Καλά, δεν είναι ότι είμαστε αγωνιζόμενοι ή παίζουμε τις άδειες. Την πλάκα μας κάνουμε, έτσι από περιέργεια, δεν τις μετράμε. Εντάξει, τις μετράμε λίγο.
Δεν παίζει σε κινητά, λόγω copyright. Δεν ξέρω τι περιορισμούς έχει ακριβώς, λέει απλά "δεν είναι διαθέσιμο σε κάποιες συσκευές".
@teos: Γύρω στα 150 με πέρασες. Εσύ και 2-3 μηχανάκια ακόμα, αέρα.Αλλά ναι, από στάση έχει σαφές πλεονέκτημα το ΜΤ.
Life begins at 45°.
Το versys δε καθεται διπλα στο μτ.
Δε καθεται διπλα στο δικο μου ,που εχω ανοιξει με 2-3 φιλους που εχουν versys και χθες εκανα ανοιγματα με ενα φιλο με μτ.Ειναι πιο νευρικο το μτ και φευγει στο ανοιγμα και μετα δε τον μαζευω και ας ειναι δυναμομετρημενο πιο δυνατο το δικο μου.
Γενικα εχει ωραιο καγκουρομοτερακι.
ναι μωρε παιχνιδι κανουμε...βασικα μια ευκαιρια να ανοιξουμε τις μηχανες απλα με παρεα και οχι μονοι μας χαχαχαχα
Εχει 4κύλινδρα και 4κύλινδρα.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...yno#post769063
Απ οτι βλέπω στις 3000 ειναι στην τρύπα του το 900 και έχει λίγο κάτω απο 8. Στις 3500 πανω απο 8.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Το δικό μου δεν είναι μαμά. Κάποια στιγμή πρέπει να το δυναμομετρήσω...
Life begins at 45°.
MADE IN JAPAN 日本製
Με 3η.
Ναι, πολύ πιθανό, σε αγωνιάρικες κόντρες, εκκινώντας με 10.000 rpm. Εδώ μιλάμε για πολιτικές "κόντρες", καθημερινές, φανάρι-φανάρι, καθαρά για τη διασκέδαση. Όχι να χρειάζεσαι δίσκους/άνοιγμα μοτέρ κάθε 2 εκκινήσεις. Εγώ, αν δεις, συμπλεκτάρω και κλείνω το γκάζι κανονικά στις αλλαγές, όπως θα έκανα σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Δεν πάμε για το πρωτάθλημα.![]()
Life begins at 45°.