 όμως του τενερέ ΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ..!!
    Κι αν πάμε με βαλίτσα,σίδερα,ποδιά.....πλησιάζουμε τα 270,ουκ ολίγα...!!!
    Αν φίλε μου τα άλλαζα τα μηχανάκια πριν από τρέλα,ΤΩΡΑ δυστυχώς επιβάλλεται.
    Όμως φαίνεται πως είναι σαν το παραμύθι με τον κακό τον λύκο,όπου ο βοσκός
    φώναζε φώναζε και κορόιδευε τους συγχωριανούς και στο τέλος όταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
    ήρθε ο λύκος κανένας δεν το πίστεψε και πάνε τα ζωντανά..!!
    Πάντως αδυνατώ να πιστέψω ότι μόνο 2-3 μηχανάκια μου κάνουν,ίσως κοιτάξω και
    σε άλλη κατηγορία.

Σελίδα 15 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 51011121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεος-ψάχνει νέα...
    από Matias_GR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 21:57
  2. Μελαμψή νέα, μόνη, ψάχνει...
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 15:21
  3. νεα ,ομορφη ψαχνει συντροφια...
    από pelargos1 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 14:04
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06